Egy furcsa kérdés: A Friends (Jóbarátok) 3. évadjának 19. részében Janel Moloney-t (Donna Moss) véltem felfedezni statisztaként. Nemcsaka kép, hanem a gesztusok is gyanúsan hasonlítanak. Valaki tud erről valamit?
Wow! A vicc az, hogy épp megint nézem a sorozatot. nyaranta szoktam, de két év kimaradt, meg bírtam állni, hogy belekezdjek, mégiscsak 160 óra körül van összesen, és addiktív. Idén nem sikerült ellenállni a kísértésnek, a 6. évadban járok, és még mindig minden idők number one-ja a szememben (na jó, az 5-6. évad nem).
((Drágáim, én efzsuzsa vagyok, de képtelen vagyok a saját nickemmel visszalépni nem emlékszem a jelszavamram, mi több az ímélcímre sem -azóta annyi volt már- segítééég! help!)))
szeretnék ilyen spotokkat látni másfél év mulva ilyenkor itthon. (nem fogok)
Alighanem igazad van, de már arról se lesznek értelmes spotok, hogy hogyan és miért kell regisztrálni. Az egyiknek alapvetően nem érdeke, hogy a saját szavazóin kívül bárki is megtegye, azoknak meg fülbesúgják. A többinek meg nem lesz rá pénze.
Viszont amiről ez a spot szól, az nekem kínai, az életben nem hallottam arról, hogy van ilyen szavazás is, igaz Michiganben soha életemben nem éltem, de még nem is jártam ott.
Én csak a második részt szidtam kicsit, hiába, nem az esetem a hisztériázó nő a képernyőn :)) Viszont a vége, no igen. Zseniális. Az offban Callieval beszélgetve rá kellett jönnöm, hogy a WW 5-7. évfolyamára szinte nem is emlékszem, nekem az annyira nagy zuhanás volt Sorkinhoz képest. Lassan lemegy itthon is a Newsroom, kitárgyalhatjuk, ha gondolod, már nem spoiler, Gnác is bedöcögött a maga magyar HBO tempójában :)
most nézem a férjemmel újra magyarul, úgy se rossz, de eredetiben jobb volt.
zseniális az utolsó 2-3 rész, bár én a sokat szídott első részeket is élveztem.
egy pillanatra vissza az előzőhöz, szívfájdító, hogy ilyen is lehet egy kampány, szeretnék ilyen spotokkat látni másfél év mulva ilyenkor itthon. (nem fogok)
Hmm, lássuk csak.... Gondolkodás? Tapasztalat? Gondos utánajárása a dolognak? Mérlegelés? Megfontolás? Ez mind megvolt, és mégis az jött ki, hogy Amerika milyen csúnya kiscsávó a csapatban? Valami nem stimmelt a számolásban.
Én pedig arra világítottam rá, hogy a "saját véleményed" messzemenően nem a sajátod, hanem egy jól kivitelezett politikai propaganda és lejáratókampány eredménye.