Keresés

Részletes keresés

tekipna Creative Commons License 2006.01.12 0 0 245
Sir Balambér Creative Commons License 2005.10.21 0 0 244
Egy kedves szeretetreméltó ember, kedves szeretetreméltó barátokkal.
tekipna Creative Commons License 2005.10.21 0 0 243

 

Szerintem Gyurcsány Ferencről is leveszi a keresztvizet - megírja/megírta a maga különvéleményét - , csak egyenlőre és jobbhíján, az az írása az íróasztalfiókja mélyén vár a (jobb!!!)sorsára.

 

:)))

 

kapás Creative Commons License 2005.10.19 0 0 242
Mi a gond? Itt az ember-majom rokonságot bizonyító láncszem! Csak kisgyerekek ne lássák, mert szegények megállnak a növésben!:)
Előzmény: énvagyokabatman (241)
énvagyokabatman Creative Commons License 2005.10.18 0 0 241

én csak látásból ismerem.

 

ALBI Creative Commons License 2005.10.18 0 0 240
incidens válasz | megnéz | könyvjelző 2005.10.18 14:47:26 (231)

 

Éppen egy fontos álamférfiről írja legújabb,- aszthiszem már a 2. kötett - valami olyasmi lesz a címe, hogy: Mi vagy Te? Isten?

 

incidens

 

 

Ez a hét legjobb vicce !!!!! DDDDD

 

Egy fontos államférfiról ír könyvet !

 

Igen az Orbán Viktorról szóló 2. könyvét !! :)

 

Fontos államférfi !! DDD

 

Könnyesre röhegtem magamat !!!

 

Fontos államférfi !!! DDDD 

 

Az az "Istenről" szóló az egy másik, már rég megjelent köny!

 

Mik vagytok Ti Istenek ?" 

Fortissimo Creative Commons License 2005.10.18 0 0 239
(1) Kende Péter és Nagy Lajos / több évtizedes titkosszolgálati múlt) BS Kft
(2) Nagy Lajos S: Komplex Nemzetk Bizt.techn Kft.elnökvezérigazgató
(3) Nagy Sándor: S Komplex Nemzetk Bizt.techn Kft. Igazg t tag, és Poliscope Rt tul
(4) Barabás Gábor: Poliscope Információ-ellenőrzési és Adatszolgáltató Kft.-tulajdo
(5) Csobolya Attila, Seres Zoltán, Barabás Gábor: Fantom Személy- és Vagyonvédelmi Kft.-t,
(6) Apró Piroska S Komplex Nemzetk Bizt.techn Kft.alapító, 1991, FBtag 1994ig
(7) Hargitai György (Mágnás Étterem,Söjrör!!) Nemzetk Bizt.techn Kft.alapító, 1991


Barabási Albert Lászlónak igaza van..5-6 kézfogás elegendő..eljuni :((((.

Előzmény: Fortissimo (237)
Fortissimo Creative Commons License 2005.10.18 0 0 238
Csobolya Attila és Seres Zoltán kapcsolata a jelek szerint több volt egyszerű jó viszonynál, és közös üzleti érdekeltségük személyek áttételén keresztül meglehetősen messzire vezet. Csobolya és Seres 1991-ben együtt alapították a Fantom Személy- és Vagyonvédelmi Kft.-t, ahol mások mellett Barabás Gábor is alapító résztulajdonos volt. Barabás 1995-ben napra azonos ideig birtokolt tulajdonrészt a Poliscope Információ-ellenőrzési és Adatszolgáltató Kft.-ben azzal a Nagy Sándorral, aki az S-Komplex Nemzetközi Biztonságvédelmi Rt. igazgatótanácsi tagja. Az S-Komplex Rt. pedig a jelek szerint nem hétköznapi vagyonvédelmi cég; elnök-vezérigazgatója, Nagy Lajos több évtizedes titkosszolgálati múlttal dicsekedhet (HVG, 1998. szeptember 5.).
Előzmény: Fortissimo (237)
Fortissimo Creative Commons License 2005.10.18 0 0 237

Ki is ez a nagy Lajos? /Kende üzlettársa a magánnyomozó válalkozásban..


