Keresés

Részletes keresés

Zsűl Creative Commons License 2006.07.29 0 0 96

Én úgy látom, hogy általánosságban kitalálnak ilyen véleménymondó emberkéket. Páran bevállnak erre és akkor őket nyomatják... jókat poénkodhatnak. Ők a megmondó emberek sokszázezerért. Stílusok különbözik de mégis egyezik. Szidhatnak rádióban/TV-ben/újságban. Jó pénzért... Mi meg, a nép, rajtuk vitaktozunk, az ő gondolataikon, ill. azon, hogy ki a szimpibb a másiknál.

Volt valaki, aki felhozta itt a Szent Koronát, hogy viccelődtek vele.... ezzel az a baj, hogy már nem számít halálos bünnek, mivel elmosták az utóbbi évtizedekben ennek a jelentőségét. Hogy Magyarország esetében a Szent Korona és ami mögötte van, az nem egy letünt kor, a királyás korát szimbolizálja. Valami alapalkotmányféle is tartozott hozzá amelyben olyan örökérvényű igazságok fogalmazódtak meg, amelyek a pénzkibocsátásról is szóltak, meg arról, hogy a földet hogyan kezeljük. S még sorolhatnám... Ha most megnézzük a mai modern "alkotmányunkat", akkor igen engedékeny irománynak tűnik. De hová is vezet üres fecsegésem? Vissza Bocsiékhoz.:) Aki szereti szeresse, aki nem szereti ne szeresse.:) Jómagam továbbra is tartom: általánosságban kitlálnak ilyen véleménymondó emberkéket...

kecsu.a Creative Commons License 2006.01.14 0 0 95

Kedves Bumeráng Rajongó! Ha netán lemaradtál valamiről, mert olyan helyzetben voltál, hogy nem tudtad meghallgatni az élő műsort, akkor nagyon jó helyen jársz! Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy senki se maradjon le egyetlen jó poénról sem. Az oldalon elhelyezett hang anyag, többnyire vágatlan. Jelzem, ha belenyúltam, vagy netán kivágtam belőle valamit.

 

http://kecskecsu.freeweb.hu/

 

 

Judith71 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 94
Végre egy önálló reakció. Bár ez is olyan felületes, mint amiket eddig írtál, kb. annyi alapja van, mint a felvetett témával kapcsolatos hozzászólásaidnak. Úgy látom nálad így működik a vélemény nyílvánítás, erre szerettem volna rávilágítani. Sikerült. Na jó, van neked elég bajod egyébként is. Hallgasd továbbra is a Bumerángot, (úgyis azt teszed,) a nevetésnek gyógyító hatása van. Judith
Előzmény: hurráoptimista (90)
Judith71 Creative Commons License 2005.03.12 0 0 93
A sörözésnek én is több értelmét látnám mint ennek az értelmetlen "csakazértismegmondomnekihogyéntévedhetetlenvagyok"-nak. ;-)
Előzmény: Búsulójuhász (91)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 92
Végül is... A magam részéről inkább bort nyitnék, boros vagyok, de szerencsére nem Boros. De inkább lefekszem, elég cefetül vagyok még...
Előzmény: Búsulójuhász (91)
Búsulójuhász Creative Commons License 2005.03.11 0 0 91
Most, hogy így hármasban maradtunk, akár sörözhetnénk is, nem?
hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 90

Te nem csak ostoba vagy, de egyenesen egy szerencsétlen, síkagyú nyárspolgár is. Mit értetlenkedsz itt össze-vissza... '71-ben születtél? Ha igen, nos, akkor annyit mindenesetre tudhatnál már (mindenféle spéci absztraháló képesség nélkül is), hogy csak mert egy kifejező dalszöveggel reagáltam, még nem jelenti azt, hogy én magam nem bírnék saját gondolatokkal, értékítélettel. Sőt. De mielőtt nagyon belemelegednék, inkább leállok, hiszen nem hinném, hogy magyarázkodnom kéne egy magadfajta silány étermoslékot kétpofára zabáló, Megaszar-néző, konzumidiótizmusát nyíltan és büszkén vállaló háziasszonnyal.

Előzmény: Judith71 (88)
Búsulójuhász Creative Commons License 2005.03.11 0 0 89

A 71-es szám alapján még korai ez a menopauzás idegeskedés, nem? Továbbá, ebben a korban már illik dolgozni is. Akkor meg adózni is, nemde, mama?

