Keresés

Részletes keresés

tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12557

én is emiatt választottam.... mert ha én mocskot látok, akkor előkapom, így akár filmnézés közben is megtehetem, senki nem nyávoghat innentől, hogy nem hallja. plusz a fogyasztás

 

szívóerőről meg annyit, hiába erősebb (?) a dyson, semmi értelme amiatt többet adni érte, mert a mielét sem használod ki, már padlón is lehetetlen eltolni szinte maxon, szőnyegen meg pláne.

 

nem tudom, nézted-e az airteq fejet, nagyon hatékonyan szív, meg fogsz lepődni, mennyivel gyorsabb egy jó  porszívóval kitakarítani, mint egy éppen-jóval.:) pillanatok alatt megvan

Előzmény: Törölt nick (12553)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12556

Szerintem akkor félreértetted, mert nem a koszra utaló példa volt, akinek van kutyája, mint neki és nekem, tudjuk kb. milyen arányban van a porzsákban/tartályban szőr ill más.

A napi takarítás meg az enyém illetve az egyéb körülmények szintén arányíthatóak (Tündérlala elég részletesen leírta, nála mi van, hogy csinálja, nyilván én meg tudom az én részemet)

Mondjuk én annyit szoktam csinálni, hogy porszívózás előtt átmegyek a parkettás részen egy porkendővel (lehet kapni DM-ben pl: olyan, mint a felmosófa, de a négy sarkára be lehet fogatni egy porkendőt)

Ismétlem, én kérdeztem, és a kapott válaszból nagyszerűen tudok arányítani annyira, amennyire az adott helyzetben lehetséges, de nyugodj meg, figyelembe veszem a sok változót az egyenletben ;-)

 

Előzmény: apci500 (12554)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12555

:-D Mivel ezt már írtad, én meg tudom, hogy nekem milyen szőrű kutyáim vannak, sikerült egy viszonyítási alapot képeznem. Pontos matematikai képletet nem tudok hozzá kiszámolni, az tény, de draft elképzelésem van a dologról, hogy 2 skót juhász hogy aránylik az én 3 nem skót juhászomhoz (akiknek megint nem számítható ki pontosan a napi szőrhullatásuk mennyisége, mert hogy a dolog nem egyenletes -vedlenek épp vagy nem-, de szerintem ezt már én is, akit érdekel, és kérdezte, túlbeszéltem ;-))))

Előzmény: tunderlala-3 (12552)
apci500 Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12554

A kutyaszőr mint koszra való példa szerepelt, erre olvtársnő még a karácsonyfás kutyát is attacsolja. Szóval azt kívántam sugallni, hogy nem a porszívózások darabszáma határozza meg a porzsák kapacitását hanem a kosz mennyisége, vagyis az űrtartalom. Jobb lenne ezzel számolni. Egyébként új porszívó vásárlás előtt állok. :-)

Előzmény: Törölt nick (12553)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12553

Szerintem hagyjuk meg a kutyaszőr és szőrhullatás problematikát a kutyásoknak, azok közül is azoknak, akiket érdekel a téma és szempont náluk ez a porszívóválasztásban  ;-)

Én kielégítő választ kaptam és köszönöm azt.

Ha Téged meg nem érdekel ez az egész, akkor nem mindegy?

 

Egyébként ma tartottam egy görbe napot, és elmentem a Dyson és a Miele mintaboltba is.

Szinte tuti, hogy Miele lesz a befutó, amivel nem kicsit leptem meg még magam is....

A Dyson valóban műanyag, de hogy olcsó kivitel lenne, annak nem láttam nyomát. Nekem tetszett, amit ott láttam, viszont a kinézett gép k.... drága, majdnem két Mielét vehetnék belőle, így ha még netán valamivel jobb is lenne a szívóereje (HA jobb lenne), akkor sem kétszer jobb, tehát meglepő módon ár/érték arányban a Miele tűnik nyerőnek.

Ez tényleg baromira meglep, mert egy jó ideje a Mielét semmi háztartási dologban meg sem nézem, mert úgy tartom, hogy az egy dolog, hogy persze, hogy a márkát is megfizeti az ember, de a Miele általában még a megbízható márkákhoz (AEG, Siemens, Bosch) is sokkal-sokkal drágább..