Folytatódó leszámolások •
Ítéletek napja

A páncélozott Bentley gépkocsi sem tudta megvédeni hétfő délután a géppisztolylövésektől Seres Zoltán vállalkozót, akinek a neve korábban több nagy jelentőségű bűnügy kapcsán is felmerült, például annál a kézigránátos robbantásnál is, amelynek a megrendelésével Tanyi Györgyöt vádolják. Őt jogerősen felmentették abban az ügyben, amelyben első fokon négy év börtönre ítélték Gál Antal volt rendőr főhadnagyot a Fővárosi Bíróságon azért, mert a robbantásokkal kapcsolatos nyomozások államtitoknak minősülő irataiból megrendelésre másolatokat készített.
Seres Zoltánt április 12-én ugyanolyan hidegvérű precizitással lőtték agyon, mint februárban Döcher Györgyöt, korábban Prisztás Józsefet vagy Fenyő Jánost. Az egyetlen különbség, hogy immár nemcsak a főváros utcáin, hanem a csendes, békés Szentendrei-szigeten is megjelentek a géppisztolyos merénylők. Szemtanúktól származó információk szerint a Tahitótfaluról Kisoroszi felé vezető út legelején, egy meglehetősen szűk részen két bukósisakos férfi állt lesben, s a bekanyarodó - és emiatt feltehetőleg alaposan lelassító - zöld Bentley gépkocsit gyilkos géppisztolytűz fogadta.
Noha a járműnek biztonsági üvege volt, a katonai fegyverből származó acélmagvas lövedékeknek nem tudott ellenállni, Seres azonnal, a társaságában lévő olasz üzletember pedig a kórházban meghalt. A súlyos kocsi egy derékvastagságú vasbeton kapuoszlopot is kidöntött, és csak méterekkel arrébb, házfalnak ütközve állt meg. A támadók motorkerékpárral menekültek el, egy géppisztolyt és egy bukósisakot a helyszínen hagytak. Seres valószínűleg egy, a kisoroszi golfpálya közelében lévő lovardához tartott, ahol a tulajdonosnő szerint mintegy másfél hónapja bértartásban hátaslova volt. Lovagolni főként hétvégén járt, nem rendszeres időpontokban, így „napirendje” alapján nem lehetett előre számítani felbukkanására a csapda helyszínén.
A 45 éves Seres Zoltán az éjszakai élet tekintélyes és jól informált szereplőjének számított, akit a jelek szerint az elmúlt években háromszor is megpróbáltak eltenni láb alól. Először az M0-ás autópályán tisztázatlan körülmények között gyulladt ki a BMW-je, majd a mostani Bentley gépkocsijára erősítettek pokolgépet, ám az menet közben leesett, ezt követően pedig állítólag egy neki szánt Molotov-koktél tévesztett célt. A pesti Aranykéz utcában tavaly július 2-án felrobbantott Boross József Károly - maga inkább a Boros Tamás nevet használta - egy mindmáig nyomozati szakban lévő olajhamisítási ügy kapcsán azt vallotta: azért kellett tízfős őrséget biztosítania az Energol Rt. szőregi telephelyére, mivel tartottak „Seres Zolitól”. Pontosabban attól, hogy a tulajdonosokon próbálná behajtani azt az állítólag több tízmillió forintos összeget, amit elmondása szerint az alvilág egykori bankárának tartott Lakatos András, becenevén Kis Bandika lopott el tőle.
A Döcher Györggyel és társaival szemben hozott váci büntetőítéletben (HVG, 1999. február 13.) is felmerült Seres neve, a bíró szerint jó ismerőse volt a negyedrendű vádlott Csobolya Attilának, akinek enyhített végrehajtási szabályok alá helyezése - és az, hogy felügyelet nélkül lakóhelye közvetlen közelébe kiengedték munkavégzésre - a tököli börtönparancsnok állásába került (mindez jócskán hozzájárult a büntetés-végrehajtás nagy szakmai tekintélynek örvendő országos parancsnokának, Tari Ferencnek a menesztéséhez is).
Tanyi György állítólagos kézigránátos ügyével kapcsolatban (HVG, 1999. április 10.) tanúként hallgatta ki Serest a rendőrség, amikor is elmondta, hogy az Erzsébet téren felrobbantott Mercedes tulajdonosát tíz-tizenöt éve ismeri, nem tud róla, hogy bárkivel olyan problémája lenne, ami a „figyelmeztetést” indokolta volna. Seres akkor azt is elmondta, hogy egy korábbi, Kiss József utcai robbantás esetleg az Energol-ügy vádlottjai közt szereplő „Portik Tomi” ellen irányult (HVG, 1998. július 1.).
Csobolya Attila és Seres Zoltán kapcsolata a jelek szerint több volt egyszerű jó viszonynál, és közös üzleti érdekeltségük személyek áttételén keresztül meglehetősen messzire vezet. Csobolya és Seres 1991-ben együtt alapították a Fantom Személy- és Vagyonvédelmi Kft.-t, ahol mások mellett Barabás Gábor is alapító résztulajdonos volt. Barabás 1995-ben napra azonos ideig birtokolt tulajdonrészt a Poliscope Információ-ellenőrzési és Adatszolgáltató Kft.-ben azzal a Nagy Sándorral, aki az S-Komplex Nemzetközi Biztonságvédelmi Rt. igazgatótanácsi tagja. Az S-Komplex Rt. pedig a jelek szerint nem hétköznapi vagyonvédelmi cég; elnök-vezérigazgatója, Nagy Lajos több évtizedes titkosszolgálati múlttal dicsekedhet (HVG, 1998. szeptember 5.).
Előzmény: Fortissimo (236)
Fortissimo Creative Commons License 2005.10.18 0 0 236
Nyomozóiroda konzorcium alakult ??
A Viktor 2 megírására???

