A társaság, találkozók, elveszett topikok, és a Fórum történelme
|
| bodesz66 |
válasz | megnéz |
2010.01.24 11:35:27 © (37561) |
Sziasztok!
Segítsetek! Én különleges színű japán táncolóegeret szeretnék! Barna- fehéret, trikolort, stb. Ha valakinek van ilyen, vagy tudja, hogy hol lehet hozzájutni, akkor szóljon légyszi!
Köszike!
|
|
|
| szilagyizoe |
válasz | megnéz |
2010.01.14 21:09:27 © (37559) |
Hú,az a mail már nem él,mostani mailem : zoepitKUKACgmailPONTcom
De ,most regisztráltam ÚJRA RATMANIA fórumra,-küldött is új aktivizáló linket,sikerült is belépnem. Aztán most MEGINT nem engemd belépni, az ÚJ REGIVEL SEM!!!!!Pedig jól ütöm be.Nem fogadja el azt irja nem stimmel pedig stimmel-megvan a visszaigazoló e-mail is ahol ugye bent van,el sem lehet rontani....
NEM lettem kitiltva az tuti (nem is sűrűn jártam fel és max kérdeztem pár dolgot,vitáim sem voltak vagy ilyesmi senkivel....)
Mi lehet a gond?
|
Előzmény: neverhood (37558)
|
| szilagyizoe |
válasz | megnéz |
2010.01.13 17:09:16 © (37557) |
Segitsen valaki!!!!!
RATMANIA fórumon meg akartam változtatni a jelszót.,most aztán sem régivel- sem újjal nem enged belépni,sehogysem tudok. Irtam "Vlad Tepes"-nek de nem kapok választ. Most MIT tegyek,új regi...?Ahhoz nincs kedvem. |
|
|
| Tima2 |
válasz | megnéz |
2009.11.24 13:14:35 © (37555) |
http://www.youtube.com/watch?v=7ikm3o5hDks&feature=player_embedded
Barátok |
|
|
| AgathaChristie |
válasz | megnéz |
2009.10.21 16:29:42 © (37550) |
Bocsánat, hogy bele OFF-olok a topikotokba, de a degus fórumon a tenyésztésre hajlamos betegtársaimnál telt ketrecek vannak... Több évnyi munkával sikerült előállítanunk az első 2 nem beltenyésztett kék degu fiúcskát, és nem szeretném ha ki kerülnének a tenyésztésből, olyan gazdit keresek nekik aki kiházasítja őket. Diócska már gazdira és menyasszonyra talált, de Hercig még otthon lakik Anyuval és Apuval.
Sajnos ahhoz, hogy a kék deguk ne legyenek beltenyésztettek, egyedül kevés vagyok. Ha valaki úgy érzi, hogy rokonlélekre találtam benne, akkor keressen!
Nem foglalom a helyet! Bővebb infók: A honlapom Vagy a degus topikban.
Ime, Ő. Nagyon szelíd, bújós természet.
 |
|
|
| Sweeney Todd |
válasz | megnéz |
2009.10.07 09:35:18 © (37542) |
na, lezajlott a szoktatás. egy éjszaka zokni ketrecében, a tegnap éjszakát meg már a nagyban töltötték. simán ment. |
|
|
| Sweeney Todd |
válasz | megnéz |
2009.10.06 10:49:22 © (37541) |
na, végül úgy oldottam meg a szoktatást - nem vált be a kanapé, mert berci minden bútoromról le tud ugrani, és nem érdekelte pöttömke - h összeraktam őket zokni ketrecébe. berci csak a sajátját védte. maradnak egy hétig, aztán becuccoltatom őket a nagy ketrecbe. már együtt is aludtak. zokninak van egy papírtörlőkendő gurigája, azt benthagytam, ha el akar bújni, legyen hova. |
|
|
| Sweeney Todd |
válasz | megnéz |
2009.10.02 08:57:13 © (37540) |
:)
most még olyan csokibarna színe van, nagyon jól néz ki, jobban örülnék, ha nem feketedne. pocak, és a mellső mancsok fehérek. |
Előzmény: neverhood (37539)
|
| neverhood |
válasz | megnéz |
2009.10.02 01:19:22 © (37539) |
A kisképek alapján szerintem fekete lesz. Szépen besötétül majd a szőre. Vagy szürkés marad. Valamelyik a kettő közül ((=
Amolyan hamvasszürke, sötétben. Nem mintha az számitana, de azért persze jó tudni.
Nagy segitség voltam mi?
