Már nem emlékszem, ki közvetítette a meccset, de volt egy teljesen értelmezhetetlen (és elég rosszindulatú) megjegyzése. A cunderrel belőtt hetes után azt mondta, hogy tipikus Malestein, hogy nem kért elnézést a kapustól. WTF??? Elképzeltem, ahogy focimeccsen egy kötény után a csatár megáll, és elnézést kér a védőtől. Abszolút életszerű...
Elővehetnék a Lekić esetét is, nem csak a Tóth Niki teljesen nyilvánvaló belemenését. Utóbbi esetnél az egyik kameraállásból tisztán látszott, hogy a Malestein hozzá se ért, viszont a Klujber egy helyben állt.
Csatlakozom hozzád, bármi is volt a mindig nagyon szubjektív "meccs legjobbja" megítélés!
Cvija mindig, mindenkor, bárhol is játszott a csapata legjobbja volt/van. Tegnap a pazar kiszolgálással királylánnyá tették, ami ugye a csapatösszhangot is jól mutatja.
Találtam róla néhány képet, közreadom, még ha a minőségük olyan, amilyen. ...de a pillanat a lényeg.
Együtt a két meghatározó játékos és az edzőjük.
Második félidő 7:55 percében, 25:15-ös állásnál egy kis fricska a debreceniek felé.
Heine és Cvija gólöröme.
Földöntúli öröm pillanata.
Gól utáni tipikus Heine reakció.
Cvija pad melletti pillanata.
Öröm a köbön.
A stáb meccs előtti pillanata a tábor éneke alatt.
Eléggé úgy nézett ki, hogy a svéd lány kiosztott neki egy jó kis gyomrost két kézzel, ennek ellenére még szabad sem járt, és a kontrából a Loki kapott hetest, Kanor meg kétpercet.
Én nem láttam, de a közelülők azt mondták hogy nem volt semmi, Lekic futott neki..
Mutogatott a meccs alatt aztán kapta az ívet. A végén neki nagyon ott kellett még lenni, hogy provokáljon. Igazi paraszt volt. Nem eset jól a 17 gól :D Azért ezt egy elnöktől nem várná az ember, bármelyik klubnak az elnöke. Gyökér barom, szegénységi bizonyítványt kiállította magáról.