 

Ami nem dőlt el, hogy a Mieléből lemondok én is a Cat@Dog variánsról, és ugyanúgy az Ecoline-t veszem, ahogy Tündérlala. Igaz, a Cat&Dog többet tud, amennyiben van hozzá turbófej és egy szénszűrő, de ha ezeket megveszem (esetleg) majd külön, akkor sem lesz sokkal drágább az egész buli, mint a Cat&Dog magában. Az Ecoline.nál viszont beleszerettem, hogy baromi halk, és -meglepő módon a kisebb watt ellenére is-, jobb a szívóereje, mint a másiknak (Ezt a pasi mondta, szerintem a gyakorlatban nem volt érezhető a különbség, szóval nekem marad a halkság és az olcsóbb működés, mint szempont).

Előzmény: apci500 (12551)
tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12552

skót juhász... megvan? szőre elég nagy? és ez 2* ;))

Előzmény: apci500 (12551)
apci500 Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12551

Szerintem ezzel azt mérted le hogy melyik kutyának mennyire hullik a szőre. Viszont az hogy a Mieleben 3x akkora porzsák van mint a Samuban az megmagyarázza a dolgokat. A kutya darabszám szerintem nem jelent egyenértéket a szőr tekintetében. Gondolom kutyában is van szőrösebb. Meg talán még szezonális is a szőrhullatás. Szóval számomra az jön ki hogy a nagy porzsákba több por fér. Persze ha van valami egyéb Miele high tech (HairCompress, DustPress etc.) akkor írjátok! 

Előzmény: Törölt nick (12549)
tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12550

lassan azt nem értem, hogy ide konkrétan csak kötekedni jársz?

Előzmény: apci500 (12548)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12549

Pedig baromira van értelme, mivel ahogy olvastam ő is kutyás, meg én is. Ha nem az lenne, valóban nem lenne feltétlen összehasonlítható, így azonban informatív, legfeljebb kettőnkön kívül nem érdekel mást....

Persze tehettem volna fel további keresztkérdéseket, hogy mekkora felületet és milyen alaposan -hányszori áthúzással pl.- porszívóz a kedves olvtárs, de nekem orientációnak elég volt, amit válaszolt, szóval én köszönöm, nekem sokat segített ;-)))

 

Egyébként a Miele kitartása annak is köszönhető is akár, hogy már ránézésre is jóval nagyobb a tankja, mint szokásos: annak a gépnek, amit én néztem 4,5 l, míg a mostani Samsungomé 1,5l (ha jól emlékszem). Anno féltem is, hogy kicsi lesz a tankja, és takarítás közben is ürítgetni kell, de nem. Szóval, ehhez képest kérdeztem, bár természetesen tudatában vagyok, hogy nagyon hozzávetőlegesen tudom csak összehasonlítani, de ez már megint az én bajom :-D

Előzmény: apci500 (12546)
apci500 Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12548

Tudom, hogy nem olvasod el amire reagálsz. Azért hátha lesz más, aki nekifut és végigolvassa. Semmi kétség a Miele tömöríti is a port. Esetleg a tömeget energiává alakítja (E = mc2), ezért fogyaszt keveset. 

Előzmény: tunderlala-3 (12547)
tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.05 0 0 12547

ez a nem szűr rendesen eleve nem jó feltevés, ha egyszer porzsák cserénél egyetlen porszemet nem látsz a gép belsejében, nem gondolod?:)

 

én sem akartam elhinni, amikor régebben kb. ugyanilyen gyakoriságú porzsák cserékről olvastam mielében, és ne kérdezd, miért bírják tovább, de tény, hogy ez van.

 

mondjuk eleinte, amikor csak annyit tettem, hogy a rengeteg szőrt lehúztam a keféről és beszippantottam a csövön, max. 1,5-2 hónapig bírta az első 1-2 porszák...

 

a nem szedi fel a port feltevésre meg nem is írok.. :)

Előzmény: apci500 (12546)
apci500 Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12546

Valaki megmondaná a "hány porszívózás tölt meg egy porzsákot" kérdés értelmét? Inkább a hány literes a porzsák lenne értelmesebb szerintem.

 

Nekem pl. gyanús, hogy sok a kutyaszőr és mégis x hetente kell csak cserélni a porzsákot a szuperkompakt porszívóban. Vagy nem szűr rendesen, vagy nem szedi fel a port. Nyilván egyik sem. Akkor mi lesz a kosszal? 

hape60 Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12545

Teaway, szép munka a topiclista! Csodálom a türelmed... :-)

 

Amint már írtam, egy Miele 771-nek vagyok tulajdonosa. Jó kis gép, csak a nejemnek volt olyan problémája, hogy porszívózáskor porszag (!) van. És tényleg, hiába szűr szinte 100 százalékosan a porzsák és a szűrők, lehetett érezni. Hirtelen felindulásból vettem egy aktív szenes szűrőt hozzá, és csodák csodája, megszűnt a szag.

