Keresés

Részletes keresés

Tensin01 Creative Commons License 3 órája -1 0 402

Jah biztos nincs rajta senki, azért volt az éves bevétele 120 milla. Ehhez tudod mekkora nézettség kell? Szóval szerintem inkább veled lehet valami gáz. Jó magyar mentalitás meg hozzáállás, hogy legyenek az oldalon rengetegen, de nehogy már reklámozzák valahol is. Beírják az oldal nevét fórumra, egyből le kell ugatni, nehogy ezzel is növekedjen a nézettség. Ez egy nagyon nem fair dolog...

Előzmény: LordGragolye (401)
LordGragolye Creative Commons License 10 órája 0 0 401

Nos bő 1 hét alatt sikerült a csajokéspasik oldalt is letesztelnem.

 

Csajokéspasik. hu (Előfizettem) 5/10

 

Sok találattal kecsegtet az oldal, de sajnos nem lehet sorba rakni a találatokat utolsó belépés szerint. Kb 65 lányra írtam már 10 napja és azóta 1 válasz illetve adatlap megtekintés sem történt. Mi mást jelenthet, minthogy az oldal halott. A régiómban biztos.

 

 

 

Rájöttem a biztos kereset receptjére, csinálni kell egy randioldalt, páran leregisztrálnak, e mellé létrehozunk sok kamu profilt. Csak egyszer kell ezt megcsinálni, mert a keresőből nem lehet sorba rakni, hogy mikor volt a tag regisztrálva avagy belépve. Ezek után csak be kell szedni a 3-4 ezer forintos regisztrációs díjat, hisz mindig lesz valaki aki a siker reményében leregisztrál. Szánalmas, főleg, hogy nem az első oldalra regisztrálok/fizetek közel 4ezer forintot és a végén nem az zavar, hogy nincs egy levelem se, mert persze nem jöhetek be mindenkinek, de az hogy 0 adatlap megtekintés és egyik levelem sincs elolvasva az már egyenes jele annak, hogy az oldal meghalt, ennek ellenére felveszi a pénzt.

 

Javaslom, hogy itt fórumon legyen egy téma-összefoglaló, s közös tapasztalt szerint írjunk ki 3-4 ajánlott társkereső oldalt, illetve azokat is amikre nem ajánlott a regisztráció mert átverős oldalak, avagy halott oldalak.

 

 

 

kamionosjoe Creative Commons License 4 napja 0 0 400

Egy kis kiegészítésként én lekérdeztem most ezen oldalak látogatottságát az alexa.com-on. Hogy melyik a legjobb nem tudom, de melyiket nézik többen az látható:

(minél alacsonyabb a szám annál jobb)

 

randivonal.hu - 330.

cupydo.hu - 5131.

lelki-tars.com - nincs rangsorolva

love.hu - 307.

szivkuldi.hu - 2723.

partkeresek.hu - 10603.

randik.hu - 4014.

elsotalalkozas.hu - 1837.

parom.hu - 428.

badoo.com - nincs kiírva a magyar rangsor, Oroszországban népszerű

tinder.com - nincs kiírva a magyar rangsor, USA-ban népszerű

yourdate.hu - nincs rangsorolva

be2.hu - 4995.

waplog.com - nincs kiírva a magyar rangsor, Japánban népszerű

paratlan.hu - 1917.

iooo.hu - 5094.

elittars.hu - 908.

spirittars.hu - nincs rangsorolva

felszedlek.hu - nincs rangsorolva

kedvesem.hu - nincs rangsorolva

lovebox.hu - 1502.

twoo.com - nincs kiírva a magyar rangsor, Angolában népszerű

ctk.hu - 901.

csajokespasik.hu - 1001.

