Keresés

Részletes keresés

Wetlook-imádó Creative Commons License 2018.06.14 0 0 3572

Igazad van Cápa Tábornok ;) !

 

De mi nem találtuk meg őket, mert mint olvastad is, csak és kizárólag elutasításban volt a legtöbbünknek része. Tudod egy idő után a rendszeres elutasítás elveszi a kedvet.

 

Más :

 

Ma hosszú idő után sikerült zuhanyoznom  egy fehér alsógatyában és fehér ingben, jól át vizeztem utána alaposan beszappanoztam magam ahol csak tudtam és jó alaposan kimostam a ruhámból a szappant. Én nagyon élveztem.

Előzmény: GeneralShark (3571)
GeneralShark Creative Commons License 2018.06.12 0 0 3571

Üdv Emberek!
Ahogy olvastam a hozzászólásokat, úgy veszem észre, az uraknak az a baja, hogy nem találnak olyan nőt Magyarországon, aki bevállalná a ruhás fürdést. Szerintem pedig rengetegen vannak. Ha már csak megnézzük a legrangosabb WAM oldalakat, látni lehet, hogy nagyon sok magyar modell lány van. Másrészről meg ez olyan dolog szerintem, amiről nyugodtan lehet beszélni a párotokkal. Persze ha komoly a kapcsolat. Szerintem nem olyan durva dolog ez. A hálószobában van hogy sokkal betegesebb és perverzebb ötletek vannak, de ezért tartoznak ezek a hálószoba titkok kategóriába. Lehetnek egész nyugodtan fürdőszoba titkok is. Szerintem ha szeret, megteszi, még ha elsőre kicsit hülyén is érzi magát. Aztán ki tudja, lehet, hogy egyszer kipróbálja, és kiderül, hogy imádja, ahogy az én volt barátnőm. Csak bátran, urak!

wjeans Creative Commons License 2018.06.11 0 0 3570

Jééé még működik a fórum !?Wetlook srác Creative Commons License 2018.06.08 0 0 3569

Erre nekem csak annyi ötletem van, hogy szokott lenni ilyen Spartan race meg Legion run. Ott igaz, az akadálypálya a fő cél, de van vizes-sáros feladat bőven. Esetleg ott lehet ilyet.

Előzmény: Christian28 (3568)
Christian28 Creative Commons License 2018.04.21 0 0 3568

Üdvözletem!

Keresek olyan személyt aki rendelkezik tanyával, esetleg állat tenyésztő teleppel, vagy tud esetleg olyan helyet ahol némi ellenszolgáltatásért (KP) cserébe szemet hunynak a mocsokban (sár, trágya) dagonyázás felett. Bármilyen ötletet meghallgatok. Aki tud segíteni keressük meg egymást privátban. Köszönöm előre is!


wArgapEga Creative Commons License 2018.01.16 0 0 3567

Üdv Wtlk!
Búék neked is! :) Vagyis wetlook-ban gazdag új évet! :)
Sajnos nem valami sűrű a fórum, de azért próbáljuk életben tartani. :) Ilyenkor télire mindig lecsökken egy picit a hozzászólások száma, télen kicsit nehezebb gyakorolni ezt a "hobbit"! :)
A régi nevedre nem emlékeztem, de akkor még nem is ismertem a fórumot, így csak visszakerestem a hozzászólásidra. 
Írj egy kicsit, mi történt veled azóta a fürdés terén! :) Örülök, hogy visszatértél!
Remélem, hogy azóta is fürdesz rendszeresen ruhában! :)

Előzmény: Wtlk (3566)
Wtlk Creative Commons License 2018.01.04 0 0 3566

Buék! 

Nagy nehezen újra rátaláltam a fórumra, jó látni, hogy még nem halt ki a téma.

Korábban azt hiszem helloszia néven voltam itt, már nem emlékszem pontosan. ha valakinek rémlik a név...

Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.12.21 0 0 3565

Bárcsak lenne rá lehetőségem, de sajnos jó ideje nem vagyok annyit egyedül itthon, mint régen amikor meg tudtam tenni. :(

Előzmény: wArgapEga (3562)
wArgapEga Creative Commons License 2017.12.19 0 0 3564

Szia wetandmessyrip!
Írtam!

Előzmény: wetandmessyrip (3561)
wArgapEga Creative Commons License 2017.12.19 0 0 3563

Szia wjeans!

