Keresés

Részletes keresés

Szendler Ádám Creative Commons License 2012.09.23 0 0 1438

Sziasztok! Alapvetően zárkózott tipus vagyok, bár próbálok megnyílni. A cél az lenne, hogy olyan legyek mint részegen. Olyankor én vagyok a társaság központja, nyitott vagyok és vicces. Nem az alkohol mondtaja velem, hogy vicces vagyok, többen mondták már, hogy olyankor sokkal jobb fej vagyok. Milyen módszerrel tudnék józanul is olyan lenni mint részegen?

Predat Creative Commons License 2012.09.17 0 0 1437

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy hogyan lehet agykontrollal nyelvtudást aktiválni? Rengeteget tanultam már angolul és minden filmet felirattal nézzek, csak össze kellene valahogyan rakni, van erre jó módszer?

 köszi

Jimmy02 Creative Commons License 2012.08.30 0 0 1436

Meg ha nem vagy súlyosabb eset,legalább is szerintük:),vagy nem kell kötelezően menned oda,mert én már nem voltam több hónapja,csak egy kis nyugtató kellett nekem az elején,na ez az egy fajta ami nem annyira ártalmas,legalább is rövid távon.

Szóval az enyém nem is tudja hogy elmentem rá,és nem is volt azóta semmi hogy nem voltam ott.

Úgyhogy nem lenne semmi ha elmennél rá szerintem.

Pszichiátereknél is vannak azok a tipikus pszichiáterek,egyszóval a gyógyszeripar/biznisz elkötelezett cinkosai.

És vannak a tényleg "gyógyítani" akarók,szóval semmi rossz szándék nincs bennük,de akaratlanul is kárt okoznak a fejedben.Enyém is ilyen,fel is írta a Hunperdalt,antipszicho-t,ez a legveszélyesebb fajta,agykéreg sorvadást is okoz több hónap után,a sok mellékhatás mellett,a szedése az pokoli volt,volt amikor tényleg kifeküdtem volna a sínre,nem éreztem sem jó kedvet,sem rosszat,sírni sem tudsz,egy báb vagy szó szerint,étvágyad sincsen,nemi vágy is eltűnik.1 hónapig szedtem,közepes dózist!.És ezt írta fel nekem,ő sem tudta milyen veszélyes,ezeket tényleg lehetne alkalmazni kínvallatáshoz,garantáltan bevállna,úgyhogy tudom mit beszélek,van is még 2-3 dobozzal.

Amikor elmondtam hogy nem követtem a "kezelési tervet",nem szedtem rendesen a nyugtatót,nem volt különösebben semmi,nem lett mérges,nem történt semmi,de nem biztos hogy a másik orvosfajtánál is ugyanez lenne,nem ugyanígy reagálná le.

Jimmy02 Creative Commons License 2012.08.30 0 0 1435

Ez marhaság,már bocsánat:)

 

Nekem is ezt mondta az enyém,csakhogy pszichológusoknak és pszichiátereknek sosem volt ilyen problémájuk,nem is tudják milyen ez a "pokol",max az enyhe vagy erős fejfájás stb..ezt tudják milyen,de ez is csak fizikai.

Pszichiátria és Pszichológia,akik ezeket kitalálták szintén nem volt semmi  komolyabb mentális bajuk,és nem is gyógyultak ki belőlük, ugynevezett "gyogyszerekkel" meggyógyulni nem is lehet,csak rosszabbul leszel tőlük,újabb tünetek jelentkeznek,meg függőség is,nagyon veszélyes,én is leálltam minden "gyógyszerrel" lesz ami lesz alapon,főleg antipszichotikumról beszélek most,nekem nem is kellett mondjuk(igaz kinek kell?:),de ahány "orvos" annyi "diagnózis", mindig fizikailag/kémiailag próbálnak hatni az agyra,de be kell látni hogy csak rosszabb lesz tőle a helyzet.

 

A pszichiátria az álszentebb az biztos,meg megalapozatlan is,tudományosan biztos.

Az embernek saját magát kell meggyógyítania mentálisan,nem másnak,más nem is tudja,csak belekontárkodnak.

Bemagolták egyetemen azt a sok marhaságot könyvekből ,de attól még nem tudnak gyógyítani,ez teljesen más terület,sokan azt hiszik olyan mint a test meggyógyítása,és különböző anyagokkal csak felborítják a finom kémiai egyensúlyát,és tönkreteszik,szétroncsolják.

