Keresés

Részletes keresés

Deashi Barai Creative Commons License 2002.03.28 0 0 3
Sziasztok!
Tavaly nyáron töltöttem két napot Bukarestben, igaz kényszerűségből, mert lerobbant az autónk a tenger felé menet:-( Viszont amikor segítségre volt szükségünk, meglepetésünkre mindenki segített: a rendőr, a pultos csaj, a sárga angyalok pedig 50 km-t jöttek értünk. Aztán bejárták velünk a várost pótalkatrészért, vettek üdítőt, megőrzésre náluk hagytuk a kocsit, telefonálhattunk stb. A taxis valami 5 lióért keresztül vitt a városon, ami olyan mint egy nagy 4. kerlet..
FreeX Creative Commons License 2002.03.02 0 0 2
Most jöttem haza Bukarestből. Egy hetet töltöttem ott, és csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Az, hogy magyar vagy, ott olyan, mintha dán vagy finn lennél, külföldi (sőt nyugati) vagy a szemükben. Egyébként a városban a legpozitívabb dolog az emberek kedvessége volt. Ja és az ételek is finomak (a helyiek), viszont nem túl olcsók. Összességében pozitívak a benyomásaim, sokkal rosszabbra számítottam.
utikonyv Creative Commons License 2001.09.17 0 0 1
Bukarest messze nem olyan rossz hely, mint ahogy azt sokan gondolják. Azzal, hogy magyar vagy, senki sem fog foglalkozni. Ha megnézed a www.utikonyv.com honlapot, minden fontosat megtalálsz Bukarestről.
krtek Creative Commons License 2001.09.06 0 0 0
Tapasztalat az nem sok. Modhatni 0. Azt azonban hallottam, hogy osszessegeben nem tul jo a hirunk, de vannak maskent gondolkodok is (kisebbsegben). A bukaresti kobor kutyak viszont nem etnikai alapon harapdaljak az embereket.
Előzmény: ferenc-sz (-)
ferenc-sz Creative Commons License 2001.09.06 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Kinek milyen tapasztalata van Bukarestrol? Igaz, hogy a magyarokat nem igazan szivlelik?

Udv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!