Keresés

Részletes keresés

rokabundanadrag Creative Commons License 2011.03.12 0 0 21

Hát én is irigylem a nőket...Mert piszkosul felizgat mikor azt irják hogy:

"Úgy tudnám érzékeltetni a G pontos dolgot,hogy az alap érzés annyira erős mint más esetben az orgazmus, és még csak ezután jön a java,valóban nem lehet csendben maradni,leírhatatlanul erős, intenzív az egész testben szétáradó orgazmus bomba,a spriccelés akkor jön amikor a csúcsra érsz,csak el kell engedni magad.Én utána percekig reszketek,zúg a fülem és idő kell mire visszatérek a valóságba."

és:

"a mennyországban sem lehet jobb"

meg:

"mondom a páromnak hogy hagyja már abba mert már nem birom,de ő csak nevet és csinálja,én meg hagyom,pedig már nem kéne,mert majd beleőrülök annyira jó"

 

Van még itt 1-2 ájulás link:

 

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__93576-nincs-olyan-hogy-egyszer-vege-van-az-orgazmusnak

 

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__91073-egy-no-hany-orgazmust-bir-ki-egy-nap

Előzmény: Firefly (6)
Azakiazaki Creative Commons License 2002.10.03 0 0 20
Szia SoSimple!

Olvastam a könyvet. Igaz nem most, hanem amikor megjelent.

Nem tudom, kamu-e. Alátámasztani nem tudom a benne foglaltakat.

Szerintem jobb, ha az ember önfeledten és felszabadultan csak arra figyel, hogy jól érezze magát a partner is, s ő is.

Lehet működik a dolog, bár ha olyan természetes és egyszerű lenne, akkor nem írnak róla ilyen "csodakönyvet", de ha működik is, akkor is az orgazmus és az ejakulálás között túl kicsi lehet a távolság, ezért ennyire nem könnyű.

Tehát nekem olyan KételyMételyszerű tapasztalataim vannmak csak eddig, de kétségkívül nem akartam mindenáron megtanulni. Amúgy a könyv érdekes, csak abban sem vagyok olyan biztos, hogy nekem feltétlenül szükségem lenne erre a multiorgazmusos dologra.
Szerintem nagyobb könyvesboltokban kapható még a könyv.

Előzmény: SoSimple (-)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.10.02 0 0 19
Sikerült tapasztalati úton igazolni az előzőket. Gyakoroltam egy kicsit, amikor egyedül voltam otthon, és többször is volt ejakuláció nélküli orgazmusom. Igaz, nem egymás után, bár volt olyan is, hogy többször is közel kerültem a csúcshoz. Tapasztalataim szerint segít az, ha nincs tele az ember anyaggal, hanem valamivel (pl. néhány órával) előtte megszabadult a fölös anyagtól.
A technikáról: nekem úgy ment a dolog, hogy elég lassan csináltam, hogy ne menjek kb. 1 Hz fölé (gy.k.: másodpercenként egynél nem gyorsabban). Az érzés olyan volt, amilyennek a könyv leírja. Nem állítom, hogy ejakulációval együtt nem tud ilyen jó lenni, de az igaz, hogy az egész testben lehet érezni, legalábbis a "lényegtől" felfelé. Még egy dolog segít egy kicsit a tapasztalatom szerint: a hasizom megfeszítése. Lehet, hogy csak azért, mert egy kicsit elvonja a figyelmet, ezt nem tudom.
Mindezeken fellelkesülve megpróbáltam a partneremet is megkérni, hogy próbálja meg Ő is nekem csinálni hasonló módon. Nem tudom, hogy mi volt az oka, de ekkor nem jött össze, azaz volt ejakuláció is, de így is marha jó volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja meg!
Előzmény: Kurtafarkú kismalac (18)


Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2002.07.08 0 0 18
Bocs, én ugyan nem vagyok profi a témában, de ha a multiorgazmusról írtad, hogy csak párosban működik, akkor én ezt nem hiszem el. A könyv is emlegeti az egyéni gyakorlást, mint rávezető módszert. Lehet, hogy egyedül nem olyan könnyű megállni a szakadék szélén, de nem hiszem, hogy lehetetlen. Bár mondom, nem vagyok profi, nekem eddig még nem volt egetrengető élményem magömlés nélkül, maximum a PC izom rángatózását éreztem, de az nem volt olyan nagy szám. Egy kicsit csalódtam is a dologban. De lehet, hogy csak többet kellene gyakorolni. Csak éppen nekem nem a teljesítmény hajszolása a célom, csak az, hogy jó legyen nekem is, a partneremnek is, és ez így is megvan.
Azért nem akarok lebeszélni senkit. Hajrá, előre az ötéves terv megvalósításáért! :-))
Előzmény: Dr.Pens (17)
Dr.Pens Creative Commons License 2002.06.29 0 0 17
A könyv önmagában nem ír hülyeséget, sőt, én ebből kaptam rá a témára és már tudom érezni a "hatását" ! Nem pitlák "eksön" jön néha létre a tanultakból.

De: qurva sok tanulással és próbával jár ez öccse !!!

Bár nem olvastam végig a hozzászólásokat, de egyet neked most elmondok:
- Ha a hozzáállásod ez---)"Mert engem csak a fizikai része érdekel,semmi lélek meg filozofia ,meg vallás,mert akkor eszem ágában nincs megvenni..."- akkor ne költsd a pénzedet rá, de még csak ne is gondolj rá, mert felesleges időpocsékolás lenne így !!!

Van egy olyan mondás, hogy: Nem lehet, egy kicsit baszni, meg egy kicsit elesni !!!

Vagy igen vagy nem . Ebben a témában is csak akkor jutsz valamire, ha rendesen nekilátsz !!!

Egyébként mond mindenki amit akar, EZ CSAK PÁROS GYAKORLATBAN MŰXIK, írhattam volna azt is, hogy egyedül nem megy ám öccse !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: SoSimple (-)
KételyMétely Creative Commons License 2002.06.28 0 0 15
Sziasztok,

olvasgattam és próbálgattam is a könyvet, nekem egyelőre nem igazán jön be. A "nagy felhúzás", mellyel a magömlést meg lehet gátolni, egyszer sem sikerült még. A másik érdekes dolog, az Egymillió Dolláros pont, melyet megnyomva (a végbélnyílás felett egy kicsivel) el lehet szorítani a húgyvezetéket. Még az orgazmus előtt erősen szorítani kell, a PC izmokat megfeszíteni, és ha minden jól meg, orgazmus van, sperma egy csepp sem. Odáig már eljutottam, hogy nagyon kevés sperma jött ki, de nem tovább. Kicsit furcsa is, mert az erős nyomás nem túl kellemes, ezért az orgazmus élményéből is elvesz. Már kezdem azt gondolni, hogy az egész nem más, mint egy jó nagy átverés.

Ráadásul megjelent a "multiorgazmusos pároknak" való második rész, ismételve az elsőt, plusz fejezetek nőknek, akik nagy részének eddigi tudomásom szerint nem túlzottan kell a multiorgazmust tanítani.

Ha netán valaki szintén gyakorolgat, megoszthatná a tapasztalatait.

SuperBoy Creative Commons License 2002.06.28 0 0 14
Tudok angolul, tehát ideadhatnád, de inkább megveszem magyarul. :)

Majd ha megvan, elolvastam nyomom ide a tapasztalatokat! :)

Előzmény: Törölt nick (13)
SuperBoy Creative Commons License 2002.06.28 0 0 12
OK, meggyőztél! :)

Majd a többi visszajelzést ignore-olom... :)

Előzmény: Törölt nick (11)
SuperBoy Creative Commons License 2002.06.28 0 0 9
Be akarom szerezni, biztos sok újdonságot fogok olvasni. És talán hátha tudok finomítani 1-2 dolgon... :)

Majd beszámolok a tapasztalatokról... nem, inkább mégsem, mert az eddigi írásaimat is dicsekedésnek veszik sokan...

