Keresés

Részletes keresés

Pató Pál Úr Creative Commons License 2010.12.30 0 0 49

Húsz év vajúdás elkezdődött egy akcióterv elkészítése. Felgyorsulunk, persze mértékkel és tartózkodással. Nem tudom még, hogy a keményvonalasaink megbuktatják-e újabb reformkisérleteinket vagy sem.

tuutuu Creative Commons License 2010.06.01 0 0 48

Igazából a FityMa tagjai nettó PPP "aktivisták" a mérhetetlen tökölésükkel...:}}}

Nahát.

Sőt.

Előzmény: ellenforradalmár (47)
ellenforradalmár Creative Commons License 2010.06.01 0 0 47

nono, csak óvatosan ... fidelek! :o)

ellenforradalmár

FityMa BM

Előzmény: tuutuu (45)
halkergető Creative Commons License 2010.06.01 0 0 46

Csak semmi csüggedés!

Volt már pártfúzió a világtörténelemben.    :)))

Előzmény: tuutuu (45)
tuutuu Creative Commons License 2010.06.01 0 0 45

Az a baj, hogy itten mindenféle kiváló pártok hevernek parlagon.

Ha nem lennék a FityMa Párt oszlopos tagja, simán támogatnám eme pártot...:}}}

tuutuu

most MÁRTÍR

FityMa Párt

Előzmény: halkergető (41)
halkergető Creative Commons License 2010.06.01 0 0 44

Gyerünk, gyerünk, lendüljetek bele!

A legközelebbi választásnál számíthattok a voksomra!   :)))

Előzmény: Pató Pál Úr (43)
Pató Pál Úr Creative Commons License 2010.06.01 0 0 43
Az az emilcím már nem működik, mert eladták a freestart-ot és sűrűbben kellett volna látogatni a szervert. Egy évig bírtam a tempót és feladtam. Az új cím: patopalur001@hotmail.com. Pató Palinak üzenem, hogy megkaptam az emiljét, de mire válaszoltam volna, megszüntették a címemet és nem írtam fel magamnak az övét, ezért újra kell kezdenünk a hercehurcát.
Előzmény: halkergető (42)
halkergető Creative Commons License 2010.06.01 0 0 42
Olvass vissza, a (32)-ben ott egy emilcím.
Előzmény: kenga (40)
halkergető Creative Commons License 2010.06.01 0 0 41

Ideje lenne, hogy az izlandi példa kapcsán igencsak elkezdjék mutogatni magukat.

Lehet, jó esélyük lenne, hogy megkapják a voksomat.    :))))

Előzmény: kenga (40)
kenga Creative Commons License 2010.06.01 0 0 40
1 kérdés:
Hogy lehet belépni a Pató Pál Pártba?
Mérvadó toleráns demokrat Creative Commons License 2009.06.01 0 0 39
Tudom, hogy nem ez itt a téma, de a PPP a valaha volt legjobb gazdasági konstrukció, nem véletlen, hogy az M5 üzleti modelljének kitalálói úgy sakkoztak a tulajdonrészekkel, hogy neves kitüntetést is kaptak kreatív eldondolásaikért és persze a magyar államkincstárnak hajtott irgalmatlan haszonért.
Előzmény: Pató Pál Úr (36)
Pató Pali Creative Commons License 2009.06.01 0 0 38

Köszi, olvastam, tetszik... :-))

üdv: P.P.

Előzmény: Pató Pál Úr (37)
Pató Pál Úr Creative Commons License 2009.05.16 0 0 37
Az előző hozzászólás Pató Palinak is válasz.
Pató Pál Úr Creative Commons License 2009.05.16 0 0 36
Nem kapkodod el. Közben a Fejér Megyei Hírlapban is olvashatsz rólunk.

http://www.fmh.hu/cimlapon/20090508_pato_pal_part

Pató Pál Úr Creative Commons License 2006.08.01 0 0 35

Az Esztergomot Párkánnyal összekötő, mások által Mária Valéria Hídnak nevezett építményt neveztük el Pató Pálról. Érzelmi kötödésünk is van ehhez a hídhoz, hiszen 1996. október 10-én a párt tagjai tették le az alapkövét. Ezt a híd minkét oldalán elhelyezett dokumentum adta közre, de az építés alatt eltűntették. Az avatást követő hétfőn a Petőfi Rádióban élő műsorban számoltam be az eseményekről. Több napilap is tudósított róla. Pató Pál urunk születési helye a híd párkányi lábától 8 km-re van. Háza, sirja Párkánytól 23-km-re található, Szőgyén ismert patópálos zarándokhely, megközelítését az a híd segíti. Ilyen budapesti hidak névadójának nem javasoljuk, tisztán urbánus filozófiához a nevét nem javasoljuk felhasználni. Álljon alant egy idézet Bálintffy Bálint Pató Pál című eposzából, amely jobban segíti ezen gondolatkör megértését mint a Petőfi gyerek ismertebb verse.

"Kiáltsa Sárszeg, Pest és Jeruzsálem, Dicsértessék Pató Pál Úr neve, Ámen."

