Keresés

Részletes keresés

Zsanniii2022 Creative Commons License 2023.12.11 0 0 130

Sziasztok? Mi számít előrehaladott fogszuvasodásnak, amikor már nem elég a tömés? A fogkorona árak egy kicsit drágábbak, nem tudom hogy számoljak, ha fogorvoshoz megyek, van két szuvas fogam is...

tomesz211 Creative Commons License 2020.03.25 0 0 128

nekem is nagyon sokáig fájt a fogam. először otthoni praktikákkal próbálkoztam aztán végül rájöttem, hogy jobb, ha elmegyek fogorvoshoz, mert nem lesz íg yjó. kiderült hogy begyulladt több fogam is, amit csak gyökérkezeléssel lehet elvégezni. nem igazán készültem fel ilyen beavatkozásra, de a naturadentnél nagyon készségesek voltak és lézeres gyökérkezeléssel megmentették 3 fogam, amire azóta sincs panazsom

BenedekA Creative Commons License 2014.11.10 0 0 124

Sziasztok!

A  múlt héten voltam a RelaxDent fogászaton (Budapest Ferenc Krt 41), s nagyon jó tapasztalatom volt náluk:):):):):). Rettentően féltem a fogorvostól, de a fogam nagyon el kezdett fájni a hétvégén:(, ezért össze szednem magam.

Soron kívül fogadtak, s az orvos Dr Zöld Gábor is nagyon kedves volt és főleg türelmes.Gyökérkezelni kellett :(:(:(:(:(

Az érzéstelenítő beadása sem fájt, s nagyon tetszett, hogy mindent elmagyarázott. Sajnos egy hosszadalmasabb kezelésbe kell, hogy belekezdjünk. Jövő héten megyek vissza , azért még kicsit parázok , de remélem minden úgy megy majd mint eddig:).  szorítsatok!!!  majd még írok. félek  félek pedig nem fájt.

BenedekA Creative Commons License 2014.02.20 0 0 123

Köszönöm szépen a segítséget,de már kaptam egy másik rendelői címet ahol jártam is.

Szerencsémre nagyon kedvesek voltak és figyelmesek.

Előzmény: Fáradt Vándor (120)
francois81 Creative Commons License 2014.02.19 0 0 122

Sziasztok!

 

Nekem sajnos kettő implantátumot kell behelyezni a metszőfogaim helyére.. Érdekelne, hogy kihez érdemes menni? Szegeden szeretnék jó fogorvost találni, aki tényleg lelkiismeretes. Milyen implantátum márka a legmegfelelőbb? Sajnos ebben sem vagyok otthon.

tehetetlan Creative Commons License 2014.02.19 0 0 121

Mi a neve?

Előzmény: Lili M. (112)
Fáradt Vándor Creative Commons License 2014.02.19 0 0 120

Ha még aktuális (és ha pesti vagy):

 

www.bensondent.hu

Előzmény: BenedekA (118)
BenedekA Creative Commons License 2014.02.17 0 0 118

Fogorvost keresnék, de sürgősen,mert eléggé fáj az egyik fogam,viszont nagyon félős vagyok.Tudna valaki ajánlani nekem egy olyan helyet ahol kedvesek és türelmesek az emberrel. Ja és persze jól dolgoznak?

Köszönöm

helloeverybody! Creative Commons License 2014.02.10 0 0 116

Igazad van. A neten mindenki azt ír, amit akar. Ha te elégedett voltál vele, természetesen járjál továbbra is hozzá. Azoktól viszont, akiket elcseszett, ne várj megértést.

