Keresés

Részletes keresés

Tojglius Creative Commons License 2015.02.02 0 0 27277

Szia Jimleslie!

 

próbálom szép sorban, amire tudok... :)

 

Időjárásban nincs nagy okosság... ember tervez, isten végez...

maldívon azért viszonylag stabil időjárás van, de májusban sajnos ahogy én tudom tényleg bele lehet szaladni egy hét rosszidőbe is akár... én ezt egy nászútnál nem kockáztatnám... inkább keresnék olyan helyet ahol májusban (amennyire lehet) tuti idő van vagy eltolnám a nászutat egy "biztosabb" időpontra ha mindenképpen maldív...

de volt itt a fórumon már példa mindenre... tuti szezonban végig szar idő, esős évszakban nulla felhő... de azért az átlagok általában kijönnek...

 

Ebből a két szigetből én ahogy innét a fórumról tudom, Filitheyo tűnik jobbnak, sokan dícsérték... Komandoon talán van a sziget körül betongátrendszer ami azért nem szép látvány, de ennek most nem néztem utána...

 

A víz feletti bungi szerintem megéri (de ez itt a fórumon is örök dilemma), mi anno ilyenben voltunk, pont azért, mert úgy éreztük, hogy az első (és várhatóan egyetlen) maldív élményhez ez is hozzátartozik, szóval ha az a menyasszonyod álma, akkor - ha belefér a keretbe - szerintem oda kell menni...nincs annál rosszabb mintha odamennétek "sima" parti házba és közben ott nyomna titeket a gondolat, hogy "basszus, csak oda kellett volna menni és ki kellett volna fizetni a felárat, miközben vágyakozva nézitek a vízfeletti bungigat...)

igen, sűrűn vannak, de ugyanolyan sűrűn mint a parti vityillók...

amúgy lehet azt is, hogy megosztod egy szigeten belül a szállástípusokat... pár nap egy vízfelettiben, pár nap egy másikban...

 

Előzmény: jimleslie009 (27272)
mv.andras Creative Commons License 2015.02.02 0 0 27276

Szia! 

Én szívesen olvasnék egy kis beszámolót, jót is rosszat is, (hátha olyan jellegű ami másnak hasznos) :) 

PL érdekelne hogyan történt a transzfer. Komandoo Kuredu hajóval történt ? Villamendhoo pedig hiroplánnal?

 

 

Előzmény: ElanMorin (27275)
ElanMorin Creative Commons License 2015.02.02 0 0 27275

Sziasztok,

 

tegnap megérkeztünk első, és nagyon remélem, hogy nem utolsó, maldívi utunkról. A MESZ már gyakorlatilag Male-n a reptéren elfogott és gyanítom kitartóan az életünk részévé fog válni. :)

 

3 szigeten voltunk, sorrendben Komandoo(4 nap jacuzzi beach villa), Kuredu(4 nap, overwater villa) és Vilamendhoo (7 nap, beach bungi). Ezek közkedvelt szigetek itt a fórumon, sok újat nem tudnék mondani róluk, de ha van rá igény írok majd egy élménybeszámolót, egy-két képpel megtoldva. Voltak fantasztikus részei és volt egy-két negatív élményünk is, de nem tudták elrontani a nyaralásunkat, simán túl léptünk rajtuk. :)

 

Üdv

 

Levi

 

 

mv.andras Creative Commons License 2015.02.02 0 0 27274

Szia! 

 

Mi május végén - Juni elején voltunk.

Az időjárással kapcsolatban. Érkezésünk napján volt eső. Kb 5 percig tartott. 

Aztán volt még kétszer eső 2x5 perc kb. Utána végig napsütés, kis aranyos felhőkkel. 

Volt egy nap amikor nagyon szeles volt az idő, de gyönyörű napsütés volt. 

 

 

Mi filitheyon voltunk, Nekünk nagyon tetszett, hiszen az első Maldív szigetünk volt, és gyönyörű idő volt, rengeteget snoriztunk

láttunk kis cápát, ráját illetve maga a környezet... szép volt. Tetszett, hogy az ottlétünk alatt végig mezitláb mászkálhattunk, nem volt szükség papucsra, de ha legközelebb visszatérünk egészen biztosan másik szigetre megyünk.

 

 

Előzmény: jimleslie009 (27272)
Pranit Creative Commons License 2015.02.01 0 0 27273

Angagát is ajánlom, pici sziget, nekünk ott volt az esküvönk, gyönyörü volt a partja, és a víz alatti elövilág is nagyon gazdag, Életünkben nem láttunk olyan gyönyörü naplementéket, mint ott. Nem luxussziget szolgáltatásait tekintve, de mi elégedettek voltunk.

