Ez nem vallási átverés, mert a mikulásvásárlók 100,00 %-a nem vallási okokból veszi a csokiizét, függetlenül attól hogy hívők -e vagy nem. Ez csak szimpla csokiüzlet.
Az tény, hogy a neoprotestánsok néphülyítésben messze az élen járnak - pl. van egy olyan szolgáltatás, hogy az elragadás (vagy elragadtatás, vagy hogy hívják) után majd értesítik a rokonaidat, hogy mi történt veled, és elviszik nekik is Jézus üzenetét etc. Azért ez a maga nemében zseniális...
Na és akkor mi van. Hol van az megírva, hogy nekem be kell dőlnöm a "papjaim" meg a felekezetem ostobább, vagy pénzéhesebb tagjainak, vezetőinek a hülyítésének. Ha történetesen van eszem (és Isten is arra buzdít, hogy legyen), akkor az ilyesmit lerázom magamról mint a vizet. Te nem így tennél, ha hívő lennél?
igen, mert jézuska születésnapját nem tudjuk (bár sokak szerint tavasszal született), de dec. 25-én ünnepeljük ugye.
ilyen alapon mariska néni születésnapját sem tudjuk, nosza, aztat is ünnepeljük dec. 25-én!
sőt, mivel hófehérke születésnapja is ismeretlen, erre is jó a napfordulós dec.25. Hófehérke fehér havat és több napot hoz az embereknek.
És legyen MiciMackó születésnapja is december 25.
Micimackó, akitől még a nap is többet süt!:)
Már megbocsáss, de a karizmatikus pünkösdieknek nincs protestáns kötődésük véletlenül?
http://religion-cults.com/Christianity/Protestant/P-Denominations-2.htm
ja, főleg karácsonykor!:)
tudod: kisjézuska, mariska (ég királynője), stb.
:))
nekem is adhatnál egy mariska nyalókát:)
ha a nyalókán hőmérő van, még jobb: látom mikor olvad el.:)))
"He Is Faithful (Jeff and Robie Ecklund): It is the Ecklund's hope that the collection of the songs, coupled with the anointing of the Holy Spirit, will bring encourgament to those who listen. Download sample song. (...) Price: $16.00."
"The Pentecostal Charismatic Movement (David W. Cloud): Here is a historical account of the Pentecostal Charismatic movement from its early days in Azusa Street Los Angeles through the Toronto Blessing. Examining all the main players and events this is a most enlightening piece of work. 50 pages. Ł3.99" :)
Vannak dolgok, amikben a lány nem különbözik, nem kisebb a mamánál (max magasság). :) A lány ha tagaggya is, az anyja hasonmása.
Ahogy a mondás izé:"Nézd meg az anyját, vedd el a lányát." :)