Keresés

Részletes keresés

arabesq Creative Commons License 2014.08.28 0 0 81

Szvsz ha egy cég a 100 milliós nagyságrendű bevételei mellett óvakodik a klinikai tesztektől és mindenféle mondvacsinált indokokkal utasítgatják vissza a pár milliós tesztek elvégzését, akkor jó eséllyel szélhámosokkal van dolgunk. Ilyen cégek a "dr" vargha féle intézet, az immunotic és a magneter is.

 

Az 530 ezer forintos "mindent" gyógyító készüléket forgalmazó Immunotic-osok pl az alábbi dumával bújnak el a tesztek elől:

"A kísérletet végző csoport 30 ember teszteléséhez kérni fog tőlem 15 db Immunotic készüléket, és 15 db üres dobozt, ami ugyanolyannak tűnik, de nem működik. Ezzel gyakorlatilag aláírom 15 ember halálos ítéletét, csak mert tesztelünk. "
Ugye megvan a logikai bukfenc a srác érvelésében?
Ha már nem tudja "megmenteni" mind a 30-at, inkább "halálra ítéli" a másik 15-öt is, akiket amúgy "megmenthetne".  Szép dolog, mondhatom...amikor az önjelölt rákgyógyítók már istennek képzelik magukat.

Hiába büntette meg őket tavaly a GVH, mintha semmi sem történt volna, árulnak tovább ugyanolyan kamukkal.

Előzmény: lesi fotós (80)
lesi fotós Creative Commons License 2014.08.28 0 0 80

Gondolom az eszedbe se jutott még,hogy "orvosi" cím mióta van a világon...

Mint ahogy az sem,hogy addig is voltak beteg emberek és őket is gyógyította valaki.

Ja,hogy azok kuruzslók voltak?

 

A sono-terápiát egy egyszerű magyar ember "találta fel" még az átkosban.Volt egy Vitrai Tamás nevű ember,aki be is mutatta a feltalálót és a találmányt is.

Volt is "kuruzsló" meg "csaló"...

Hogy azóta bevezetett terápia lett,az a kutyát se érdekli (ha csak nem érszűkületes!)

 

De ugyan ez vonatkozik pl. az erdélyi hegyek lakóira,akik ismerik -és használják!- a természet adta lehetőségeket a gyógyulásuk érdekében.Beleértve a fák,virágok,vizek,barlangok gyógyító hatását.

"Dr" viszont nem sok van közöttük!

 

 

Előzmény: dave6847 (74)
lesi fotós Creative Commons License 2014.08.28 0 0 79

Érdekes világot élünk!

 

Mint kiderült,nem is Ő kezelt ciánnal -és ezt ma már senki nem meri állítani!- ,de hogy mégis ki,arról nagy a csend,pedig nagyon kíváncsi lennék rá!

 

Ha tudsz róla valamit,ne fogd vissza magad,írd ide.

 

 

 

 

 

 

Előzmény: totoro_hun (72)
arabesq Creative Commons License 2014.08.26 0 0 78

Edit,akkor még olcsón megúszhattad volna ... pl. az Immunotic-nál Nyíregyházán 530 000 jó magyar Ft-ért kaphatsz egy mindent gyógyító csodaszerkezetet. Ráktól a cukorbetegségen át a pikkelysömörig mindent gyógyít és erre meg is esküsznek a forgalmazók. :)

A csávó még az év feltalálója is lett a megyében. (ennyit az ottani VOSZ-ról)

A GVH büntette őket 2 millára tavaly, de őket sem lehet megállítani, ahogy "dr" varghát sem...

Előzmény: Hikula Edit (70)
exeogyuri Creative Commons License 2014.08.25 0 0 77

Ebben teljesen egyetértünk.

Előzmény: dave6847 (76)
dave6847 Creative Commons License 2014.08.25 0 0 76

Vannak ma még csodásnak vagy hihetetlennek tűnő gyógyulások, ez kétségtelen, de azok mögött is biológiai, kémiai, azaz a természettudomány módszereivel előbb-utóbb megismerhető és leírható folyamatok állnak.