régebbi hír:

"Beszállt a Nagy Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal 1990 előtti főigazgatója által vezetett

- B.S. Magánnyomozó, Biztonsági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-be (B.S.)
- Kende Péter író Hibiszkusz Kulturális és Művészeti Szolgáltató Kft. nevű családi vállalkozása.
Az Orbán Viktor volt miniszterelnökről a 2002-es országgyűlési választási kampányidőszakban megjelentetett botránykönyvéről elhíresült író 13 millió forint törzstőkéjű kft-je egyharmadnyi tulajdont szerzett a 3 millió forint jegyzett tőkéjű, 2002-ben 11 millió forint árbevétel mellett 451 ezer forint veszteséggel gazdálkodó B.S.-ben,
amelyben társtulajdonos maradt
- Absztrakt Bt /Nagy Lajosék családi cége,
- Microalarm Biztonságtechnikai Kftbudapesti magánszemélyek?? :)) által tulajdonolt .,
- Weigl Gábor, a Westel Rt. korábbi biztonsági főnöke - írta legfrisebb számában a HVG.
Előzmény: Fortissimo (234)
Fortissimo Creative Commons License 2005.10.18 0 0 235
:(
Előzmény: Törölt nick (25)
Fortissimo Creative Commons License 2005.10.18 0 0 234

érthető, h miért irt lejárató könyvet Orbánról..

Honvédelmi MInisztérium
(i)
Juhász Ferenc HM, min , min 95 MFtos villát vesz ( http://www.origo.hu/politika/20031126juhasz.htm0l és http://www.origo.hu/politika/20030207juhasz.html és http://www.mno.hu/index.mno?cikk=186420&rvt=2 http://www.fidesz.hu/index.php?CikkID=19589 a régi lakását nem adta el..
a kölcsönadó:Füzesi István, fia Füzesi Attila, 2003 feb-tól egy HM cégben igazgató, és Eurocast Kft cégében KandHE bukott-igazg. tanácsadó Csuka László (2000-2002)
dr. Füzesi István (an: Schnitzler Sára) 1121 Budapest, Lidérc u. 23. 2001. 12. 29-tõl.
INTERSCRAP Kft tul és EUROCAST Kft Füzesi Attila Füzesi István fia (an: Egervári Mária) 1118 Bp, Kaptárkõ u. 1/1. 1112 Budapest, Facsemete u. 1/7 HM Verga Veszprémi Erdőgazdaság Rt igazg elnök 2003 feb http://www.mno.hu/index.mno?cikk=186985&rvt=2
NSZ 1999 Lapkiadó RT igazgatósági tag 2003 jan 1ig
Antenna Hungária Rt. igazgatóságának is tagja lett 2002 júliusában.
Csuka László, KandHE ig, pénzügyi gazd vez 2000-2002 az Eurocast cégben..
INTERSCRAP Kft tul
EUROCAST Kft
Füzesiné Vas Szilvia Füzesi Attila felesége (an: Kovács Erzsébet) 1112 Bp, Facsemete u. 1/7.
INTERSCRAP Kft tul

(ii)
Szalai Péter MSZP közeli vállalkozó, 1026 Budapest, Endrõdi Sándor u. 41 az apja E. Éva (PP részvényes) gyermekének http://www.hetivalasz.hu/cikk.php?id=7868 a Magyar Posta Rt igazgatósági tagja www.posta.hu Armaco Kft tulajdonos, Dávid Gyula üzlettársa