SuperBoy Creative Commons License 2002.06.28 0 0 8
Szerintem erre gondoltatok:


A multiorgazmusos férfi
Mantak Chia és Doug Carlton Abrams
Első kiadás
256 oldal, ára: 1530 Ft
"Olvasása tehát nemcsak a terápiával foglalkozóknak, hanem mindenkinek ajánlható."
Dr. Szilágyi Vilmos, szexológus szakértő, recenziója

Itt az URL:
http://www.globenet.hu/lunarimpex/konyvism/Multi.htm


Részlet a könyv bevezetőjéből
Háromezer évvel ezelőtt a kínaiak felfedezték, hogy a férfiak is elérhetik többször egymás után az orgazmust, ha késleltetik, sőt visszatartják a magömlést. Ez azért lehetséges, mert az orgazmus és a magömlés két külön fizikai folyamat, bár Nyugaton régóta összemosódtak.. Bár nyilvánvalóan nem olyan precízen, mint a nemiség mai tudományos kutatói, az ősi kínaiak részletes feljegyzéseket készítettek megállapításaikról a későbbi nemzedékek szexuális és spirituális keresői részére.1

Nyugaton az 1940-es évekig nem készült hasonló munka, amikor megjelent Alfred Kinsey úttörő jelentése, melyben hasonló felfedezésekről számol be.2 Bár azóta több évtized eltelt, és állításait ismételten megerősítették a laboratóriumi vizsgálatok, a legtöbb férfi még mindig nincs tisztában multiorgazmikus potenciájával. Ezen ismeret és világos módszer híján pedig aligha érezhetik az orgazmus crescendója és a "nagy durranás" közötti különbséget.

A nyugati férfi szexualitás továbbra is helytelenül az elkerülhetetlen kiábrándulással, lehangolódással járó magömlésre ("elélvezés", "elmenetel"), mint célra összpontosít a szeretkezés örömteljes folyamata helyett. A multiorgazmusos férfi megmutatja, hogyan választhatja szét a férfi a testében az orgazmust és a magömlést, ami által az ejakuláció pillanatnyi oldódása számtalan csúccsal járó teljes testi orgazmussá alakítható. Egy multiorgazmusos férfi szavaival: "A normál, hétköznapi magömléssel az örömöm gyorsan elmúlik. Nem úgy a többszörös orgazmussal! Az így gerjesztett öröm velem marad egész nap. Emellett nem hinném, hogy ennek az örömnek létezne vége egyáltalán. Ez a gyakorlat rengeteg többletenergiával lát el, így egyszerűen soha nem fáradok el. Most annyi szexben lehet részem, amennyit akarok, és én irányítom, nem az engem. Kívánhat többet egy férfi?"

A multiorgazmusos férfi bemutatja azt is, hogy elégítheti ki a férfi partnere multiorgazmusos potenciálját. Egyikük, aki három hónapja gyakorolta a könyvbeli módszereket, így számolt be tapasztalatairól: "Három nővel volt szexuális kapcsolatom, mióta gyakorolni kezdtem, és mind a három szerint velem volt a legjobb nekik az ágyban. Szó szerint ezt mondták: "Ez volt a legjobb, amit valaha átéltem.""

A könyvet olvasó hölgyek olyan titkokat ismerhetnek meg a férfiúi szexualitásról, amit csak kevés nő - és kevés férfi! - ismer. Az együtt olvasó párok a szexuális extázis és kielégülés olyan szintjeire bukkanhatnak, amelyekről aligha képzelték, hogy lehetségesek. Amint azt egy multiorgazmusos férfi partnernője megfogalmazta: "Mindig jókat szeretkeztünk, de most, hogy mindketten az öröm sok-sok hullámát tapasztaljuk, kapcsolatunk sokkal gazdagabbá és kiegyensúlyozottabbá vált. A többszörös orgazmus azonban csak a kezdete azoknak a mélyreható változásoknak, amelyeket ez a gyakorlat indított el a kapcsolatunkban. Szerelmünk ma már sokkal mélyebb és meghittebb, mint korábban."

