Keresés

Részletes keresés

tihanyi.tamas Creative Commons License 2001.12.13 0 0 55
ha pesten lenne 1 pár haverral szivesen mennénk

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (54)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.12.12 0 0 54
Hi!

Gyakorlatilag is azt jelenti a három kocka, hogy mennyi egység orét szedett már össze.

Amúgy hétvégén voltam egy Yuri multiplayer partin és nagyon fasza hentelés volt. A végére már elszállt az agyunk és ketten a komámmal har brutál enemivel harcoltunk persze superweapons bekapcsolva. Öt és fél óra alatt zúztuk le őket és csak egy atombombát kaptunk be, a többi cuccot sikeresen likvidáltuk mielőtt beokoztak volna. Sajna tovább már nem lehet fokozni a gépi ellenfelek elleni játékot, ezért valami több emberes partit kell szerveznem, nincs mese.

DERVIS

ávid Creative Commons License 2001.12.12 0 0 53
Elvileg az azt jelenti menyit bányászott.
Előzmény: tihanyi.tamas (52)
tihanyi.tamas Creative Commons License 2001.12.11 0 0 52
sziasttok
Yurinál a parasztok alatt ha kiszabaditjuk oket a gonosz:-)alol ,tehát alattuk van 4 ures kocka.
Na az mi,mire valo ,mit jelez?
koszi.
ávid Creative Commons License 2001.12.11 0 0 51
Hát ezt is meguntátok/végigvitétek...
ávid Creative Commons License 2001.12.08 0 0 50
Megnéztem azt az oldalt egész jó! Jól megvan csinálva, de a térkép általában a Westwood oldaláról is letölthetőek.
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (49)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.12.04 0 0 49
Hi!

Van pár új térkép fent a neten, az hozhat némi színt a magányosok Yurizásába :-)))

http://redalert2.jatekok.hu

DERVIS

bocimobil Creative Commons License 2001.12.04 0 0 48
Sajna haverekkel nem igen tudom játszani, a gép meg hülye mint a segg. Csak idő kérdése és le lehet nyomni. De azért újra és újra nekiállok elpáholni. :))
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.12.04 0 0 47
Grrrrrr!

Méltatlanul lesüllyedt ez a topci, úgy látom magam maradtam :-(

Mindenesetre egy új infó az idetévedőknek, hogy hamarosan megjelenik egy patch, tehát tessék figyelni a hivatalos oldalt.

DERVIS

Be one with Yuri!

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.20 0 0 46
Hi!

Szégyenletesen lesüllyedt ez a topic! No mindegy gondoltam leírom tapasztalataimat a multiplayer terén, amelyet a legutóbbi gáma-víkenden megtapasztaltunk.

Szóval, hárman voltunk négy brutal enemi ellen, szuperfegyverek bekapcsolva. Egyik komám Great Britain volt, és gyártotta a snipereket ezerrel és tette le őket a mi bázisunkra is, hogy védjenek a kóricáló Yurik ellen. A másik koma Koreával volt és a közeledő Mastermindeket gyakta a blekígülökkel, én pedig ruszki voltam és nyomattam az Apokalipszis / "It will soon be a wasteland" / tankokat meg a Kirovokat, no és persze az atomot, meg az ájronkörtent. Meg is fikáztattuk az ellent, aztán váltottunk. Lett két orosz és két szövi brutál enemi, persze szuperfegyverek továbbra is bekapcsolva :-)
A mi felállásunk "csak" annyiban változott, hogy én ruszkiról átálltam Yurira! Hehejj, kezdődött ám az igazi élvezkedés!!! Építettem egy Grindert és minden egységet, akit elkaptam ledaráltam benne egy halom pénzé! A legjobban az Apok. tank fizet, mivel egy darálás 1750-et hoz a konyhára. Miután láttuk, hogy milyen jó pénzforrás is ez, ráálltam a lövegtornyok gyártására, és teleraktam vele a komáék bázisát is, hogy nekik csak a támadó alakulatokra kelljen figyelniük. Közben gyártottam egy csomó Yurit, meg Mastermindet és azt is átvittem hozzájuk segítség gyanánt. Akit a komáék nem lőttek le, azt elkaptam és ment is a darálóba. Közben persze ment a harc az idővel, hogy kiiktassuk az elkészült szupivepiket, mielőtt bevetik őket. A komák Prism-Chronosphere combóval intézték a superw-ket valamint, kémmel és Vödörkontrollal pusztították az erőműveket, hogy ne legyen áram, addig is álljon a szupivepi.
Én a Dominatorral szintén gyepáltam az erőműveket a mutátorral meg nagyobb embercsoportokat / beleértve slavek :-))) / változtattam át mutánsá és velük hajtottam végre kisebb-nagyobb partizánakciókat. Hosszú időbe telt, amíg legyűrtük őket, de marha jó volt a játék, hatalmas élmény volt!!! A legjobb poén a daráló volt, egyik missionben még az elnököt is ledaráltam, limuzinostúl, badigárdostúl. Ehehehehe :-)))

No ennyi vót egyenlőre, újabb multihent dec 9-10-11

üdv: D

BE ONE WITH YURI!!!

ávid Creative Commons License 2001.11.13 0 0 45
Nektek se sikerült másoltal interneten gamelni
yurikával?
Pixell Creative Commons License 2001.11.09 0 0 44
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, honnan lehet letölteni a "Red.Alert.2.Update.v1.006.Cracked-MYTH" patch-et (a riphez)?

