Az, hogy úgynevezett ugrótérde van az tudott volt, ő maga mondta el.
Nekem csak az nem világos, hogy egy ilyen bő keretnél, akkor miért nem pihentették teszem azt 2 hétre, hogy jó állapotba kerüljön, akkor miért kellett ezt elhúzni majd az egész ősszel? Ennek így semmi értelme.
Szvsz. ez csak egy magyarázat volt, hogy Lukácsnak és Klujbernek miért engedték, hogy kihagyják az előző összetartást.
(Megjegyzem én amúgy is örültem neki, hogy kihagyta Keti, kb semmi értelme nem volt...)
Gyak. ki lettem röhögve meg le lettem h.lyézve, amikor mondtam, hogy a Klujbernek ugrótérde van és azért játszott olyan keveset, bezzeg a nagyokosok szerint a Költö pikkel a magyarokra és csak a klubvezetés nyomására volt hajlandó a Klujbert játszatni...
Erre mit mondott ma a Golovin az Inforádiónak? Mije van a Klujbernek?
Remélem, azok, akik anno kételkedtek az általam elmondottakban, most magukba szállnak és rájönnek, hogy az Okham borotvája nem is olyan nagy h.lyeség (ha valamire több magyarázat is lehetséges, akkor mindig az egyszerübbet kell figyelembe venni).
Attól, hogy kapna magyar állampolgárságot (Amorimnak meg egy csomó délszlávnak is volt) még nem játsz(ana)hatna a magyar válogatottban. Ehhez ki kell várnia talán 3 évet az uccsó válogatott meccstől, meg egyéb feltételek.
Illetve az nem tudom Oroszország engedi-e a kettős állampolgárságot.
Olvastam de csak felületesen, hogy az újabb Brüsszeli agymenéses szankciókba belevennék azt is, hogy nem csak orosz klubbokat zárnak ki EU területről, de sportolókat is. Azért remélem ebből nem lesz semmi.
De nem én állítom össze, te meg azt írtad, hogy velem nem értesz egyet. Ez volt a csapat egyébként: Bundsen - Valentini, Dmitrijeva, Thale Rushfeldt Deila, Bouktit, Kielstrup, Radicevic.