Azóta béke, nyugalom van, és csukott ablakok mellett sem lehet semmi szagot érezni. Akinek ilyen problémája van, bátran javaslom; a csere egyszerű, és ha vissza akar térni valaki a hagyományos légszűrőhöz, könnyen megteheti.

tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12544

az a gyári 4 db-os csomag kb. egy évig kitart, úgyhogy nem hiszem, hogy megéri kísérletezni az utángyártottal:)

én vidéken lakom, csak postán tudom rendelni, legutóbb is rendeltem két dobozzal, így aztán nem kell gyakran plusz postaköltséget sem fizetni, ezzel egy darabig elvagyok:))

Előzmény: Törölt nick (12541)
tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.04 0 0 12543

nekem ecoline van, mert naponta porszívózok, úgy gondoltam, nem mindegy, mennyit fogyaszt:)

ez maxon 1200 wattot, de sosem használom maxon, fél állásban megy, szőnyegen még lentebb.

 

valószínűleg könnyebb és gyorsabb lenne a szőrökkel elbánni turbókefével, de anno amikor néztem 16 ezer körül volt, ha jól emlékszem, annyit nem szántam rá, azok után pláne nem, hogy nekem is rengeteg bajom volt az előző electrolux turbófejére rátekeredett szőrök eltávolításával...

kiengedett kefével szoktam a szőnyegeket porszívózni, és a fejre felrakódott szőröket időnként kézzel lehúzom és kidobom, nem szippantom fel vele, úgy biztosan sokkal gyorsabban megtelne a porzsák, mert van szőr a szőnyegeken olykor rendesen.:D de nincs sok szőnyeg hála istennek, az előszobában van egy 80x2,5 méteres futó és egy kb. ugyanekkora a teraszajtónál, ezen mire átgyalogolnak a zebek befelé jövet, kb. le is szárad a lábuk.... a hálóban egy kicsi kb. 90x1,5 méteres perzsa, és a gyerekeknél 2 db kb. 1,5 x2 méteres... és ennyi, több szőnyeget nem is akarok látni, még sok is:D

a ház amúgy 105 m2, naponta felporszívózom vagy én, vagy valamelyik gyerek, az egészet... így tart ki nagy átlagban 3 hónapig egy porzsák. eredeti mielét használok, én olvastam több helyen, hogy az utángyártott nem tart ki addig, mint az origi, plusz nálunk poratka- és egyéb allergiások is vannak a családban, úgyhogy lényeges, hogy maga a porzsák is szűrjön, így nekem külön hepa szűrőt nem is kellett vennem a gépbe.

 

néztem a cat&dog-ot anno én is, drágállottam, és ha jól emlékszem többet is fogyaszt, ezért döntöttem e mellett, én teljesen meg vagyok vele elégedve, bevált.

Előzmény: Törölt nick (12541)
nagya2 Creative Commons License 2014.05.03 0 0 12542

HAli!!

Bemész a madarasba.......

auchan sajátmárkás multiciklon(orgonasípos mint a dyson), vagy Hoover orgaonasípos porszívó, 30k alatt mindkettő.

Megvesz örül.

Sajnos a Samu ami orgonasípost hozott ki, az nagyon drága cca90k.

 

http://termek.auchan.hu/tisztantartas/porszivo/porzsak-nelkuli-porszivo/hoover-tre-1405-porzsak-nelkuli-multi-cyclon-porszivo

 

http://www.samsung.com/hu/consumer/home-appliances/vacuum-cleaner/vacuum-cleaners/VC20F70HNBN/GE

 

Az én Samsung orgonasíposom 44k volt annó.

 

Üdv Nagya

 

Előzmény: Törölt nick (12541)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12541

Uh, köszi, pont akkor fogalmazgathattam, mikor írtad ;-)

Akkor Rád zúdítanék egy pár kérdést, ha nem baj...

