Nem tudja valaki, hogy az ETZ 150-eshez lehet-e kapni 60 mm-es dugattyút vagy csináltatni? Ha igen, hol és mennyiért? Ha az eredeti 150-es hengert felfúrom 60 mm-esre nem fog túlságosan elvékonyodni a hüvely fala?
Valaki nem tudja, hogy az Etz 150-es főtengelyét mennyire lehet kikönnyíteni? Mennyit veszít a tömegéből? A hengert mekkorára lehet felfúrni, hogyha hüvelyt is cserélek benne?
Érdekelne néhány infó a több felömlős rendszer kialakitásáról!
Az is érdekelne hogy tudsz e hüvelyt cserélni a hengerbe?
Egyedi specifikációt szeretnék építeni az ETZ-m ből(MZ ETZ 125/150)6 felömlő, membrán, könnyitett főtengely, 60 mm-es dugattyú, 80 mm-es hüvely külső átmérővel...
Az is érdekelne hogy főtengelyt tudsz e felújitani?
Zala megyébe , Henger nem rosz álapotban. Dugatyút kellene bele venni szerintem, Blokk az elég szép álapotban van Csak a lánc laza már egy picit zörög, a karburátorba meg a szivatónak a csöje hiányzik ..
ÜDV. Azt szeretném megkérdezni hogyan lehetne tuningolni az mz ts 150 es blokkot , hengert, karbit , és az átételekkel mit lehetne kezdeni ? Köszönöm! :)
(Ja, egy 15 éves kamasz gyerek vagyok, de apu segít a szerelésben! A motoromról csak anyit szeretnék elmondani, hogy egy Romett Poni vázba épített 150 ccm-es Mz blokk van benne, a váz agyon van erősítve, de ennek ellenére párszor már elestem :), ja és brutálisan viszi a kasznit!)
csak zárójelben jegyzem meg, mert kicsit off: ha valaki szeretne alu felniket vagy egyéb igyó-bigyókat az alanti képen látható készülék bontásából, ne habozzon megkeresni. Budapest XI. vagy postai úton. kösz a figyelmet. Gábor