Keresés

Részletes keresés

hariom Creative Commons License 2009.02.25 0 0 151
A Songs in A minor albumot betéve tudom, a másodikat már nem annyira szerettem. Túl sok a líra. Viszont újra behódolok neki a Jack White-tal közösen énekelt Another Way to Die c. James Bond filmzene után. Végre egy szám, amit megkomponáltak, amin gondolkoztak. Sajna nem lett világsiker, csak az én szememben! :)
Burnya5 Creative Commons License 2009.02.25 0 0 150

Helló!

Nekem Alicia Keys a kedvencem. Szerintem a legszebb hangú énekesnő a világon. Emellett nagyon szép nő, jó ránézni, és ez is nagyon fontos akkor, amikor egy klippjét nézzük. Nagyon jó dalai vannak, a dalszövegek is szenzációsak. Szerintem az is egy fantasztikus dolog, ahogyan zongorázik. Vegyük például, amikor egy Coldplay koncerten a csapat Clocks című számába zongorázott bele.

Mindenkinek ajánlom, hogy hallgassa Alicia Keys dalait, nézze videóklippjeit. Szerintem a mai modern zene legjobbja. 

amymistake Creative Commons License 2008.11.07 0 0 149
Kicsit csalódtam tegnap este, hogy Alicia se az Album of the year, se az Ultimate urban kategóriában nem nyert az EMA-n. Szerinten az As I Am akár mindkettőt megérdemelte volna.
amymistake Creative Commons License 2008.11.03 0 0 148
engem érdekel. milyen állapotban van és mennyiért adnád el?
Előzmény: Corall (147)
Corall Creative Commons License 2005.09.16 0 0 147

Ezt eladnám.

Egyébként tetszik, csak nem akarom megtartani, és ha lehet eladom. Nekem túl lassú, túl lírai, de a lány hangja szép, nem véletlenül vettem Aliciát, de véletlenül vettem ezt az albumot, mert egyébként nem ismerem. Szóval, ha úgy adódik, meghallgatok tőle mást, ezt meg pémzzé teszem.

Előzmény: Pueblo (146)
Pueblo Creative Commons License 2005.09.16 0 0 146

Nem értem pontoan. Egy másik A.K. albumot szeretnél meghallgatni?

Előzmény: Corall (145)
Corall Creative Commons License 2005.09.15 0 0 145

Gyönyörű, mondom, csak nekem nem ő a full favorit, és lehet, hogy van olyan albuma, ami jobban tetszene. Nem is tudok kitől Aliciát kölcsönkérni, ígyhát a próbálgatás egyelőre elmarad.

Vagy tudtok esetleg valaki küldeni? Mert szívesen fejlődök én ilyen irányba is:)

Előzmény: Pueblo (144)
Pueblo Creative Commons License 2005.09.14 0 0 144

Hát az izlés fura dolog, mindenki másra esküszik! ;)

Én amikor ezt az albumot először el kezdtem hallgatni, még semmit se tudtam róla, csak betettem, hogy szóljon valami. Aztán rájöttem, hogy valami csodálatos zene árad a hangfalakból! Ritkán hallok olyan albumot, mely teljesen ismeretlen és átkozottul tetszik. Ilyen volt még a White Stripes: Elephant c. albuma.

Előzmény: Corall (143)
Corall Creative Commons License 2005.09.14 0 0 143

Tudom, borzalmas vagyok, de különbözünk. Én pl odavagyok Celine Dionért. Alicia is nagyon jó, fantasztikus hangja van, de valahogy mégsem, talán nekem ez az album nem leég mozgalmas, ami önmagában nem baj, de akkorse nem.

Tisztelem és becsülön, de nem az én világom.

Ha tudtok valakit, akit érdekel ez a csodálatos, 5 Grammy-t nyert album, kérlek, szóljatok!

Előzmény: Pueblo (141)
Corall Creative Commons License 2005.09.14 0 0 142
Hogyan kérlek?
Előzmény: clisHe (140)
Pueblo Creative Commons License 2005.09.12 0 0 141

Eladnád ezt a brilliáns, csodálatos (5 Grammy-t) nyert albumot? Beleborzongok, valahányszor hallom Alicia-t, hogy

Oh, oh, my goodness
I didn't know I was here
Do you know my name? (Can't go wrong when you try)
Always got to try
No matter how long that shit take
Yeah, yeah
Uh
Whatever stops you from dreamin'
Whatever trys to stop you from livin'
Flip it

Előzmény: Corall (139)
clisHe Creative Commons License 2005.09.12 0 0 140
vinyl?
Előzmény: Corall (139)
Corall Creative Commons License 2005.09.12 0 0 139

Sziasztok!

Látom, jó régen nem járt, legalábbis nem írt itt senki, de feltenném a kérdést: van egy Songs in A minor című albumom a hölgytől, eladnám, érdekel valakit? 

