Abban kérném a segítségeteket, hogy van egy Simson motoros fűnyíróm és kellene hozzá egy hajtókar! Elvileg ugyan az a motor van benne mint a Mofában,... igaz ez? Ha igen akkor hol tudok ilyet beszerezni? Előre is köszönöm a segítségeteket!
Eladó sorra került teljesen felujított simson b 51esem
motorja teljes felújításon esett át!
minden a leg utolsó alátétig vadi új benne!főtengej,szimeringek,csapágyak,lengőkar frissen fúrva gyűrüzve olaj indexek akkumulátor szóval minden vadi új benne!gumik kb 96%osak.frissen festve!váz tank deknik.vadonatt új első hátsó teleszkópok.
Motoros börze! 2009 november 15-én Helyszín: Budapest. XXIII.ker. / Soroksár / Haraszti út 2533. A és M Vámügynöség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-70-374-2948 és 06-20-2917828.
szia ujra volt festve,néhány helyen lepattant költözéskor, nem tudom mi eredeti rajta és most nem indul be üzemanyag rendszert kéne kipucolnom kb 3-4éve nem lett beinditva
Sziasztok vettem 1 simson s51 es mocit.Nin cs valakinek véletlen robbantott szerelési könyve?vagy valami oldal ahonnan le tunám tölteni?Elöre is köszi.
Van egy turbóhűtéses blokkos Schwalbém.Most újjítom fel a blokkot,azt szeretném megkérdezni,hogy hol van a blokkban,és hogy néz i az üresjárati kapcsoló?Köszi a segítséget!