Keresés

Részletes keresés

Solius Creative Commons License 2001.07.06 0 0 1
Szia Marcee1!

Nehéz így bármi háttérismeret nélkül tanácsot adni egy ilyen lépéssel kapcsolatban. Függ a munkahely mibenlététől, a főnököddel való kapcsolatodtól, és a munkahelyváltás valós okától.

Ha nem egy "baráti" munkahelyről, és szoros főnöki kötelékről van szó, akkor aránylag egyszerű a dolog. Egy pár soros felmondó levélke, viszonylag általános és nem kritikus hangvételű. Ezt átnyújtva a fönöknek, egy négyszemközti megbeszélés keretében. Ha indokokat kér, csak tárgyilagosan sorold fel, és véletlenül se tévedj érzelmi vizekre. Ne hangoztasd azt hogy te már mire nem vagy képes, ez rajtad nem segít, felé pedig csak az önsajnálattal vegyes gyengeséget mutatja.

Mond azt hogy a feladatodat, munkádat nem érzed hosszú távon előre mutatónak. és passz.

Ennyi, ezek után vagy nyom egy lelki fröccsöt, vagy csak simán tudomásul veszi. Túl kell és lehet élni.

Ha baráti hely, no az már húzósabb.

Előzmény: Marcee1 (-)
Rick Blaine Creative Commons License 2001.07.06 0 0 0
ájj oda elé és mondd meg kerek perec. én így csinálnék, egészen bisztosan. merjél változtatni, ne idegeld magad egy munkahely miatt, nem ér meg az annyit. hogy is mongyák? aki mer, az nyer... nosza!
Előzmény: Marcee1 (-)
Marcee1 Creative Commons License 2001.07.06 0 0 topiknyitó
Hogyan mondjam meg a főnökömnek, hogy el akarok menni a cégtől? Hogyan mondjam, hogy az ne legyen sértő? Írjak neki hosszú részletes levelet, amelyben elmesélem, hogy mentálisan kikészülök a hely miatt és egyre rosszabb vagyok? Vagy csak in medias res, álljak elé: Elmegyek? Hogyan kell ezt csinálni????? Még sosem mondtam fel.

Nem szeretném továbbra is becsapni magammal a céget. Úgy érzem, hogy nem vagyok képes ellátni a feladataimat. És megőrülök, ha még le kell fordítanom egy terjedelmes szöveget vagy le kell ülnöm a napi adagomat!!! Nem mondhatom el neki, hogy értelmetlen időtöltésnek érzem a 8 órát...

Segítsetek, kérlek benneteket!
És ne olyanokkal, hogy 0 ötletem van, nem tud0m stb. Kösz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!