Szóval van egy eladó videókazetta sorozatom. 4 kazettából áll, és valami díszdoboz félében van, útlevéllel a kalandokhoz. Rajta van a frigyládás, a templomos lovagos, meg még vmi, ami nem ugrik be, meg egy ifjú Indianás.
Ha valakit érdekel, küldjetek árajánlatokat!
Ha valaki 3000et ígér, és 1 héten belül nincs jobb ajánlat, annak odaadom.
Még annyit, hogy jó állapotban van, nincs egyik szalag sem megsérülve.
Hú, ide ősidők oda nem írt senki! :) Na sebaj: az Ifjú Indiana Jones kalandjai vasárnap (vagy szombat?) délutánonként ismét megy az RTL-en, mint ahogy azt már valaki megjegyezte az INDIANA JONES topicban!
...és egy kis reklám: hamarosan indítom az indianajones.lap.hu-t!
sztem úgy voltam vele h nem érthetem nagyon, nem kategorikusan semmit csak gondolom homály volt egy-két dolog amit biztos értenék, értékelnék manapság, arra eléyem h az egész film depis hangulata nem jött be...
(manapság kifejezetten bejön a depi)
:)
hát, ha régen láttad, lehet hogy nem tetszett túlságosan... én nagyon régen még undorodtam a filmtől... attól a mocskos hangulattól... dee most már látom möggötte a "csodát". Észvesztően jó film főleg hogy nem holmi y kategóriás tucatfilm hanem meglepő és eredeti. és a zenéje őrületes. Eredetileg John Williams fan vagyok de azt elismerem hogy ebben a filmben john williams nem tudott volna olyan hangulatú zenét írni mint vangelis.
(offolgatunk, de úgyis csak mi beszélgetünk, nem?)
az is megvan valahol, gondolom annak is "remek" a minősége:(
háát, elég kicsi voltam mikor láttam, inkább Hauer fogot meg benne, persze Ford is ott van, de annyira nem vágom már h mi is történik a bban a filmben, csak az van meg h Ford, aki nagyon pisztolyos, üldözi Hauert, aki nagyon szőke:)
De érdekes mer' szerintem épp a Frigyláda ami messze a legjobb film. A végzet tényleg kicsit alul marad, a keresztes meg nem olyan... olyan... eredeti bár nem ez a legjobb szó áj láv indy :) Harrison Ford szintén rúlsz. Szárnyas Fejvadász bejön?
Harrison Ford nagy kedvenc, filmek se rosszak, a Frigyládás megvan (bár már valszeg pocsék minőségű), Ucsó kereszteslovag viszi a pálmát toronymagsan, a Végzet temploma filmen már kissé limonádé volt meg teátrális..., de még belefér
Az mindegy. Csak adnák le egy-az-egyben az egész sorozatot, végig. Nem nagy kérés... Ehelyett milyen sorozatokat adnak... Walker a texasi, meg különböző német-akció-sorozatok... brrrrrrrr
ja,ja. ám a video verzióban duola részek vannak, és hogy folytonos legyen a cselekmény, forgattak némelyikhez 1-2 új jelenetet. de SPF olyan tök máshogy néz ki hogy hujjujj... az nekem nagyon feltűnt...
Valójában a közönséget nem érdekelte ez a fajta (azé mondjunkisvalamit) megközelítés, és egyre csökkent a nézettség...
jó
végülis magyarul megbukott, de nem azért mert szar volt csak...
JA ja!
Bár nem igazán lehet szerintem összeegyeztetni az "igazi" indiánával... igazából nem is kell, mer' nem ezért készült. sokan szidják is. de én imádom, egyik rész jobb, a másik kevésbé.
például az a 2 részes epizód jó volt amikor 3 csajjal járt párhuzamosan... példaértékű :)