A keresöben keress rá Angagára, töltöttem fel annó képeket (akkor még más néven voltam regisztrálva).

 

Mi Angagán nem vizivillában laktunk, de Kuredun és Kuramathin is voltunk vizivillában.

Kuredun abszolút megérte (föleg, hogy ingyenesen upgradeltek minket O beach villából vizivillába :-)). Kuramathin viszont nagyon nem. Ott 2 féle vizivilla van, Jacuzzis és Jacuzzi nélküli, mi az utóbbiban voltunk, de azok elég öregek és nedvesek voltak, a szeles oldalon, napsütés nélkül a teraszra.

 

Nem tudom hány napra mentek, de talán 3-4 napra érdemes kipróbálni ha már ott vagytok. Amíg nem próblja ki valaki, nem tudja, hogy tetszene-e, illetve ha kipróbálta, van akinek bejött, van akinek nem. Nekünk bejön a feelingje.

 

Idöjárásról nem sokat tudok mondani, mi március-áprilisban illetve januárban voltunk.

De én biztosan nem kockáztatnék, ha már ennyi pénzt kifizetek, hogy épp a legveszélyesebb idöszakban menjek, föleg nászútra. Azért a Maldív esövel, napsütés nélkül nem ugyanaz... Persze kiszámíthatatlan a dolog, nekünk januárban is volt nagy vihar, meg felhös napok, de májusban elég nagy a valószínüség ezekre.

Előzmény: jimleslie009 (27272)
jimleslie009 Creative Commons License 2015.02.01 0 0 27272

Sziasztok!

 

Gyermekkori álmunk megvalósítására készülünk a menyasszonyommal és a Maldív szigetekre szeretnénk menni nászútra.

Teljesen új vagyok a témában, pár nappal ezelőtt kezdetem fórumokon kutatni és okosodni, de szükségem lenne néhány jó tanácsra.

 

Az első és legnagyobb dilemmám az időpont és az ehhez köthető időjárás. Szeretnénk közvetlen az esküvő után indulni, ami május harmadik hétvégéje esett, magyarul május 26 után tudunk és szeretnénk indulni. Szinte nem is találtam olyat itt a fórumon, aki megemlítette volna, hogy ekkor volt ott. Nagyon "kockázatos" a délnyugati monszun ideje alatt nyaralni menni? Nem okoz gondot, ha 1-2 nap esne, nyilván annak is meg van a varázsa, de azért ritkán engedhetünk meg magunknak (lehet soha többet) ilyen egzotikus nyaralást és azért szeretnénk kicsit sütkérezni is a napon. Véleményetek, tapasztalatotok?

 

Sokat olvastam ajánlott irodákról, ezt ezúton is köszönöm, segített. A másik nagy kérdés mindig a sziget, amire tapasztalatom szerint azért nehéz válaszolni, mert hát ízlések és pofonok. Amit mi keresünk: inkább kisebb, kevésbé nyüzsgő sziget, nászutas nyugalom. Nem baj ha nem családbarát a környezet, nincs bajom a gyerekzsibajjal, de nem gond ha erre a pár napra kimarad az életemből :) Tisztaságot és természetességet keressük. Nagyon szeretjük a búvárkodást, szép és gazdag víz alatti világot keresünk. Búvárvizsgánk nincs, de felügyelettel már merültünk többször. Ha itt nagyon szigorúak, és csak snorkelezni tudunk, akkor is többet lennénk a víz alatt, mint a víz felett :) Várom a javaslatokat, tippeket, tapasztalatokat. Eddigi kutatásaim alapján

Filitheyo, Komandoo jöttek számításba, ezt a fórumozók hozzászólásaiból szűrtem ki, sokkal többet ezekről sem tudok. Képen szépek, de hát azon mind az :)

 

 

Végül a szállás. Barátnőm beleszerelmesedett ezekbe a vízre épített házikókba vagy bungalókba, ki hogy nevezi. Jellemzően ezek a legdrágábbak az ajánlatok szerint. Lakott már valaki ilyenben? Megéri a felár? Nincs negatív tapasztalat ezekkel kapcsolatban? Néha a képek alapján elég sűrűn vannak egymás mellé építve, és amennyivel drágább, nem tűnik túl meghittnek a dolog.