Egykismalacröffröffröff Creative Commons License 2004.11.23 0 0 138
Szerintem aki kicsit is átérzi, hogy miről szólnak a számai, az nem ugyanazért megy a koncertjére, mint a Süsibe szombat este! :-)))
Előzmény: Pueblo (137)
Pueblo Creative Commons License 2004.11.19 0 0 137
Aha. Egy-két "ugrálós" szám, de inkább előadóművészi estre gondolj. Leül a zongorához és énekel. Nincs support team, akik fejükön forognának.
Előzmény: valleyboy (136)
valleyboy Creative Commons License 2004.11.19 0 0 136
zongoraest, vagy mi? én pont valami olyasmire számítok. ha a dalokra gondolok egy showba nehezen tudnám elképzelni őket.  
Előzmény: Pueblo (135)
Pueblo Creative Commons License 2004.11.17 0 0 135
Azért nagyon extravagáns koncertre ne számíts! Én két koncertjét láttam, és annak ellenére, hogy nálam A.K. a legnagyobb, azért a koncertről hiányoltam egy kicsit a show-t mindkétszer.

Előzmény: valleyboy (134)
valleyboy Creative Commons License 2004.10.20 0 0 134
van ez a Tribute to heroes dupla cd a szept 11 halottainak emlékére rendezett koncertből, nos Alicia Keys is szerepel rajta egy dallal. a sok jónevű szir-szar ellenére ővé a legjobb előadás. azt a bécsi koncertet jó volna bepótolni.    
Előzmény: Egykismalacröffröffröff (132)
valleyboy Creative Commons License 2004.07.15 0 0 133
ó, ennyire nem tudok angolul. de hallottam, hogy a génkezelt müzli amit a fekák esznek menstruációs zavarokat okoz.
Előzmény: Egykismalacröffröffröff (132)
Egykismalacröffröffröff Creative Commons License 2004.07.15 0 0 132
"due to personal obligations" a művésznő lemondta.
Előzmény: valleyboy (131)
valleyboy Creative Commons License 2004.07.14 0 0 131
na hogy-hogy?
Előzmény: Egykismalacröffröffröff (130)
Egykismalacröffröffröff Creative Commons License 2004.07.14 0 0 130

Tisztelt mindenki!

Sajnálatos módon a bécsi koncert elmarad. VG

Előzmény: Egykismalacröffröffröff (129)
Egykismalacröffröffröff Creative Commons License 2004.07.05 0 0 129

Figyelem! Jegyek most! Aki szeretne jegyet, azonnal szóljon, mert valszeg be tudom szerezni itthonról!

EKRRR

Előzmény: valleyboy (128)
valleyboy Creative Commons License 2004.07.05 0 0 128

átgondoltam, nekem sajnos most nem fér bele, mert nyaralás előtt állok. talán legközelebb. ha mész minden esetre számolj be milyen volt.

van egy 'You don't know my name' koncertfelvételem, ha kell szólj és átküldöm.

Előzmény: Egykismalacröffröffröff (127)
Egykismalacröffröffröff Creative Commons License 2004.06.30 0 0 127

Sziasztok!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, szerintem a mostani verzió egy rakás szar ezen a fórumon, már amiatt is, hogy nem alkalmazkodik a felbontásomhoz. Na aztán az, hogy az adatokban is változások álltak be, az a csúcs. Király.

Szóval a csapat egyelőre innen verbuválódik, 3 hely kiadó, 4-5ezer fejenként a költség, meg a jegy. Jut eszembe, ha valaki addig megy Bécsbe, vagy van ottani ismerőse, akkor beszéljük meg, hogy megveszi a jegyeket, mert úgy olcsóbb.

Szívesen vezetek, az autómban van klíma, cd, nagyon kényelmes, nem Corsa... Tehát sörözni lehet, de hányni nem ér. Kábé ezek a szabályok, kifelé indulás délután, visszafelé meg röviddel a koncert után.

Várom a bemutatkozó emaileket az allatkiraly@yahoo.com címen.

EKRRR

valleyboy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 126

Az email címed nem látszik ebben az új verziós környezetben!

Még ki kell kalkulálnom belefér e a koncert a költségvetésembe.

Tudsz hozni embert, vagy innen fog összeállni a banda?  

Előzmény: Egykismalacröffröffröff (124)
clisHe Creative Commons License 2004.06.29 0 0 125

tsak az emailcim nem publikus... hmm... en szivesen beszallok, csak sajnos a melok, meg iylenek miatt kb egy hettel elotte tudok biztosat mondani...

ha az ugy jo...

amugy nekem nyugodtan irjatok, hoyg mi van a clishe@freemail.hu cimre...

thx

Egykismalacröffröffröff Creative Commons License 2004.06.29 0 0 124

Igen van. Ahhoz, hogy megérje mindenkinek, négyen kéne menni. Remélem összejön, emailem az adatoknál, írj.

EKRRR

Előzmény: valleyboy (122)
valleyboy Creative Commons License 2004.06.25 0 0 123
"bazz, kurva jó ez az új lemez, rosszabra számítottam, aszittem többségben lesznek ezek a tipikus kattogó rnb-k"

me too.

Előzmény: krég (112)
valleyboy Creative Commons License 2004.06.25 0 0 122
szívesen beszállok egy ilyen túrába ha időben lefixáljuk. autód van hozzá?
Előzmény: Egykismalacröffröffröff (117)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!