A tény, hogy a férfi többszörös orgazmust élhet át, annyira megdöbbentő legtöbbünk számára, hogy csak nehezen hihetjük el. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a nők többszörös orgazmusát is csak az utóbbi negyven évben ismerték fel és fogadták el "normális"-nak. Még megdöbbentőbb azoknak a nőknek a száma, akik multiorgazmusossá váltak - mihelyt megtudták, lehetséges. Az ötvenes évek óta, amikor Kinsey tanulmányozni kezdte a női szexualitást, a többszörös orgazmust átélő nők száma több mint háromszorosára emelkedett, 14 százalékról 50 fölé!3 Az 1980-as években két szexológus, William Hartman és Marilyn Fithian, megállapította, hogy az általuk vizsgált férfiak 12 százaléka multiorgazmusos. Amint a férfiak is felismerik, hogy rendelkeznek ezzel a lehetőséggel, és megtanulnak néhány egyszerű módszert, egyre többen fedezik fel többszörös orgazmusra való készségüket.

A jelen könyvben mind az ősi taoista gyakorlatokat, mind a legfrissebb tudományos ismeretanyagot segítségül hívjuk, hogy bemutassuk Önöknek, hogyan válasszák el az orgazmust a magömléstől, hogyan éljenek át többszörös orgazmust és hogyan fejlesszék általános egészségi állapotukat. A taoisták eredetileg a keresők egy csoportja volt az ókori Kínában (kb. i. e. 500 körül), akiket különösen az egészség és a szellemi (spirituális) fejlődés érdekelt. Bár az általuk kidolgozott szexuális technikák több mint kétezer évesek, ma is éppoly hatékonyak, mint hajdanán. Mivel az itt bemutatott módszereket mintegy 15 éve kezdtük terjeszteni Nyugaton, azóta egyfajta "csendes szexuális forradalom" zajlik azok között, akik kipróbálták és hatásosnak találták ezeket a módszereket. Hitünk szerint azonban az egyetlen valódi bizonyíték saját testünk. Reméljük, hogy saját tapasztalatuk alapján döntenek, elfogadják vagy elvetik az itt közölteket.

* * *

A többszörös orgazmus nem csak tinisrácok, szokatlanul szerencsés idősebb urak vagy vallásos beavatottak osztályrésze. Egy harmincas éveiben járó szoftverkereskedő, aki "cinikus, ideges New Yorki" címmel illeti magát, egy este leült a könyv gyakorlataival, és hat orgazmusig jutott: "Az egymás utáni orgazmusok egyre erőteljesebbek voltak. Ez az egész egyetlen korábbi tapasztalatomhoz sem fogható. De a legmeglepőbb dolog, hogy elmúlt a munkaköri nyavalyám, ami a túlzásba vitt munka miatt kerülgetett. Másnap reggel teljesen egészségesen ébredtem, sokkal energikusabban, mint addig bármikor." A taoista szexuális tanítások szerint a magömlés nélküli többszörös orgazmusok optimális egészségi állapothoz segítik a férfit, sőt, hiszik vagy sem, meghosszabbítják az életet.

A taoista szexualitás, amelyet szexuális kung-funak is neveznek, a kínai gyógyászat egyik ágaként indult. (A kung-fu szó szerint gyakorlatot jelent, tehát a szexuális kung-fu jelentése "szexuális gyakorlat".) Az ősi taoisták maguk is gyógyítók voltak, és éppúgy törődtek a szervezet fizikai jól-létével, mint a nemi örömszerzéssel. A szexuális kung-fu növeli a férfiak életerejét, hosszabbítja életüket, és lehetővé teszi, hogy elkerüljék a magömléssel járó fáradtságot és kimerültséget - és ez szó szerint elejét veszi a magtalanságnak.