Én személy szerint (és erre szerintem rá is tudom beszélni) egy közvetlen a partra nyíló tágas házikóval meg bőven meg lennék elégedve :)

Köszönöm szépen a segítségeteket előre is! 

benji58 Creative Commons License 2015.01.31 0 0 27271

Sziasztok nekünk novemberben volt Kuredun az esküvőnk vizi -villában voltunk 13 napot töltöttünk a szigeten! Induláskor vásároltam egy üveg pezgsgőt 85 dollárért bele is tették egy hivatalos duty- frees tasakba,pecséttel blokkal együtt ,gondoltam majd érkezéskor elfogyasztjuk,all -inklusiveban voltunk Sangu ellátással,tehát nem spórolásból vettem hanem gesztusként a kedvesemnek.  Na Maléban rögtön kiszúrták és elvették. És másoktól is láttam,hogy a müanyag fantás üveges rejtett pálinkákat kiszúrták,félre is állitották őket... szóval nem érdekelte őket sem a blokk sem a hivatalos pecsét ,hogy reptéri árú,elmagyarázták behozni tilos! Más! nagyon sok olasz turista ment Palm beachre ,ők elmondták ez egy olasz kézben lévő sziget ,igaz pálmafa nincs!!!! a neve ellenére de nagyon szép a part,nekünk ezért esett ki,és Kuredut sokkal dúsabb növényzetünek láttuk. Most Áprilisban indulunk BAROS szigetére 10 napra,nekünk nagyon nagyon testzik! gyönyörú volt Kuredu, de nem mennénk vissza kétszer úgyanoda csak akkor ha tudnám,hogy minden évben elmehetek. Sok a sziget érdemes megnézni többet ha lehet :))

Paloma80 Creative Commons License 2015.01.30 0 0 27270

Szia Regcusbaba,

mi is Palm Beachre keszulunk de itt a forumon viszonylag keves infot talaltam errol a szigetrol. Milyen volt a sziget partja, az ellatas ( mas forumokon eloszeretettel kritizalt), a bungitok es a reef? Mi teljes ellatassal foglaltuk, amiben elvileg az italok is benne vannak. Ezt tudod konkretan mit jelent? (Viz, udito vagy alkoholos italok is?) Egy elmenybeszamolot szerintem a tobbiek is szivesen olvasnanak, koszonjuk! 

Előzmény: regcusbaba (27268)
Tojglius Creative Commons License 2015.01.30 0 0 27269

mondjuk azzal sokat nem tudsz csinálni ha késik a géped... az sajna az IJ tipikus esete... az ember addig üldögél a hidroplánváró teraszán és kortyolja az itókáját és örvend a melegnek... :) :)

 

hp-t nekem egy ismerősömtől (nemrég mesélte amikor ez a téma szóbakerült) simán kivették a feladott bőröndjéből, majd hazafelé szépen vissza is kapta.... semmi kellemetlenség nem volt belőle (mármint meghurcolás meg ilyesmi, csak elvették és közben udvariasan elmagyarázták neki, hogy hogy megy a dolog és kész)

 

de én továbbra is azt gondolom erről a házipapibevivős témáról, hogy felesleges (1 nincs szükség fertőtlenítésre, 2 spórolni meg olyan sokat nem lehet vele az összárhoz képest)

 

szóval akkormár inkább tartsuk tiszteletben a fogadó ország törvényeit, mert vendégek vagyunk...

 

Si fueris Romae, Romano vivite more! csak hogy idetegyek (direkt sznoboskodásból latinul :) ) egy vonatkozó közmondást is... :) :) :)

 

ehh... lassan el kéne gondolkodnunk, hogy hogy fér bele a családi költségvetésbe és a két gyerekes életbe az, hogy újra kiszakadjunk egy kicsit a maldív álomba :) :)

Előzmény: regcusbaba (27268)
regcusbaba Creative Commons License 2015.01.30 0 0 27268

Sziasztok. Mi pár napja jöttünk haza. Palm Beach rol. A hidroplán pilótával együtt 12 fő.  Nagyon kell vigyázni mert menetrendje van. Ha késik a járatod és még mire a bőröndöd megkapod lehet hogy elment. Mi is így jártunk. Nem várja be a gépeket. Ja és utána a többi járat ha tele akkor te vársz. Mi a negyedik járatra fértünk fel. Közel 6 óra múlva. Érdemes erre figyelni. A szigetre aki akar igazi házi páleszt vagy valamit vinni, fertőtlenítőnek nyugodtan be tudja vinni a feladott bőröndben. A kutya nem foglalkozik vele.

martini07 Creative Commons License 2015.01.30 0 0 27267

Szia moonwalkr!