Úgyhogy ahány ember annyi mentális pobléma,két egyforma nincsen. Nem is lehet leírni hogy milyen és elmondani sem.

Diagnózisról meg,az semmit sem ér,azt is könyvekből szedték,amit szintén olyan emberek találtak ki akiknek fingjuk sincs milyen érzés ez,beazonosítani nem is lehet egy problémát sem,mert egyik sem egyforma,és persze szubjektív.

Úgyhogy bátran menj el rá,csak ezzel tudsz magadon segíteni,én is ezzel próbálkozom most,előbb utóbb úgy is sikerül.

 

 

 

Előzmény: tolnaigabor (1434)
tolnaigabor Creative Commons License 2012.08.29 0 0 1434

Sziasztok!

 

szeptember 8-9., 22-23. tartandó, már megtelt agykontroll tanfolyamra lenne egy eladó teljes árú jegyem.
oktató: dr. Domján László  
helyszín: Lurdy Ház, IX. ker., Könyves Kálmán krt. 12-14., I. em. Konferenciaközpont, 3. terem

 

Sajnos én nem tudok rajta részt venni, a pszichiáterem és egy agykontrollt végzett barátom óva intettek, mert nagy a valószínűsége, hogy az én problémáimat csak felerősítené egy védtelenebb tudatállapotba kerülés.

 

Email: gabor.tolnai86@gmail.com

Szendler Ádám Creative Commons License 2012.08.27 0 0 1433

A képernyődre képzeld.

Előzmény: Jimmy02 (1431)
Szendler Ádám Creative Commons License 2012.08.27 0 0 1432

Sziasztok! Bp-i vagyok és szeretnék eljárni agykontroll klubba. Hogy működik ez és melyiket ajánljátok?

Jimmy02 Creative Commons License 2012.08.03 0 0 1431

Hát úgy érzem mintha kezdene bevállni a program,már nem szemlélem magam olyan kritikával,több mindenen sem idegesítem már fel magamat.

 

Egy kérdés. Amikor a számokat elképzelem "lemenésnél",akkor a szemhéjamra képzeljem el úgymond,mintha nyitott szemmel előttem lenne valami,csak ilyenkor csukva van.

Vagy a fejemben,egyszóval nem a szemem elé,ilyenkor el tudja magát képzelni az ember kívülről.

 

Remélem érthető volt :)

meoindil Creative Commons License 2012.07.30 0 0 1430

Írd majd meg mit tapasztaltál, mennyire találtad hasznosnak a programot!

 

Azért azt hadd jegyezzem meg, hogy az orvosi probléma - az orvosi probléma. Támogathatod a gyógyulást agykontrollal és más egyébb módszerekkel, de az orvost nem pótolhatod. Gondolj bele, bármennyire is a saját pszichédről beszélsz, pont TE nem tudod olyan objektíven felmérni a helyzeted, mint egy erre szakosodott orvos aki egész életében ezt tanulta, gyakorolta!

Ha elvágod a kezed az első reakciód lehet az hogy agykontrollal programozod, hogy csökkenjen a vérzés, de ettől függetlenül utána kezeled és bekötöd a sebet! Ha pedig nagyon mély a vágás akkor mész a sebészetre - nem állsz neki otthon tűvel cérnával összevarni!

Előzmény: Jimmy02 (1428)
péterfia Creative Commons License 2012.07.29 0 0 1429

Akkor magyarán agykontroll segítségével meg kell keresni azt az érzést,emléket stb..

 

 

Én ilyet nem mondtam de ha sikerült akkor meséld el, hogy hogyan csináltad :)

Előzmény: Jimmy02 (1425)
Jimmy02 Creative Commons License 2012.07.29 0 0 1428

9900 volt,24-25 helyett,pénzvisszafizetés meg teljes mértékben van ,bár ilyen még egyszer sem történt,vagy csak néhányszor ennél a programnál.

Előzmény: meoindil (1427)
meoindil Creative Commons License 2012.07.29 0 0 1427

Érdekes lehet, de kicsit drága program. :(

Előzmény: Jimmy02 (1426)
Jimmy02 Creative Commons License 2012.07.27 0 0 1426

Na most már megvan  a Mind Programmer,erre kiváncsi leszek.