-------------------------

Igaz.Persze hogy a lét törvény,rend,szabály,én éppen ezek teljességét hivom Istennek.. Azonban ennek még igen hatalmas részét nem ismerjük és ha megtapasztaljuk akkor csodának tűnik és ilyen értelemben talán használhatjuk is a szót :)))

Ma a "hivatalos" orvostudomány által nem kultivált gyógyitást  nevezik alternativ,komplementer,holisztikus,természetgyógyászati stb jelzőkkel. De ezeket is zömmel orvosok kutatják,próbálják a buzát kiválogatni az ocsuból.Nem szabad ezt a szükséges munkát lekicsinyelleni csak mert akadnak ál-orvosok,pénzbenutazó széltolók is. Az ilyeneket adjuk át a Rendőrség figyelmének,járjanak el.

Én például használom a talp és kézmasszázst önmagamon ingyen nagy ész nem kell hozzá.Tv-nézés közben masszirozgatok és előbb utöbb mindegyik "zóna" sorrakerül.Mintha jólesne és segitene.Aki nem hisz benne ne csinálja :))) Csontkovács is megropogtatott ,igen jólesett,ingyenesen haver volt,legkisebb kárt se tett bennem. Szóval nem kéne mindjárt mindent  bummbelebalázs lesátánozni :)))

Ide szisztematikus kutatómunka kell !

Előzmény: ásítósmacska (75)
ásítósmacska Creative Commons License 2014.08.23 0 0 75
dave6847 Creative Commons License 2014.08.22 0 0 74

http://index.hu/belfold/2014/08/22/olelgessen_fakat_de_csak_delelott/

Várjunk csak ! Ugy értsem hogy nem orvos,hogy nincsen orvosi diplomája ?

exeogyuri Creative Commons License 2014.08.22 0 0 73

Szegény Bajor Imre halála óta naponta nézem ezt a topikot. Nagyon nagy volt a csend.

 

Sajnos az Index cikke csak azt mondja, amit a felvilágosodás kora óta, azaz mintegy két és fél évszázada minden értelmes ember tud: NINCSENEK CSODÁK.

 

Vannak ma még csodásnak vagy hihetetlennek tűnő gyógyulások, ez kétségtelen, de azok mögött is biológiai, kémiai, azaz a természettudomány módszereivel előbb-utóbb megismerhető és leírható folyamatok állnak.

 

Aki ennek ellenkezőjét állítja, az persze még lehet jóhiszemű, de ha az állításáért cserébe pénzt is kér, főleg súlyos, halálos betegektől, arról nem tudok semmi jót leírni.

 

Előzmény: totoro_hun (72)
totoro_hun Creative Commons License 2014.08.22 0 0 72

Aki ciánnal kezelte Bajor Imrét

„Dr." Vargha Zoltán nem orvos, de szeret úgy csinálni. Hamis diplomája miatt jogerősen elítélték, szerzett egy doktorit a nemzetvédelmin, de azt is megvonták tőle. Grósz Károly vesedaganatát is ő gyógyította meg. Vagyis mégsem. Tovább »

forrás: Index.hu

lesi fotós Creative Commons License 2014.08.06 0 0 71

Menj be egy "Szemüveg akció"-s céghez. Meg fognak vizsgálni,hogy tudják,milyen szemüvegre lenne szüksége. Ha elállsz a vásárlástól,nem fogod megkapni a vizsgálati eredményedet...

Előzmény: Hikula Edit (70)
Hikula Edit Creative Commons License 2014.07.26 0 0 70

A Vargha "klinikán" jártam én is a múlt hónapban. Állapotfelmérést szerettem volna, de nekem is tapasztalnom kellett, hogy be akar szippantani a rendszer, és a vizsgálati eredményét nem adják ki a kezükből, tehát egy kartonra írták a bajaimat, amit 20 ezerért nem kapok meg. Úgy mentem, hogy semmi bajom, de persze sok-sok bajomat találták, amihez összesen 46 ezerért ajánlottak pl omega 3-at, Q 10-et, arany és ezüst kolloidot, stb. Biorezonancia mérés is kellene, ami 10 ezer, és a kezelések (ki tudja mennyi kell) 7000/ alkalom. Hát kell a bőrfotelre és a plazma TV-re, ami a várószobában az időpontra érkezők kényelmét szolgálja. Ezek a kezelések nemrég még csak 3000- be kerültek, de amíg a válság minden árat levitt, itt több,mint kétszeresére emelték a díjat.

És rengetegen voltak.

Engem felháborít, hogy nem kapom meg az eredményt, amiért fizettem. Nem támadható ez meg jogilag? Valaki tud erre jogszabályt?

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.18 -1 0 69

Sajnos ebben igazat  kell adjak.