Előzmény: LordGragolye (386)
kapornai Creative Commons License 2018.12.02 0 0 399

Ha igazi összekapcsolódáson azt érted, hogy már az elején úgy érzed, hogy ebben benne van a holtomiglan lehetősége is, akkor persze, ez szükséges. De ez még nem jelent bizonyosságot, mert azt senki sem kap. Nincs sors, csak lehetőségek vannak, és a döntések egyben áldozathozatalt is jelentenek, amikor úgy döntesz neki adod az összes idődet és ő is neked adja az összes idejét. Összecsiszolódni azok fognak és tudnak akikben sok a közös nevező. De ez nem feltétlenül hasonlóságot jelent, hanem olyan különbözőségeket is, amik együtt jóra fordulnak és egésszé állnak össze a közös életben, a "mi"-ben. Olyanba soha nem mentem volna bele amiről az elején látom, hogy nem lehet belőle holtomiglan. Mások kapcsolatának vizsgálata erről nem mond semmit, az arról formált vélemény csak egy képzet. Ami kívülről nézve megalkuvásbak tűnik, vagy unalomnak és langyos víznek, belülről nézve lehet a számukra a tökéletes harmónia. 

Előzmény: Biga Cubensis (398)
Biga Cubensis Creative Commons License 2018.12.02 0 0 398

Ebben én nem hiszek, illetve nem ezt tapasztaltam. Az összecsiszolódásban sem hiszek. Nyilván kellenek kompromisszumok, de igazán boldog kapcsolat olyanok között van, akik között már az elején sok a közös nevező. Inkább rengeteg párt látok, akik összecsiszolódásról beszélnek, én meg megalkuvást, padló alá söprést látok. Kapcsolataim többségénél már az elején láttam, hogy ebből nem lesz holtomiglan-holtodiglan. Amióta megtapasztaltam és láttam, milyen egy igazi összekapcsolódás, ami már az első pillanatban érződik, nem is tudok belemenni olyanba, ami nem érint meg már az elején. Nem mese, mert megéltem, és nem cserélném el tíz "majd csak összecsiszolódunk" kapcsolatra se, inkább várok egy újra, és türelmes leszek.

Előzmény: kapornai (397)
kapornai Creative Commons License 2018.12.02 0 0 397

A nagy egymásra találás nem rögtön derül ki, hanem (pár) tíz év múlva. 
Lehet, hogy kívülről nem is tűnik nagynak, mert ha két ember igazán jól érzi magát egymás társaságában, akkor egy összebújva otthon filmet néző este is lehet tökéletes számukra. 
Vagy csak egymás mellett netezni, játszani. Sokat toltuk mi is a larkinort, aztán ő ilyen városépítős játékokat mint cultures, caesar, én meg inkább bioshock, stb. :)
Meg sokat kertészkedtünk, főzőcskéztünk, szerettünk nyugiban itthon tevékenykedni. 
Az első évek az összecsiszolódásról szólnak, aztán pár év múlva lesz egy kis konfrontáció. Dönteni kell, hogy együtt tudtok-e élni a másik vélt hiányosságaival, vagy elfogadni egymást minden vélt hibáival együtt. Ha nem akkor szétmennek. Ha igen, akkor szellemi síkon a két egó lassan eltűnik, talán összeolvad és létrejön egy magasabb tudat, a: mi. Legalábbis mi ezt tapasztaltuk. 
Mi itt a fórumon jöttünk össze a barátnőmmel 2000 nyár elején, akkor voltunk 27 évesek. 
Három és fél éve jött a diagnózis, egy hónapja távozott el otthonunkban. 
Most nosztalgiázni járok ide, olvasgatom a sok hozzászólásait, az is hozzátartozik a teljes képhez. 
Ő már nincs itt, de a mi az megmaradt, határozottan érzem. 

Előzmény: Biga Cubensis (396)
Biga Cubensis Creative Commons License 2018.12.01 0 0 396

Ilyen szempontból jobbak azok a társkeresők, ahol csak kölcsönös szimpátia után lehet egymásnak írni. Ha a nő visszajelöl, az ilyenkor lehet a bizonyos elejtett zsebkendő :) 

Én elég régóta itt vagyok az Index fórumain (2000), de nagy egymásratalálási sztorikat nem nagyon hallottam. Bár láttam már online számítógépes játékban fellobbanó szerelmet, majd belőle IRL kapcsolatot kialakulni, szóval bármi lehetséges...

