Keresés

Részletes keresés

drMinit Creative Commons License 2023.11.26 -1 0 8804

Köszönöm válaszod.

 

A Gugli szerint van az öbölben étterem (amikor ott jártunk nem ezt kerestük mi sem). A képek tanúsága szerint működik is.

 

 

Érdekes, párszor már voltunk ott, habár mi ott mindig a terület bal oldalára megyünk mert ott senki nem zavar.
Illtve volt olyan hogy ismerősék elindultak a part jobb oldala felé, hogy a gyereknek néznek fagyit és mikor visszajöttek mintha azt monda volna,  nem talált semmit arrafelé.
Viszont  a képek szerint tényleg nyitva van és ráasdásúl van köztük 2023-as kép is.

De tény hogy mi nem néztük, ugyanakkor meg is leptek a képek, igaz arrafelé rengeteg parton voltunk már, igaz sehol sem az éttermeket keressük, hanem mint ahogy te is irod, a békét nyugalmat és a szépséget, természetességet.

Előzmény: feketefelho (8803)
feketefelho Creative Commons License 2023.11.25 -1 0 8803

:-) Érdekes kanyar az biztos.

A Platania House-t csak nézegettem, mint lehetséges szállást. Az árakat INNEN vettem (valószínűleg korrektek, mert a mi szállásunk ára is megegyezett azzal, amit náluk láttam). 

Idén egyébként mi 80€-ért foglaltunk (van olcsóbb is, de az nem felelt meg az én finnyás izlésemnek).

Jövőre valószínűleg emelnek pár €-t (2022 és 23 között 10€ volt a különbség ...)

 

A Gugli szerint van az öbölben étterem (amikor ott jártunk nem ezt kerestük mi sem). A képek tanúsága szerint működik is. 

Előzmény: drMinit (8802)
drMinit Creative Commons License 2023.11.24 0 0 8802

Érdekes.. Ezt a Platania House-t eddig észre sem vettem.
Valószínűleg azért mert ott vagy befordulok balra az öböl felé, vagy épp azt nézem mikor megyünk tovább, hol is fordulunk be, mikor oda megyünk....
Ha nem indiszkrét kérdés, mennyiért sikerült ott foglalni?

este abba az egy étterembe beülni, ami itt van, nem biztos, hogy jó ötlet (a Google Maps-en nem látok más lehetőséget).

ezt kifejtenéd mert nem értem. Van ott étterem?

Előzmény: feketefelho (8801)
feketefelho Creative Commons License 2023.11.13 -1 0 8801

Homokos part, sekély és tiszta víz, vannak halak is, lehet nézelődni a vízben. Hangulatos a sziklás részekkel övezett öböl (eddig inkább a "végtelen" hosszúságú homokos partokhoz voltam szokva). Csendes, lehet pihenni, nincs nagy tömeg.

Bícsbár nem igazán a barátom, ott szerencsére nincs (vagy amikor mi ott voltunk, akkor nem volt).

A fentiek a falu előtti részen nem feltétlenül teljesülnek egyszerre.

 

A "nincs sok szálláslehetőség" Sarti ófaluval összehasonlítva értendő. Természetesen itt is vannak apartmanok (jobb-rosszabb), azt hiszem ennél több már zsúfoltságot eredményezne abban az öbölben.

Én az út hegy felőli oldalán lévő apartmanok közt találtam olyat (Platania House), ami árban is jó lenne és nem dobok egy hátast meglátva a fürdőszobának nevezett borzadályokat.

(Idén a futballpálya közelében volt a szállásunk. Nem volt rossz, de a bejárat előtt lévő, kaki szagú virágok nem igazán jöttek be ... Először azt hittem a csatornából jön a szag, de nem, ezek a "szépségek" illatoztak ilyen jellegzetes szaggal.)

Vonzó volt a falu a sok étteremmel (többnyire este van a szálláson az ember és jó ha nem kell messzire menni), a part viszont nem nyűgözött le (nem rossz, de vannak jobbak, pl. Platania). 

Itt az öbölnél éppen emiatt estem gondolkodóba, hogy érdemes-e itt foglalni, mert minden este abba az egy étterembe beülni, ami itt van, nem biztos, hogy jó ötlet (a Google Maps-en nem látok más lehetőséget).

No, majd még töprődünk rajta ...