A sokféle táplálkozástudományi nézet gyakorta üti egymást,vitáznak és hát a nemszakértő kisember nehezen igazodik el.Az ember egyikbe se szerelmesedjen bele :)))

 

Sokan mindenféle vegyi izé ellen harsánykodnak miközben a friss patakviz vegyi anyag a képlete H2O.A gyógyegészséges erdei méz is vegyi :)))az emberi testben sokmillió vegyfolyamat játszódik folyamatosan.A vegyszer és a méreg KETTŐ fogalom !

 

Aztán ugye üvöltöznek a gyógyszerek mellékhatásai ellen :)))miközben a természetgyógyászati kezeléseknél  a "táplálékkiegészitőknél" sem lehetetlen a mellékhatás,az alul vagy tul adagolás,a kontraindikáció,a rossz reagálás,állapotromlás,az allergiás ellenroham.

Előzmény: lsp12 (67)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.18 -1 0 68

Mindenkiben legyen a nyitottság és érdeklődés mellett  nagyfoku józanság és elővigyázatosság is egyaránt.

És a rengeteg nemhivatalos/alternativ/holisztikus módszer közül azt válassza amelyik ingyenes vagy naggyon olcsó.Juniorként még az agyondicsért a drága svédcseppet kortyolgattam aztán rájöttem hogy a száritott cspkebogyó-teája ingyenes magam szedem és dettó megfelel:))) Relaxáció,autogén tréning,ima,betegek kenete,saját talpamat-kezemet magam is masszirozhatom tévézgetés közben,pozitiv élet-attitüd,a humor és a derü mind gyógyhatásu.

Ha már drága és szemlátomást az egekig dicsérnek bárkit/bármit már huzok is el onnan !

Avagy ?

Előzmény: lsp12 (67)
lsp12 Creative Commons License 2013.11.14 0 0 67

Még annyit, hogy új iparág született! Méghozzá az orvostechnikai eszközök ezer - tízezer százalékos haszonnal történő eladása, kiszolgáltatott embereknek.

 

Gondoljunk csak bele! Csak amik hírtelen eszembe jutnak

 

Vargha gyógymód, súlyos tízezrekért, de ha végigcsinálod, több százezret hagysz ott

 

másgneses matracok 160-400 ezer között

 

bioptron lámpa, a kicsi 100 ezer, de úgyis megpróbálnak rábeszélni a közepesre, 400 ezerért, vagy a nagyra 700 -ért.

 

Ceregem masszázságy 700 ezerért

 

És bármit el lehet adni! Orvosnak öltözött bohócok úgy csűrik - csavarják a szavakat, hogy a kiszolgáltatott ember bedől nekik, és fizet.

Külön iparág épült például a vízre. A rengeteg lúgos viz, az oxigénnal dúsított víz, különféle a víztisztító berendezések, 1 millióért, és még sorolhatnám. Az egyik aztán ellentmond a másiknak, mert a vargha-gyógymód szerint nem is fontos annyira a viz,  csak akkor igyunk, ha már szomjasak vagyunk - mondták, míg a másik mindent a vízre alapoz.

Találtam már az interneten Hunza barackot is. Kiváncsi lennék mi köze van annak a baracknak a valódi ázsiai barackfákhoz. Valószínűleg semmi.

egy a lényeg, fizessünk!

lsp12 Creative Commons License 2013.11.12 0 0 66

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

kb 3 hónapja voltam, és én úgy gondolom, hogy pénzbeszedés szaga van a dolognak. Elmentem egy állapot felmérésre 20 ezerért!! És mi volt? 20 perc duma, 5 perc vizsgálat, 20 perc duma. Így jött ki több mint egy órára a vizsgálat.

 

20 ezer forint, ezért rengeteg!! Ha megkérdeztek volna, hogy szerintem mennyit ér ez a vizsgálat, azt mondom, 3 ezer, de maximum öt!

 

Én nem jelentkeztem másra, csak erre az állapotfelmérésre, ennek ellenére azonnal beirtak, heti 2-3 alkalmas terápiákra (nem tudom hány héten át) 7000 ft-ért/ alkalom. Remélem érthető voltam, tehát meg sem kérdeztek, akarja-e, egyszerűen csak visszarendeltek! Fizess ökör!!

 

Amikor mondtam, hogy nem igazán akarok jönni, nem örültek nekem, pedig amikor beléptem olyan kedvesek voltak!