Előzmény: Bereczk Dóra (102)
szaharoz Creative Commons License 2014.01.07 0 0 115

Memari masoud fogorvos lézerrel dolgozik, teljesen fájdalommentesen és Budán :) A Montevideo utcában van a rendelője, a 2. kerületben és tapasztalatbol mondom hogy a legjobb fogorvos. 

kiscsengo Creative Commons License 2014.01.02 0 0 114

Valaki ismer olyan fogorvost, aki fájdalommentesen, lézerrel dolgozik, lehetőleg Budán...? köszi

hedvig72 Creative Commons License 2013.11.22 0 0 113

Nah amit én átéltem az utóbbi napokban, hogy mennyire fájt a fogam, se éjszakám, se nappalom nem volt. Nem vagyok egy nagy fórumozós, de ezt az élményt úgy érzem le kell írnom, hátha valakinek tudok segíteni. Gyökérkezelte a fogamat egy barbár fogdoki, aki nem tisztította ki rendesen, ideiglenesen be is tömte, ami másnapra úgy bedagadt, és olyan fájadalmam volt, hogy legszívesebben rögtön kihúzattam volna. Nem tudtam hozzá visszamenni, mert elmenet pár nap szabadságra, így bedagadt arccal, iszony fájdalommal kerestem neten fájdalommentes fogászatot, és így találtam meg az evidentis.eu oldalt, akik erre specializálódtak, hogy fájdalommentesen dolgoznak, lézerrel, mert több fájdalmat nem bírtam volna ki. Sűrgős eset révén, kaptam is időpontot rövid időn belül (nagyon rendesek voltak) Memari Masoud dokinál, aki hihetetlen profi módon egyszeri alkalom alatt kicserélte a tömést és a fájdalmamat mintha elvágták volna. nagyon meg vagyok elégedve vele! Tuti, hogy csak hozzá fogok járni.

Vikka5 Creative Commons License 2013.09.23 0 0 111

Sziasztok! 

Mindenki figyelmébe ajánlanám ezt az oldalt!  

http://www.docplanner.hu/fogorvos/pecs

Itt igazán jó orvosok közül válogathattok!

Nem csak fogorvos pécs van, de más városokban is találtok specialistákat!

 

 

savage123 Creative Commons License 2013.06.03 0 0 109

halló, sürgető problémám, hogy a koronázott fogaim, iszonyatosan hidegérzékenyek, mintha az idegekkel rágnék, meg a hideg-meleg is átmegy a koronán..pedig profi doki csinálta....mit tegyek? kiirtani az ideget? akkor elhal a fog álltólag...???volt van ilyen probléma vknél???

Anna778 Creative Commons License 2013.05.30 0 0 108

Szia!

Egyik bejegyzésedben arról írtál, hogy több éven keresztül voltak inlayeid. 

Azt szeretném kérdezni, hogy meg voltál elégedve velük, úgy értem, hogy szerinted tartósabbak mint a ma már igen gyakran használatos és szinte mindenhol elterjedt esztétikus tömések? Kényelmes a viselésük? Mennyire bizonyult tartósnak a használatuk és mennyire jó a terhelhetőségük?

Nekem van néhány esztétikus tömésem és sajnos előbb vagy utóbb alászuvasodnak. Előfordulhat ugyanez az inlayek esetében is?

Ha meg voltál elégedve azzal az orvossal aki ezeket a több éven keresztül funkcionáló inlayeket készítette akkor nagyon hálás lennék Neked ha elküldenéd privátban az elérhetőségét, email címem: kisanna.330@freemail.hu

Előre is köszönöm:

Anna

Előzmény: megyekfórumozni (107)
megyekfórumozni Creative Commons License 2013.04.25 0 0 107

Pl. hogy a csonk berohad a műfog alatt, ha jól gondolom. De még az impalntátum is begörcsölhet. Rossz dolog a fogfájás csak úgy, mint minden fájás.

Előzmény: otthonülő (106)
otthonülő Creative Commons License 2013.04.23 0 0 106

???????? műfog hogy fájhat?