Előzmény: kábelbúvár (34)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.07.31 0 0 34
Úgy hallom, jól áll Pató Pál, mint az új dunai híd névadója...
Előzmény: Pató Pál Úr (-)
Pató Pali Creative Commons License 2006.07.31 0 0 33
Bocs, csak most értem netközelbe, napokon belül írok.
Előzmény: Pató Pál Úr (32)
Pató Pál Úr Creative Commons License 2006.07.21 0 0 32
Jövő héten Fehérváron leszek, a megyei illuminátus vezetőivel találkozom. Ha érdekel a párt, itt az e-mail címem: patopalur@freestart.hu
Előzmény: Pató Pali (31)
Pató Pali Creative Commons License 2006.05.02 0 0 31
Köszönöm és üdvözletem Sz.fehérvárról.
Előzmény: Pató Pál Úr (28)
Pató Pál Úr Creative Commons License 2006.05.02 0 0 30
Lendületben az ország!
Pató Pál Úr Creative Commons License 2006.04.12 0 0 29
A Pató Pál Párt is megosztott, az egyik fele rés a másik erős bástya, de egy a jelszó: "Légy résen".
Pató Pál Úr Creative Commons License 2006.04.12 0 0 28
Üdvözlet.
Előzmény: Pató Pali (27)
Pató Pali Creative Commons License 2006.01.29 0 0 27
Egyáltalán nem szeretnék mentegetőzni, de én spec. Őt ma vettem észre, ugyanis teljesen más topikokon mozogtam eddig senkit sem zavarva és főleg nem utánozva.
Előzmény: Törölt nick (26)
Pató Pali Creative Commons License 2006.01.29 0 0 25
Üdvözöllek, kedves P.P.Ú. !
Csak most találkoztam neveddel, talán rokonok is vagyunk?
Előzmény: Pató Pál Úr (24)
Pató Pál Úr Creative Commons License 2006.01.19 0 0 24
A Központi Illuminátus a múlt év végi ülésén úgy döntött, hogy felhagy  a több mint tíz éve folyó eszeveszett nyomulással és kihagyja az idei választást, azaz még a bejegyeztetést sem kisérli meg. Ránk fér már ez a kis pihenés.
Pató Pál Úr Creative Commons License 2005.08.04 0 0 23
Ne kapkodd el! Nálunk létezik a tagjelöltség is, ami örökölhetö. Tagfelvétel kérhetö a patopalur@freestart.hu e-mail címen, de ne számíts gyors ügyintézésre.
Előzmény: neménvagyok (22)
neménvagyok Creative Commons License 2005.08.04 0 0 22

én magamra ösmerek

be kéne lépnem ebbe a pártba...

Előzmény: Pató Pál Úr (21)
Pató Pál Úr Creative Commons License 2005.08.04 0 0 21
A Pató Pál Párt tagja lehet, aki:

lusta - henye rest renyhe tunya csesznye lomha - tohonya nehézkes kényelmes - komótos lezser ráérős tempós lassú - lassúdad retardált csöndes piszmogó buta - kényelemszerető könnyű - gondtalan boldog - naplopó dologtalan kasza-kapakerülő léhűtő lézengő ritter semmittevő tétlen ingyenélő élősdi - élősködő parazita - csavargó - tekergő vagabundus csőlakó csöves csorvasz strici strigó utcakölyök - haszontalan - mihaszna dibdád hasznavehetetlen semmirekellő - semmiházi ingár léha - könnyelmű bohém frivol - cinikus megbotránkoztató kegyeletsértő kacér - kokett kihívó merész pajzán - dévaj hamiskás évődő huncut - csalafinta - fifikus cseles cselefendi - kópé - selma góbé kujon csínytevő kalefaktor - pikáns - sikamlós csiklandós illetlen - neveletlen szemérmetlen trágár csúnya - üres - hitvány - silány vacak rossz csapnivaló rongy szemét lepra szarházi mócsing strici tetű - senki cenk csoze - bitang - alávaló - galád aljas - becstelen elvetemült erkölcstelen jellemtelen alantas - nyomorult gyalázatos - kriminális pokoli pogány cudar infámis beste büdös mocskos rohadt ganéj kurva nyavalyás - ebadta jöttment - sehonnai hazátlan - földönfutó bujdosó - gyülevész - gazdátlan - csirkefogó - kapcabetyár gazfickó lókötő lacibetyár himpellér tróger ganef csibész - gézengúz imposztor rosszposztó rosszcsont pernahajder paniperda szedtevette disznófülű kutyaházi pokolra való jómadár - jó pipa jó cég díszpéldány díszpinty mákvirág - gazember - zsivány gonosztevő - bűnöző briganti börtöntöltelék bandita - gengszter - szélhámos - szédelgő svihák hóhstapler iparlovag széltoló kalandor - szerencselovag fezőr - csaló - svindler kókler - akasztófáravaló - akasztófavirág kötnivaló - márjás huncut - álomszuszék - hétalvó mormota ágy terhe,

valamint munkások, parasztok, értelmiségiek, királyok, hercegek, grófok, naplopók és burzsoák,

ezenfelül egyéb jogállásúak korra, nemre, vallási felekezetre és pártállásra való tekintet nélkül.

Pató Pál Úr Creative Commons License 2005.06.02 0 0 20
Pató Pál Úr Creative Commons License 2005.06.02 0 0 19
Ez a mai Népszabadságban van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!