 

Mivel sok mindent nem találtak, (hála istennek) kitalálták, hogy allergia vizsgálatra is elmehetnék. A recepciós néni azonnal le is csapott az alkalomra, mi lenne, ha ezt más most azonnal megcsinálnák. (Persze, súlyos ezreket hagyjak még ott, a 20 ezren felül. Nem kértem!)

 

Előttem ketten végeztek, mind a kettőtől ugyan úgy kérdezte a recepciós, hogy az allergiát esetleg azonnal meg is lehetne csinálni …  

 

Nem mondom, hogy nem jó semmire. De ez a pénzt-hajtós stílus azért nem semmi. Pláne azok után, hogy olyanokat mondtak, h az eszem megállt! PL:

 

keveset igyak naponta, csak akkor kell ha megszomjazok, enni viszont egész nap kell, napi 5-6x keveset, akkor is ha nem vagyok éhes. ( Minek egyek, ha nem vagyok éhes?????)

 

edzés közben ne igyak - mi????????

 

vörös húst ne egyek – ez már a könyököm jön ki, ha vörös húst nem szabadna enni, az emberiség már rég kihalt volna!

 

Délelőtt nem szabad gyümölcsöt enni – WTF ???????

 

a gyümölcstől hamar megéhezel, mert hamar felszívódik, aminek az oka, hogy az is csak szénhidrát, mint a tészta – úgy tűnik a doktor úr nem ismeri a glikémiás index, és a glikémiás telitettség fogalmát!

 

na mindegy, ha van felesleges 20 ezred, akkor menj el. A beteg ember egyébként is kiszolgáltatott, és kapaszkodik mindenbe, amibe csak tud. De előre szólok, hogy a vége nem 20 ezer lesz!

 

Az SM-re egyébként egy jó alternatíva Szendi Gábor zöld könyve.

mamagáj008 Creative Commons License 2013.11.01 0 0 65

Szancsika és Piros!

Kérlek benneteket írjátok meg a tapasztalataitokat! Szintén SM beteg vagyok már 8 éve és az orvosi ellátás egyenlő a nullával. :(  Legyetek szívesek arról is tájékoztatni,hogy anyagilag mire kell számítani,ha rá szánja magát az ember. A havi 200 ezer forintos szurit támogatja a TB,csak éppen egy kalap ...-t nem ér. Persze valakinek biztosan jó üzlet. Nagyon várom a válaszaitokat.Előre is köszi.  :)

Piros85 Creative Commons License 2013.10.17 0 0 64

Szia Szancsika!

 

Tudom miről beszélsz (írsz) nekem is ilyen rossz volt, bár a családtagoknak nehezebb volt.

 

Nekem is sm-et diagnosztizálatak.

Neked mennyit segített a Vargha féle gyógymód?

Hogy vagy most?

 

Én is most próbálok időpontot kérni.

 

Vigyázz magadra!

 

Szép napot :)

Előzmény: Szancsika123456 (63)
Szancsika123456 Creative Commons License 2013.10.06 0 0 63

