10 GB-os LCT vinyóm másfél éves volt, mikor eladtam. Most egy új 20 GB-os AS 7200-esem van Quantuméktól. Az első 3 nap után megadta magát, a második azóta bírja.
Ismerősöm 30 GB-os LCT20-asa kb 2 hónapja bírja.
Azért voltam dühös és türelmetlen, mert Szegedről fölvitték majd' két hete és csak szarakodtak vele.
Egyébként Conner 4.3 volt benne és kevesebb mint egy év alatt szarrá ment.
Csak azonos árkategóriájúval voltak hajlandóak kicserélni, mert mondtam, hogy Conner nem kell mégegyszer.
Még így is rá kellet fizetnem öt ropit.
Szerintem a topiknyitót kérdezted, de ha engem, én nem voltam szervízbe, ui. munkahelyi kompakk gép csereszabatos vinyója volt (napersze a biteket nem adják vissza, szal sokat ér vele az ember).
De talán érdemes próbálkozni 1-1 magánszervízzel, mer nem mindig menthetetlenek (pl. ha az elektronika döglik meg), némi szerencsével másik ugyanolyan vinyó alkatrészével (átmenetileg átszerelve) megoldható a dolog. Csak hát lusták...
Nekem egy 20 gigas Quantum LCT winyo szallt el (volt rajta vagy 5 giga regi anyag is :(.
Felhivtam a Kürt Computert es azt mondtak, hogy ez tipus hiba az LCT-s (asszem csak a 20 gigasoknal)winyoknal. Aztan ra 1 honapra az egyik ismerosom is vett 1 ui. winyot es neki 1 het alatt bedoglott, utana kicserletek neki 1 masikra, az csak 4 napig birta :)
Bocs, nem akartam a Quantum winyosokat megijeszteni :)
Ja, azota IBM winyom van es az ismerosomnek is.
oké jogos.
de megmondanád melyik szervizbe voltál a vinyoddal?
már ha publikus.
kosz.
ugyanis nekem is ment már gajra vinyó és jó lett volna ha tudok 1 szervizt.
én kurvára nem akarok beleszólni (mert nem is értek hozzá)de nekem ban 1 seagate 4,3 vagy ugy 4 éve és semmi baja(lekopogom).
de melyik szervizbe voltál?
kürt?
Nézzd meg az oldalt! Mikor bekukkantasz, méteres Fujitsu logo. Egyébként a termékskálájuk másik fele Quantum vinyókból van felújítva. Haver szopott a ~3.2 Fireball ST-vel annak idején, kettő is elszállt alóla egy éven belül. A harmadikat idejében eladta... :)
Szerintem hanyagoldd... Nézd meg a www.nikimi.com-ot.
--------------------------------------------------
Hard Drives
Nikimi hard drives are a top quality hard drive originally manufactured by one of the leading drive manufacturers
Nikimi purchase a range of drives from the top drive manufacturers, which have been returned from the field. These drives are then put through an extensive quality process to ISO9001 standards and this ensures they meet a certification standard as high as the original equipment manufacturer. For such a high standard we classify them as Recertified.
With a full 12-month warranty on the product the final end user can be confident of the quality of the product being purchased - no longer does a low price mean low quality.
Nikimi Hard Drives are sold globally to the trade by a reseller network and to ends users through approved websites.
--------------------------------------------------
Visszavitt, felújított Fujitsu winchesterek. Hááát, engem idegesítene elveszteni 10 GB anyagot, még akkor is, ha kapnék másik vinyót.