 

Nem bizony! :)

 

Szereznem kell egy olyan nadrágot nekem is! :D

Előzmény: wjeans (3560)
wArgapEga Creative Commons License 2017.12.19 0 0 3562

Igen, hétköznapi az ing, és patentos! Nagyon élveztem benne a fürdést. :)

Remélem minél hamarabb sikerül megtenned a ruhában fürdést, ha már nekem nincs rá lehetőségem, akkor másnak legyen!

Előzmény: Wetlook-imádó (3559)
wetandmessyrip Creative Commons License 2017.11.30 0 0 3561

Szia wArgapEga:)

 

Ez a legjobb sorozat amit valaha lattam:) Jo latni, hogy rajtam kivul is elvezi az inges furdest:)

 

ha van kedved beszelgetni, irj batran, wetandmessyrip@gmail.com

 

Csak igy tovabb:)

Előzmény: wArgapEga (3552)
wjeans Creative Commons License 2017.09.17 0 0 3560

Szia wArgapEga !

 

Ezek szerint nem vetted nagyon a szívedre.

 

Szóval az érdekesség az benne, hogy nagy mennyiségű vizet szív magába, ettől nehéz lesz, de ez gyorsan ki is tud ürülni belőle, ami miatt hirtelen megváltozik a színe.

 

Előzmény: wArgapEga (3557)
Wetlook-imádó Creative Commons License 2017.09.16 0 0 3559

Látom vettél a fürdéshez hétköznapi inget is, ha jól értettem élvezted benne a fürdést. Jól látom, hogy patentos az ing?

 

Sajnos annyira nincs már lehetőségem a ruhában fürdést gyakorolni, hogy nincs mit mesélnem :( , pedig nagyon szeretném megtenni.

Előzmény: wArgapEga (3552)
wArgapEga Creative Commons License 2017.09.14 0 0 3558

Írtam!

Előzmény: FoodFetish (3556)
wArgapEga Creative Commons License 2017.09.14 0 0 3557

Szia wjeans! 

 

Ne sajnáld, én sem sajnálom. Jobb az ilyenektől távol maradni. Annak azért örülök, hogy nem maradt bennem megválaszolatlanul a kérdés, hogy esetleg rávehető lett volna-e egy kis ruhás fürdésre, mert egész biztos, hogy nem! :) Megkérdezni nem kérdeztem meg, de a felém való hozzáállásából tökéletesen lehetett következtetni a nemleges válaszra. Amúgy se volt még szép se! :D

Igazán tarthatna ez a jó idő egy kicsit tovább, én sem örülök neki. Nagyon megnehezíti a ruhában fürdést, mert nagyon sokáig száradnának a ruháim. Sajnos ahogy írod, a medence idénye ebben az évben már véget ért, várhatsz a jövő évre. Gondolom azért a kádban fogod a ruhában fürdést gyakorolni, a hűvös téli napokon? :) Milyen jó is lenne, ha télen a nagy hidegben hazaérsz, teleengeded a kádat és ahogy vagy, elmerülsz benne, akár kabáttal együtt, már ha elég nagy hozzá a kád. :)

 

Én végiggondoltam és kicsit elszomorított, hogy idén nyáron csak 4 alkalommal sikerült úgy ruhában fürdenem, ahogy szeretek, alaposan felöltözve. Remélem, hogy jövőre sokkal több alkalmam lesz rá, mert nagyon sok tervem van már most! :) Szeretnék egy kicsit belekóstolni a sárba is, mert találtam a környéken egy egész jó helyet. De ez még a jövő zenéje. :)

 

Bársony nadrágom nincs, így nem tudom, hogy milyen lehet. Írj róla egy kicsit bővebben, kérlek! :)

Előzmény: wjeans (3555)
FoodFetish Creative Commons License 2017.09.13 0 0 3556

Sziasztok! Valakit érdekel a WAM kajás, ételes (food) része? Pl. fej tortába nyomása, mindenféle kajával  egymás leöntése, egymásra kenése... stb. (ötletek: puding, csoki, tejszínhab, lekvár, vaj, tej stb.) minden, ami a messy-be beletartozik!  Akit érdekel, írjon a messyfun@bad.hu címre! :)

wjeans Creative Commons License 2017.09.10 0 0 3555

Szia wArgapEga !

 

Azt hiszem, hogy értem a miértet és sajnálom!

Velem nem sok minden történt mostanában, már kint nincs olyan jó idő, hogy a medencét használni tudjam. A napok óta nem történt említésre méltó esemény. Talán annyi, hogy kord bársony nadrágot próbáltam ki, hát érdekes :) A nyár végül is jól eltelt. Várhatom a következőt.

Előzmény: wArgapEga (3554)
wArgapEga Creative Commons License 2017.09.08 0 0 3554

Szia wjeans!

