A fekete sziréna, a másik tölcsérsugárzó. A jobb oldali készülék ma a sugárzóval működik. PA állás, rá lehet beszélni és azt visszahallgatni a saját hangszóróján. Vagy a sugárzón nyomja ki. Meg kellene keresnem a mikrofonját.
Egyszer jöttem hazafelé az M3-ason, egyszer csak valaki meglőtt hátulról egy nagy "földrengéssel" valami effekt lehetett, mert előtte se utána se szólt a zene.
Basszus, úgy megijedtem majdnem elrántottam a kormányt..
Semmi komoly, csak had legyen fullos a rendszer :) Egyszer-kétszer a piros lámpánál jól jöhet, ha elalszik az előttem lévő ... illtve a kollégákat is megviccelni a parkolóban ... had legyen kihasználva minden funkció :)
Amire gondolj, hogy kétszer akkora kell, mert motortérben vagy a hűtő előtt úgyis tölcsérrel a föld felé fog nézni, és kell az elejére egy rovarháló / fémharisnya, hogy semmi ne másszon bele.
Vagy ha tudsz, berhelj szét egy régi Signal riasztó külső akksis egységét, abban jó nyomókamrások vannak, - impedancia ismeretlen, de ha rámérsz, látod, a piezo nem lesz jó.
Csoda történt. A dnd tápkábele, ma jött meg. Vastag vezeték, 10 amperes biztivel ellátva. Hihetetlen... Már a csomagolása sem a régi vékony, 2 amperes változathoz képest.
Egyszer kipróbálni tényleg nem ér annyit, de a történet fílingje, műszaki alakulása (direkt nem "fejlődést" írtam) érdekes lehet, illetve van akit érdekel vagy leköt vagy mittudomén mit csinál ...
Végső soron minden olyan a világban, hogy először érdekel, csináljuk, aztán amikor már mindent kipróbáltunk (minden DXCC megvolt és minden nő is megvolt), akkor valamit ki kell találni hogy mindez miért nem volt elég, és miért akarunk még és még és még ... valamit.
Volt egy átmeneti időszak amikor már volt CEPT, de még futottak a nem ceptes rádiók is, azokat pénzért bemérték, nem is túl olcsón. Korábban (94?) már visszamondtam a CB engedélyemet azzal hogy átalakítottam/szétbontottam, aztán később valahonnan kaptam/vettem egy ceptes FM-es rádiót olcsón. Vittem a hatósághoz hogy kéne egy engedély és hívószám (valahol 51-ezernél osztották), jött egy műszaki srác és viccesen dörzsölte a kezét hogy pénz áll a házhoz, aztán amikor megnézte a nyilvántartásban hogy szerepel a CEPT listán, visszaadta a rádiót azzal, hogy nem kell semmit mérni rajta, ingyen is rendben van. Adtak egy hívószámot hozzá amit aztán soha nem használtam, akkoriban már jobban el voltam foglalva a gyerekeimmel mint a villannyossággal, azóta se tértem magamhoz igazán.