 

Nincs olyan, hogy ostoba kerdes! :)

 

Mi meg nem utaztunk hidroplannal, ugyhogy nem tudom osszehasonlitani a kettot. Szerintem a kulonbseg annyi lehet, hogy a belfoldi jarat olcsobb, talan (?) rugalmasabb a menetrendje es helyi lakosok is utaznak rajta. Nekunk semmi gondunk nem volt vele, hamar elmegy az ido odafent a nezegetessel! :) A gepek kicsik, kb 50 fosek lehetnek es igy sincsenek tele.

Kihaad es Reethi kozott a kulonbsegek? Ez egy nagyon jo, de nehez kerdes, mert Kihaad annyira rabul ejtett, hogy nehez objektivnek maradni, viszont Reethi-t sem szeretnem leminositeni, mert az is egy nagyon jo sziget.

Reethi alacsonyabb kategorias sziget, mint Kihaad. Mindket szigeten szimpatikus, hogy szinte az osszes bungi a part kozeleben van elhelyezve. A bungik Kihaad-on modernebbek, tagasabbak. A kiszolgalas minosege es az etelek, szinten mindket szigeten jok, de Kihaad-on magasabb szinvonaluak, nagyobb a valasztek, jobb a kiszolgalas, viszont az arak is joval magasabbak. A szemelyzet Kihaad-on kedvesebb es segitokeszebb, mindenki nagyon jol beszel akar tobb idegen nyelven is. Kihaad-on tobb minden jar a szobakhoz. A part minosege mindket szigeten jo, de Reethi-n nem olyan szeles a part, tobb a korall tormelek, Kihaad part tekinteteben verhetetlen. Reethi-n vizi cipo nehol szukseges, Kihaad-on sehol. Kihaad-ot laguna veszi korul, ezert ott joval nyugodtabb volt a viz. A house reefje Reethi-nek sokkal nagyobb es gazdagabb. Kihaad-on kevesbe lehetett eszrevenni az emberek jelenletet, mert a sok azsiai egesz nap a szobaban kuksolt, Reethi-n inkabb a nemet vendegek voltak a jellemzoek. Mindket sziget termeszetes, gazdag novenyzettel.

Osszessegeben mindket szigettel elegedettek voltunk, azt kaptuk, amire szamitottunk, de Kihaad az, ahova barmikor visszamennenk. Szamunkra
kifogastalan sziget, csodalatos kornyezet. Akinek annyira nem szamit a house reef, annak tokeletes valasztas.


Remelem tudtam segiteni! :) Ha van kerdesed szivesen valaszolok!

Udv: M.

Előzmény: moonwalkr (27265)
bigbear74 Creative Commons License 2015.01.30 0 0 27266

A hidroplán vízről szál fel és közvetlenül a cél sziget mellett a vízre szál le.

A belföldi járat betonról szál fel és betonra szál le. Ezután még szükség van egy kisebb-nagyobb gyorshajós transzferre.

Szerintem.

Előzmény: moonwalkr (27265)
moonwalkr Creative Commons License 2015.01.29 0 0 27265

Tudom, elég ostoba kérdés, de mi volt a különbség a hidroplán és a belső járat között?

 

És Kihaad és Rethi Beach között (ha jól emlékszem ott voltatok)?

Előzmény: martini07 (27253)
martini07 Creative Commons License 2015.01.29 0 0 27264

Igen, szuper volt minden es gyonyoru! Mar most indulnank vissza! :) Voltunk raja etetesen, de a vizbe nem mereszkedtunk be kozben. :D

 

Udv: M.

Előzmény: Magic11 (27261)
Magic11 Creative Commons License 2015.01.29 0 0 27263

Szia Bandos !

 

Emailt megkaptam, ma hívlak, mert telón több mindent meg tudunk beszélni.

Kihaad house reefje elég kicsi, de azért van látnivaló. Én főleg rája etetésnél voltam sokat a vízben, mert akkor sok szép látnivaló volt. Én hiányt nem fedeztem fel, kiválló part, ami tényleg elég ritka ma már, kiválló szolgáltatás. Bármikor visszamennék ide. Egyik fórumtársunk most volt, és elötte sokat beszélgettünk a szigetről, és most, hogy megjött, örömmel olvastam, hogy nekik is nagyon tetszett.