Előzmény: drMinit (8800)
drMinit Creative Commons License 2023.11.13 -1 0 8800

Azt írtad :
Ott minden megtalálható, amit a görög tengerparton keresünk.
Ezt hogyan kell értelmezni?
Ősszintén érdekel, mert relatív sűrűn járunk arra a partszakaszra.
Ott szoktunk grillezni.
Tavaly majdnem ott béreltem apartmant is

És miért nincs túl sok lehetőség ...?
Mármint azon a szakaszon?

Előzmény: feketefelho (8799)
feketefelho Creative Commons License 2023.11.13 0 0 8799

Idén a nyaralás utolsó két napján ebbe az öbölbe mentünk és akkor elhatároztuk, hogy ha legközelebb Sartira megyünk, akkor ott foglalunk.

Nincs túl sok lehetőség ...

Jövőre nem oda (még csak nem is Görögországba) megyünk nyaralni.

Előzmény: jutin (8798)
jutin Creative Commons License 2023.11.13 -1 0 8798

A szállást is ott foglalod?

Előzmény: feketefelho (8797)
feketefelho Creative Commons License 2023.11.12 0 0 8797

Ön nyert!

Előzmény: jutin (8796)
jutin Creative Commons License 2023.11.12 -1 0 8796

Ez az a hely, ahol az útról szinte vissza fordulva kell egy szűk kanyarban lemenni a fák alatt, majd jobbra pár apartman és szemben a part.
Balra meg pár lakókocsi szokott állni?

Előzmény: feketefelho (8795)
feketefelho Creative Commons License 2023.11.12 -1 0 8795

Akár már most elkezdheted ...

Én tavaly decemberben foglaltam le az idén júliusi nyaralásunkat.

-----------------------

 

1. Az alább linkelt oldalon kerestem és utána (GMaps-en rákeresve és megtalálva a tulaj saját oldalát) közvetlenül foglaltam, kihagyva az irodákat.

Nem jártam jobban, végül

ugyanannyit fizettem, mintha a lenti cégnél foglaltunk volna ... (viszont kevesebb előleget-foglalót kellett küldenem).

https://nikana.gr/en/accommodation/sithonia/sarti?arrival=2024-07-22&departure=2024-07-31&adults=2&children=0&type=city&nm=Sarti#open-modal

Elég sok szállás van az oldalukon, az árak még az idei szezont tükrözik.

Elég sok kép is van a szállásokról, az sem árt.

A nyitóoldalon lévő árak az előszezonban érvényes legalacsonyabbak, ne abból indulj ki. A szállást kiválasztva a megnyíló oldalon lejjebb lapozva láthatód az éves árkatalógust (is).

Én (ha jövőre Sartira mennénk) valószínűleg náluk foglalnék.

 

2. Ezen kívül, van még ugye a booking (az ingyenes lemondhatóság nagy előny, de így drágább is).

3. És a GMaps-en a "Hotelek" fülre kattintva is tudsz keresni (itt találtam meg a szállásunk weboldalát és utána a néni e-mail címét). Előnye, hogy akár több szálláskereső oldal ajánlatát is össze tudod hasonlítani (jobbára csaka a booking, de azért lehet másik is).

4. Airbnb (nem próbáltam még, de vannak Sartira is ajánlatok ...)

5. ... a magyar utazási irodák ... néha van nagyon kedvezményes ajánlatuk, amire azonnal le kell csapni (főként lastminute).

-----------------------

Jövőre nekünk kimarad Görögország, de egyszer (vagy többször) biztos visszamegyünk még Sartira. Viszont nálunk már csak Platania (a Sarti utáni kanyarban lehet lehajtani az öbölhöz) jöhet szóba. Ott minden megtalálható, amit a görög tengerparton keresünk (bár van még pár jó hely a környéken is).

Előzmény: jutin (8794)
jutin Creative Commons License 2023.11.12 -1 0 8794

Mikortól érdemes szállást foglalni, illtve tudtok adni pár bevált foglaló oldalt?

Tudom tudom bokkking és társai. - De és ezen kívűl gondoltam..  :)

FerAnd! Creative Commons License 2023.07.10 -1 0 8793

Sziasztok!
Idei, friss infót szeretnék kérni a hajó kirándulásokról.. Helyileg, Sartiról indulva, pár órás, max 1 napos kirándulásokról..