Előzmény: kapornai (394)
scarletwandam Creative Commons License 2018.12.01 0 0 395

🙂

Előzmény: kapornai (394)
kapornai Creative Commons License 2018.12.01 0 0 394

Fórumos olvasgatások során jobban lejön ki milyen gondolkodású, szerintem a fórum alkalmasabb ismerkedésre mint a társkereső oldalak. Meg eleve nem értem minek küldözgetni vadidegen nőknek levelet, miért jó az ha egy leszel a beérkező 30 leveléből... 
Nem is kezdenék olyan nővel aki így áll a dologhoz. 
Eleve a nő választja meg hogy ki előtt ejti el a zsebkendőt, ezért fűnek fának levelet küldözgetni gyakorlatilag házhoz menés a lófaszért. 
Majd ha tetszik az adatlap jelentkezik rá valaki, a többit meg ott egye meg a fene a levélkupaca tetején. :) 

Biga Cubensis Creative Commons License 2018.12.01 0 0 393

Én ugyan 174 vagyok, de még így is alacsonynak érzem magam... :( Aki 180 alatt van, az nem is férfi szerintük...

 

Előzmény: PaytonRel (390)
scarletwandam Creative Commons License 2018.11.30 0 0 392

Jól összefoglaltad. 🙌

Előzmény: PaytonRel (390)
scarletwandam Creative Commons License 2018.11.30 0 0 391

Én egyszerűen saját magamat rendes munkából fenntartó, aktív kulturális- művészeti életet, színházat  mozit,utazást kedvelő  szépnek mondott ( sic!)  egyedülálló nő rossz tapasztalattal vagyok a társkeresők felé. Mindig kihangsúlyozom,hogy komoly kapcsolatot keresek. A legtöbben átmeneti partnert keresnek egy estére, talán kiváncsiak, és miután én valóban ismerkedni szeretnék türelem, szándék stb hiányában eltűnnek.  Nem érdekelnek a rövid távú ügyek és ezt nem veszik komolyan. Rossz talán az út, nem tudom,az önfeladás viszont nem megoldás. Kompromisszum ok, de amiből nem tudok engedni,abból nem tudok engedni. Nem adom fel,így vagy úgy.. :) ennyit gyorsan, legközelebb bővebben. 

PaytonRel Creative Commons License 2018.11.30 0 1 390

Szia

 

Köszi szépen ezt a beszámolót számomra hasznos volt mert napokba gondolkodtam,hogy regisztrálok valahova újra.
Kb. 5 évvel ezelőtt használtam párat azok közül amiket te is írtál,de totális negatív tapasztalatok vannak és voltak már akkor is csak részemről is.

Leírom pár tapasztalatom és gondolatom a témával kapcsolatban én is röviden:

Elöljáróban annyit,hogy 32 éves vagyok Bp. lakom átlagos srácnak vallom magam kinézetre. Mások viszont azt mondják pl. munkahelyen lévő női munkatársak és ismerősök baráti körökből (nők szintén) nem értik miért vagyok egyedül mert tök jó pasi vagyok. Na most igazsághoz hozzá tartozik,hogy 167cm vagyok tehát nem nőttem valami nagyra sajna, ez pedig a legtöbb nő szemében igen csak nagy szálka ahogy tapasztaltam!
Akiket kerestem mindig tőlem alacsonyabbak voltak 165cm és az alattiak pont emiatt mert jó pár pofára esés és beszólás után megelégeltem a dolgot a nők részéről. De még a 150cm csaj is 180cm pasit akar magának minimum úgyhogy így jártam....

 

