A Songs in A minor albumot betéve tudom, a másodikat már nem annyira szerettem. Túl sok a líra. Viszont újra behódolok neki a Jack White-tal közösen énekelt Another Way to Die c. James Bond filmzene után. Végre egy szám, amit megkomponáltak, amin gondolkoztak. Sajna nem lett világsiker, csak az én szememben! :)
Nekem Alicia Keys a kedvencem. Szerintem a legszebb hangú énekesnő a világon. Emellett nagyon szép nő, jó ránézni, és ez is nagyon fontos akkor, amikor egy klippjét nézzük. Nagyon jó dalai vannak, a dalszövegek is szenzációsak. Szerintem az is egy fantasztikus dolog, ahogyan zongorázik. Vegyük például, amikor egy Coldplay koncerten a csapat Clocks című számába zongorázott bele.
Mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa Alicia Keys dalait, nézze videóklippjeit. Szerintem a mai modern zene legjobbja.
Kicsit csalódtam tegnap este, hogy Alicia se az Album of the year, se az Ultimate urban kategóriában nem nyert az EMA-n. Szerinten az As I Am akár mindkettőt megérdemelte volna.
Egyébként tetszik, csak nem akarom megtartani, és ha lehet eladom. Nekem túl lassú, túl lírai, de a lány hangja szép, nem véletlenül vettem Aliciát, de véletlenül vettem ezt az albumot, mert egyébként nem ismerem. Szóval, ha úgy adódik, meghallgatok tőle mást, ezt meg pémzzé teszem.
Gyönyörű, mondom, csak nekem nem ő a full favorit, és lehet, hogy van olyan albuma, ami jobban tetszene. Nem is tudok kitől Aliciát kölcsönkérni, ígyhát a próbálgatás egyelőre elmarad.
Vagy tudtok esetleg valaki küldeni? Mert szívesen fejlődök én ilyen irányba is:)
Hát az izlés fura dolog, mindenki másra esküszik! ;)
Én amikor ezt az albumot először el kezdtem hallgatni, még semmit se tudtam róla, csak betettem, hogy szóljon valami. Aztán rájöttem, hogy valami csodálatos zene árad a hangfalakból! Ritkán hallok olyan albumot, mely teljesen ismeretlen és átkozottul tetszik. Ilyen volt még a White Stripes: Elephant c. albuma.
Tudom, borzalmas vagyok, de különbözünk. Én pl odavagyok Celine Dionért. Alicia is nagyon jó, fantasztikus hangja van, de valahogy mégsem, talán nekem ez az album nem leég mozgalmas, ami önmagában nem baj, de akkorse nem.
Tisztelem és becsülön, de nem az én világom.
Ha tudtok valakit, akit érdekel ez a csodálatos, 5 Grammy-t nyert album, kérlek, szóljatok!
Eladnád ezt a brilliáns, csodálatos (5 Grammy-t) nyert albumot? Beleborzongok, valahányszor hallom Alicia-t, hogy
Oh, oh, my goodness I didn't know I was here Do you know my name? (Can't go wrong when you try) Always got to try No matter how long that shit take Yeah, yeah Uh Whatever stops you from dreamin' Whatever trys to stop you from livin' Flip it
Látom, jó régen nem járt, legalábbis nem írt itt senki, de feltenném a kérdést: van egy Songs in A minor című albumom a hölgytől, eladnám, érdekel valakit?
Azért nagyon extravagáns koncertre ne számíts! Én két koncertjét láttam, és annak ellenére, hogy nálam A.K. a legnagyobb, azért a koncertről hiányoltam egy kicsit a show-t mindkétszer.
van ez a Tribute to heroes dupla cd a szept 11 halottainak emlékére rendezett koncertből, nos Alicia Keys is szerepel rajta egy dallal. a sok jónevű szir-szar ellenére ővé a legjobb előadás. azt a bécsi koncertet jó volna bepótolni.
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, szerintem a mostani verzió egy rakás szar ezen a fórumon, már amiatt is, hogy nem alkalmazkodik a felbontásomhoz. Na aztán az, hogy az adatokban is változások álltak be, az a csúcs. Király.
Szóval a csapat egyelőre innen verbuválódik, 3 hely kiadó, 4-5ezer fejenként a költség, meg a jegy. Jut eszembe, ha valaki addig megy Bécsbe, vagy van ottani ismerőse, akkor beszéljük meg, hogy megveszi a jegyeket, mert úgy olcsóbb.
Szívesen vezetek, az autómban van klíma, cd, nagyon kényelmes, nem Corsa... Tehát sörözni lehet, de hányni nem ér. Kábé ezek a szabályok, kifelé indulás délután, visszafelé meg röviddel a koncert után.