Az 1. fejezetben felsoroljuk a férfiak többszörös orgazmusának keleti és nyugati bizonyítékait. A legújabb tudományos kutatási eredményeket is kifejtjük, melyek ugyancsak megerősíteni látszanak az ősi taoisták ismereteit az ejakuláció nélküli orgazmus fontosságáról. Miközben ezekről a meglepő tanulmányokról számolt be, a New York Times arra a következtetésre jutott, hogy "Az ivarsejt-termelés sokkal nehezebb feladat, mint ahogy a tudósok korábban gondolták, és megosztja azokat az erőforrásokat, amelyek egyébként a férfi hosszú távú egészségét biztosítanák."4

Az elmélet azonban gyakorlás nélkül értéktelen. Ezért a 2. és 3. fejezetben ismertetjük az egyéni gyakorlatokat, melyek segítségével fejleszthetjük multiorgazmusos képességeinket - akár van nemi partnerünk, akár nincs. Sok férfi már egy-két héten belül tapasztalhat többszörös orgazmust, és legtöbben három-hat hónap alatt képesek elsajátítani a módszert.

A 4. és 5. fejezet megtanítja a páros gyakorlatokat, amelyekkel megoszthatjuk a szexuális kung-fut partnerünkkel, és olyan örömökben részesíthessük őt, amilyenek létezéséről még csak nem is álmodott.
Bár a teljes könyv elolvasásából is nagyon sokat profitálhatnak, a 6. fejezet kifejezetten a hölgyek számára íródott, olyan tudnivalókat tartalmaz, melyekkel segíthetnek partnerüknek - és önmaguknak - multiorgazmusos potenciáljuk kiteljesítésében.

A 7. fejezet meleg férfiak részére készült, és azokkal a speciális gyakorlatokkal foglalkozik, amelyek hasznukra válnak, hogy hajlamuknak megfelelő, kielégítő és egészséges multiorgazmusos nemi életet élhessenek.

A 8. fejezet a szexuális nehézségekkel bajlódó férfiak gondjaival foglalkozik, így a korai magömléssel, az impotenciával és a nemzőképtelenséggel. A taoista szexuális tanítások teljesen új megközelítést kínálnak ezeknek a problémáknak az átgondolására és leküzdésére.

Végül a 9. fejezetben tanácsokat adunk, hogyan részesülhetnek a férfiak és társaik életük végéig a meghitt szexuális gyönyörökben. Külön szakasz foglalkozik a középkorú és idős férfiakkal, akik gyakran panaszkodnak szexuális étvágyuk és potenciájuk hanyatlására. Bemutatjuk a multiorgazmusos férfiakról készült felméréseket, melyek ellentmondanak a széles körben elterjedt hiedelemnek, miszerint a férfiak nemi élete tizenévesen a legintenzívebb, onnan pedig fokozatosan lanyhul. A taoisták mindig is tudták, hogy ha egy férfi megismeri nemiségének valódi természetét, az csak fejlődni fog korának előrehaladtával. Ennek a fejezetnek az egyik szakasza kitér arra, hogyan nevelhetjük fiainkat az egészséges és kielégítő nemi életre. Bárcsak a mi apáink tudták volna mindezt!

Kínában készültek a világon először a legátfogóbb és legrészletesebb szexuális útmutatók. A multiorgazmusos férfi című könyvben folytatjuk ezt a hosszú hagyományt, és ellátjuk a férfiakat és társaikat gyakorlatias, nyílt útmutatással nemi életük átformálásához. Bár a taoista szexuális tanításokban a nemiség és a spiritualitás nem válik szét, úgy találtuk, hogy néhány olvasó inkább csak a gyakorlati szexuális tanácsok iránt érdeklődik, míg mások többet akarnak tudni nemiségük megszentelt dimenziója felől. Ezért az elemi módszerekkel kezdünk, amelyre minden olvasónak szüksége van a multiorgazmusossá váláshoz, majd fokozatosan mutatjuk be a kifinomultabb technikákat azon olvasóinknak, akik a szexualitást egészségük fejlesztéséhez illetve spirituális életük elmélyítéséhez vezető ösvénynek tekintik.