Társkeresőkön mindig normális személyre szabott  leveleket írtam a kiszemelt hölgyeknek sose bunkó,lekezelő és nem copy&paste levelet. Szerintem annak idején vagy 100-150 levelet tuti elküldtem abból kb. 30-ra ha jött válasz.
De mielőtt megörülnétek a válaszok fele kb. arról szólt,hogy ők nem a herceget keresik fehér lovon (szó szerint így) és közölték az áraikat velem. A másik mondjuk úgy 10 levél meg abból állt,hogy körbe ugráltam a csaj egoját majd miután nyugtázta magában,hogy ő mekkora jó csaj és értékes ember többé nem jött válasz le lettem koptatva ego tunning miatt regisztrált csak.
Az a maradék 5 levél meg eljutott a találkozásig ahol kiderültek a turpisságok. Van már 2 gyereke meg egy zabos exférje csak nem merte mondani mert félt,hogy elijesztene (hát igaza volt), a másik kb 8 éves fotót rakott fel magáról alig ismertem meg akivel találkoztam legalább +15kg volt a csajon. Komolyan nem vagyok válogatós de azért az nem egy "kis" felesleg azért én se hazudtam semmiről gondolom jogosan várnám el a másiktól is! A többi is hasonló eset volt. Azt már meg sem említem,hogy nekem mennyire szarul estek ezek az esetek ugye mert mikor azt hinnéd,hogy na,na,na majd most és akkor puff az élet (vagy mondjam azt a nők?) jól pofán ver és még szarabbul vagy mint az elején mikor elkezdted.
A nőknek rohadt könnyű ezeken az oldalakon mert ülnek a seggükön és mazsoláznak a sok száz levélből amit kapnak. Pofátlanok és agresszívak is emiatt néha a válasz leveleik és mivel a nők már csak a jóképű és/vagy gazdag minden tekintetben a számukra legmegfelelőbbet keresik így kiesik a férfiak többsége. Szóval amire már akkor is rájöttem,hogy ezeken a társkeresőkön regisztrált nők totál elvannak szállva maguktól és kutya mód kezelik a másikat. (válaszra se méltatnak vagy épp hülyének néznek minket)

Komolyan köszi az alább írtakat, így sok újabb pénzkidobástól kíméltél meg! Azt hittem már változott a helyzet az elmúlt évek alatt ezeken az oldalakon de akkor kb ugyanaz.

Előzmény: LordGragolye (386)
GPeti1977 Creative Commons License 2018.11.29 0 0 389

Nekem is van egy tudományos elemzésem, ez a program alapján https://pinkmirror.com/faceupload/ChooseFile csak az sikeres társkeresőn aki eléri a vagy meghaladja a 9 értéket, a skála logaritmikus egyébként.

Előzmény: Biga Cubensis (387)
GPeti1977 Creative Commons License 2018.11.29 0 0 388

Az "átlagpasinak" 3 match van válasz nélkül, rossznak 0, jónak 99+, viszont nagyon szerencsétlen képpel megint megnő az érdeklődés persze csak szívatásból.

Előzmény: LordGragolye (386)
Biga Cubensis Creative Commons License 2018.11.29 0 0 387

Köszi az alapos értékelést. Már-már úgy tűnik, a társkeresésed átalakult tudományos elemzéssé, de megértem a dolgot :)

Én nyugodtabb vagyok, amióta nem társkeresőzöm. Szerintem vannak az ember életében periódusok, amikor nem alkalmas kapcsolatra, keresésre, ilyenkor szinte mindegy hol keres, 0 lesz a válasz, a találat. Amikor meg alkalmas, akkor a munkahelyen, az utcán, akárhol összefuthat a megfelelő jelölttel. Sok ismerősöm van, aki feladta a társkeresőzést, kicsit volt egyedül, rendberakta magát, aztán talált magának keresgélés nélkül is. De tény, hogy sokan jó pénzt csinálnak más kínjából, társfüggőségéből. Annyit hozzátennék, hogy nekem a Tinderen, az Első Találkozáson és a Spirittárson volt pár hosszabb levelezésem és pár randim, de én BP-hez közel vagyok. (Viszont 40 felett, szóval ebben meg nekem van nehezebb dolgom, mint a 20-30-as korosztálynak.)

Egyébként meglepődve látom, hogy milyen sok a 20-as kereső... 

Előzmény: LordGragolye (386)
LordGragolye Creative Commons License 2018.11.29 0 2 386

Sziasztok, leregisztráltam 24 társkereső oldalra, s nem egyen elő is fizettem. Megosztom veletek a tapasztalataim azokkal az oldalakkal kapcsolatban amikről tudok valamit írni.