Úgy kötött megállapodást a Honvédelmi Minisztérium (HM) oroszországi delegációja nyolcmillió dollár értékben a MiG–29-es vadászgépek alkatrészszállításáról, hogy ehhez az üzlet megkötésekor még nem adtak felmentést a közbeszerzési törvény hatálya alól – tudta meg a Magyar Nemzet http://www.mno.hu/index.mno?cikk=192205&rvt=2

(iii)
Szenes Zoltán vezérkari főnök a HM egyik legmagasabb rangú állami vezetőjeként elnököl a Honvéd Önkéntes Magánnyugdíjpénztár (HÖM) igazgatótanácsában http://www.mno.hu/index.mno?cikk=175146&rvt=2
1991 ápr Hargitai György, (CW bankos adós, Mágnáskert tulajdonos) és cége a ciprusi Interflag Trading and Investment Ltd. alapítja (részben) S-Komplex Biztonságvédelmi Rt.-t, amely cégben résztulajdonos volt Apró Antal(?) egykori mine h., továbbá FB tag Apró Piroska(1994-ig) és Vajda József, aki Apró Antal rokona. Vajda jelenleg ügyvezető ig a Terra Ingatlank és Forg (TIF) Rt.-ben (.ex- Stabilitás Ingatlanforgalmazó Rt), a HÖM vagyonával rendelkezik..

(iv)
Szenes József Szenes Zoltán[ vezérkari főnök öccse a HM EI RT igazgatója: 2003 dec A TIF Rt (HÖM vagyonnal, Szenes Zoltán elnökkel) többségi tulajdonosa lett (90%-os) a HM egyik cége, a HM Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelő Rt. (HM EI Rt.) http://www.mno.hu/index.mno?cikk=190046&rvt=2

(v)
S-Komplex és az alvilág: Csobolya Attila és Seres Zoltán kapcsolata a jelek szerint több volt egyszerű jó viszonynál, és közös üzleti érdekeltségük személyek áttételén keresztül meglehetősen messzire vezet. Csobolya és Seres 1991-ben együtt alapították a Fantom Személy- és Vagyonvédelmi Kft.-t, ahol mások mellett Barabás Gábor is alapító résztulajdonos volt. Barabás 1995-ben napra azonos ideig birtokolt tulajdonrészt a Poliscope Információ-ellenőrzési és Adatszolgáltató Kft.-ben azzal a Nagy Sándorral, aki az S-Komplex Nemzetközi Biztonságvédelmi Rt. igazgatótanácsi tagja.

Az S-Komplex Rt. (Apró Piroska és Hargitai MágnásÉtterem tulajdonos alapította) pedig a jelek szerint nem hétköznapi vagyonvédelmi cég; elnök-vezérigazgatója, Nagy Lajos több évtizedes titkosszolgálati múlttal dicsekedhet (HVG, 1998. szeptember 5.)

(vi)
Beszállt a Nagy Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal 1990 előtti főigazgatója által vezetett
(1) B.S. Magánnyomozó, Biztonsági Tanácsadó és Szolgáltató Kft.-be (B.S.)
(2)Kende Péter író Hibiszkusz Kulturális és Művészeti Szolgáltató Kft. nevű családi vállalkozása.
Az Orbán Viktor volt miniszterelnökről a 2002-es országgyűlési választási kampányidőszakban megjelentetett botránykönyvéről elhíresült író 13 millió forint törzstőkéjű kft-je egyharmadnyi tulajdont szerzett a 3 millió forint jegyzett tőkéjű, 2002-ben 11 millió forint árbevétel mellett 451 ezer forint veszteséggel gazdálkodó B.S.-ben,
amelyben társtulajdonos maradt
(3) Nagyék családi cége, az Absztrakt Bt., a
(4)budapesti magánszemélyek által tulajdonolt Microalarm Biztonságtechnikai Kft., illetve
(5)Weigl Gábor, a Westel Rt. korábbi biztonsági főnöke - írta legfrisebb számában a HVG.

(vii)
Apró Piroska ex-üzlettárs Hargitai György S Komplex Nemzetk Bizt.techn Kft.alapító,
Gurcsány anyós ex-üzlettárs Apró Piroska S Komplex Nemzetk Bizt.techn Kft.alapító 1991
Gurcsány anyós ex-üzlettárs Apró Piroska S Komplex Nemzetk Bizt.techn Kft.FB-tag 1994-ig


(viii)
Apró Antalnak (Piroska testvére) szintén magánnyomozó cége van...
tekipna Creative Commons License 2005.10.18 0 0 233

 

 

"valami olyasmi lesz a címe, hogy: Mi vagy Te? Isten?"