Előzmény: Judith71 (85)
Judith71 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 88

Ne bujj más gondolata mögé. Az a legegyszerűbb.... Bár, ha magadra vonatkoztatva idézted, akkor van benned legalább valami önbírálat, ez dícséretes.

Előzmény: hurráoptimista (87)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 87

"Jól van, igazad van, én elhiszem
Hogy jobb, ha nem érint semmi sem
Maradj semmilyen, maradj csöndben
Mint az aranyhal az üveggömbben
Amiben élsz
Amiben élsz..."

 

- Sziámi: Amiben élsz

Előzmény: Judith71 (86)
Judith71 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 86

H.o.! Kitaláltál egy szót ami mögé próbálsz bújni. Valószínüleg hallottad valahol és most ettől okosnak érzed magad. :) Hát ha neked ez tetszik, hajrá! Ezzel nem győztél meg hogy félreismertelek volna az irogatásaid alapján.

Előzmény: hurráoptimista (83)
Judith71 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 85
B.J. Hát erről beszélek... és még nagyon sok emberről nem tudod hogy a világon van. Ezért beszélj csak a magad nevében.
Előzmény: Búsulójuhász (84)
Búsulójuhász Creative Commons License 2005.03.11 0 0 84
A te nevedben?! Azt se' tudtam, hogy a világon vagy, vazzeg! :-)) Calm down!
Előzmény: Judith71 (80)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 83
(Ennyire) ne legyél ostoba Judith!
Előzmény: Judith71 (81)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 82

"ráadásul jó sokat csak azért, hogy fontosnak tünjek. Nálam ettől nem leszel "menő csávó" akinek a szavai előtt le kellene borulni. "

 

Helyes, akkor rövid leszek, hogy az utolsó ködfelhőt is szétporlasszam az agyadban, ami rólam, mint egy olyan emberről állt össze a buksidban, mint aki "menő csávó" akarna lenni bárkinek is a szemében:

 

Ne legyél ostoba, Judith!

Előzmény: Judith71 (79)
Judith71 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 81
Egyébként azt nem értem, hogy ha a Slágert szidjátok és Fialát dicsőítitek, miért hallgatjátok a Slágert, miért nem Fialát? Ez azért sokmindent elárul rólatok. Judith
Judith71 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 80
Búsulójuhász! Az én nevemben légyszíves ne háborodj fel az általam leadózott pénz felhasználásával kapcsolatban, ezért kérlek hogy a jövőben ha adófizetők, átlagemberek és hasonló általánosításokba bocsátkozol, akkor vagy sorold fel név szerint pontosan hogy kiknek a nevében háborodsz fel, vagy sorold fel pontosan hogy kiknek a nevében NEM háborodsz fel. Én nem hatalmaztalak fel arra, hogy a nevemben véleményt formálj. Judith.
Előzmény: Búsulójuhász (76)
Judith71 Creative Commons License 2005.03.11 0 0 79

Hurráoptimista! Nem vagyok ostoba, csak ki nem állhatom a vaktában lövöldözést csak azért hogy lássák hogy "ugye milyen jól beszóltam?" felkiáltással hülyeségeket irogatok, ráadásul jó sokat csak azért, hogy fontosnak tünjek. Nálam ettől nem leszel "menő csávó" akinek a szavai előtt le kellene borulni. Maszi! Kiváncsi lennék mit dolgoztál Borossal, hogy ennyire informáltnak adod ki magad. Szeretném ellenőrizni, igazat írsz-e. Légyszives az e-mail címemre írd meg ha ide esetleg nem lenne merszed, mert nekem úgy tűnik te is ebbe a fent említett kategóriába tartozol. Az életkorotokat nem tippelem meg, de van egy sejtésem. Köszönöm hogy elolvastátok. Judith.

Előzmény: hurráoptimista (62)
RealVergilius Creative Commons License 2005.03.11 0 0 78

Én viszont úgy látom egyedül vagyok, mint kukac az almában.

 

Valószínüleg sok embernek számít, hogy egy rádiós milyen a civil életben. Nekem is. Pl. Imádom Havas Henriket, de nem szeretem, amikor arról beszél, hogy Ő mekkora katolikus, meg nem szeretem a keresztet a nyakában. De nem ez alapján ítélem meg.