Először is azt tisztáznám, hogy hol és kit kerestem, mert lehet egy oldal vidéken halott míg a fővárosban teljesen használható. Tehát 26 vagyok és a keresésem  ez volt: Kecskeméten vagy a közelében, 20-26 közötti lányok. A véleményemet az is befolyásolta, hogy adott oldalon mennyien írtak vissza, és ez attól is függ hogy néz ki az ember. Nyílván ha nem vagyok szép nem is fognak sokan visszaírni, azt meg itt hiába mondom forúmon, hogy szép vagyok... tehát itt a képem, mindenki döntse el, ezzel a képpel rendelkezőnek válaszolna-e: Íme

A levelezésem azzal kezdem: "Szia (lány neve), (nevem) vagyok. Van kedved beszélgetni?" Ennyi, ha én is szimpi vagyok akkor válaszol, nem írok regényt (mint régebben).

 

RTL Randi/Randivonal (Előfizettem) 6/10

Részletesen lehet keresni. Ennyi az egész oldal előnye. Kecskeméten 27 találat lett, ebből kb 10 lánynak van képe. Ebből 5re ráírtam. 3 elolvasta, 2 nem, 0 válasz. Persze, a levélküldés pénzes dolog s nem az olcsók közé tartozik, inkább közepes árfekvés.

 

CUPYDO (Nem fizettem elő) 5/10

 

Csak előfizetéssel lehet városra szűkíteni a keresést. Főleg fővárosiak vannak fent. Kb 2-3 "nekik bejössz" jelőlésem jön hetente, persze az ország másik feléből meg Budapestről. HIhető amikor minden másik oldalon nem jön semmi, itt meg 2-3 naponta. A keresőt végig lehet böngészni, kb 20 perc görgetés után ha 6-7 Kecskemétit találtam.

Jönnek a jelölések, feltehetően kapuk, kevés vidéki lány van fent.

 

Lelki-társ (Nem fizettem elő) 2/10

 

Keresőjében nincs opció a helyre. Micsoda? Igen, ömlesztve vannak mindenhonnan, tehát marad az hogy átnézz 30 oldalnyi találatot és mazsolázz. Halott oldalnak tűnik, nem javaslom még a regisztrációt sem.

 

Love. hu (Nem fizettem elő) 5/10

 

Sexpartnek kereső is, így eléggé híg a felhozatal. A találatok tizede leszbikus. Jó a kersője, egyszerű. Kiszűri a régen belépett tagokat s azok nincsenek benne a keresőben. Ingyen levelezés van. 6 lányra írtam rá, 3 elolvasta, 0 válasz.

 

Szívküldi (Nem fizettem elő) 2/10

 

Kevés találat és azok mind inaktívnak tűnnek, 3-4 lányra írtam rá, 0 válasz. Egy lány írt rá, válaszoltan neki, azóta nincs válasz. Halott oldalnak tűnik.

 

PartKeresek (Nem fizettem elő) 2/10

 

1 találat, ráírtam, nincs válasz. Halott oldal, egyszerű kereső.

 

Randik. hu (Nem fizettem elő) 3/10

41 találat, 19 képpel, mind régi regisztrációnak tűnik, inaktív mindenki, Halott oldalnak néz ki. Egyszerű kereső.

 

Első Találkozás (Nem fizettem elő) 4/10

 

5 talált, 3ra ráírtam, 0 válasz. Kevés aktivitás. Szép dizájn az oldalon, egyszerű kereső.

 

Parom. hu (Nem fizettem elő) 6/10

 

Havi 7 ingyen levél. Egyszerű kereső. 43 találat, 20-25 képpel rendelkezik. 15-re írtam rá, 4 olvasta el, 0 válasz.

 

Badoo (költöttem rá) 6/10

 

Sok tag, sok új tag. Drága. Nem tudsz meg sokat az emberek adatlapja alapján. Sok, nagyon sok régi profil. Ráírtam vagy 50 lányra, kb ha 2 válaszom jött. Komolytalan oldal, nem tartós párkapcsolat keresésére szolgál.

 

Tinder (nem költöttem rá) 6/10

 

3 egyezés kb 300 húzogatás után, s azok a lányok sem válaszoltak. Pedig nem vagyok válogatós, 1ből 9et jobb felé húztam.