 

Ez így biztos nem igaz! Ilyen címet nem mer adni.

 

 

 

Előzmény: incidens (231)
Kanalfabéta Creative Commons License 2005.10.18 0 0 232
Nagyoooon jóóóóóóóó.
Előzmény: incidens (231)
incidens Creative Commons License 2005.10.18 0 0 231

 

Éppen egy fontos álamférfiről írja legújabb,- aszthiszem már a 2. kötett - valami olyasmi lesz a címe, hogy: Mi vagy Te? Isten?

 

incidens

 

 

tekipna Creative Commons License 2005.10.18 0 0 230
A Gyurcsán meggazdagodását vizsgáló bizottság utóbbi, nyilvános ülésén ott hesszelt egy sarokból.
tekipna Creative Commons License 2005.04.21 0 0 229

Kende sűrű csendbe burkolódzott.

 

Valamire készül, a nagy halgatás erre utal.

tekipna Creative Commons License 2004.11.26 0 0 228

"A Duna-gate éjszakáján a III/III állománya úgy döntött: másnap kilökik a nyilvánosság elé a teljes ügynök-listát. Ha megteszik, az egész rendszerváltás másképpen alakul - vagy legalábbis jórészt másokkal."

 

idézet:

Kende :Titkos magyar szolgálatok című könyvéből

Előzmény: tekipna (224)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.11.18 0 0 227
Legalábbis sérthetetlennek...
Előzmény: tekipna (221)
kábelbúvár Creative Commons License 2004.11.18 0 0 226

Tóth Andrással összeakasztyák a bajszukat...

;-)

Előzmény: tekipna (224)
Törölt nick Creative Commons License 2004.11.18 0 0 225

"de mivel nem elég lejárató"

 

Ez mióta zavarja kendét? Majd hozzáírja a képzelgéseit tényként tálalva.

Előzmény: dokibácsi (220)
tekipna Creative Commons License 2004.11.18 0 0 224

Kende: a CIA nullára értékelte hírszerzésünket

Index
2004. november 18., csütörtök 7:01

 

A botránykönyveiről elhíresült Kende Péter a Blikknek azt állítja, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) nincs kellő mértékben beépülve a hazai szélsőjobboldali csoportokba. Új, Titkos magyar szolgálatok című munkája megjelenése után azt állítja, a CIA nullára értékelte Magyarország nemzetközi terrorizmussal kapcsolatos hírszerző munkáját

Kende szerint a magyar szolgálatok a térségben működő más cégekhez képest alulteljesítenek. "Nyílt titok, hogy Medgyessy amerikai látogatása idején azért kellett leváltani a hírszerzés igazgatóját, mert a CIA értékelése szerint a nemzetközi terrorizmus elleni hírszerző munkában a magyarok nullát produkáltak"

 

Dr. Kende újra megmondta a tutit, de most Gyurcsányék bajszát cibálja.

:-))

tekipna Creative Commons License 2004.09.27 0 0 223
ha legalább pihenne, az ilyen ember sosem pihen...
Előzmény: Czibók Kálmán (222)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.09.26 0 0 222

Az alvó sejt pihen.

 

Majd a patron aktivizálja kb jövöre.

tekipna Creative Commons License 2004.09.26 0 0 221
titkosszolgálatok után szimatol, lehet hogy istennek hiszi magát
Előzmény: dokibácsi (220)
dokibácsi Creative Commons License 2003.08.26 0 0 220
Rogánról gyűjt anyagot, de mivel nem elég lejárató így most törheti a fejét szerencsétlen flótás.
Előzmény: bagdadi kalifa (219)
bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.08.13 0 0 219

Ki tud valamit a csúzli szájú pszyhopatáról valamit, nagyon eltünt, most milyen könyven töri a fejét a cionista MSZP bértollnok?

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
?

borkay Creative Commons License 2003.05.12 0 0 218
Én a multkor Péterrel láttam, onnan egyenest a fogorvoshoz ment, proti ügyben. Könyvet akar irni, ahhoz meg kell a vicsor.
Vagy-Vagy Creative Commons License 2003.05.12 0 0 217
Multkor láttam a Blahán, sétált,nézelődött.
Miért ? Tartozik valakinek ?
Előzmény: tekipna (-)
Benno Creative Commons License 2002.11.16 0 0 216
köszi
Előzmény: NagyAnd (215)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!