Augusztus közepén megyünk, szerdára érkezünk oda, és köv. hétfőn indulunk vissza. Amit eddig találtam, azok zömében hétfő- kedd-szerdai napra vannak kiírva.. Más napokon, csüt-péntek-szomb-vasárnap esetlegesen milyen lehetőségeink vannak hajókázni? (ha nincs más, akkor a visszaút napján fogunk hajókázni, és este indulunk haza)

Köszönöm előre is
Üdv, András

 

FerAnd! Creative Commons License 2023.07.03 0 0 8792

a klasszikus utasbiztosításban benne van az egészségügyi ellátás.. Ezen felül valami gépkocsira érvényes is van, amiben segítenek valami alap javításban??? vagy vmi hasonló... De érdekelne más mit szokott kötni.

Előzmény: Katana750 (8791)
Katana750 Creative Commons License 2023.07.03 -1 0 8791

Mindig kötök utasbiztosítást. A kocsira nem.

Előzmény: FerAnd! (8790)
FerAnd! Creative Commons License 2023.07.03 -1 0 8790

4-en utazunk, 4 sárga mellény van a kocsiban. Tűzoltó készülékem nincs, de így, hogy mondod, beszerzek egyet. Egészségügyi doboz szinte új. Zöldkártya van nyomtatva 3-4 db. Pótkerék van. Emelő is..
Még pár izzót veszek, hogy azzal is készüljek.

Nem hagyom utolsó percre a tankolást, mindig inkább rátankolok.. Max egy kis 5l-es kis kannával ha teszek oda... De sztem felesleges.

Az utazási biztosításról még gondolkodom... (balesetbiztosításom van, ami érvényes Európára)

Alap az egészségügyi ellátás, ill esetlegesen gépkocsi asszisztencia. Ti mit szoktatok gépkocsit utazáskor?

Előzmény: Katana750 (8789)
Katana750 Creative Commons License 2023.07.03 0 0 8789

10 liter amit személyautóval szabvány kannában átvihetsz a határon. Egy tengerparti nyaralás alatt vétek nem kipróbálni a tenger gyümölcseit!(szerintem). De nem vagyunk egyformák. Tűzoltó készülék(jó a szpré is) és sárga mellény legyen a kocsiban!

Előzmény: FerAnd! (8788)
FerAnd! Creative Commons License 2023.07.03 -1 0 8788

Sziasztok!

Kis szerencsére, ha el nem hajtok a magyar/szerb határ előtt a kút mellett, tele fogom tankolni a verdát. 47-48l benzin belefér, és hosszú úton, ha nem taposom neki, akkor minimum 650-700 Km -t kell teljesítsek. Gondolom nincs értelme pakolni kis kannával itthonról vitt benzint... Így hagyatkozni fogok pl a Macedón Lukolilra.. vagy más ismertebb nagy benzinkútra. Eddigi külföldi útjaim során, ha bankkártyával fizettem, nem volt rossz tapasztalatom. Remélem nem fognak átverni.

18 éve voltam már Sartin. Akkor még a Sarti Beach külön volt a várostól. Most úgy látom, hogy összenőtt már. Európai rossz szokás szerint, gondolom ott is, megnyílt egy másik bolt, így bezárt az előző... Valami kis-nagy bolt csak akad már. HA valaki idén megy, majd írja meg, hogy mit tapasztalt. Mindenesetre... Zacskós kaja lesz nálunk, amit adott esetben majd haza is hozunk, egy későbbi otthoni alkalomra.. De biztos, ami biztos. A tej volt nagyon drága annó. Most majd kiderül... max 1 karton szupertartósat azért viszek... Így egy parkolóban is készíthetek magamnak 3 p alatt kávét... Persze azért nem vagyok annyira zsugori, csak a látszat...

A gyerekeim szeretik a gyroszt... Asszony is, bár mértékkel... Így délben-este felváltva gyrosz lesz úgyis a menű... Pizzát majd itthon... 

Egy kis pékség ha van, az jó... mert reggelre a friss péksütit szeretjük... De a műzli is jó lesz.. Attól nem félek, hogy éhen halunk, mert ahova turisták járnak, ott temérdek ennivaló is lesz.

 

Katana750 Creative Commons License 2023.06.30 -1 0 8787

2 éve még nyitva volt. 

