Keresés

Részletes keresés

fedor000 Creative Commons License 6 órája 0 0 428235

Most nézem tényleg, az valami brutális szezon volt.. 94-6  11 döntő zsinórban. Nadal 4 et elvitt.. Van még az évben egy Murray elleni vereség meg egy bemutató meccs... wow
94 győzelmes szezont se fogunk már valszeg látni..

Előzmény: DanGer88 (428234)
DanGer88 Creative Commons License 6 órája 0 0 428234

Federer 2006-os szezonja?

Előzmény: fedor000 (428233)
fedor000 Creative Commons License 7 órája 0 0 428233

Alcaraznak zsinórban 9ik döntője lehet.. Nagy 3 asnak volt ilyen szériája?

twohandedtweener_ Creative Commons License 11 órája -1 1 428232
Előzmény: twohandedtweener_ (428230)
Lacanist Creative Commons License 12 órája 0 0 428231

:facepalm:

Előzmény: irreverzibilis (428228)
twohandedtweener_ Creative Commons License 15 órája -1 0 428230

hát ez valami betegen brutális volt carlitostól ..... az utolsó gém meg ....  :-OOO

2 rövidke szett alatt bevert közel 40 nyerőt.

fireworks.

twohandedtweener_ Creative Commons License 17 órája -1 0 428229

az utolsó game-ben 0-30 után két labdát úgy kiütött a picsába outra

nem láttam, ezért csak kérdezem : az nem lehet, hogy ezek ugyanolyan brahis belebaszokleszamilesz ütések voltak, mint ami az uso-n bejöttek roger ellen?

csak most nem jöttek be ....  (grrr)

Előzmény: Lacanist (428227)
irreverzibilis Creative Commons License 20 órája -1 0 428228

a gerincességedet bizonyítja ez is

Előzmény: Lacanist (428227)
Lacanist Creative Commons License 26 órája -1 0 428227

Rosszul emlékeztem, ha neked ez jól esik.

De azt vitatom, hogy eszement bénázás lett volna ilyen kiélezett szituban. Azt bénábbnak tartottam, amikor az utolsó game-ben 0-30 után két labdát úgy kiütött a picsába outra, mint annak a rendje. Ott totál olyan volt, mint aki háborog magában, hogy még nem nyert és csakazértis elbohóckodja.

Előzmény: irreverzibilis (428223)
twohandedtweener_ Creative Commons License 2 napja -1 0 428226

igazi kis árulkodós buzi .... :DDDDDDDD

Előzmény: Lacanist (428222)
Baldcaraz Creative Commons License 2 napja 0 0 428225

Az meg tipikus Djoko hogy elkezd vitatkozni mint mikor kilőtte a vonalbírót akkor is még vagy fél óráig ment a cirkusz pedig mindkettő egyértelmű hogy bukja a pontot meg le kell léptetni.

Előzmény: Lacanist (428222)
Baldcaraz Creative Commons License 2 napja 0 0 428224

Egyáltalán nem érkezik nagy lendülettel, nem figyeli hogy hol a háló majd mikor észleli hogy túl közel van hirtelen megijed és beleesik, a lendülettől nem kellett volna beleesnie. Van ilyen összehasonlító videó, ugyanez a szituáció csak Federer üti, ő nagyobb lendülettel érkezik és simán megáll füvön ami még jobban is csúszik mint a salak. Ő izomból bevágja a másik oldalra, Djoko rossz oldalt is választott, a másik oldalra kellett volna ütnie, hiába áll ott Nadal ha erős a lecsapás kipattan a nézőtérre és lehetetlen visszaadni.

Előzmény: Lacanist (428215)
irreverzibilis Creative Commons License 2 napja -1 0 428223

fájt volna leírni hogy rosszul emlékeztél,pff

Előzmény: Lacanist (428221)
Lacanist Creative Commons License 2 napja -1 0 428222

https://youtu.be/vzw96_dWtwE?t=1724

Ezen amúgy annyit röhögtem! :D Ez a mozdulat annyira Rafa, de igaza volt amúgy. :D

Előzmény: Lacanist (428221)
Lacanist Creative Commons License 2 napja 0 0 428221

Megnéztem, hát nem tudom. Djokovic mindig hajlamos volt az ilyen idétlen balett-mozdulatokra, de maga a dolog azért történt szerintem, mert nem nézte, hol áll, hanem végig csakis a labdát figyelte, hogy tuti jó helyre üsse. Bénán nézett ki, tény, de az adott szituban én ezt "bocsánatos" bénázásnak érzem.

Előzmény: twohandedtweener_ (428220)
twohandedtweener_ Creative Commons License 2 napja -1 0 428220

akkor ezt nézd meg újra szerintem ......  én most megtettem, nettó vegytiszta bénázás.