Én az S8-as széria Cat&Dog-ját néztem, 3 kutyához, kerthez, családhoz, ahogy nézem, Neked nem az van. Viszont az tök pozitív, ha ez is elbánik a szőrrel, nem kell hozzá a spéci forgókefe.... Mondjuk ez nekem mániám, annak ellenére, hogy a mostaniban nem nagyon szerettem használni, mert alig tudtam letakarítani róla a felszedett szőrt és szöszt... (SamsungSc9560)

 

Hány porszívózás tölt meg Nálatok egy porzsákot?

Milyen porzsákot használsz? Esetleg lehet/érdemes-e Miele-hez noname vagy utángyártott porzsákot keresgélni a gyári 2.990/4 db-os helyett? (már nagyon kint vagyok a porzsákbizniszből ;-), utoljára  10-15 éve volt egy Electroluxunk, ami porzsákos volt. Nekem a porzsák nélküli tartály takarítása nem probléma, max. csak a téli hónapokban, mert akkor el van zárva a kerti csap és ott szoktam mosni ezt is, meg a szűrőt is)

 

Előzmény: tunderlala-3 (12539)
tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12540

mielém van

Előzmény: Törölt nick (12538)
tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12539

olvasd el amit írtam az imént... két skót juhászunk van, bent élnek velünk... elég nagy a bundájuk szerinted?:)

Előzmény: Törölt nick (12538)
Törölt nick Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12538

Aki ismeri/használja a Dyson rendes (nem morzsa)porszívóit:

láttam egy házi tesztvideót, amiben a készítő egyfolytában dicséri a gépet, hogy mennyire jól takarít (a videó is ezt mutatja), de ennél jóval többször állapítja meg (először a kicsomagolásnál, utána használat közben is többször), hogy a gép, bár 500EUR volt, olcsó, nem tartósnak látszó anyagokból van (pl. a csöve is műanyag a fém helyett)

Mivel ez az egyik jelöltem az új porszívóra, azt szeretném kérdezni, hogy mennyire ért egyet a megállapítással? Volt-e problémája a műanyag cső miatt (törött-e vagy esetleg rezeg-e használat közben)

A másik jelöltem egy Miele, de sajnos az meg porzsákos, és már kb. 10 éve porzsák nélküli porszívóm van, mivel állataink vannak, és egy porzsák jellemzően egy takarítás, a Mielenél viszont ez alsó hangon évi 30 ezer körüli kiadás lenne, ami -hiába jók itt a felhasznált anyagok- egy idő után már bőven kiadják egy újabb porszívó árát.

Tervezem, hogy elmegyek megnézni a Dysonhoz a Ráday utcába a gépet, de ha tényleg ennyire látványosan nem jók a felhasznált alapanyagok, akkor megspórolnátok nekem ezt az utat (nem vagyok pesti) és akkor automatikusan levenném a listáról a Dysont.

Az előző porszívó vásárlásomkor, kb. 6-7 éve, kacérkodtam a Dysonnal is -akkoriban sokfelé kapható volt nem csak neten, hanem boltban is-, akkor nekem nem tűnt fel ilyesmi, pedig azóta, ahogy látom eléggé elszaladtak az áraik... holott akkor sem volt a legolcsóbb gép.

tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12537

a gép belseje pedig patyolat tiszta mindig, én megmondom őszintén, a tartály dzsuvázásba fáradtam bele leginkább...

tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12536

porzsákost, különösen ilyen feltételekkel:)

 

én is tartályosról váltottam, nem bántam meg.

ha egy százast is kiadnál érte akár, vegyél mielét, nem fogod megbánni. na az tartós is legalább, amellett, hogy szupercsendes és az tényleg összeszív mindent:)

 

nálunk két skót juhász lakik bent még pluszban az öt tagú család mellett, úgyhogy van szőr, gondolhatod.. plusz a kertből behordott mindenféle, a kutyák is naponta ötvenszer legalább jönnek-mennek ki-be.

és így kell a porzsákot átlag 2 havonta, néha 3 havonta kicserélni.

Előzmény: nicebere (12534)
molandi Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12535

Nem is jól írtam, nem ciklonos, hanem twister előszűrője van(remélem jól irom most már:), a csövén van egy átlátszó tartály amibe a nagyja por megy. Utána a maradék, finom por megy a porzsákba. Azért kell viszonylag sokszor kirázni, h jobban szívjon. Tudom, nem a legtisztább megoldás, de annak idején én sem akartam sokat kiadni érte. Ennyiért szerintem jó. 