 

YourDate (Nem fizettem elő) 2/10

 

0 talált, megnövelve a keresési távolságot, akkor is csak pár találat volt. Nagyon kevés tag, inaktívak, halott oldalnak néz ki.

 

Be2 (Nem fizettem elő) 1?/10

 

Van találat, 29 levelem jött, 115 kapcsolatot ír. Persze mindent csak akkor láthatok ha előfizetek, de az itt fórumon lévő tapasztalatok lebeszéltek. Lehúzós oldal. komolyan, hogy jönne 29 levelem, ha nem kezdeményezek. Többi oldalon 100ból 1 ír vissza, itt meg 29 RÁMírt. Hihető...

 

Waplog (nem költöttem rá) 4/10

 

Sok találat, vagy 50 lányra ráírtam, 0 válasz. Halottnak tűnik az oldal.

 

Paratlan. hu (Nem fizettem elő) 5/10

 

Napi 2 ingyen levél, szinte csak képpel rendelkező tagok, de nincs válasz. 17 levélből 1 válasz sem jött, így arra következtetek, hogy halott az oldal.

 

Iooo (Előfizettem) 3/10

 

Lehúzós oldalnak tarom. Van találat, több tucat, sok képpel de ismét csak halott oldallal van dolgunk. Prémiumot fizettem elő, nem alapot. Így arra is ráírhatok akivel nincs szimpátia. Ha elkezdünk egy beszélgetést akkor az előfizetés után is lehet folytatni. Persze, ha a lány is hozzászól. Érdekes módon a prémium lejárta után bejelölt egy lány aki mindenben bejött, mondom magamban, az istenit csak elő kell ismét fizetni, hogy ne hagyjam ezt a lehetőséget. Persze közös szimpátiában itt van a lány adatlapja, de keresőből nem találni ezt az adatlapot és nem is válaszolt azóta. Biztosra veszem hogy lehúzás. Halott oldal egyébként.

 

Elittárs (Előfizettem) 6/10

 

Túl körülményes, sok dolog kell a regeléshez. 5 találatom volt, 3ra írtam rá, 0 válasz. A keresési tartományomban az oldal halottnak tekinthető.

 

Spirittárs (Nem fizettem elő) 2/10

 

1 találat. Kevés tag.

 

 

Felszedlek. hu (Nem fizettem elő) 2/10

 

2 talált, mindkettőre ráírtam, 0 válasz. Tipikus halott oldal.

 

Kedvesem. hu (Nem fizettem elő) 1/10

 

Teljesen halott oldal.

 

LoveBox (Nem fizettem elő) 2/10

 

Szintén halott oldal. Kamu üzi jön, hogy nem beszélem a nyelved de megismernélek, de külföldön vagyok stb. 8ra írtam rá, 0 válasz.

 

Twoo (Előfizettem) 5/10

 

Többet vártam az oldaltól. Olcsó, sok fiatal tag, sok tag összeségében, de a profilok 2/3-a régi, nagyon régi. Sorba raktam a tagokat, újak előre és a 2. oldal közepén találhatót megtaláltam facebookon. Ott már gyermeke született. Így kb arra jutottam, hogy csak pár lehet aktív lehet a találataimból.

 

Tesztre vár (s előfizetésre) a Cronos és CsajokésPasik oldal.

 

Üdv,

 

 

Márkó0719 Creative Commons License 2018.11.28 0 0 385

Amit már próbáltam és jó az a cupydo társkereső, nekem szimpatikus az oldal, igaz a színvilág az én szememnek egy kicsit erőteljes, de ez egyéni kérdés. Amiben szerintem még fejlődhetnének az a mobilos megjelenítés, de lehet hogy csak én próbáltam olyan telóról társkeresőzni amivel összegabalyodtak, de alapvetően pozitív a véleményem.

