/"...tudom, a hivatalos MIEP ideologia, hogy a szadesz a buzik meg a zsidok partja..."/
Rossz ismereted, vagy rossz lelkiismeretedből tudod így? Nem ez a MIÉP hivatalos ideológiája. Az SZDSZ-é annál inkább. Ha nem hiszed, járj utána! Én ezt viszont Alice csodaországban című elvtársadtól tudom.
Ideje az MIÉP vezéreknek valami tisztességes állás után nézni, mert az antiszemitázás, nagymagyarkodas, acsarkodas, nyilt rasszizmus, minden ez volt hithu III/3-as kommunista szajabol nem igazán tekinthető annak.
Igy mar mas egy kicsit, nem?
Egyebkent nyugi, az SZDSZ bejut, epphogy, de ott lesz... A MIEP is, de csak addig, mig a Fidesz azt is el nem fogyasztja vacsorara.
Mar most orulok, hogy mennyi ember fog itt anyazni,
apr. 21-en, ha az SZDSZ bejut :))) Akkor mi lesz a sablonszoveg? Mert ez a mostani mar rohadtul unalmas...
Csak visszajottem. A szadirol a kutya nem mondja, hogy szelsoseges, olvasd mar el neha, amit irok! A MIEProl beszelek. Egyebkent ha az orszagertekeles erdekel, itt az URL
ezekszerint a szadesz ideológiájának meghatározására alkalmas mondjuk a Magyar Fórum? Az Európai Parlament döntése szerint pedig nincsenek az országban szélsőséges pártok, tudod a jelentések nekik készülnek, tehát a következtetés mindenképpen a jogosítványuk...:)
Addig alljatok fel labon, mig a szadi kiesik, kedves MIEPes pajtasok! Ja tudom, a hivatalos MIEP ideologia, hogy a szadesz a buzik meg a zsidok partja...nem is ertem az antiszemitazast. Keresztenyfikazas? Mert a Hegedus csalad eszmeisege egy europai orszagban nehezen toleralhato? Kulfoldon mocskolas? Mocskol minket az EU, nem kell nekunk magunkat. Kedves JOBB emberek, olvasgassatok neha EU-orszagjelentest!
Ideje az SZDSZ vezéreknek valami tisztességes állás után nézni, mert az antiszemitázás, keresztényvallásfikázás, hazánk külföldön való mocskolása nem igazán tekinthető annak.
Csalódni fogtok.
Bejut,még ha súrolja is a lécet.
Valahol szükség is van rá.
Újabb négy év ellenzékben, és talán rádöbben,hogy a liberalizmus nem csak a szabad fikázást jelenti.
végre véget ért hazánk újkori történelmének egyik szégyenletes ámokfutása. a szadesz pártként utoljára rontotta a levegőt a T. Házban. legközelebb csak egyéniben turistaként, vagy a leendő vizsgálóbizottságok
elé beidézett vádlottakként tehetik tisztüket a Parlamentben :)))))