 

Neki bizony, jó sokszor. Még augusztus első pár napjában történt ez a fürdés, amikor írtam is, hogy van-e valakinek valami jó ötlete? Gondolkodtam rajta sokat, de lényegében egy lány adta meg az utolsó lökést hozzá. De sajnos nem pozitív értelemben. Tényleg nem panaszkodásképp, július vége táján egy munkatársnőm szemet vetett rám, és több alkalommal is találkoztunk. Ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, egyre nehezebben tudta megjátszani magát, így egyre jobban kiderült, hogy nem társat keresett, hanem egy "bankautomatát". Túl nagyon voltak az elvárások, de amit én szerettem volna, az nem számított semmit. Lényegében miatta töltöttem fel. :) Nem baj, ha nem érted a miértjét.

 

Fura ez a fórumleülés. Aki eddig kedvelte a ruhában fürdést, most hirtelen megunta vagy mi történhetett? Értem én, hogy amit már egyszer leírtunk, azt nem ismételgetjük, de azért csak lenne miről beszélni, ugye?

Veled mi újság azóta, remélem gyakran telt fürdéssel a nyarad! :)

Előzmény: wjeans (3553)
wjeans Creative Commons License 2017.09.07 0 0 3553

Szia! wArgapEga

 

Hűde hűha :)

 

Ez igen, első körben annyit tudok mondani, hogy jó bátor vagy. Én nem mertem volna feltenni képeket magamról, még akkor sem ha nem vagyok rajta felismerhető. Gondolom neki rugaszkodtál egy párszor mire rá szántad magad.

 

Egyébként tényleg nagyon leült a fórum.

Előzmény: wArgapEga (3551)
wArgapEga Creative Commons License 2017.09.07 0 1 3552

Egy kicsit meghalt a csoport, pedig épp, hogy csak most múlt el a nyár. Ezért is és más miatt, hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, hogy feltöltök pár fényképet a lentebb említett fürdésemből, biztos lesz, akinek tetszeni fog. :)

 

A kezdet. 

Ezek a képek a fürdési folyamatból készült válogatás. Érdekes, hogy a vizet mennyire sárgának látta a telefon, pedig teljesen tiszta volt. Valószínűleg a fényviszonyok okozhatták.
Kinek mi a véleménye, hogy tetszik nektek?

wArgapEga Creative Commons License 2017.09.07 0 0 3551

Szia wjeans!

 


Örülök neki, hogy találsz némi örömet a hozzászólásaimban. Igazad van, nem volt gondom a fogalmazással iskolában. :) 

 

Igazából hirtelen ötlet volt a fényképek készítése, de élveztem a dolgot. Azt hiszem, be kell szereznem egy szelfi botot. Ha mégis kedved támad hozzá, elsőre fura lesz, nyújtózkodsz, sok képet csinálsz, mire lesz egy jó belőle, nekem sokáig tartott, mire kitapasztaltam a jó pozíciókat. :) Pedig nem bizarr dolog, csak szűk a fürdőszoba és szűk a kád. Pedig jó buli lenne, még ha nem is profi körülmények között, de azért a kádnál kicsit komolyabb körülmények között lehetne így fotózni. :) 

Jópofa barátaid vannak, ha csak így beledobnak a kedvenc tevékenységedbe! Lehet másnak is tetszene a dolog, csak nem tudsz róla. :)

A medencére pedig gyűjtöm az ötleteket, hogy mivel lehetne a lehető legjobbat a legolcsóbban kivitelezni. :)

Előzmény: wjeans (3548)
wjeans Creative Commons License 2017.08.04 0 0 3550

Az előző reklámból hiányoltad a csajokat, ezennel pótolom a hiányosságot :)

 

http://indavideo.hu/video/Jeans

Előzmény: wArgapEga (3546)
wjeans Creative Commons License 2017.08.04 0 0 3549

Túl nagy a távolság :( pedig biztosan érdekes lesz!

Előzmény: LesWam (3547)
wjeans Creative Commons License 2017.08.04 0 0 3548

Szia wArgapEga !