Jimmy02 Creative Commons License 2012.07.27 0 0 1425

Akkor magyarán agykontroll segítségével meg kell keresni azt az érzést,emléket stb.. és fel  kell dolgozni,vagy átírni,mert azt tudom hogy ha csak félresöpröm ,az később bármikor visszajöhet.

 

 

Előzmény: péterfia (1422)
Jimmy02 Creative Commons License 2012.07.27 0 0 1424

Köszönöm a válaszokat.

 

Jógát azt már egy huzamosabb ideje csinálom,persze könyvből,de ami kell az a fejemben van.

 

De ha le tudok menni alfába előbb utóbb,biztos sokkal hatásosabb mint egy pszichológus,vagy mint főleg egy pszichiáter.

péterfia Creative Commons License 2012.07.26 0 0 1422

sok módszert,  és irányzat kezei alatt megfordultam és arra lettem figyelmes hogy a tanításokra a válaszom leggyakrabban az, hogy ez igaz de...

 

 

A kineziológus azt is mondta,hogy azt érezte hogy nem fogadom el magamat

 

ez igaz, de szinte minden pszichés problémát vissza lehet oda vezetni hogy nem fogadod el magadat teljes egészében. Tehát ha valaki ilyet mond az nem tud nagyon mellé fogni :)

gyanítom hogy mindenkinek ezt mondja....

 

 Ennek az el nem fogadásnak azt is mondta hogy egy régi megtörtént esemény is az oka lehet,

 

ez is igaz, de minden problémának a gyökere 0-5 éves korig vezethető vissza. többnyire 2-3 éves korra tehető. Ezért aki ilyet mond az sem tud mellé fogni :)

 

Mondogathatom magamban hogy:elfogadom és szeretem magamat,majd ismét,ismét.  A tudatos elme felfogja a tudatalatti elől,vagy javítsatok ki ha tévednék.

 

 

Lehet de közben ott van egy érzés vagy érzelem elfojtva ami elő szeretne jönni. Azért nem vagy rendben magaddal mert nem hagyod előjönni. Egy szorongós ember gyakran azért szorong mert tudat alatt fél attól hogy ha előjön azaz érzés akkor szembe kell néznie azzal, hogy milyen is ő ebben az érzésben. Ezt a részét nem hajlandó elfogadni. Természetesen ez mindenkinek csak egy virtuális tulajdonsága ami csak egy érzés tükrében jön elő, de az érzést átélve annyira valóságosnak tűnik, hogy nem szembesül vele. 

És persze az sem tud nagyon melléfogni aki elfojtott érzésekről beszél mert leggyakrabban ez a problémák oka. Ezt tanultuk meg legjobban gyermekkorunkban :)))))

 

Szóval működhet az agykontrol de ezzel bespájzolod a problémát. és ha esetleg elmész egy pszichlógushoz terápiára nem nagyon fogja tudni előhozni.

A probléma mindig ott lesz a spájzban, ahonnan bármikor váratlanul  előjöhet.

 

Előzmény: Jimmy02 (1421)
Jimmy02 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 1421

Akkor tehát nagy a valószínűsége hogy hat ez a szoftver,nem?

 

A kineziológus azt is mondta,hogy azt érezte hogy nem fogadom el magamat,a tudatalatti válasza volt,és meg kell mondjam ez tényleg így van,és ez az oka több további dolognak is,amik az évek alatt előjöttek.

Ennek az el nem fogadásnak azt is mondta hogy egy régi megtörtént esemény is az oka lehet,úgy 2 hetes kort mondott nálam,hogy akkor  történt valami.

Ez is a tudatalattim válasza volt,az időpont,na lehet konkrétan nem így közölte.

 

Úgy hogy nem ráprogramozni akarok pluszba ezekre, hanem hogy legalább magamat fogadjam el,ahogy vagyok,és ezáltal csökkenthetem a belső feszültségemet,és lehet le is tudok menni alfába. Mondogathatom magamban hogy:elfogadom és szeretem magamat,majd ismét,ismét.  A tudatos elme felfogja a tudatalatti elől,vagy javítsatok ki ha tévednék.

 

Ez a program is így került elém,véletlenül botlottam bele,és én minden eszközt kipróbálok hogy segíthessek magamon,mert ezt nem nagyon lehet elviselni.

 

 

 

 

Előzmény: péterfia (1420)
péterfia Creative Commons License 2012.07.25 0 0 1420

A kineziólógia a nem árt nem használ kategória de legalább sokba kerül.

