Keresés

Részletes keresés

panaszláda Creative Commons License 2002.01.09 0 0 14
Horrorra Akadva
(Scary Movie)

Lüki barátunk és a porszívó esete marad a stáblista legeslegvégére egy romantikus elválás keretében, ahol a kép elsötétedése utáni hangokra is érdemes figyelmet fektetnünk... :)

Brutal Delux Creative Commons License 2002.01.06 0 0 13
Új élmény. A lovagregény végén a a teljes stáblista után a főszereplők ülnek egysorban, isznak valami sörfélét, és mindegyik pukizik egy öblöset. Az egyikük meg csak egy kis nyanvadtat. Mire a többiek vigyorogva mondják: Te fizetsz !
alric Creative Commons License 2002.01.06 0 0 12
Nem tudom, emlékszik-e valaki a Critters(Rémecskék?) című remekműre, annak is a negyedik epizódjára. A stáblista végén kiirják, hogy a forgatás során egyetlen critter sem sérült meg. :)
panaszláda Creative Commons License 2002.01.01 0 0 11
South Park

Ha emlékszünk arra a jelenetre, hogy Ike-ot a nagy csata előtt felviszik a padlásra, akkor talán érdekelne is minket, hogy mi a franc történt vele... Nos a stáblista legvégén láthatjuk őt, nem meglepően még mindig a padláson... :)

Kellemetlenke Creative Commons License 2001.12.29 0 0 10
Fight Club: Tylernek az egyik fake allasa a mozigepeszbacsisag volt. Azzal szorakozott, hogy mindenfele XXXes kepeket szerkesztett bele mozifilmekbe, amik egy-egy pillanatra felvillantak. A nezok ereztek hogy valami nem stimmel, de senki nem tudta hogy mi is az ami nem....naszoval a fight club vegen bevillan egy oooo hogyismondjam szoval egy olyan. :)
alric Creative Commons License 2001.12.28 0 0 9
Temetetlen múlt:

A végén, mielőtt a kép elsötétül, egy női arc látható a hóban. Elég nehezen kivehető(megnéztem, az IMDB-n is írnak róla).

panaszláda Creative Commons License 2001.12.28 0 0 8
Ház a Kísértet Hegyen
(House on a Haunted Hiil)

A film egész stílusa maga egy gyönyör, egy speciális fíling, amit megad az első fekete-fehér képsor is, az őrült dokival. Nos, aki megvárja a stáblista legvégét, az láthatja a fekete-fehér jelenetet újra, csupán azzal a különbséggel, hogy most már a film főbb szereplői tűnnek fel benne. Izgi... :)

MickeyKnox Creative Commons License 2001.12.27 0 0 7
Valamelyik Csupasz Pisztoly vegen, nem tudom pontosan idezni sem, de valahogy igy kezdodik: "Ez a vilag leghulyebb stablistaja..." ...es utana eszeveszett poenok. Remelem tudjatok mirol probalok irni :)
Előzmény: panaszláda (-)
panaszláda Creative Commons License 2001.12.26 0 0 6
Kardhal
Swordfish

A legutolsó bejegyzés a stáblista végén egy aranyos kis szöveg, amit nem értek, hogy mire utal pontosan, mert az ugye egy valamilyenfajta kódnyelv, mindenesetre azt írja ki, hogy:

Final Password: Vernam

panaszláda Creative Commons License 2001.11.23 0 0 5
Danke a mélyentisztelt uraknak és hölgyeknek, amiért hozzájárultak ahhoz, hogy okosodjunk a filmek végén lévő elrejtett kis huncutságokkal kapcsolatban, és mivel a legkevésbé sem szeretném elhanyagolni a kedvenc topicomat, gyorsan hozzá is szólok pár film erejéig!

Én és Én, meg az Irén
(Me, Myself and Irene)
Ebben a filmtörténeti műremekben már a stáblistában sem egyszerű poénok kerülnek elő, kezdve a szöveges, és folytatva a képiekkel. Elég ha csak a repülőn utazó seggre gondolok... De a lényeg úgyis a lista legutolsó tagja után jön, amikor is a "család" Jim Carrey lelőtt ujját keresi a folyóban...

