Nem tudom, hogy tőlem kérdezte-e? Ha igen, erre a válaszom egyértelműen IGEN! Nem véletlenül CSAK ezzel a készítménnyel foglalkozunk. Az évek alatt "kipróbáltunk" nagyon sok egyéb készítményt, de a legjobb hatás csak ennél volt tapasztalható! Ehhez csak annyit, hogy éveken keresztül Békéscsabán vezettünk egy természetgyógyász központot, ahol a természetgyógyászok véleménye alapján is ez a leghatékonyabb készítmény. És még egy adalék. A páromnak 5 évvel ezelőtt vastagbél daganatot állapítottak meg. Ő akkor nem vállalta a kezeléseket, az orvosok max. fél évet "jósoltak" neki. A daganatok teljesen eltüntek a Flavin 7 hatására és a mai napig is egészséges! De Ő csak egy eset a több száz, több ezer eset közül!
Ezért merjük tényleges mindenkinek ajánlani, hogy a Flavin 7 hatékony a daganatos megbetegedések ellen, illetve a megelőzésben is fontos szerepe van!
A hozzávetésem a kérdésével kapcsolatosan annyi, hogy akitől a Flavin 7-et kérdezte, semmit nem értett hozzá! Itt nem a vitaminok a lényegesek, hanem az ennél sokkal lényegesebb antioxidánsok, flavonoidok, resveratról szerepe. Ezek az anyagok, amelyek bizonyítottan képesek elpusztítani a rákos, daganatos sejteket.
Weblapunkat szeretném a figyelmébe ajánlani:
www. g-portal.hu/vitacrystal
Több éve, a kezdetektől kezdve fogyasztjuk, illetve ajánljuk a Flavin 7 készítményeket. Ez alatt az idő alatt rengeteg tapasztalatunk gyült össze. Meggyőződésünk, hogy a leghatékonyabb készítmény a daganatos megbetegedések ellen! Mivel májvédő hatása is már több helyen igazolt, ezért a máj betegségei ellen is kiváló!
Tisztelettel várjuk oldalunkon, illetve e-mailben is szívesen válaszolunk kérdéseire!
Szeternék segítséget kérni! Apukámat most műtik vastagbél rákkal, viszont van a májban is, amiről már tudnak. Megrendeltük a Dd vízet. Azt tanácsolták amikor a Flavin 7-et kérdeztem, hogy mivel ez a készítmény vitaminbomban gazdag, ezért nem jó, mert a rákos sejteknek is igencsak jót tesz, már a fejlődésükben. Ki tudna erről nekem valamit írni, mondani?
Sziasztok!
Kérem, ha valaki tudja, hogy hol lehet hozzájutni segítsen, sürgősen szeretném beszerezni. Állítólag ez az új csodaszer a rák ellen!
Előre is köszönöm.