Nemzetközi számítógépes bűnszervezet (kábítószer hálózat) Veszprém Ipari Szakközépiskola és Gimnáziumban lévő banda tagjai. A hatósági szervek irányításával, és a Várpalotai rendőrkapitányság beépített embereivel együtt fedezik ezt a mocskos munkát végző bűnszervezetet Korrupció!
Mindenhonnan letiltottak azért, hogy ne derülhessen ki, az igazság ellenük. Áll nyomozást végeztek megtiltották, hogy sem panaszt sem feljelentést nem tehetek ez ügyben.
"Ennyit ér egy emberi élet...ma Várpalotán a Buszpályaudvaron a 8. megállónál meghalt egy idős bácsi, mert késve ért ki a mentő...Egy fiatal srác, és a barátnője a balatonfűzfői buszról leugorva siettek életet menteni. A vérben fekvő bácsihoz letérdelve már elkezdték az újra élesztést, mire oda értem. Sietve a pályaudvarra. csaknem 10 perce már szívmasszást csináltak, valamint befújást. A lány elővette a törölközőt, amit a fürdőzéshez készített be, és azzal letörölte a bácsi homlokáról a vért, eközben már az orrából is folyt a vér, a fiatal srácot ez nem zavarta csinálta a dolgát. A busz, a söförrel, és az utasokkal meg szépen elment. Összesen 3-4 busz is el ment mellettünk, és senki se állt meg. A bácsi beütötte a fejét, és vérzett. Tudomásom szerint a buszokon van elsősegély csomag, valamint a buszt vezetőnek kötelessége volt elsősegélynyújtást tanulnia... De ő azt gondolta, hogy a munka előrébb való, mint egy emberi élet. Nos volt ott egy vörös hajú fiatal hölgy, aki nem ment munkába, hanem oda rohant segíteni, ő hívta a mentőket, a két fiatal meg eszeveszettül próbálta megmenteni a bácsit. Én is rohantam, közben már a mentőket tárcsáztam. Mint kiderült Várpalotán nem volt mentős szolgálatban, mert csesztek kijönni. Veszprémből jöttek ugyan csak 10 perc alatt értek oda. Azaz 20-25 percig élesztette a fiatal pár a bácsit, utána a mentősök ,,mint a lajhár'', elkezdtek tevékenykedni. A fiatal pár sokkos állapotban volt, hiszen magukat hibáztatták az eset miatt. Legalábbis a fiatal ember, én észre vettem rajta... Remélem a busz söfőr nem fog nyugodtan aludni!!! Legalább oda mehetett volna kötszert biztosítani, vagy újra éleszteni. A rendőrség is olyan messze volt, hogy 30 perc alatt értek ki Várpalotáról Várpalotára a Pályaudvarra... A magyar egészségügy szart sem ér!!! A fiatalokban tartottam a lelket, s mondtam nekik Ti megtettétek azt, amit megkövetelt a haza! A bácsi állítólag Inotán lakott a lakótelepen, legalábbis ha jól hallottam az adatait. Részvétem a családnak!"
Bóna Mária Ilona SOS Segítsetek fiaméknak 11 hónapos kisfiúkkal - akik Várpalotán rekedtek - egy kiadó szobát, v. szállást találni éjszakára. Részben a fagyos országúton töltötték az éjszakát majd kivezették őket a 7-es útról és egy enyingi benzinkútnál töltötték az éjszakát. Onnan ma elvergődtek Várpaoltára, ahonnan nincs tovább!!!! De nincs sehol egy kiadó szoba és a telefonjaik lemerülőben. Így, engem értesítsetek, ha lenne valaki aki befogadná őket, míg szükséges. Megfizetnék, csak végre a kicsi fiúkat rendbe tudnák tenni!!! 06 20 5733578
Szeretnénk megkérni benneteket:kivinnétek egy pár termosznyi meleg teát, néhány falatot az elakadtaknak!!! S E G Í T S E T E K !!!!