 

Ezzel a Mind-programerrel csak óvatosan mert a szorongást éppen az elme téves hiedelmei okozzák. Azaz szintén egyfajta programok. Ha erre még ráprogramozol annak kiszámíthatatlan következményei lehetnek.

 

Nem tudom igaz e, de az agykontrol legendás példája amikor valaki beprogramozta magának hogy 1 hét alatt leteszi a szemüveget és 1 hét múlva megvakult. Szóval működhet vagy sem.

Előzmény: Jimmy02 (1419)
Jimmy02 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 1419

Folytatom saját magamat:),

Majd lehet,sőt biztos hogy ki próbálom a lejjebb megemlített Mind Programmert,köszönöm is a megemlítését.

Ezzel nagy a valószínűsége/vagy nem, hogy fel tudom oldani a tudatalattimat,üzenetek,(egyszerre csak egy) "bombázásával",ezzel is könnyítve a lemenetelt,mert nálam bizonyára tudatalatti problémák lehetnek.

Köszönöm a figyelmet....

Előzmény: Jimmy02 (1418)
Jimmy02 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 1418

Üdv mindenkinek!

 

Én május elején végeztem be a tanfolyamot,és azóta próbálok "lemenni",legalább is én nem vettem észre mintha le tudnék menni,de azt az említett kellemes meleg,bizsergető érzést én is érzem,és persze utána azt is hogy nyújtózkodni kell,és nagyon kellemes,felfrissítő.

Úgy 3-ról az egyre módszerrel kezdem,utána meg a 100-tól visszafele számolás,egyesével,megjelenítéssel,vagy úgy hogy én magam rajzolom a fejemben a számokat,és még hangot is elképzelem(kréta).

 

Tegnap este próbáltam ki először az alfa hullámot,mint hangot,fejhallgatóval,biztos segített jobban ellazulni de nem sikerült szerintem,megint megpróbálom,csak halkabban,lehet a hangossága zavart,hogy túlságosan hallottam, tudom azt is hogy nem azon kell rágódni hogy ott vagyok e már,mert akkor biztos nem működik,de lehet még sem tudtam ezt félretenni.

 

Én mentális problémák miatt fordultam az agykontrollhoz,máshoz nem is lehet,szorongásaim vannak,zavaró gondolatok,izgatottság,idegesség,de nehéz is leírni.

"Gyógyszereket" is szedtem,de már nem,szerencsére abba tudtam hagyni ,lesz ami lesz alapon.

Saját magamon csak saját magam tudok segíteni:),egy pszihiáter vagy pszichológus sem,az agy más tészta.

Ebben a reményben "tévedtem" ide,hogy hátha valakinek voltak/vannak hasonló problémái,és meg tudta oldani őket,vagy kezelni.

Kineziológusnál is voltam,de most nem írom le mit állapított meg nálam,ez így már túl hosszú :)

 

babaji Creative Commons License 2012.06.12 0 0 1417

http://www.hipnozis-mhe.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=8:hipnozis-a-gyogyitasban&catid=4:altalanos&Itemid=32

A hivatalos modern orvostudomány eszköztárában van egy hatékony eszköz a hipnozis.

ny63 Creative Commons License 2012.06.10 0 0 1416

Szerintem sem hátrány hogy sokan vannak/vagyunk, inkább előny. Valahogy azt az érzést kelti, hogy többen többre jutunk - felerősíti a kapott infókat, az átélt élményt.

Előzmény: Kobzoska (1412)
babaji Creative Commons License 2012.06.10 0 0 1415

Az imádkozás is hatékony lehet kvázi "agykontroll"   : Ellaluzás szakralitás pozitiv vágy-képzelet.

http://ima.lap.hu

 

Előzmény: gyuszi56 (1406)
babaji Creative Commons License 2012.06.10 0 0 1414

Silva maga is rengeteg féle elméletet és praktikát szintetizált egybegyurt átvett ujraformázott. Ezt bárki önmaga önképző autodidakta is megteheti ha lényegrelátó talraesett fazon :)))

A lényege az hogy  ellazultan  a jókedélyes-etikus  vágy-akarat-képzelet-megvallás kedvezően hat a testre lélekre és valamelyest a sorsra is.

Előzmény: danken75 (1411)
RoliXX Creative Commons License 2012.05.24 0 0 1413

Kedves gyakorlott és kezdő agykontrollosok!