Dr. Dolittle 2
Aki egy csöppet tud várni, az már a stáblista legelején szembesülhet a film egyik nagy hősével a mindig látszó kaméleonnal. Pár spot erejéig bepillantást nyerhetünk abba, hogy milyen helyzetekben és módozatokban próbál beépülni a rendszerbe... :)

Lolita
Szintén egy olyan elrejtett kis valami, ami nem igazán érte el agyam "feldolgozódott emlékeim" részét, hiszen a hosszú endsequence után egy homályos képet látunk, ahol talán Lo egy biliárdgolyót hajít a levegőbe kajánul. De ennél semmi több :(

Igneous Creative Commons License 2001.11.21 0 0 4
Nekem így hirtelen az Airplane-ek stáblistája jut az eszembe. A kedvencem a következő:

...
Best Boy: XY
Worst Boy: Adolf Hitler
...

Barton Fink Creative Commons License 2001.11.19 0 0 3
Hát mond olyanokat az öregasszonynak, hogy :
"Megkóstolhatná a parasztkolbászomat.",
"Megkínálnám magácskát egy felnőtt adag Túró Rudival.",
"Én már jártam Hawaii-ban, a Szopamaca-kurapapi szigeten, a Finipuna-nyali foknál, a Csumizom-a-nunikád fürdőnél, a Pinaturo hegynél.",
"Adok magának nyeles tojást. Nem jó ? Vagy inkább répát szopogatna ? Vagy esetleg bekap egy bőrös virslit ? De bepuszilhatja a svéd kiflimet is. Mert nálam minden van !" - na itt kezd el fetrengeni az egész stáb.

Az első rész végén meg :
" Bebocsátást nyert a pasas a hetedik mennyországba ! Most jön a coitus uninterructus !"
"Mindjárt bevarázsolja a fagyott kutyalábat !"
"Ha jól látom, Chuck mindjárt bevarázsolja a macit a málnásba !"
"Ha jól látom, Chuck mindjárt bevarrja a lompost !"
"Chuck mindjárt degeszre tömi a tarisznyát !"
"Chuck mindjárt teletömi a puttonyt !"
"Ha jól látom, Chuck mindjárt megeteti a muffossal a bőrös virslit !"
"Chuck mindjárt végigdönget a forró deszkán!"

Egfyébként az imdb-n a filmek mellett a "Crazy credits" címszónál fel vannak tüntetve az ilyenek.

Előzmény: szakbarbi (2)
szakbarbi Creative Commons License 2001.11.17 0 0 2
A szomszed noje mindig zoldebb meg Meg zoldebb a szomszed noje vegen, amiket a nagypapa "allit", az nem semmi.
Tudna valaki idezni?
Nekem csak a "Bevezetjuk a macit a malnasba?" maradt meg, epdig ennel szazszor szupibbak is vannak
Előzmény: panaszláda (-)
DoHi Creative Commons License 2001.11.14 0 0 1
igen az nagyon komoly. ilyen van még a csipkatonák végén is.
..no meg az össze dzsekicsán film így végződik: bakikkal.
Előzmény: csabiman (0)
csabiman Creative Commons License 2001.11.13 0 0 0
Úgy tudom, az Egy bogár élete végén vannak ilyen kamubakik, tehát mintha a színészek (a bogarak) elrontanák a szöveget... elég jó ötlet egy animációs filmnél :)
Remélem, érthető voltam :)
panaszláda Creative Commons License 2001.11.13 0 0 topiknyitó
Üdvözlet minden pángalaktikus bátor kattintónak, aki rábökött eme topicra, mely igen nagyon született: hirtelen felindulásból. Mégpedig azért, mert egy csomó filmnél előferdül olyan, hogy az alkotók elrejtenek hol a stáblistában, hol pedig a stáblista végén poénokat, jeleneteket. Ezek fellebentése és felderítése lenne a célom a többi mozilátogató társam segítségével, melyet úgy tudnék elképzelni, hogy szépen leírjuk, hogy melyik film végén található egyáltalán valami, és pontosan mi is.

Kezdeném is egy példával...

Kémkölykök
(Spy Kids)
Most vagy én néztem be valamit, vagy tényleg ennyire debil amit a stáblista legeslegvégére biggyesztettek oda, hiszen a kamera szimplán végigpásztáz egy folyosón. Egyszerűen érthetetlen? Na, mind1...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!