Előzmény: molandi (12533)
nicebere Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12534

:/  olyat szeretnék, ami 2 cica, egy németjuhász, és egy kisbaba mellett tökéletesen felszív mindet, és lehetőleg nem porzsákos. kiadnék érte akár egy 100ast is...mit javasolnál?

Előzmény: Teaway (12530)
molandi Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12533

lemaradt: ez is ciklon szűrős. Még semmi baja nem volt, pedig igen csak használatban van, 3v 4 éve már.

Ha a porzsákot gyakran üríted akkor iszonyat jól szív. Kicsit csalóka, mert olyan mintha üres lenne, de ha megrázod:porfelhő. De a ciklonban is áll a por, szösz, egyszerűen nem hiszem el, amikor porszívózok, h ennyi por van bent. Pedig rendszeresen takarítok ám!:)

Előzmény: molandi (12531)
tunderlala-3 Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12532

sajnos ebben az árfekvésben tartósat nem fogsz kapni, így szinte mindegy, mit veszel.

Előzmény: bandika_75 (12527)
molandi Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12531

Nekem ilyen van:http://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/samsung/sc5485-vcc5485-p42635987/termek-leiras.html

Nagyon jól szív, csak nehéz ezáltal tologatni kicsi szőnyegen. És mint lentebb írták, a hengeres hepa nem a legjobb (de én nem értek hozzá). 

Előzmény: nicebere (12529)
Teaway Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12530

Szokásos multikamrás ciklonszűrő...50e-nél ne adj érte többet, hiába is kérik.

Előzmény: nicebere (12529)
nicebere Creative Commons License 2014.05.02 0 0 12529

sziasztok!

 

ezt a porszívót nézegetem..szerintetek?

 

Samsung VC20F70HNBN

 

köszi

Teaway Creative Commons License 2014.05.01 0 0 12528

Topiclista (2014/05)

 

Első és legfontosabb szempont a tartályost (porzsák nélkülit) választóknak:
- ha a tartályban hengeres szűrő vagy hengeres HEPA van, akkor azt NEEE!!!

AEG T2 Twin
Nyekurity

Beez VC-M-1600-Y
kovecsesp

Bosch BSD 3030 sphera
1házas

Bosch BSG 61833
kspacey, Notte

Bosch BSGL32383 BAG AND BAGLESS
EsperesUr

Dyson DC02
Hangszoros

Dyson DC23 allergy
J1ellenor

Dyson DC29 origin
zolee7777

Dyson DC30
Kőkapu1

Daewoo RC-3202 FRA
Mihaly9

Daewoo RCC-2508BR
Krepuska, Mr.Dimitrij, balazs.robi aliasz Őrmi

Electrolux ErgoEasy
kelist

Electrolux ErgoEasy ZTI 7615
g15tothg

Electrolux ErgoSpace XXLTT11
blg

Electrolux Z 8810
zsuuzsa, Roberto1984

Electrolux ZAC sorozat
Zeki (tiltólistás, nem ajánlott)

Electrolux ZCE 1800
kukucs33, stri72

Electrolux ZCX 6205
tunderlala-3, .ISU., Lacivill, tara, pohikopó, zoomka, 1Kattka, nyikszi,
zabadakk, Dimebag Darrell, Szlivvia, CM5105, skoszi, Teaway, monkat,
zolidd, maczy, SZEGECS, Degeczi, Picmac, malachus, Freezer2,
Várszegi Viki, Édesmézz, multiplas, kriszilvi, nabala2

 

Electrolux ZCX 6440
Ariadne12, yetaj, párizsilány, fjcquazar, Mirtin, .ISU., jnka, Wiger, Boery
matyobaba, abyx, yellowhornet, whiterabbit, sylvestris, pisztacia2, kircsi21
Borzolt kedély :), krem, Egyen Bela, [Michael], luciferk, zorka2, bohókása
kiscsillag 1, stewe_, hzolee, drv, vikiviki, konos, MeeCeeke, schmo, Whale
-sanci- (két év után kimúlt > megjavítva), mn1, cumeszk, Derszu Uzala
elesek, Road. (1hétig, utána Lux…), lósün, Gepesz35, Nashville1974, Tyh
borzan, tartlev, atthany, katka51, AiRLAC, benőbéka, and1973, Torototto
dhcodoki_, merQree, AMDFan, szoja, Gregers, eh770315, mrmft
ToroNegro, cekkk, ovitomi, conrat, deakdzso, Keksz.net, lac-01, mcll
Celtis, fp001, Gabor#, fulgur, dedy70, kivi, ivanmiklos, Freezer2