Előzmény: Veressy (8786)
Veressy Creative Commons License 2023.06.29 0 0 8786

Kicsit nosztalgiáztam, közben a Google-ban láttam, hogy valójában a "Ellinika supermarket" az a 2 emeletes, amire emlékeztem, ide jártunk, de most a Google szerint végleg bezárt? státuszban van. Tavaly még működött, stabilnak tűnt éveken át, nem értem. Volt más neve is (emlékeim szerint Carrefour), de nyitva volt mindíg, amikor jöttünk. Akkor lehet, hogy már nincs nagy szupermarket Sartiban (többre nem emlékszem), ez azért elég lehangoló. Valaki azért ha megy oda, írhatna frissítést.

Előzmény: Veressy (8782)
Veressy Creative Commons License 2023.06.29 0 0 8785

Megint visszakozok, megnéztem a Revolutban is a tranzakciót, hogy lehettem akkora marha, hogy Macedóniiában az előre - nagyon okosként - váltott szerb Dínárral fizettem-e valóban. Kiderült, hogy azért mégsem szorulok azonnali ellátásra, odafelé tényleg Szerbiában tanoltam (miért, mikor drágább volt), viszont visszafelé a szerb dínárral fizettem Macedóniában, jól le is húztak. Na azt hiszem, ma ezzel befejeztem a tanácsaim.

Előzmény: Veressy (8784)
Veressy Creative Commons License 2023.06.29 -1 0 8784

Bocsánat, most néztem a Google térképen, Katana-nak van igaza! Az a Lukoil kút bizony már Macedóniában volt, a határ után. Ezer bocsánat szerb barátainktól, nekem mindíg Macedónia=Gyevgyelija tankolás maradt meg. Akkor ott ezek szerint 2x tankoltam. Elfeljetettem:) Viszont visszafelé egutóbb tényleg Szerbiában akartak átverni a shop vásárlással, ez biztos. Ez ragadt be.

Előzmény: Veressy (8783)
Veressy Creative Commons License 2023.06.29 -1 0 8783

Engem Szerbiában, egy Lukoilon akartak átverni legutóbb, konkrétan tavaly ezzel az elírtam módszerrel. Az autó 45 literes, tehát tankolni kellett. Meg előtte jópárszor a leírtak szerint itt-ott. Macedóniia Gyevgyelija Makpetrol (lehajtó után egyből) számomra a legjobb eddigi tapasztalat.

Előzmény: Katana750 (8780)
Veressy Creative Commons License 2023.06.29 0 0 8782

Sarti: van egy  2 emeletes nagy bolt a központban, nagybevásárlás ott tanácsolt. A Google-ban "KRITIKOS Super market" néven található meg, gyk. minden vehető itt. Parkoló van mindkét oldalán. Ha javasolhatom, kötelezőnek gondolom kipróbálni a padlizsánkrémet (kilóra adják, amennyi jólesik annyit, és meglehetősen olcsón), valami isteni friss görög kenyérrel. Szintén javasolt a Sarti Sign (felirat) melletti téren  (Google, közel a Sithonia Travel irodájához) minden este fellelhető görög helyi árusok kirakodóvásárában olívaolajat illetve olajbogyót vásárolni, utóbbi hatalmas méretű, és különösen a fokhagymával töltött okozhat maradandó emlékeket.

Étterem, kisbolt ezenkívül szinte mindenhol, mellélőni nehéz, én csak kiváló szolgáltatást tapasztaltam. Kenyeret ne vegyél sokat, minden reggel ajánlatos a helyi kisboltban venni. Kiemelném azonban a "ΑΡΤΟΧΩΡΑ - ARTOHORA - SARTI" nevű pékséget, mely termékei egyszerűen olyan állapotba helyeznek (pozitív értelemben), hogy én napokig nem tértem magamhoz. A magyar pékek miért nem tudnak ilyet?

Rengeteg Fast Food elárusítóra rákereshetsz a Google-ban, ott (és nem kizárólag) kaphatsz girost, suvlakit, esetleg pizzát. Tényleg rengeteg lehetőség van, este egymást érik a vendégcsalogató helyek, ezen kívül a központban lehet mindenféle vásári kacatot venni, olcsón. Meg persze élvezni a vásári forgatagot. Az arra hajlamos egyéneket ne hagyd egyedül nagy pénzzel, én erre már párszor ráfaragtam! Szoros kontroll, vagy kihagyás a javasolt.

Amúgy jó nyaralást, irigyellek, én is inkább oda mennék.

Előzmény: Veressy (8779)
Katana750 Creative Commons License 2023.06.29 -1 0 8781

Velem. 