 

Magic

Előzmény: Bandos (27262)
Bandos Creative Commons License 2015.01.28 0 0 27262

Szia Magic!

 

Üdv újra a fórumon. Kihaad-on tényleg nincs hosue reef? Ezen kívül van más hátránya is a szigetnek, vagy csak ez (meg esetleg az elég magas ára)?

Küldtem egy privát email-t is az itteni freemail-es címedre, remélem eljut hozzád.

Minden jót!

 

Bandos

Előzmény: Magic11 (27261)
Magic11 Creative Commons License 2015.01.28 0 0 27261

Látom jól sikerült Kihaad ! Voltatok rája etetésen ? Akkor a legjobb a vízben.

 

Magic

 

Előzmény: martini07 (27260)
martini07 Creative Commons License 2015.01.28 0 0 27260

Koszonjuk szepen, valoban csodalatos volt, mar mennenk is vissza! :) Az biztos, hogy nalunk eleg magasra tette a lecet Kihaad, nehez lesz a kovetkezo sziget kivalasztasa... :)

Attika30 Creative Commons License 2015.01.28 0 0 27259

Nagyon szép helyen voltatok, ez a sziget is nagyon tetszik :)

Előzmény: martini07 (27253)
Light and Blue Creative Commons License 2015.01.27 0 0 27258

Meseszép :) nagyon csodás lehetett! Nagyon tetszik :)

Előzmény: martini07 (27254)
mv.andras Creative Commons License 2015.01.27 0 0 27257

Woow ! Szép Képek!!!! 

Előzmény: martini07 (27254)
Attika30 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 27256

Köszi szépen :)

 

Kérdeznék még ha szabad de inkább e-mailen, légyszi dobj egy mailt a battila17@gmail.com  címre és válaszban leírom a kérdéseim. Előre is köszi :) Persze ha nem akarod kiadni az e-mail címed azt is megértem.

Előzmény: Maldívocska (27255)
Maldívocska Creative Commons License 2015.01.27 0 0 27255

Szia Attika30!

Mi az Araamu Travellel voltunk és ők mindent elintéztek nekünk. Van kinnt Dubaiban kapcsolattartójuk egy magyar srác, aki megoldotta a transzfereket és a kirándulásokat is. Bármi felmerült, kérés vagy kívánság elérhető volt. Ez nekünk azért volt nagyon fontos, mert nem beszélünk jól angolul. Írjál az Araamunak bátran, küldeni fognak nektek dubai programlistát árakkal együtt. Ki tudjátok válogatni, mit szeretnétek. Mindent itthon fizettünk belépőket is és szuper volt minden. Szép és jó fekvésű a szálloda is ahova foglaltak nekünk szállást. A Maldívra továbbutazás is zökkenőmentes volt. Igazán szép, tartalmas utazás volt és nem utolsó sorban: jó áron!

Előzmény: Attika30 (27248)
martini07 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 27254

Vegul par kep:

 

 

 

 

 

 

martini07 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 27253

Sziasztok!

 

Haza ertunk KIHAAD-rol, ahol fantasztikus 10 ejszakat toltottunk el, szoval jon egy kis beszamolo a szigetrol.

Megerkezesunkkor a repteren vart rank a sziget kepviseloje, aki udvozolt minket, tajekoztatott a tovabbiakrol, valamint elarulta hogy a 241-es villa lesz a mienk a szigeten,  majd a repter indulasi oldalan levo, privat varoba kisert minket, ahol felfrissithettuk magunkat, reggelizhettunk es kellemesen eltolthettuk azt a kb. 3/4-ed orat, amig a belfoldi jaratra varakoztunk. Ezutan fel oras repules utan megerkeztunk Dharavandhoo repterere, ahonnan a sziget gyorshajojaval 5 perc alatt megerkeztunk valasztott szigetunkre. A szank is tatva maradt, ahogy a hajobol kiszalltunk, annyira gyonyoru latvany tarult elenk. Nagyon kedves fogadtatas vart minket, udvozloital es torlokendo, majd egy kis adminisztracio es vegre elfoglalhattunk a szobankat.