 

A másik a Randivonal. Régi oldal de én tudtam innen is ismerkedni sok hozzászólással ellentétben, igaz itt valahogy kicsit kevésbé életrevalóbb emberekkel sodort össze a szél. Az amikor átmentek chat felületre hogy pörgősebb legyen az ismerkedés, de ott is ugyanolyan "töszmögi" az illető :))

 

A harmadik a tinder volt. No azt csak egyszer próbáltam kb 1 hétig de többet nem vágyik rá a szervezetem. Oda ilyen instacicák, plázafiúkák járnak 90%-ban, akik "igen" "nem" tőmondatokban válaszolnak szóval az nekem nem a világom.

Brigike01 Creative Commons License 2018.11.23 0 0 384

A badoo-t annyira nem ismerem. A tinder nem rossz, de rengeteg a külföldi és elég drága is az előfizetés szerintem. Még a yourdate.hu ami jó, mert itt is csak kölcsönös jelölés esetén lehet írni a másiknak. Így tényleg nem az van, hogy 500 levél jön egy nap.

Dahaka Creative Commons License 2018.11.21 0 0 383

Sziasztok!

Használja valaki a Badoo-t?

Érdemes rá mindenféle fizetős holmit venni? A prémium ugye arra jó, hogy ha tetszünk valakinek, csak akkor láthatjuk, ha van prémium. De ugye ez Tinderen ingyenes... Meg ki tudja, hogy tényleg tetszem-e azoknak, akiket feldob, vagy csak a cég próbál kamuból ilyet küldeni, hogy hátha befizetek a prémiumra.

A többinek nem látom értelmét, illetve van, mert többen látnak, ha krediteket felhasználok, de nem sokra megyek vele, mert a lányok amúgy sem túl kezdeményezők. Ez inkább csak a lányoknak jó szerintem.

Olvastam, hogy régebben csak úgy lehetett másra ráírni, ha kredittel fizettél, jézusom ez de gáz. Gondolom hamar megbukott ez a modell. A Tinderes modell nekem valahogy szimpatikusabb, mert a lányoknak is jobb, ha nem zúdítanak rájuk 500 üzenetet már az első nap, hanem csak az írhat nekik, akiket visszajelölnek.

Peti770 Creative Commons License 2018.11.19 0 0 382

Ügyes reklám szöveg. feltűnő, hogy ilyen lelkesen ismételgeti ugyanazt a hozzászóló! A be2 egy átverős/pénzlehúzós oldal, konkrét perek vannak folyamatba ellene, Érdemes a hír tv és a HVG riportjainak utánanézni, tanulságosak.

Előzmény: nekere (328)
Peti770 Creative Commons License 2018.11.19 0 0 381

A bee2 oldalt kiemelten nem ajánlom, átverés! Teljen alkalmatlan ismerkedésre, csupán a pénz lehúzása a cél, a tag számlájáról. A regisztrációt nehézkes lemondani olyan szinten, hogy mindenképp belesétálj a csapdába és nagyon nagy pénzt emeljenek le a bankkártyáról. Nálam a pénz leemelése nem sikerült, így most fél év alatt követelnek kb 30.000 Ft-ot (kamatok és kezelési költség) egy behajtó cégen keresztül, foglalással fenyegetőzve, mivel a hónap lejárta előtt több nappal nem mondtam le tagságom. Ha valaki ide regisztrál, magára vessen, bármelyik másik oldal jobb a bee2-tól!

KSHK Creative Commons License 2018.11.17 0 0 380

Szerintem a siker nagyban függ attól is, hogy az ember hol keres. Ha mondjuk a Randivonalat nézem példának, akkor nálunk vidéken kiad 60 találatot lányokból (28-40)  - abból 30 molett (nálam alapból kiesik) , 20-nak nincs fent fényképe (nálam alapból kiesik). Van előfizetésem, mert a Randivonalnál nem olyan vészes összeg szerintem - így láthattam meg, hogy a maradék 10-ből hiába írtam többnek is, mert 5 már legalább fél éve be sem lépett. A maradék ötnél meg azt látom, hogy 10+ levele van és legtöbbször megunja a levelek olvasását az első pár darab után - tehát látom, hogy el sem olvassa, azt is látom, hogy meg sem nézi a profilomat, így esélyem sincs. A főváros környékéről viszont eszméletlen mennyiségű nekem megfelelő nő van fent - írogattam is párnak - akik válaszoltak is - de a legtöben nem szeretnének ilyen messze elköltözni és én sem oda..