Hahlihó emberek! Várpalotán kellene Orvos, segítség, mentő, meleg ruha.... stb. FONTOS!!! Várpalotán aki tud valahogy közlekedni annak szol ez a post!!! Egyik benn ragadt autóban 1 hölgy MEGSZÜLT!!Ott vannak az újszülött kisgyerekkel a hideg autóban minden nélkül!
van egy eladó vagy fehérvári telekre cserélhető várpalotai lakásunk a Szent István utcában...38m2, tégla, szigetelt, ablakcserén átesett, egyedi melegvíz, alacsony rezsi, magasföldszint (a Szent Istvános házban)...jelenleg kiadva, biztosan fizető, kultúrált bérlőnek
Hajrá Várpalota! Letörölhetjük magunkat a térképről.
Csak nehogy így tárgyaljanak a befektetőkkel is.
Ha valaki még a pm közeli garnitúrából van, az meg jó lene ha tenne valamit ez ellen.
Egyébként hiába is fogják bárhogy beállítani a döntésüket - Várpalota több mint fele meg fofgja bánni, hogy rájuk szavazott - az tuti. Mert a PaFe-t azért a palotaiak szerették.
Üdv mindenkinek. Mostanában a Szabolcska utcában reggelente fél hétkor valamilyen népdalos ébresztés zajlik ami meglehetősen zavaró. Tud erről valaki valamit?
Ömmm... valaki nem tudja hogy mi lesz az uszodával? Lassan itt a nyár de nem látom hogy nagyon épülne. Mi van vele? Mikor lesz kész? VAgy keresztet vethetünk rá?
Lehet nem ennek a meggggyesihaver tolvajnak kellett volna odaadnia céget, mint az összes valamikor jól prosperáló vállalatot... Én nem sírom vissza a komcsikat sem, de az tény, hogy az átkosban ment a jégpálya minden évben., igaz ajkkor "termelőüzemnek" számított, ha ment a többi üzem, akkor ez is...
No meg kérdés az is, mint bármi másnál (pl egy uszoda vagy kultúrház, stb.), ki állja a fenntartás/üzemeltetés költségeit, hogy az "közfeladat-e" még és támogassák vagy vegye meg mindenki a belépőt, amit ki tudja hány "proli"család tudna megfinanszírozni... Véleményem szerint, jobb lenne ha a fiatalok továbbra is ilyen helyen vezetnék le a feszültséget, mint valamelyik kocsmáros számlája gyarapítását követően törne-zúzna...
Valaki magánba nyomta és a Nitrogéntől vett ammóniát asszem. Ha jól emlékszem arról volt szó hogy idénre már készen lesz a külön rendszer amivel függetlenedni tudott volna a Nitrogéntől a rendszer..dehát semmi nyoma :( Tényleg kéne valami hivatalos dolog.
Válaszolok magamnak. A mai naplóban volt hogy megadták az építési engedélyt..2 hét, leszórják az alapkövet aztán indulhat a móka, jövő nyára meg lesz. Hurrá :D Lesz szauna meg minden jóság. Remélem jó sokáig nyitva tart majd (23-00ig legalább) hogy a dolgozók még lefekvés előtt tudjanak lazítani kicsit ;) Namárcsak párat kell aludni :)
És lassan itt a tél meg a hideg idő. Péti műjégpálya kinyit erre a szezonra? Ma jártam arra de semmi nyomát nem láttam hogy dolgoznának a beígért független hűtésen. Van valakinek infója róla?
Sziasztok! Kedves ismerőseim.Szeptember 21 vagy 22.-én itt Várpalotán a garázsomból ellopták a lányom benzines minimotorját.Tettem feljelentést a rendőrségen,de Titeket is arra kérnélek,ha esetleg valahol találkoznátok vele kérlek értesítsetek.A fényképeim között van a kismotorról kép.Előre is köszönöm.telszámom 06203919683
Értem én hogy várpalotai napok de kell itt fél12kor még a zene a városba? Nyuggerek itt a környéken meg lázadoznak +csunyán beszélnek :o Gondolom aludni akarnak. Mit ne mondjak, lassan én is. Szerencsétek hogy nekem nem kell holnap hajnalban dolgozni mennem. (különben csúnyábbakat írnék). De mit tegyen a buszsofőr vagy az orvos aki a váos közepén lakik és pihenni szeretne? Életek függhetnek tőle :o (jólvan ez sarkos volt, de valahol van benne valami) Nem lehetne LEGKÖZELEBB legkésőbb 22ig???!