Előre is kösz.

tihanyi.tamas Creative Commons License 2001.11.08 0 0 43
Jaa,ilyen részletesen nem tudom.
1 biztos idáig nem tudtuk átírni....

Előzmény: ávid (42)
ávid Creative Commons License 2001.11.07 0 0 42
Helyyy ez már érdekel! Szóval azon kívül Hoty dubaiból honnan is?
Előzmény: tihanyi.tamas (41)
tihanyi.tamas Creative Commons License 2001.11.06 0 0 41
és tudod honnan hozták?
DUBAI-bol:-)
ez komoly.
elsőre ugy néz ki csak uj pályák vannak benne .
de abbol kííbaszott sok.
de sajna le kell szednem mert a yuri miatt kell szerválnom 1 normál crackes red2-ot.

Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (40)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.11.06 0 0 40
Hali!

Gyűlt már némi tapasztalat Yuri berosálás ügyben bár sok okosat nem tudok mondani. Arra már rájöttem, hogy, ha a CD-nek nem YR1 a volume labelje, akkor sem megy a game. A felrobbanás régen a RA2 rákfenéje volt, amikor elcseszted a key-t akkor szenya módon engedett tovább menni, csak amikor játszani kezdtél volna jött a robbanás effektus. A mozgatás, új vinyó, új op. rendszer gyakran kinyírja a gamét, nincs más ilyenkor, mint uninstall. Amúgy ezt minden ok nélkül meg kell néha tenni, mert néha megmakkan a game. Nekem szerencsére nincs gondom a Yurival, eddig még sosem pusztult le. Ennyi.

t.t. erről a kiegről még nem hallottam, bár a guruban pedzegették, hogy biztos lesz még egy kiegészítő CD, no de ilyen hamar???

BZ DERVIS

tihanyi.tamas Creative Commons License 2001.11.03 0 0 39
nem tudom de én ezt a kurva yuri's -t nem bírom feltelepiteni!
Előzmény: Csuki (37)
tihanyi.tamas Creative Commons License 2001.11.03 0 0 38
ezt nem tudom de én ezt a kurva yuri's -t,nem tudom telepiteni.
Előzmény: Csuki (37)
Csuki Creative Commons License 2001.11.03 0 0 37
SUB: RA2 , YR- A játéknak vége mielőtt elkezdődne

Segítsetek Red Alert 2-ben!

Mikor elkezdem a játékot, felrobban minden egységem. (nem használok virtual cd-s progit.., a serial meg ilyesmi stimmel...)

ez azóta van, mióta új vinyót raktam be. Eltolodtak a meghajtók, a RA2 meghagytam, csak egy betüvel arrébb került.

szerintem valami védelem lehet... Ha ez akkor nagyon SUX-os a progi!!!!!!!!

.Csuki

tihanyi.tamas Creative Commons License 2001.10.31 0 0 36
Dervis:
kaptam 1 kiegészitot ,kulfoldrol:
red alert 2 DeeZire
te errol mit tudsz?
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (35)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.31 0 0 35
Hi!

Ez jó volt. Én is sokszor úgy éreztem, hogy elérek
valamit, de az csak a restart mission menüpont volt. :-(

Most írt az egyik cimbim, hogy kipróbálta Yurival a skirmist. Aszondja, hogy nagyon-nagyon lealázta a brutal enemiket. Külön kiemelte, hogy a Boomer egyeduralkodó a vízen, harmadik szinten már öt torpedót lő egyszerre és két levegő rakétával kipukkaszt egy const. yardot.

Bubba

ávid Creative Commons License 2001.10.31 0 0 34
Utsó amcsi pálya: radar build v. mi és jön a yuri szupifegyver és amcsi erősités (i nincs hosszú itt havernál) mcv lepackol elad és csá
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (29)
KaTy Creative Commons License 2001.10.31 0 0 33
sőt van még a Clint Westwood is:-)
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (31)
bocimobil Creative Commons License 2001.10.31 0 0 32
Annyi belefér, bár mentegetek ha úgy érzem hogy nyeregben vagyok és elértem valamit :)))
Előzmény: AZ ÚJ DERVIS (31)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.31 0 0 31
Hi!

Van még két "bukott filmsztár" fazon. Egyik Svarci másik Sztaló-ne, csak nem tudom mik a poénos nevei a játékban. Valaki írja már le, hadd röhögjek :-)

bocimobil: szerintem nem nagyon fogsz elakadni, bár bizti lesz egy-két restart misönöd :-))

DERVIS A SZOPI EMBER

bocimobil Creative Commons License 2001.10.31 0 0 30
Na nekiálltam a küldetésekne. Először a szövetségesekkel. Majd szólok ha elakadok :)
Flint Eastwood már volt a csapatomban :)) Nem rossz:)) Csak sajna idő előtt kinyírták. Nem baj, megbosszultam! :)
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.31 0 0 29
Hi!

ávid! ezt nem nagyon értettem ám...

Dervis

ávid Creative Commons License 2001.10.30 0 0 28
Az utsó pályán ha eladjuk az amcsi mcv t jönheylette egy sereg és mcv!!! Jó bug ha az
AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.30 0 0 27
Hi!

Kipróbálta már valaki a kooperatív kampányt? Állítólag van tíz misön, amelyet csak multiban lehet nyomni. Nyámm!

DERVIS

AZ ÚJ DERVIS Creative Commons License 2001.10.30 0 0 26
Szerintem hivatalosan is megjelent már, mintha valamelyik CD bolt hirdette volna. / ld. új Guru /

Bubba Zanette a Dervis

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!