A történetem ott kezdődik, hogy a kaptam egy  nem igazán tökéletes Mr eredményt. Édesanyám hallott a Vargha Metodikáról és mondta hogy szeretné ha elmennénk oda. Rendben rábólintottam, nem igazán hittem ebben, nem igazán győződtem meg róla hogy nekem pont erre lesz szükségem, kétségbe esett voltam és nem tudtam a rossz eredmény után hogyan tovább. Voltam már kórházban tudtam milyen az egészségügy, tudtam milyen lesz főiskola mellett ezt így végig csinálni. Április 26-án léptünk be még akkor a király utcai épületbe, mindenki kedvesen fogadott, aranyos volt és segítőkész. A kivizsgálás menete egy néni ül az íróasztal mögött és próbálja elmagyarázni miről szól ez az egész. Egy idő után megjelenik egy szőkeség, leül velem szemben és elkezdte nyomkodni a talpam. Még egyszer kijelentem amikor beléptem ide nem hittem ezt el. De amikor a velem szemben ülő hölgy kérdezett 3 olyan dolgot amiről az édesanyámnak sem beszéltem, akkor azt mondtam hogy igen most már elhiszem és kell az ő segítségük is ahhoz hogy én meggyógyuljak. A kezelések, a kivizsgálás, a felülvizsgálat ára nem olcsó, a vitaminok ára nem olcsó az egészséges étkezés szintén nem, az egész étrend és napi rend  rendkívül nagy önfegyelmet követel de mindenre képesnek kell lenned az egészséged és a szeretteidért.  Az egészségügyi állapotomról egy kicsit bővebben volt egy toxoplasma fertőzésem, majd baloldali hallásromlás, fülzúgás a baloldalon, majd 5 db gyulladási góc az agyamban a végső diagnosztika alapján  Sclerosis multiplex 23 évesen, főiskolásként. A főorvosom teljes mértékben elutasította hogy a toxoplasma miatt lennének a gyulladási gócok, biztos hogy SM.
A helyzet az, hogy amikor jött a rossz eredményem az immunrendszerem teljesen le volt merülve, vizsgaidőszak, kimerültség, stressz és egy újabb toxoplasma fertőzés persze az utóbbiról mit sem tudva. A helyes diagnosztika nem SM, hanem egy újrafertőződés.
Úgy gondolom mindenki hibázik, de nem kívánom senkinek azt amikor azt mondja az orvosod, hogy ez nagyvalószínűséggel SM , nem kívánom azt senkinek amikor lumbálnak majd rosszul leszel és nem tudsz menni két lépést sem és közlik veled, hogy „nem lottón nyertem a lábamat” vagy „lumbálás után 24 óráig nem lehet fölállni”.
Az egyetlen dolog amit sajnálok ebben az egészben a szüleim, amikor édesapám aki egy hatalmas ember mert gyerekkora óta fizikai munkát végez, látom hogy összetörik megcsuklik mert az ő gyereke beteg, vagy amikor édesanyám áll mellettem amikor az orvos kijelenti hogy SM, vár néz rám és tehetetlen, látom rajta hogy végig fut  az agyán ez tényleg velem történik,  mondja azt valaki hogy ez nem igaz. Majd azt mondja nekem hogy bárcsak vele történt volna ilyen, mert az egyetlen közös gyereküknek nem lehet semmi baja. Ezt sajnálom mind, hogy ezek a felesleges  stressz, könny és elkeseredés mind ne lett volna.
A Metodikának hála és a kiváló munkatársaiknak megfogok gyógyulni amit soha nem fogok tudni meghálálni. Úgyhogy mindenkinek csak ajánlani tudom. 

ny_ancsa Creative Commons License 2012.07.14 0 0 62
Szia!
Használt valamit a gyógymód? Nekem a 2 éves kisfiam lett cukorbeteg.
Előzmény: csákó62 (9)
Gizike01 Creative Commons License 2012.06.29 0 0 61

Szia!

 

Igaz nem most írtad a levelet, de azért ajánlanám a nitrofurantoin  0,1g-os tablettát.

A lányom szenvedett sokáig és egy jó nőgyógyász ajánlota ezt neki.

Előzmény: life14 (42)
babaji Creative Commons License 2012.06.03 0 0 60

A Varga nevü manus jogi ügyét a magyar igazságszolgáltatás jogosult intézni,ha nem visel rendesen közterhet akkor  pedig a NAV / nemzeti adó és vámhivatal /. Az égben pedig Isten itélkezik,azért kapja a fizetését.

Engemet  egyedül az érdekel hogy tennapelött jól szórakoztam a cseh-magyar labdakergető tv-meccsen és k ö z b e n teljesen átmasszázsoltam mindkét kezemet és talpazatomat kedves egészségemre .Mitöbb egy 99 forintos dobozos sört is becsolkoltam,a szeszesital ugyanis EGÉSZSÉGES kizárólag a részegeskedés a beteg !

 

Addig segitsél magadon öntevékenyen autodidakta talpraesett komám,amig megteheted !

 

Ha  kifogod a luxus-terepjárós Phd nagyondoktort   ékszerekkel megpakolva hazajövén a  Maldiv-szigeteki nyaralásból ,bájolog rád 64 foggal mosolyogva tulméretezett markát nyujtva mert ő megérdemli oszt jónapot.....akkor kezdődik a probléma :)))

babaji Creative Commons License 2012.06.03 0 0 59

Kezdjük azzal hogy Budapesten minek luxus t e r e p-járó ? :)))

A gyógymód neve talp és kéz masszázs nemzetközi szóval r e f l e x o l o g i a sokeker éves őse eszme és praktika .

Semmiféle tanfolyam vagy "szakember" ehhez nem kell,a zónákat az internetről is le lehet tudakozódni sőt enélkül is bárki i n g y e n otthon utazás közben stb masszirozgathatja a végtagjait.