Mondjuk igazából egyik kép sem egyértelmű, de én ezek alapján a feketére szavazok. Legalábbis a tieden teljesen feketének tűnik és ha jól látom nem is vakuval csináltad. |
Előzmény: Sweeney Todd (37538)
|
| Sweeney Todd |
válasz | megnéz |
2009.10.01 20:08:44 © (37538) |
ilyesmi színe van zokninak. be fog feketedni, v ilyen marad?
http://img.beta.expressz.hu/03/0b/da/03-main.jpg |
|
|
| Véregér |
válasz | megnéz |
2009.10.01 18:29:38 © (37535) |
Sajnos az, amit írtál, édeskevés ahhoz, hogy egy patkány jobb eséllyel induljon, mint akármelyik bolti állat. Mivel az ismerősöd nem foglalkozik velük, nem derül ki, ha agresszívek a tenyészállatok. Mivel kígyókajának tenyészt, nem tartja meg gondolom a tenyésztésből kiöregedett állatokat, pedig a legtöbb betegségre való hajlam csak idősebb korban nyilvánul meg. Hogy ne legyen beltenyészet, azt meg csak akkor tudná elérni, ha sok generációra visszamenőleg ismerné az állatok felmenőit, ezt pedig ma még a jó szándékú tenyésztők se nagyon tudják, mert a patkányozásnak még nincs hagyománya. Remélem neked több szerencséd lesz, mint nekem volt. Lett vemhes, idegbeteg és bőrrákos patkányom boltból, mire úgy döntöttem elegem van, és soha többet. |
Előzmény: Sweeney Todd (37529)
|
| neverhood |
válasz | megnéz |
2009.09.30 21:51:55 © (37534) |
ja igen, azt ki is hagytam, tök hülye vagyok, hogy van ugyanúgy patkányos csevejes, meg antipatkányos csevejes is, de patkány szempontjából az talán lényegtelen. emberek szempontjából nem ((=
mondjuk mindegy breki már leirta. (= |
Előzmény: petite grenouille (37532)
|
| neverhood |
válasz | megnéz |
2009.09.30 21:45:25 © (37533) |
Aki csevegni akar, az persze, maradhat itt, nem kényszer az új fórum, csak egy lehetőség, egy erősen ajánlott lehetőség (nem az ember miatt, a patkány miatt). Mi sem bizonyitja ezt jobban, minthogy - és ne vedd támadásnak mert nem annak szánom, csak mint tény - ha kérdésed van te is hozzánk jössz.
Csevegni jó ez a fórum, de hal kifele, mert a patkányosok egy másik helyen gyűltek össze és nem azért mert az rosszabb, hanem mert tényleg áttekinthetőbb, egyszerűbb (bár ezt embere válogatja), rengeteg információ halmozódott fel, viszont több a szabály is, ezt is be kell látni, hozzá kell szokni egy új rendszerhez, ez van akinek nehezebb, van akinek könnyebb. Én is úgy gondolom, hogy az hogy itt már kevesebben vannak, valamit jelent és nem feltétlenül rosszat, hiszen egy ideje kinőtték magukat a patkányosok innen, és szerintem ez igenis jó dolog (= Én követem ezt a fórumot is, de nem irok, mert nincs élet.
Ami pedig az életet illeti, itt ugye mindenki a patkányokért van. Jóeséllyel, ha valaki írna ide, hogy a patkánya fuldoklik és mondjatok már valamit rá, hogy hova tudja elvinni hajnali kettőkor, akkor ha az indexen múlva, kb otthon halna meg az állat, viszont nálunk az eseteg 80-90%-ban éjszaka is van fent valaki, illetve rengeteg (ajánlott és nem ajánlott) állatorvos van feltüntetve az állatorvosos topicban, ráadásul van állatorvos is a tagok között is, maga is patkányos. Ilyet itt nem találsz.
Szóval nem azért mondjuk mindenkinek, hogy gyere oda nézd meg, hogy minél több tag legyen, mert az szépen mutat. Van akinek csak ez a fontos, nekünk nem. Nekünk az a fontos, hogy minél több emberrel megismertethessük azt a tudásanyagot, amit felhalmoztunk a bő mittoménmennyi, másfél talán? év alatt és mert kiváncsiak vagyunk arra, ő mit tud, mivel tudná ezt az egészet bővíteni.
Viszont csevegni tökéletesen jó az index, sajnos másra már nem, lásd spanci sem jár erre (nem is értem most hogy bukkant fel hirtelen), mert sajnos már neki sincs patkánya egy ideje, nagyon régen viszont egészen aktiv tag volt, én úgy emlékszem. |
Előzmény: Sweeney Todd (37531)
|
|
|