mellesleg nem ciki, hogy a photoshopolt gagyi képeket (ami mellesleg elég hazudozós, lásd a middlefingert mutogató kisfiú, amit a fidesz tanított neki - na ezt honnan szopta geszti és csapata???) országos kampány szintjére emelték? low budgetnak low budget, de igggen gyenge...
mit nem értesz? igérnek a plakáton 18%-ot.
ezzel szemben a programjukban, amit ugye sokkal kevesebben olvasnak végig, szerepel 2004-től átlag 30% (20-40%), majd 2006-tól egységesen 20%. akkor hol a 18%?
Neked már nem kell elmenni, mert az olyan mint te, már eregettél lufit a holokauszt idején, de lehet, hogy azt sem tudod mi az, ha így csípőből elő tudod rángatni a témát.
Nekem nincs problémám. Azt gondoltam, hogy a témához szólunk hozzá elsősorban, de te csak személyeskedni tudsz, úgy látszik valami miatt fusztrált vagy és ettől jobban érzed magad. A te dolgod. (Szándékosan nem írtam nagybetüvel a személynévmást...) Ezért sekélyes így vitatkozni.
ha már viccelni támad kedved, nem ártana egy kis humorérzék és magyar nyelvtani ismeretek beszerzése:-))
A kreativitást meg már nem is kérem számon...:-)))
Valaki felvilágosíthatna már, hogy mi kivetnivaló van az ötletes lufieregetésben? Nagyon kreatív és ötletes megnyilatkozás, szégyelnivalója csak a fidesznek van, mert lassan már őket is fel kellene eregetni. Azt gondolom ami késik, nem múlik április 7-én...
Valaki felvilágosíthatna már, hogy mi kivetnivaló van az ötletes lufieregetésben? Nagyon kreatív és ötletes megnyilatkozás, szégyelnivalója csak a fidesznek van, mert lassan már őket is fel kellene eregetni. Ami késik, nem múlik...
Nem tudom már mi volt a 40 pontban, de én annak idején ezt az ígéretet kifejezetten hallottam a Miskolci Egyetemen tartott előadásában Orbánnak.
Erre több tanú is van.
ezeken meg a szadesz hazugságai. :)
mellesleg hol volt a fidesz 40 pontjában a 400%-os eü béremelés, mert én nem találtam.
ez kb. olyan mint hgy 3,60-as kenyere.
Az összevont jövedelmek felső marginális kulcsát csökkenteni kell. Az SZDSZ a jövedelmek egységes lineáris kulccsal történő adóztatását tűzik ki végső célként, úgy, hogy az egységes kulcs 18?20% közé essen, az adóalap szélességétől függően. Az egységes kulcsú személyi jövedelemadó bevezetésével megszűnnek az egyes kedvezmények. Ezt a változtatást két lépésben is el lehet érni. Először (2004. január 1-töl) a 2 millió forint alatti jövedelmeket egységesen 20%-os, a 2 millió forint feletti jövedelmeket pedig 40%-os adókulccsal lehet adóztatni. 2006. január 1-töl pedig az egységes 20%-os adókulcs lenne érvényes.
tévedsz. nem ártani akarnak, hanem épp az a céljuk (mint a maszopnak), hogy minnél kevesebben menjenek szavazní, igy talán van esélyük
5-6%-al bekerülni, ha a saját szavazóik - vannak még?:)- nagy számban mennek szavazni.
anjira jók ezek a balos csákók.
vkinek nem teccik a véleménye, mert a másik oldalról jön, akko' előkerül vmi szellemi minimum.
gondolom eszt a szellemi minimumot a terror háza is képtelen átlépni egyeseknél. és mekbékélésről süketelnek...
a piacra aszem mekfelelő választ adtam, csak úgytűnik képtelen vagy felfogni. olvasgasd újra a beírást, kérj segítséged, indítsd magad újra...
bad_alias ENERGOL Kft.
mellesleg nem a nicknevedtől borul el az agyam, hanem a szemellenződtől...
ez anjira mókás, hogy aszt hirdetitek itt minden szar, ezek semmihez sem értenek...
mintha 1000 kovácslászló irogatna itt.
tegnap a jóestétben csiga2-esen darálta a csákó a szokásos betanilt demagóg nasztasze dumát, mikor jött egy váratlan kérdés...
-ön mit tett volna Orbán Viktor helyében?
-aaaaaaa öööööööö aaaaaaa öööööööö én nem vagyok miniszterelnök!
gratulálok! köszönjük kovácslacika! pihenj, haza lehet menni, a mai népbutítás végetért...
ez volt a happyend.
Nagyon örültem az SZDSZ rendezvényének!
Sikeresen rámutattak,hogy mennyire jelentéktelenek is a politikai életben.
Szerintem önmaguk számára is bebizonyosodott,hogy stratégiát kell váltaniuk,mert ezzel a kampányal csak a teljes lebőgés érhető el. Kuncze és vesztes barátai,azért folytatnak ilyen züllesztő kampányt,mert már csak ártani akarnak vele.Tisztességesebb lenne úriemberként veszíteni.