(sőt, akár még hagyhatta volna leesni is)

irreverzibilis Creative Commons License 2 napja -1 0 428219

téged megcsal az elvakult agyad,nézd már vissza: dsz 4-3 egyenlő állásnál ablaktörlőzteti Nadit, majd egy kemény fonák egyenesre azt hiszi Djokó hogy meg van a pont,de az is visszajön,DE ekkor már az adogatóudvarban áll a szerb. Ne degradáld már le,hogy 3métert nem tud leküzdeni egy kib. lassú és löbölt labdára:LOL a probléma inkább az volt,hogy félő volt hogy a hálóra esik a laszti,de talán még inkább hogy elfogyott a szufla és rosszul állt a labdához, tök feleslegesen bakkecskézett, ugrott fel a leütéshez

Omar Khajjám Creative Commons License 3 napja -1 0 428218

végre valaki ezt is leírja, nemzetközi fórumon is mindenki mellébeszélt meg kárörömködött csak erről.

twohandedtweener_ Creative Commons License 4 napja -1 0 428217
Baldcaraz Creative Commons License 4 napja 0 0 428216

Lehet viszont most Djoko is ugyanabban a korban van és jól látszik a különbség hogy ő már semennyire nem tud felpörögni komoly ellenfelek ellen, egy Fricc, Zverev, Cobolli, Minaur is leszívják az energiáit és a nagy ellenfél ellen megy a vágóhídra. Ráadásul egy nagy verséssel még semmire nem megy, kettőt kéne. Az AO-n egyet meg vert de sokra nem ment vele.

Előzmény: Lacanist (428212)
Lacanist Creative Commons License 4 napja 0 0 428215

Amúgy nem egy ügyetlenkedés volt az a beleesés. Oké, meg lehetett volna állni, de nagy lendülettel kellett ott teremnie.

Előzmény: Baldcaraz (428214)
Baldcaraz Creative Commons License 4 napja -1 0 428214

A hálóba esés inkább csak vicces volt, nem hiszem hogy akkora jelentőségű mert anélkül is kikapott volna, Nadal mindenkit bedarált azon a pályán, ha meccslabdánál esik bele akkor nagy hiba de még messze járt attól. A vonalbíró torkon lövése a címbe került neki mert csak balfékek voltak versenyben rajta kívül, Zverev vagy Thiem simán megverték volna magukat ellene.

Előzmény: irreverzibilis (428207)
Lacanist Creative Commons License 4 napja 0 0 428213

mentálisan

Előzmény: Lacanist (428212)
Lacanist Creative Commons License 4 napja 0 0 428212

Sztem a Nadal meccs miatt mentális volt már fáradt. A játéka magas szinten volt, de agyilag már nem tudott mégegyszer úgy felpörögni.

Előzmény: Baldcaraz (428211)
Baldcaraz Creative Commons License 4 napja -1 0 428211

De ezek szerint akibe be van rögződve valami nagyon nehéz átkapcsolni egy tőle idegen dologra néhány pillanatra. Zverevnek sem megy ez pedig a labdatologatás helyett sokkal eredményesebb lenne ha támadóbban játszana de igazából már mindegy neki mert lassan 30 éves lesz és kifut az időből, elkúrta az egész pályafutását. Murray is ugyanezt csinálta. 40-15-nél négy első szerva lett volna a helyes döntés de Federer túlságosan bízott az alapjátékában amivel eljutott a meccslabdákig mert túl nagy kockázatot addig sem vállalt. Nem volt valami tökös az egész meccsen mert különben el sem jutnak öt szettig, túl nagy volt a különbség köztük aznap. Sima háromban kellett volna elintéznie azt a kába Djokot.

Előzmény: Lacanist (428206)
Lacanist Creative Commons License 4 napja 0 0 428210

Most ez irónia, vagy sem? :) Rég láttam, nem nagyon akarom visszanézni, de ez maradt meg bennem, épp csak érintette a hálót (bejelzett), de amúgy Djoko hozzá se szagolt. 

Ha valakiben kétségek maradtak volna, kb. egy éve jutott utoljára eszembe a dolog, csak most az összefoglalóban Bublik 4 szervája annyira ki volt emelve, hogy beugrott róla.

Előzmény: twohandedtweener_ (428208)
Lacanist Creative Commons License 4 napja -1 1 428209

Nem, valójában azon sírok fel éjszakánként, hogy ilyen emberekkel élek egy országban, mint te. Nem véletlenül nem tart sehova.

Előzmény: irreverzibilis (428207)
twohandedtweener_ Creative Commons License 4 napja -1 0 428208

Főleg hogy már az első hálót ért szervája foghatatlan volt.

áááá, ne basszá' fel!  kurvaélet!!!   :DDDDDD

irreverzibilis Creative Commons License 4 napja -2 0 428207

Azóta is felsírsz éjszaka?! valahogy Djokó balfácánságain nem nagyon tudok ennyi idő múlva már bánkódni, pedig hát volt bőven és ettől fatálisabbak:a RG-n a hálóba esés vagy az USO-n a vonalbíró lecsapása labdával

Lacanist Creative Commons License 4 napja 0 0 428206

Persze, hosszú távon nem is volt gondom ezzel, hogy nem vállal felesleges kockázatot, csak ott, 19-ben, vélhetően egyik utolsó lehetőségénél, 2 meccslabdánál sztem ezt kellett volna tennie. Főleg hogy már az első hálót ért szervája foghatatlan volt.

Előzmény: Baldcaraz (428205)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!