Sajnos nincs mindig időm, de főként türelmem a meditációra, gondolom ezzel sokan vannak így. Viszont egyik ismerősöm ajánlott egy módszert, amivel gép előtt ülve(munka, internetezés, filmezés közben) tudok pozitív állításokat küldeni az agyamnak és így hasonló eredményt elérni, mint rendszeres meditációval. Mindezt úgy, hogy 1 percet nem kell feláldoznom az időmből, sőt semmi extra erőfeszítés nem szükséges hozzá. Csak letöltöttem ezt a programot, beállítottam, hogy milyen pozitív állításokkal szeretném bombázni magam és kész. Utána a program automatikusan fut a háttérben, és időközönként felvillant 1-1 tizedmásodpercre egy pozitív állítást. Szinte észrevehetetlen, abszolút nem zavar se a munkában, se a böngészésben. Viszont a tudatalatti érzékeli ezeket a felvillanó üzeneteket és így rögzülnek bennem a pozitív állítások.

Az elmeprogramozas.hu oldalon letölthető a program. Sok szeretettel tudom ajánlani mindenkinek! Persze nem javaslom, hogy valaki kihagyja a meditációt, de ha sehogy se tudja megoldani, akkor inkább ezt a programot használja, mint a semmit. A haladó meditálóknak pedig szintén hasznos eszköz lehet. Minden plusz segítség jól jön.

Kobzoska Creative Commons License 2012.05.18 0 0 1412

Szerintem érdemes előtte elolvasni a könyvet.

Nekem is ajánlották, hogy olvassam el, nem jutottam ugyan a végére a tanfolyam megkezdéséig, de a lényeg azért megvolt. Utólag úgy érzem, hogy kellett is, mert máskülönben nem értettem volna sok mindent. Sok idő elment a sikersztorik ismertetésével, viszont sok fontos dolog nem hangzott el. Persze lehet, hogy ezt teljesen tudatosan alakítják így, mert ha 4 nap csupa tömény és fontos infóval lenne megtöltve, az feldolgozhatatlan lenne, így viszont a könyv elolvasása nélkül nem teljes az egész. 

 

A résztvevőkkel nem foglalkoznak egyenként, csak a technikát próbálják bemutatni, és szerintem így nem hátrány, hogy sokan vannak.

Előzmény: danken75 (1411)
danken75 Creative Commons License 2012.05.11 0 0 1411

Sziasztok!

 

Lenne 1-2 kérdésem a tanfolyammal kapcsolatban. Erről igaz, már lemaradtam, de érdekelne egy következő alkalom. Olvastam és hallottam is róla, hogy ez egy jó dolog, és sok hasznos, saját magunkat is fejlesztő lehetőség rejlik benne.

Szerintetek 300 emberrel lehet foglalkozni? Kb ennyien vannak egy tanfolyamon, úgy hallottam. Nem sok ez? Nekem ez olyan "tömeghipnózisnak" tűnik. Gondolom nem az, de furcsa, hogy lehet ennyi emberrel kapcsolatban az oktató és a tanulók...

Másik. Érdemes-e előtte a könyvet elolvasni, vagy az csak összezavarhat?

 

üdv,

D75

traubi75 Creative Commons License 2012.04.28 0 0 1410

A meghírdetett jegy időközben elkelt.

Üdv,

Gyimesi Csaba

traubi75 Creative Commons License 2012.04.25 0 0 1409

Sziasztok!

 

A május 12-13., 19-20. Agykontroll tanfolyamra (dr. Domján László , helyszín: Lurdy Ház, IX. ker., Könyves Kálmán krt. 12-14., I. em. Konferenciaközpont, 3. terem) eladóvá vált egy darab jegy. Ez egy nyugdíjas jegy, melyet szükség esetén, a tanfolyam helyszínén ráfizetéssel normál jeggyé lehet alakítatni.

Érdeklődés az alábbi email címen lehetséges: epreserdo09ker@gmail.com

Gyimesi Csaba

Viktóória Creative Commons License 2012.04.04 0 0 1408

Sziasztok!

 

Ha esetleg valaki nem tudna elmenni a május 12-13 és 19-20-án Dr. Domján László által tartandó agykontroll tanfolyamra, akkor én nagyon szívesen megvenném a jegyét. Elérhetőségem: ispanviki1@freemail.hu

 

További szép napot Mindenkinek!

 

Ispán Viktória

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!