Mi a Reserve Beach Villat foglaltuk, ami a masodik sorban helyezkedik el a part menten, es mindegyik ugy van elhelyezve, hogy kozvetlen ralatas nyilik innen is a partra es az oceanra. A szoba nagyon tagas, maldiv stilusban berendezett, gyonyoru furdoszobaval, kavefozovel, vizforraloval, mini barral es ingyenes WIFI-vel felszerelt.
Mi csak reggelit kertunk. Jart napi ketto 1,5 literes viz a szobahoz, tobb fele kave es tea, a nem motorizalt vizi eszkozok napi 1 oras ingyenes hasznalata, gym ingyenes hasznalata. A reggeli svedasztalos nagyon boseges es finom volt, ingyen italokkal. A tobbi etkezesnel a la carte voltunk, itt is mindig talaltunk magunkat megfelelo eteleket, amik szinten nagyon izletesek voltak.

A szemelyzet nagyon kedves es segitokesz, teljes mertekben meg voltunk veluk elegedve, rugalmasan kezeltek mar a foglalas utan felmerulo problemankat is, ami a repulo indulasanak megvaltoztatasa miatt volt, egy nappal elorebb kellett tenni az erkezesunk datumat es egy nappal tovabb is kellett maradnunk, ezt mindenfele plusz koltseg nelkul megoldottak.

A sziget house reefje sajnos nem tul jo, de azert igy is lehet eleg sok halat, rajat es capat latni. A partja pedig lenyugozo, sehol egy homokzsak, gat, vagy hullamtoro, Maldiv viszonylatban is szinte hihetetlen, hogy vegig a sziget korul mindenhol kifogastalan, szeles, suppedos, hofeher, liszt homokos a part.

A vendegek nagy resze azsiai, ok nem nagyon jonnek elo csak reggel es este, igy szinte mindig ures a part, bar egyebkent sem egy zsufolt a sziget.

Hetente 2x van managment coctail party a barban, ahol rengeteg koktel kozul lehet ingyenesen fogasztani, beszelgetni a managment-el, kis izelitot kiprobalni a SPA szolgaltatasabol, valamint hetente 1x maldiv est.

Roviden ennyi lenne, csodalatos elmenyekkel gazdagodtunk ismet es ugy gondoljuk a leheto legjobb valasztas volt ez a sziget!

Ha barkinek kerdese lenne, nagyon szivesen valaszolunk. Etel es itallapok, fakultativ programok arakkal es informaciokkal mind vannak nalam a szigettel kapcsolatban pdf-ben.

 

Udv: M.

Zsiráf 2525 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 27252

Írj nekik mailt, írj nekik pontos útitervet. Bármire adnak ajánlatot, amit szeretnél. A honlapjuk csak egyszerű tájékoztatás. 

Előzmény: Attika30 (27249)
moonwalkr Creative Commons License 2015.01.26 0 0 27251

Szia Attika30!

 

 

Biztos van nekik Dubai is, csak legfeljebb nem emelték ki. Ezek a kis irodák nem saját utakat értékesítenek, hanem, ahogy az előttem szóló is írta, Meiers, DerTour, TUI, FTI, stb. katalógusból raknak össze utakat (vagy egyénre szabva, vagy kvázi példaként a honlapra). Mivel az alap irodáknak általában Új-Zéálandtól Hawaiig, Dél Afrikától Norvégiáig, Thaiföldtől Tahitiig (és nem sorolom tovább) van kínálatuk, egyéniben biztos tudnak Dubai-t is összerakni Neked és passzítani Maldivhoz.

 

Előzmény: Attika30 (27249)
TR FX Creative Commons License 2015.01.26 0 0 27250

Vagy pl ott a Winair:

http://www.winair.hu/utazas/maldiv-szigetek-dubai-varoslatogatassal-ibis-deira-es-adaaran-club-rannalhi

 

Monjuk szerintem az összes iroda akinél Magyarországon ilyet lehet foglani kb. ugyanabból a forrásból (Meirs's, Dertour) dolgozik, de kisebb különbségek azért vannak a kínálatban

Előzmény: Attika30 (27246)
Attika30 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 27249

Náluk nincs Dubai, legalábbis én a honlapon nem találtam.

Előzmény: bigbear74 (27247)
Attika30 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 27248

Szia Maldívocska!

 

Ti melyik utazási irodával szerveztétek ezt le? Transfer minden el volt rendezve vagy hogy működik ez? Én úgy gondolnám, hogy 5 nap Dubai és utána Maldív 7-10 napra. Egyénileg még nem szervetünk soha utat, nem foglaltunk repjegyeket, nem intéztünk transfert....... úgyhogy nekünk nagy előny lenne ha utazási irodán keresztül lehetne ilyet szervezni, megkönnyítené az éltünket :)

 

Köszi a segítséget!

Előzmény: Maldívocska (27052)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!