Érdemes megjegyeznünk, hogy a jelen könyv nem foglalkozik a taoizmussal sem filozófiai, sem vallásos értelemben. (Az egyik szerző, Mantak Chia, már több mint tíz könyvet írt, amelyek eme ősi hagyomány gyakorlati tanácsaival foglalkoznak, és amelyekből átfogó egészségfejlesztő rendszert - Gyógyító Tao - dolgozott ki.) Itt tudományos vizsgálatokkal is alátámasztott, gyakorlati taoista technikákat kínálunk azoknak az olvasóknak, akik saját nemiségük mélyebb átélését keresik, s nem valami újabb vallásos irányzatot.

Reményeink szerint a jelen munka további tudományos kutatásokra ösztönöz, hogy megerősítsék illetve felülvizsgálják az itt ismertetett elméletet és gyakorlatot. Hitünk szerint a titkolózás és a kultúrsovinizmus ideje lejárt. Kelet és Nyugat megoszthatja tudását minden újkori szerelmes javára, akik nemi életük beteljesülését keresik ebben az érzéki zűrzavaroktól terhes korban.


SuperBoy

Firefly Creative Commons License 2002.02.22 0 0 6
Hogyan irigyelheted a noket, mikor nem tudod mit ereznek? [Amennyiben mar voltal noi testben, akkor bocsi]

Firefly

Előzmény: SoSimple (5)
SoSimple Creative Commons License 2002.02.22 0 0 5
Engem nem a hogyan tartom vissza érdekel,mert ezzel nincs különösebb probléma...csak jó lenne mondjuk nem 5-10 másodpercen keresztül elévezni...irigylem a nőket (néha)
webvandor Creative Commons License 2002.02.22 0 0 4
iaszon> Az a topik is arról szól, de a semmi. Látom viszont, hogy a "hogyantartodvissza" is ismerős neked. Ezt sokkal értelmesebb elolvasni. Abban nem is egy módszer van leírva.
Előzmény: iaszon (2)
iaszon Creative Commons License 2002.02.21 0 0 3
összekevertem a linket a cimmel.A cim helyesen: A multiorgazmusos ferfi -olvasta valaki?
De nem vitte sokra ez a topic.
De a módszer nem kamu. Meg lehet tanulni könyv nélkül is.
Előzmény: iaszon (2)
iaszon Creative Commons License 2002.02.21 0 0 2
SoSimple
Lehet hogy erre a topicra gondolsz: Hogyan tartod vissza.....
Előzmény: SoSimple (-)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.21 0 0 1
Pite az egész, csak nő kell hozzá. Onnantól az övé a felelősség. :)
Your DEvil Creative Commons License 2002.02.21 0 0 0
Nem kamu a könyv. Bár én nem ezt tanulgattam egy időben hanem a szintén Mantak Chia : Szerelmi titkok c. könyvét a gyakorlatok nagyából megegyeznek.

Tényleg! Mi a véleményetek arról, hogy a gyakorlatok végül különböznek egymástól a két könyvben??

Előzmény: SoSimple (-)
SoSimple Creative Commons License 2002.02.21 0 0 topiknyitó
na a cím nagyon komoly lett..
szóval olvasgattam erről a könyvről és érdekelne is...de a gondom az hogy valaki anno azt mondta hogy ebben a könyvben tul sok a rizsa.
Na most ez a kedves ember (elfelejtettem a nevét) megemlítené nekem annak a könyvnek a címét amelyikben meg lehet tanulni ezta multicuccot,de olcsobb és lényegre törőbb?
Egyébként ez a könyv mennyire kamu?
Mert engem csak a fizikai része érdekel,semmi lélek meg filozofia ,meg vallás,mert akkor eszem ágában nincs megvenni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!