Electrolux ZE 346 B
P++

Electrolux ZE 355
Eryka-

Electrolux ZEO 5420
janikaka

Electrolux ZG 8800 Ultraone Green
leander24, Capslock0

Electrolux ZJM 6830
kékangyal

Electrolux ZSC 6920
Anders55, Zsazsi

Electrolux ZSC 6930
Intelligencs, Borzosland, htblank1

Electrolux ZSC 6940
csn

Electrolux ZSC 69FD2
Csabcsa7

Electrolux ZTF 7610
bogdanykata

Electrolux ZTF 7650
arieltina

Electrolux ZUA 3830P
groovejet

Electrolux ZUS 3920
yanka76, Rihi11, Garfield007, dorothy79, Light_75

Electrolux ZUS 3922
Amati SX, paliczp, Pizo_S70, Dundikalika, zolidd, r.zsoofi

ETA 7468 BAGGIN
Beus70

ETA x471 SILENT, x=0 világoszöld, x=1 sötétzöld, x=2 lila + turbófej
silversat, gizi oo-OO-oo, zsazsi30, PapírVilla, lapkamalac

Fagor VCE-ECO
jazmine35

Gorenje VCK 1622 AP-ECO
tthom

Gorenje VCK 1801 BCY III
Dev Null

Kärcher DS 5600
tapena

Kärcher T 12/1
apci500

Kärcher VC 6200
vitezalcsutikaroj

LG VC 4916NNT
Nesty

LG VK 8920SCAQ
golyosdezodor, oroshazicsaj

Miele S 2121
Roniee, malvin27

Miele S 2131
loislanex, Blanka-, Mangó Bargit

Miele S 381 Tango Plus
sarONE_a_palacsintában, Kőkapu1, andrers253

Miele S 4210 Ecoline
salix3

Miele S 4211
Kakaduuu

Miele S 4212
juds

Miele S 5211
kspacey, Helsinga, gedeon.farkas

Miele S 5780
Zeki (ár/érték aránya harmatgyenge, de a géppel elégedett)

Miele S 5781
krisztianxxx

Miele S 6240 Ecoline / SBD 650-3 padlókefe
tunderlala-3

Miele S 6240 / SBD 285-3 padlókefe
cizella, kkari

Miele S 771
kisveréb, T. Almeida, tartlev, hape60

Miele S 771 Parkett Special
borneo555

Miele S8 Cat & Dog
bacskait

Miele S 8310
T. Almeida

Miele S 8330
froggy36, Hami30, T_H, beforesk

Miele S 8340 Ecoline / SBD 650-3 padlókefe
szabika11

Miele S 8390
T43

Philips FC 8134
rzoty4, troppauer

Philips FC 8144
zazaaa, cover002

Philips FC 8611
freew30

Philips FC 8738
lilypanni

Philips FC 9067
Bubó Bubó

Philips FC 9071
turigabi

Philips FC 9164
vakegér789

Philips FC 9150
BMW-GMBH

Philips FC 9170
ijedos

Philips FC 9174
DvájtMekKlászki, gaborci, mycene, ijedos

Philips FC 9185
Yany

Philips FC 9222
meszipeti

Philips FC 9304
mmike

Samsung SC 21F60
Zeki_

Samsung SC 4321
Bockó gazdija, Palga79, Kathy8

Samsung SC 4550
Vadkaka, Oki-doki, conrat, UseR, jjévocska, puercoro, Testaccio

Samsung SC 4795
Mr.Dimitrij

Samsung SC 5225
Kisb4, Rozsy, Kriszta800508, Brixbrax, Hörpi, Blue_Sky_007

Samsung SC 61E0
pszichocica

Samsung SC 6145
si

Samsung SC 6170
Iosefx, CsigaCica

Samsung SC 6340
cicacsinibaba

Samsung SC 7060
Nyekurity_ , Max8

Samsung SC 74A5
CsRob1

Samsung SC 8442
lipi88

Samsung SC 9150
nagya2, IMi, Pharaoh85, napalm., pitman, ndber, krisztian98, Tucsi77

Samsung SC 91E0
gdz, csephadaro, Intelligencs, Kr3l

Samsung SC 9560
p.lac

Sencor SVC-730 Green
emre01

Solac AS 3240
Zolcsa, csigusz1975

Solac AS 3258
NeomatiK

Vorwerk-Kobold 131
Répcelaki

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!