Ha ész kellene hozzá én se tudnám megcsinálni ! :)))

koviha Creative Commons License 2012.06.01 0 0 58

Ezek tények!!!

Előzmény: steppnikk (57)
steppnikk Creative Commons License 2012.04.17 0 0 57

A helyzet az, hogy a Vargha hamis egyetemi végzettségéről szóló cikk jogerős bírósági ítéletből és más hivatalos dokumentumokból származó idézetekből íródott. Aki tud olvasni, annak nem kell ezt külön magyarázni. Vargha Zoltán hamis román papírokat használt fel Magyarországon, hogy egyetemi végzettséget igazoltasson magának - ezt jogerős bírósági ítélet mondta ki. Pedig Vargha csak egy úszómester volt Romániában, és nem több.

Azért az nagyon kínos, hogy egy 1998-as, 3 napos amerikai szeminárium oklevélre - láthatóan más kézírással - azt írták: "Dr. Zoltan Vargha". Miközben az egykori úszómester csak 10 évvel később szerzett doktori címet! Hát nem furcsa? :-)

Egyébként pedig valószínűleg azok sem lehetnek kevesen, akiket Varghának nem sikerült meggyógyítania. Sőt!

 

Előzmény: jnéerika (56)
jnéerika Creative Commons License 2012.04.16 0 0 56

Azzal kéne foglalkozni,aki írta e megalázó aljasságot,miért taszította ki magából az újságíró társadalom.A sikert elismerni kéne,nem lehuzni.A RENGETEG gyógyult beteg nevében tiltakozom a rágalmak miatt,és kivánok a VARGHA úrnak további sikereket gyógyító tevékenysége folyamán.

Előzmény: Vandaaaa (55)
Vandaaaa Creative Commons License 2012.04.10 0 0 55

Hamis közokiratok felhasználásával szerzett doktori címet az ismert természetgyógyász, Vargha Zoltán:

http://www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Joghalo&AN=varghabunugy&MN=Joghalo&LN=Hungarian

babaji Creative Commons License 2011.12.16 0 0 54

Ez nem "varga gyógymód" :))) hanem sokrengeteg éves ókorban is létezett próbálkozás.Rokonai az akupunktura,az akupresszura és hasonlók.

Ami pedig az egyes alternativ "szakembereket" illeti....a kutyaütő pénzszivattyutól a zseniálisig bármi megtörténhet.....két hibát nem szabad elkövetni,az egyik a hit a másik a hitelenség :)) CSAK A VALÓSÁG SZÁMIT nem pedig a mézesgiccses igérgetés és a füligmosoly. Ha tulkedves máris gyanus :)))

Megkóstolni a puddingot ! nincs másik megoldás. Ha tul drága,sok pénzt kér és hol a garancia ? akkor azonnal hátatforditani ! A korrekt naturdoktor csak  utólag s a jó EREDMÉNYÉRT kér pénzt vagyis ha sikerült a munkája.

Mellesleg az ORVOS diplomával rendelkező alternativ gyógyitókban több bizalmunk lehet !

Előzmény: life14 (42)
babaji Creative Commons License 2011.12.16 0 0 53

Ha valaki  felpanaszolja hogy burgum-irgum rengeteg masszázsos módszer és teológia létezik,ki képes ezt mind katalogizálni :))nos pusztán egyetlen lehetséges : a  SZENT TEST érintése megbecsülése gondozása karbantartása és feléje irányuló jószándék mindenféle változata egyformán HASZNOS !

 

babaji Creative Commons License 2011.12.16 0 0 52

Valamelyik tévékanálison szerepelt a Gyógyithatatlan betegségek vagy hasonló:)) cimü müsor.Egy török üdülőhelyen alternativ medicinával foglalkozó specialisták között rendelt egy reflexologus hölgy,aki szinte belelátott a paciense altudatába,blokkolt érzelmeket hozott felszinre,megsiratta ügyfelét,szóval a talp simogatása hogy ugymodjam segédritus volt csupán. Az ilyesmihez képesség kell,igaz hogy a képességet viszont a gyakorlás,munka ,érlelődés alakitja ki és fejleszti.

Őnmagában is jó persze a corpusz/szoma/test  érintése és masszázsa , de itt lelki és szellemi "érintés" is van illetve célszerü. Nem lehet a natur biologiára leszükiteni.

Én speciella imádkozom talpam és tenyerem masszirozgatása közben :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!