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.19 0 0 104

http://www.szoszolo.hu/04betegjogok_erv/frindex.htm

Számtalan formában kérhet a beteg segitséget panasza kivizsgálása érdekében

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.19 0 0 103

Van törvényes  állami orvos/fogorvos szakmai felügyelet oda lehet elvinni a panaszokat  akár email is lásd ÁNTSZ

 

https://www.antsz.hu/

 

Ők kivizsgálják letesztelik többek között értenek hozzá és még kötelességük is :)))

Előzmény: judytka2459 (99)
Bereczk Dóra Creative Commons License 2013.04.07 0 0 102

Sziasztok! Én már harmadszor voltam altatásban a Győrfi doktornőnél, és nagyon meg vagyok elégedve a doktornő munkájával, nagyon szép töméseket csinált, és kivésett egy fogamat. A vésés után semmi fájdalmam sem volt, és nem is dagadt be az arcom. Nagyon türelmes volt velem, és mindent alaposan elmagyarázott. Nem értem ezeket a rossz véleményeket róla, szerintem nem is igazak, biztos valaki rászállt a doktornőre. Miért mond rá rosszat az, aki nem is volt nála kezelésen. Nekem is van gyökértömött fogam, és nem ő csinálta, de azt mondta, hogy jó a gyökértömés. Sőt a töméseimre sem mondta, hogy nem jók. Ez a baj a nettel, hogy mindenki azt ír, amit akar, és tudjuk, hogy milyen sok a rosszindulatú és irigy ember. Az biztos, hogy én ezt nem hiszem el a doktornőről. Én mindenkinek csak ajánlom, még soha nem találkoztam ilyen jó fogorvossal! Én mindig hozzá fogok járni!

 

Saróka Creative Commons License 2012.05.07 0 0 101

Majd ha téged is jól megszivatnak az orvosok ,akkor talán ébred benned némi együttérzés! Tudod sok a dilettáns,és mi póruljárt emberek isszuk a levét,a dr-oknak meg dagad a zsebük! Ezért kérlek engedd meg ,hogy mindenki leírhassa a saját sérelmeit! Köszönöm! Egy szintén becsapott.

Előzmény: gant (98)
gant Creative Commons License 2011.08.30 0 0 98

egy hülye spammer, rosszakarónak tűnsz bocs, hogy 50 szer leírod ugyanazt, meg hogy több mint egymilliós számla egy alkalomra, mi. persze. az egy dolog, hogy be akarsz mocskolni valakit, de minek 3 szor leírni? meg minek ilyen marhaságokat? :)

Előzmény: kdcjsdcv (91)
macica23 Creative Commons License 2011.08.15 0 0 97

Sziasztok!

 

A szakmailag jó és egyben  becsületes fogorvos tényleg ritka, mint a fehér holló. Jónéhányszor megszívtam én is. Volt úgy, hogy érzéstelenítés nélkül szedték ki a fogamból az ideget. Hát, még hetek múlva is sírva fakadtam, amikor rágondoltam. Többszöri nekifutás után végre találtam egy rendelőt, ahol teljesen nyugodtan ülök be a székbe. Lehet, hogy nem ez a legpuccosabb rendelő a városban, de az biztos, hogy a maximumot nyújtják. Szakmailag is, emberileg is. Náluk az is szempont, hogy ne fájjon. Képzeljétek, van valami kütyüjük, amivel beadták az érzéstelenítőt, hihetelen , de meg se éreztem. Ami még ennél is frankóbb, hogy csak az az egy fogam zsibbadt, amit kezeltek, s nem lógott utána órákig a fél arcom. Az meg már tényleg a hab volt a tortán, hogy a letört metszőfogamat úgy kipótolták, hogy semmi nem látszik rajta. Mintha mi sem történt volna vele, pedig az íny széléig letörött! Elképesztően jó anyagokkal dolgoznak. Nem hittem a honlapjukat látván, hogy az nem photoshop, de vannak még csodák. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Érdemes felmenni a honlapjukra tájékozódni. www.esztetikaifogaszat.hu 

aribéci Creative Commons License 2011.08.09 0 0 96

Sziasztok!

 

Én már többször is jártam abban a kispesti rendelőben, az Ady Endre úton. A Janik doki egy nagydarab, barátságos srác, az asszisztensnője is csinos, mosolygós. Sok rossz fogam volt és nagyon féltem a fogorvosoktól. Eddig.