 

Olyan szépen leírod a történeteket, hogy öröm olvasni :), biztosan nem volt gondod Magyar órán a fogalmazással! Amikor írtad ezt a fotós dolgot akkor a hideg végigfutott a hátamon és a lélegzetem is elakadt, mert bennem is megfogalmazódott ez a dolog, de még magamnak sem mertem bevallani. Annak idején a párom is készített rólam néhány képet, de mondta, hogy számára ez olyan "bizar" dolog és azóta nem kértem, hogy készítsen rólam fotót. De amik annak idején készültek, azokat azóta is féltve őrzöm. Valamelyik este volt szerencsém kipróbálni a cipőt is, barátaim nem tudom milyen elhatározásból "bele segítettek" a vízbe, persze új farmer, Nike cipő póló, minden rajtam volt... Amikor megfogtak, hogy bele dobnak ellenkeztem, de persze közben nagyon élveztem a dolgot, alig vártam, hogy bele pottyanjak :) Ők  persze ebből mániámból mit sem sejtenek. A medencére pedig tessék gyűjtögetni ;) előbb utóbb meg lesz az ! 

Előzmény: wArgapEga (3546)
LesWam Creative Commons License 2017.08.03 0 0 3547

Nem jöttök szombaton Budapest-Up vízicsatára?

wArgapEga Creative Commons License 2017.08.03 0 0 3546

Szia wjeans!

 

Nem baj az, nem maradtál le semmiről. :) Igen, sikerült a ruhában fürdés, kétszer is! Olyan jó még most is visszagondolni rá. Az egyik esetben egy farmerben, hosszú ujjas ingben és egy zöld pulóverben, a másik esetben pedig egy szürke nadrágban szürke hosszú ujjas pólóban és egy szürke színű pulóverben fürödtem. A kádat annyira engedtem tele, amennyire tudtam, aztán lassan mentem bele mind a két esetben. Nem csak ezek a ruhák voltak rajtam, én úgy szeretek fürödni, mintha az utcára mennék ki, valahogy úgy teljes. Cipő egyszer sem volt rajtam, csak zokni. Csak sima fürdés volt, pedig akartam venni folyékony szappant is, de az most elmaradt. Viszont életemben most először készítettem a ruhában fürdés folyamatáról fényképeket a telefonommal. Az elejétől a végéig megpróbáltam dokumentálni, és egyben megörökíteni is, és sok képet csináltam magamról. Óvatosan merem csak mondani, hogy ha gondoljátok, szívesen rakok fel néhány jobban sikerült képet, persze csak arc nélkül. :)
(Ezen a "fotózáson" felbuzdulva elgondolkodtam, hogy milyen jó lenne részt venni egy igazi wetlook fotózáson, akár egyedül, akár többen. Biztosan remek élmény lenne! Medencés fotózás, zuhanyzós fotózás, többféle ruhában...jajjj :) Pedig nem vagyok egy nagyon fotogén vagy modell alkat, de élvezném, az biztos!)

 

Ha lesz rá lehetőségem, ha nem, de megfogadtam, hogy nekem is kell majd egy fix telepítésű medence. A felfújhatók azok olyan... körülményesek, félő, hogy kiszakadnak. Pl. van egy farmerom, aminek a hátsó részén vannak cipzárak, azzal nagyon könnyen fel tudnám szakítani, ezért is kell a fix, de strapabíró medence. Sok videót láttam már a neten, hogy miképp lehet házilag kivitelezni, láttam már élőben is, hogy valaki otthon készített magának. De ez még a jövő zenéje, de az tuti, hogy ilyen melegben napi használatban lenne, akárcsak nálad. De nem fürdőruhában... :D

Előzmény: wjeans (3543)
wjeans Creative Commons License 2017.08.02 0 0 3545

ok. Várjuk :)

 

Előzmény: wArgapEga (3544)
wArgapEga Creative Commons License 2017.08.02 0 0 3544

Holnap megírom! :)

Előzmény: wjeans (3543)
wjeans Creative Commons License 2017.08.02 0 0 3543

Szia wArgapEga !

 

Na tessék, nem nézek be a fórumba és lemaradok a nagy eseményekről ! Azért remélem jól sikerült a tegnapi nap, várjuk a beszámolót :) . Mondjuk ötletem lett volna, farmer + póló, én továbbra is ezt favorizálom. Konkrétan erre az AXE-os reklámra nem emlékszem, de biztosan jó lehetett. Ne irigykedj , egyszer biztosan meg lesz az neked is, tudod az ember amit nagyon szeretne, azt előbb utóbb úgy is megszerzi, legalább is én úgy vagyok vele. Amúgy meg, hogy most már megvan, nem tűnik olyan nagy számnak, mint amikor nem volt meg és oly nagyon akartam. De kétségtelenül mióta megvan, azóta minden nap bele megyek és persze előtte nem vetkőztem le ;) Ebben a nagy melegben a vize is iszonyatosan kellemes, legjobban az esti fürdőzést szeretem. Na de megyek is ki, megnézem ;) . A beszámolóról meg ne felejtkezz el.

Előzmény: wArgapEga (3542)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!