 

"akkor se mondhasson büntetlenül olyanokat, amiket mond..." - Maximum a media-törvénybe ütköző dolgokat mond, azt is ritkán. És - mint tudjuk - a média-törvény rossz.

 

"A hallgatók nagy része tán pont akkor szórakozik a legjobban, amikor a Bumeráng éppen megsérti a médiatörvényt. Igen, tudom, ez rettenetes ! :-)"

 - tréfa volt.

 

"Mert kétarcúak, mert gerinctelenségnek tartom azt, hogy egy olyan kasszához mennek a műsor után, amely műsorban azt a rendszert, médiavilágot kritizálják, amely pont az ő megélhetésüket is lehetővé teszi!"

 

Ez nem gerinctelenség. A kritikusok mások gyenge produkciójából élnek. Mindig így volt.

 

"Szidták a Szent Koronát"

- Talán tréfálkoztak vele kapcsoltban, de kétlem, hogy szidták. Max. a milliárdért úsztatott papír-változatot. Az tényleg elég nevetséges volt...

 

"Szent István szellemisége és a kereszténység"

- Tisztelem Szt. Istvánt, az Ő érdeme, hogy egyáltalán vitázhatunk itt...

(Azt hiszem, a kereszténység elítéli a bálványimádást, számomra furcsa a Szent Korona imádata. Számomra egy szép műtárgy, történelmi emlék, semmi több. Köztársaságban élünk.)

 

"Milyen "média" az, ahol a műsorvezető magánvéleményt mondhat????"

- pl. a Bumeráng, ettől is különleges. De még ezer példát mondhatnék.

 

Magam is műszaki ember vagyok, de a művészet is érdekel.

 

Ákost hagyjuk. Az álszentség mestere.

 

Előzmény: hurráoptimista (77)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 77

""családi hátszél" - Kit érdekel ? (amíg Nekem nem tesz keresztbe)"

 

Nem hinném, hogy Maszinak keresztbe tett volna, de erről őt kell megkérdezni. Nem vagyunk egyformák, de nekem mindenesetre számít, hogy egy rádiós milyen ember az életben, civilként. De tudod mit? Ne számítson, de akkor se mondhasson büntetlenül olyanokat, amiket mond...

 

"A hallgatók nagy része tán pont akkor szórakozik a legjobban, amikor a Bumeráng éppen megsérti a médiatörvényt. Igen, tudom, ez rettenetes ! :-)"

 

Ez a hallgatókat, azok szórakozási igényét minősíti, amely hallgatóknak te is a részese vagy. Rettenetes, de akkor ez minden hallgatóra igaz - rád is.

 

"Miért baj az, hogy jól megélnek az éles nyelvükből ? Miért lennének álságosak ? Miért ne lennének öszinték ?"

 

Hogy jól megélnek, az kevéssé, sőt egyáltalán nem zavar. Hogy miért álságosak, azt szerintem jól leírtam lentebb... Mert kétarcúak, mert gerinctelenségnek tartom azt, hogy egy olyan kasszához mennek a műsor után, amely műsorban azt a rendszert, médiavilágot kritizálják, amely pont az ő megélhetésüket is lehetővé teszi!

 

"Gyakran nem egyezik Velük a véleményem, de attól még jól szórakozom."

 

Hát én nem, de a te dolgod. Talán kinövöd. Én is csak a véleményem írom le, és ahogy látom, nem vagyok vele egyedül...

Előzmény: RealVergilius (75)
Búsulójuhász Creative Commons License 2005.03.11 0 0 76

Nem csak az ORTT dolga, mert a nevezett testület egyik feladata a médiatörvény biztosítása. Ezt az adófizetők pénzéből (figyelsz?) teszi, tehát azonnal érintve vagy te is.

Egyébként tartoztál már valaha közhivatalnak, te, mint szürke átlagember? Ha igen, tudhatod, hogy 30 nap után kegyetlenül rád másznak, ha nem fizetsz.

Ennél a szutyok rádiónál ez, hogyan engedhető meg? Válasz: gazdasági-politikai érdekek mentén. És itt a kör bezárul. Olyan jóban vagyunk, elvtársak, hogy még Lumpen Mónika is letérdel a két vitéz elé, és csak rajtuk múlik, hogy berántanak-e neki, ha olyan kedvük van...