Telefonon egyeztetve hamar kapok időpontot. Volt egy letört csonk a számban, amit úgy vett ki, hogy észre sem vettem, napok alatt be is gyógyult a helye. A tömésekhez mindig ad szurit. Egyszer elmondta, hogy lazítsak, amikor beadja és szinte nem érzem, amikor szúr.

A munkájára garanciát vállal. Volt olyan, hogy egy haveromnak kiesett a tömése, amit csinált, szó nélkül visszatette. A haver akart adni neki 2000 Ft-t anyagköltségre, de azt sem fogadta el, mondván, egy évig garanciális.

Az is nagyon jó, hogy ha egyszer megbeszélünk valamit, akkor szinte percre pontosan a székében vagyok. Mindig átnézi az összes fogamat, hogy nincs-e valami probléma, ha nem kell csinálni semmit, akkor is szoktunk pár percet dumálni, sosem türelmetlen.

Ami egy kellemes meglepetés volt, hogy nem pénzéhes! Amikor letört az egyik fogamból egy darabka, megnézte, csiszolgatott egy keveset és közölte, hogy nem tartozom semmivel, hiszen "csak beszélgettünk" :-) Amúgy korrekt árai vannak (www.bebedent.hu), mivel a fogamat is ötezerért vette ki, ráadásul azonnal, amit máshol 22 ezerért akartak felvágni és két hét múlva kellett volna mennem.

Ha jól tudom, más orvos is, mivel amikor a fater volt nála, beszélgettek a reumájáról és hasznos tanácsokat tudott neki adni.

 

Én örülök, hogy jó fogorvost találtam.

Hitetlen Robin Creative Commons License 2011.01.09 0 0 90

semmi ha nem iszol ra egy felliter hazit:)

Előzmény: szaguldo kacaj (89)
szaguldo kacaj Creative Commons License 2011.01.03 0 0 89

És mi lesz azután, hogy beszeded a gyógyszert?

Előzmény: Tie (88)
Tie Creative Commons License 2011.01.01 0 0 88

Na, ha már van ilyen topik is, megosztom a történetet. :)

 

Két napja elkezdett fájni elöl két fogam, amit másfél éve gyökérkezeltek (néha érzékeny volt, de nem igazán zavart), a mostani fájdalmat annak tudtam be, hogy nőtt a bölcsességfogam, és tolta odébb az egész hóbelevancot. Keskeny állkapcsom van, a fájós fog túloldalán egy híd van, úgyhogy arra nem nagyon tud mozogni.

 

Tegnap kezeltem tamponált jagermeisterrel és pálinkával, paracetamol helyett jobban bevált, este már nem is fájt.

Reggelre viszont elkezdett feldagadni az ínyem, úgyhogy bementem a nonstop fogászatra a király utcába, felírt dalacint a doki. Most este meg kifakadt a duzzanat, zombik ugráltak elő belőle (véres genny, guszta volt), meg kicsi láz is...

 

Remélem, a gyökérkezelt fog megmarad, mert nincs kedvem 7 tagú hidat csináltatni most százezrekért.

 

Tanulság: ha a gyökérkezelt fogatok egy kicsit is érzékeny, menjetek vissza, mert tuti, hogy el lett b.szva, túltömték, stb.

Kicsi KRém Creative Commons License 2010.12.20 0 0 87

Kiszedte a doki egy hete, nagyon ugyes volt, kb. 2 perc alatt kint volt, nem ereztem semmit. Picit fajt a helye utana par napig, de mar ok.

Előzmény: szaguldo kacaj (85)
szaguldo kacaj Creative Commons License 2010.12.19 0 0 86

A doki mit mond rá?

Melyik fog?

Nyitva van?

Előzmény: Nassin (84)
szaguldo kacaj Creative Commons License 2010.12.19 0 0 85

Szia. Na, mi a helyzet?

Előzmény: Kicsi KRém (83)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!