Húsz év vajúdás elkezdődött egy akcióterv elkészítése. Felgyorsulunk, persze mértékkel és tartózkodással. Nem tudom még, hogy a keményvonalasaink megbuktatják-e újabb reformkisérleteinket vagy sem.
Az az emilcím már nem működik, mert eladták a freestart-ot és sűrűbben kellett volna látogatni a szervert. Egy évig bírtam a tempót és feladtam. Az új cím: patopalur001@hotmail.com. Pató Palinak üzenem, hogy megkaptam az emiljét, de mire válaszoltam volna, megszüntették a címemet és nem írtam fel magamnak az övét, ezért újra kell kezdenünk a hercehurcát.
Tudom, hogy nem ez itt a téma, de a PPP a valaha volt legjobb gazdasági konstrukció, nem véletlen, hogy az M5 üzleti modelljének kitalálói úgy sakkoztak a tulajdonrészekkel, hogy neves kitüntetést is kaptak kreatív eldondolásaikért és persze a magyar államkincstárnak hajtott irgalmatlan haszonért.
Az Esztergomot Párkánnyal összekötő, mások által Mária Valéria Hídnak nevezett építményt neveztük el Pató Pálról. Érzelmi kötödésünk is van ehhez a hídhoz, hiszen 1996. október 10-én a párt tagjai tették le az alapkövét. Ezt a híd minkét oldalán elhelyezett dokumentum adta közre, de az építés alatt eltűntették. Az avatást követő hétfőn a Petőfi Rádióban élő műsorban számoltam be az eseményekről. Több napilap is tudósított róla. Pató Pál urunk születési helye a híd párkányi lábától 8 km-re van. Háza, sirja Párkánytól 23-km-re található, Szőgyén ismert patópálos zarándokhely, megközelítését az a híd segíti. Ilyen budapesti hidak névadójának nem javasoljuk, tisztán urbánus filozófiához a nevét nem javasoljuk felhasználni. Álljon alant egy idézet Bálintffy Bálint Pató Pál című eposzából, amely jobban segíti ezen gondolatkör megértését mint a Petőfi gyerek ismertebb verse.
"Kiáltsa Sárszeg, Pest és Jeruzsálem, Dicsértessék Pató Pál Úr neve, Ámen."
Egyáltalán nem szeretnék mentegetőzni, de én spec. Őt ma vettem észre, ugyanis teljesen más topikokon mozogtam eddig senkit sem zavarva és főleg nem utánozva.
A Központi Illuminátus a múlt év végi ülésén úgy döntött, hogy felhagy a több mint tíz éve folyó eszeveszett nyomulással és kihagyja az idei választást, azaz még a bejegyeztetést sem kisérli meg. Ránk fér már ez a kis pihenés.
Ne kapkodd el! Nálunk létezik a tagjelöltség is, ami örökölhetö. Tagfelvétel kérhetö a patopalur@freestart.hu e-mail címen, de ne számíts gyors ügyintézésre.