Előzmény: RealVergilius (75)
RealVergilius Creative Commons License 2005.03.11 0 0 75
Jól van, kb. erre számítottam. :-))

Maszi legutóbbi hozzászólására gondolsz ?
Lássuk...
- "családi hátszél" - Kit érdekel ? (amíg Nekem nem tesz keresztbe)
- "a lágerrádió hónapokon át MILLIÁRDOKKAL tartozott az ORTT-nek" Na és ? Az ORTT dolga, nem az enyém. A magyar médiatörvény egyébként az egyik legrosszabb a világon. (állítólag) A hallgatók nagy része tán pont akkor szórakozik a legjobban, amikor a Bumeráng éppen megsérti a médiatörvényt. Igen, tudom, ez rettenetes ! :-)
- "önmérsékelt, moderált műsorok" - Mire gondolsz ? Ahol nem bántanak meg senkit, akit pl. megerőszakoltak az ufók ? Ahol nem mondanak olyanokat, hogy "a kutyafáját " ?

Egyéb:
- "Irigyek..." stb. Mindenki szeretne számára érdekes munkát végezni jó pénzért. Ezt nem vitathatod. Egyébként Fialát is szeretem, de Ő más műfaj, másban jó.
- Miért baj az, hogy jól megélnek az éles nyelvükből ? Miért lennének álságosak ? Miért ne lennének öszinték ?
- A ripacs csak egy szó azokra, akik szórakoztató műsorokat csinálnak. Talán ripacsok, de ezt nem érzem pejoratívnak az Ő esetükben.
- Bedőlök Nekik !? Csak hallgatom a műsorukat. (néha)
Gyakran nem egyezik Velük a véleményem, de attól még jól szórakozom.

Na ebből elég.

A lényeg:

Arra gondoltam, hogy ahelyett, hogy általában szidjuk/nem szidjuk a Bumerángot, talán próbáljatok meg konkrét eseteket említeni, amikor "bunkók" voltak !
Konstruktívabb lenne a vita...

Közben látom, hogy már jöttek konkrét példák. Lassan gépelek...
Előzmény: hurráoptimista (69)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 74

Szerintem is menjenek a búsba! De nem a Juhászba! :-)

Nem állnak meg előttem sem... Éter- és életmérgezők.

Előzmény: Búsulójuhász (73)
Búsulójuhász Creative Commons License 2005.03.11 0 0 73

Egyszer azt hallottam a Bumeráng-ban, hogy gurgulázó röhögések közepette bizonygatták egymásnak: nem baj, hogy fogy a magyar népesség, legalább reggelente elférünk majd a hetes buszon!

Szerintem az ilyen emberek elmehetnek a faszba!

hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 72

OFF

"Javaslom párszor meghallgatni Ákos legújabb albumát, ami sajnos zenében is felvázolja ezt a problémakört..."

 

Azért szerintem Ákos-t ne keverjük bele, épp eléggé megéri a pénzét ő is... De nem folytatom, mert messzire vezetne, és tényleg nagyon off itt.

Előzmény: Maszi (70)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 71

"Szerintem minden olyan ember, akinek valamit jelentenek az emberi értékek, az elteker erről a szemét műsorról."

 

Erről van szó! Látod, én meg alapvetően művészlelkű fazon lennék, mindenem a művészet és a (mai világban oly ántipráktikus, hasztalan) bölcselkedés (holott eredetileg műszaki és marketing végzettségem van), s én sem óhajtok asszisztálni ehhez az "éteri moslékhoz" - ahogy eklatánsan fogalmaztál...

Előzmény: Maszi (70)
Maszi Creative Commons License 2005.03.11 0 0 70

"Arra gondoltam, hogy ahelyett, hogy általában szidjuk/nem szidjuk a Bumerángot, talán próbáljatok meg konkrét eseteket említeni, amikor "bunkók" voltak !
Konstruktívabb lenne a vita..."

Szerintem ha valaki alapban szar alak, azt felesleges konkrét esetekkel alátámasztani. Különben is: átmenne politikai vitákba, és a topic nem erről szól.

Példát szeretnél:

1. Szidták a Szent Koronát. Ilyet csak egy hazaáruló tehet! Sok országban a hazaárulás a legnagyobb bűn! Még a gyilkosságnál is nagyobb!