Előzmény: Katana750 (8780)
Katana750 Creative Commons License 2023.06.29 -1 0 8780

Szerbián simán átmegy tankolás nélkül. A leírt módon csak a makedónok próbálkoztak a múltban. Utoljára talán 5 éve! Már a múlté ez a módszer. Lassan a "kommunikacija problema" is kikopik

.

Előzmény: Veressy (8779)
Veressy Creative Commons License 2023.06.29 0 0 8779

Jó tanács: fotózd le a kúton az aktuális összeget/litert Szerbiában, mert engem sokszor át akartak verni, mást ütöttek be a kasszánál, mint ami volt. Hol "véletlenül" 2400 szerb dínár helyett 4200-at ütöttek be, hol hozzácsapott pár litert az illető, hol amit a shopban vettünk, azt egészítették ki. Tényleg a véletlennél azért szignifikánsan többször éltem át ezt, hogy szórakozottságnak tekintsem. Ha van rá lehetőség (Revolut), célszerű  váltani online szerb dínárt is, és ott abban fizeni, így tudsz kontrollálni. Habár állítólag most nem biztos, hogy megéri ott tankolni, idén nem megyek arra. Eurora váltáskor egyesek elég kreatívak, erre szintén figyelni kell. Macedoniában soha, egyetlen alkalomkor sem tapasztaltam átverési próbálkozást, de lehet, szerencsém volt. GR pedig biztonságosabb a Nyugat-Európa-i viszonyoknál is, tapasztalataim alapján.

feketefelho Creative Commons License 2023.06.29 -1 0 8778

Szia!

MOL kutak ....

Igen, mindenütt jobbak valamivel az ÖMV szolgáltatások, de azért a legtöbb MOL kút is vállalható. Kisebb a tömeg, mert a vendégmukik inkább az ÖMV-t választják. Itt mindig volt free Wifi, ÖMV-nél a tömeg miatt már nem mindig sikerült kapcsolódni. A budi egy klasszissal jobb az ÖMV-nél (9 pont helyett 10), mint a MOL-nál (kézmosó, szárító, stb., de a fajansz ugyanaz). Nagy tömeg esetén ez is, az is lelakott.

Egyetlen kivétel van, a Görögország felé vezető úton, a lapovói ÖMV előtt pár kilóméterrel lévő (oda NE menj be, még véletlenül se) - rossz a burkolat minősége, a WC nagyon nem ajánlott. Egyetlen előnye, hogy soha sincs senki, így még inváziós időszakban is gyorsan lehet tankolni. (Talán egyszer majd felújítják.)

Hazafelé már bármelyik választható, többnyire az ÖMV-k előtt vannak néhény kilóméterrel.

Magyarul legfeljebb a magyar határ közelében lévőkön szólalnak meg.

Free WiFi ...

Éveken keresztül vadásztam rá, emiatt álltam meg inkább a MOL kutaknál, ott nagyobb eséllyel jut egy kis sávszélesség. Az utóbbi 1-2 évben viszont már inkább befizetek a Telekomnál egy VilágNET-re (3 nap, 2 GB, 3500 Ft), amit indulás előtt aktiválok (a 3 nap miatt). Más szolgáltatónál is elérhető ilyesmi.

Azóta sokkal nyugodtabban vezetek, menet közben lekérdezhető a forgalmi helyzet, kamerákat tudunk nézegetni (az oldalbordám a jobb egyesben), FB csoportokat is eléred.

Tavaly így sikerült Röszke 1 helyett Udvarnál belépnünk Mo-ra (6 óra helyett 1 órás várakozással - azt is a szerb-horvát határnál).

És nem mellesleg telefonálni (Voip) is tudok (szinte minden évben volt valami esemény, ami miatt kellett.

Tankolás ...

A határ és Nis között a szerb pályán sok kút van, a nagyobb márkák gond nélkül ajánlottak (a helyiek néha nagyon lepukkantak). Utána a Macedón határig már vannak nagyobb pauzák, de azért ott is lehet tankolni.

Macedóniában is az északi rész, Szkopje környéke a jobban ellátott, utána ritkábban vannak már kutak.

Ne várj az utolsó pillanatig a tankolással.

Ha megkérdezed a kutast, akkor a 95-ös a "normal benzin", a 98-as pedig a "szuper". Én már inkább LPG-vel járok (a benzin csak tartalék).

Fizetés ...

Én mindenütt bankkártyát használok (a benzinkutakon megkérdezem, hogy lehet-e azzal fizetni - lehet). Kártya (terminál) problémák az utóbbi években már nem nagyon fordulnak elő.