Egyébként nem mondom a Randivonalról, hogy rossz, mert meglepő módon írtak is rám lányok egy frappáns bemutatkozás után és volt köztük szép is - aki megfelelt a a nem túl alacsony elvárásaimnak kinézet és ész terén. Randiztam is már az oldal által élőben. 

A Badoo-n két napig voltam, aztán le is töröltem magamat. Nagyon elgondolkodtam, amikor sorra láttam a lányok önjellemzésénél kiírva, hogy "Légy szíves ne küldjél fotót a farkadról!"  Nem jó dolog, hogy túl sokan írhatnak nekik és hamar megunhatják. 

Tinderezek is - úgy gondoltam, hogy a folyamatban lévő válásom miatt jobb lenne talán valami lazább kapcsolat most még. Első napon 29 kedvelést kaptam, ebből öt match mindjárt - itt is elég magasra raktam a mércét. Tinderen kifejezetten sok a szép lány szerintem. A gond csak az, hogy pár nap után elfogyott a környéken a nő :) .. Csak napi párat dob ki azóta - ez is szerintem a fővárosban nagy buli igazán. Tinderre tök felesleges az előfizetés szerintem - anélkül is simán elboldogul az ember. A vicc az, hogy egy hét után olyan gyönyörű és intelligens nővel matcheltem, aki egyáltalán nem egy éjszakást keresett és azóta is szépen alakulgat a dolog vele már hetek óta.  


Albert Einstand Creative Commons License 2018.11.16 0 0 379

Felejtendő minden társkereső amelyik pénzt kér. Talán a parom.hu a legjobb, mert ott lehet pénz nélkül is elég részletesen szűrni. 

punifalo Creative Commons License 2018.11.16 0 0 378

Sajnos van! Rengeteg a kamu profil,főleg a nők között!

Előzmény: adrionka (349)
Beni30 Creative Commons License 2018.11.14 0 0 377

Na és a Tinderen hányan írtak vissza? Azért kérdezem, mert az tele van magyarnak álcázott külföldi nőkkel, akik jelölgetnek, hogy legyen match aztán elmondhasd, hogy húú van 12 matchem egy héten kérdés mit érsz vele. Beszélni se tudsz velük főleg mert nem is azért vannak ott...

Előzmény: mata1981 (375)
wmage Creative Commons License 2018.11.13 0 1 376

Be ne dőljetek ennek a kommentnek, a be2 egyike a durván lehúzó és átverős oldalaknak. 1. hónapban 900 forint aztán apróbetűsben elrejtett ifnók alapján 15e-rel terhelik meg az előfizetés megredenlő felhasználók kártyáját minden figyelmeztetés nélkül. Az előfizetés az oldalon keresztül le sem tiltható, vagyis egyenesen szembe mennke az eu-s adatkezelési szabályokkal, és behajtással is fenyegetőznek az átverés tetejébe.

Előzmény: discburixq (370)
mata1981 Creative Commons License 2018.11.09 0 0 375

a yourdate totál nulla. alig használja pár ember. nekem 3 hónap alatt 2 match-em volt, azok se válaszoltak. tinderen meg volt kb. heti 1 tucat, szóval biztos nem velem van a baj

Előzmény: arvacska05 (373)
Sierra89 Creative Commons License 2018.10.30 0 0 374

Nem tudom milyen statot néztél, de a similarweb ami a legelismertebb nem mutat ilyen adatot. Mikor regisztráltam az első nap 11 egyezésem volt, ami elég jó szerintem. :) A yourdate az nem olyan, hogy regisztrálsz és várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön és majd kapsz 50 levelet. Itt mindenkit be kell jelölni, aki tetszik és amikor visszajelölnek, akkor lehet csevegni. 

Előzmény: arvacska05 (373)
arvacska05 Creative Commons License 2018.10.19 0 0 373

Ez a yourdate totál halott, nincs ott semmi élet!! Most néztem a statisztikát napi 70 ember lép be, kár az időt vesztegetni rá.

Előzmény: Sierra89 (372)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!