Mi lett volna ebből az országból Szent István szellemisége és a kereszténység nélkül? Hát figyeljetek! Mert most ez jön! A nép, a nyelv, a kultúra, a hagyományok el fognak tűnni, azok, akik ezt "nyomják" testvért testvér ellen uszítanak, és amikor majd a káosz akkora lesz a Kárpát Medencében, majd mint új gyarmatosítók fognak uralkodni! Hogy kik ezek? Nyisd ki egy kicsit a szemed, és ha látsz, észre fogod venni!

 

2. Az olimpiai doppingbotrány után szidták Smidt Pált, mint a bokrot (és egyértelműen nem, mint MOB-elnöknek szólt a szidalom), egy állítólagos hallgató SMS-t felolvasva. A ráncosbocskor pedig hozzá tette: "...nekem is ez a véleményem...". Milyen "média" az, ahol a műsorvezető magánvéleményt mondhat????

 

És még sorolhatnám...

Hozzá teszem, hogy ezeket a buszon hallottam, amikor akaratom ellenére kénytelen voltam ezt a moslékot hallgatni. Bár a sofőr jól tudja, hogy a buszon neki is csak úgy lehet rádiót hallgatni, hogy az más utast ne zavarjon :))) Amióta szóltam neki, azóta én is nyugodtan alszom a buszon, és nem zavar ez a hajnali éteri moslék.

 

Egyébként ha valaki azt hiszi, hogy egy hülye művész sznob vagyok, azt kiröhögöm! Műszaki ember vagyok, akit a művészet nem érdekel túlzottan. Elvileg akkor azok közé kell tartozzak, akik eszik ezt a moslékot? Elvileg.

Szerintem minden olyan ember, akinek valamit jelentenek az emberi értékek, az elteker erről a szemét műsorról.

A többiek pedig azokat fogják segíteni, akik ezt az országot emésztőgödörré akarják tenni!

 

Javaslom párszor meghallgatni Ákos legújabb albumát, ami sajnos zenében is felvázolja ezt a problémakört...

Előzmény: RealVergilius (68)
hurráoptimista Creative Commons License 2005.03.11 0 0 69

Micsoda egy megvezetett, szerencsétlen birka vagy te! Ajánlom olvasd el párszor Maszi hozzászólását, sokat tanulhatsz belőle.

 

Pár reagálás:

 

"Igazi sötét barmok, akik nem értik a poénokat." - mondod te. Én meg azt mondom, te vagy a barom. Most kinek van igaza? Óvoda.

 

"Akiket valamiféle személyes sérelem ért a műsor kapcsán. Esetleg egy számukra szimpatikus csoportot ért sérelem (párt, vallás, bármilyen rajongó-tábor stb.)" - engem aztán semmilyen személyes sérelem nem ért. Tisztán utálom, konkrét okokból.

 

"Irigyek (Öszintén szólva Én is irigylem Bochkoréket, mert azt csinálják, amit szeretnek, ráadásul jól, és meg is vannak fizetve érte rendesen. Ettől még szeretem Őket.)" - esetemben szó sincs róla. Ha valakire irigy volnék, elárulnám, nem szégyellem. Például sok tulajdonságát irigylem Fiala Jánosnak, de ugyanakkor rögtön hozzáteszem: az irigységhez, mint jelzőhöz általában - s jogosan - negatív felhangok is társulnak, nem szép tulajdonság, így inkább úgy fogalmazok, hogy a belső irigységem tiszteletté, és tanulás iránti igénnyé transzformálódik bennem.

 

"Ahhoz persze nincs elég eszük, hogy az egyébként általában tényleg alacsony színvonalú kereskedelmi rádiók/tv-k kínálatából kiválasszák a ritkán előforduló, de igényesebb műsorokat. "

 

Dehogynem! Irigyellek a vaskos bátorságodért, hogy hülyeségeket beszélsz és ezt fennhangon hirdeted. Ott a már említett csöppnyi Budapest Rádió (benne egy sor jó műsorral, de főleg Fiala műsoraival), ott volt a néhai Radio Bridge, amiből SzarFM lett (nyilván hatalmas fülekkel hallgatod azt is), ott van a Klub Rádióban a Reggeli Gyors (Pikó András, Pálinkás Szüts Róbert, Varró Szilvia műsorvezetésével). Nincs igazad.