Tavaly körbe utaztuk Görögországot, mindenütt tudtam kártyával fizetni (a múzeumi belépőket, szállásokat is), kutaknál, kapuknál sem volt sehol gond a kártyás fizetéssel az úton.

 

Előzmény: FerAnd! (8775)
Katana750 Creative Commons License 2023.06.28 0 0 8777

Holnap reggel 9-kor megindul a forgalom a teljesen elkészült belgrádi elkerülőn. Éjjel én ennek ellenére a városon keresztül fogok menni. 

Katana750 Creative Commons License 2023.06.28 -1 0 8776

Minden ok. Annyi még, hogy ha végig a navit követed akkor Belgrádot kikerülteti veled. Éjjel főleg totál felesleges a ringen kerülni. de ahogy érzed. Az Észak-M. Lukoil benzinkúton így válassz! ECTO sport=Eurosuper 98-as.

                                              ECTO plus=Eurosuper 95-ös.

                                              ECTO diesel=kénmentes gázolaj.

Szerbiában van MOL de pihenni javaslom a Lapovói OMV kutat, jóval Belgrád után! Jól felszerelt, tiszta budi, nem fizetős, nagy parkoló, rendőri jelenlét. 

Presevo közelében a Valoni Petrol, de Lukoil is van viszont ott mobil budi szűgyigy mindennel, úgyhogy nekünk felejtős. Közben eszembe jutott, hogy amerre én megyek ott lesz 2,20€ a pályadíj Görögországban. Neked a szaloniki ringen úgy rémlik 0.90€ szóval elhanyagolható. Jó utat, jó időt kívánok!

Előzmény: FerAnd! (8775)
FerAnd! Creative Commons License 2023.06.28 -1 0 8775

Kedves Katana!

Elnézésed kérem, mobilon olvasgattam, és a szemem "katona" felé húzott... Bár nejem optikus, és készített is számomra szemcsit, de nem hordom... látszik is... :-)

Köszönöm a részletes leírást. 

Eleve úgy választottam az útvonalat, hogy oda-vissza ne hétvégére essen, talán kisebb a forgalom, nyugalmasabb az út. Ill. Éjszakára időzítem arrafelé az utam, úgy, hogy É. Macedóniába reggelre érjünk.

Nézegettem az útvonalat google-n, felfedeztem több kutat, alternatívákat is, így nem csak tankolási célzattal is meg-meg tudunk állni. Látom Szerbiában van MOL is, de gondolom ott nem elvárható a magyar nyelvtudás....

A fizetős pályák így okésak. Abba szerettem volna biztos lenni, hogy nem hajthatok-e úgy fel véletlen a pályára, hogy elején, vagy a végén ne fizessek és pórul járjak... (Magyarországon azért ha csak a felhajtáskor lévő fizetős út jelzést nem nézed, bele lehet futni egy büntetésbe...). De így, hogy részletesen leírtad, előkészítek apró €-kat, és ha a kártyát nem viszi, akkor €-s apróval fizetünk.

Gondolom az előre letöltött, a Google által adott útvonal (MO E75/5-ös, Szerbia E75/A1, É.Macedónia E75/A1 és a Görög területen E75 majd 2-es autópálya) az tökéletes lesz a telefonom navigációjával. A biztonság kedvéért OFF-Line is letöltöttem az útvonal körüli területet is, mert Szerbián és É.Macedóián áthaladva nem szeretnék netezni... De írok egy egyszerűbb "papír" alapú navit is...

Szegedtől (Kb éjfélkor teletankolok OMW-nél vagy Agipnál az 5-ös főúton, amik 0-24-ben vannak) É.Macedóniáig 575 Km-t ír a navigáció. Azt jóval túl kell szárnyalnom... Még lesz a tankban a Lukoilig.. De ha nagyon kell, akkor majd bárhol kicsit rátankolok.. ha lehet kártyával fizetni.

Voltam pár országban már, de néhol, kisebb kutaknál azzal szembesültem, hogy nem tudtam választani pontosan a benzinek között.. Volt ahol 3-4 vagy 5 féle is volt.. Több helyt az E5/E10 magyarnak megfelelőt alig találtam meg... De azt mondják, hogy a 95-ös számot keressem... Az rávezet...

Jó utat kívánok Nektek is és jó nyaralást!

 

Előzmény: Katana750 (8774)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!