 

"Egyébként Bochkorék éppen azok, akik kíméletlenül kritizálják az idióta média-jelenségeket. "

 

Napersze. És közben jól megélnek belőle. Nem gondolod, hogy álságos a viselkedésük? Magyarország legnagyobb kereskedelmi adójának legsikeresebb (és egyben legtehetségesebb) műsorvezetői, gondolod, hogy őszintén azt gondolják, amiket mondanak? A tehetségükhöz kétség nem fér, de hogy azt mire használják, az más kérdés. A Boros/Bockor páros az egyik legnagyobb ripacs duó, amelyet a hátán hordott a Föld, te meg szépen bedőlsz nekik. Bravó..

 

"De el kell fogadni, néha bizony meztelen a király."

 

Max te állsz meztelenül, és tapsikolsz az Ügyeletes Jófejeknek, akiket a plebsz valóban királyoknak tart. Holott....

Előzmény: RealVergilius (68)
RealVergilius Creative Commons License 2005.03.11 0 0 68
Én SZERETEM A BUMERÁNGOT.

Nagyon eredeti, színvonalas műsor. Sajnos csak ritkán tudom hallgatni.
Ha úgy általában belegondolok, a következő kategóriákra tudom osztani azokat az embereket, akik utálják:

1. Igazi sötét barmok, akik nem értik a poénokat.

2. Akiket valamiféle személyes sérelem ért a műsor kapcsán. Esetleg egy számukra szimpatikus csoportot ért sérelem (párt, vallás, bármilyen rajongó-tábor stb.)

3. Irigyek (Öszintén szólva Én is irigylem Bochkoréket, mert azt csinálják, amit szeretnek, ráadásul jól, és meg is vannak fizetve érte rendesen. Ettől még szeretem Őket.)

4. Intellektuális sznobok, akik csak "Discovery, NGC, Spektrum". Ahhoz persze nincs elég eszük, hogy az egyébként általában tényleg alacsony színvonalú kereskedelmi rádiók/tv-k kínálatából kiválasszák a ritkán előforduló, de igényesebb műsorokat. Meg persze nagyon jól hangzik bizonyos körökben (pl. tarisznya-rákok (értsd: kultúrsznobok) között), hogy "Én nem figyelem a kereskedelmi médiát".
(Discovery, NGC, Spektrum tényleg jó csatornák, Én is szeretem őket.)

Egyébként Bochkorék éppen azok, akik kíméletlenül kritizálják az idióta média-jelenségeket. (Mónika-show, Balázs-show, Valóság-show-k, Kiszely Tünde stb.)
Az ilyeneket kedvelők valószínüleg szintén nem Bumeráng-rajongók. (Inkább az 1-es/2-es csoportba tartoznak.)

Boros, Bockor, Voga és a többiek valójában nem bunkók, csak nyíltan vállalják véleményüket, néha az egész ország helyett. Az általuk megfogalmazott kritikák általában jogosak, ami fájhat egyeseknek. De el kell fogadni, néha bizony meztelen a király.

Arra gondoltam, hogy ahelyett, hogy általában szidjuk/nem szidjuk a Bumerángot, talán próbáljatok meg konkrét eseteket említeni, amikor "bunkók" voltak !
Konstruktívabb lenne a vita...
Maszi Creative Commons License 2005.03.11 0 0 67

hurráoptimista-> Örölük, hogy van aki velem is egyetért!

 

Egyébként dolgoztam a Borossal, ismerem milyen. Nem szeretném részletezni, hogy milyen "családi hátszele" van.

Az is érdekes, hogy a lágerrádió hónapokon át MILLIÁRDOKKAL tartozott az ORTT-nek, és (milyen érdekes!) a Médiatörvény szerint 3 hónap nemfizetés után azonnal és véglegesen be kell vonni a műsorszolgáltatási jogosultságát (szerződés megszűnik!)... És láss csodát! György Gábornak (lággerrádió rt. vez.ig) milyen "családi kapcsolatai" vannak az ORTT Műsorszolgáltatási Alapjánál?

 

NOS!

Amíg a lágerrádiót az ORTT törvénysértés miatt sem zárja be, addig azt is elfelejthetjük, hogy valaha is önmérsékelt, moderált műsoraik lennének! (fejétől bűzlik a hal)

Egyébként délután a lágerrádió még akár hallgatható is lenne, mert normálisak a zenék, de a műsorvezető vagy pösze, vagy ordít. Egyébként így sem hallgatom.

 

Előzmény: hurráoptimista (66)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!