Keresés

Részletes keresés

Quqesz Creative Commons License 19 órája 0 0 52468

Itt a Pegasos Worldben is sok a török, de sok a viking(svéd,dán,norvég), van több holland,délafrikai,ukrán,cseh.

Merhaba Creative Commons License 20 órája 0 0 52467

Üdv itthon!

 

Már tavaly is nagyon sok török nyaraló volt, gondolom most még többen vannak.

Ők is tudják mi a jó!:-)

Előzmény: Jóskabp (52466)
Jóskabp Creative Commons License 20 órája 0 1 52466

Két hete jöttünk haza Side mellől a Sunmelia Beach Resortból. Valóban sok a török nyaraló, a vendégek felét ők tették ki. Nagyon sok volt a román és még németek, magyarok fordultak elő. A hotel nem volt teltházas, ami annyiból jó volt, hogy nem kellett az étteremben vagy bárokban sorba állni.

A tenger két hete 27 fokos volt, most már 29 körül van, nagyon kellemes, szúnyog nem volt.

A hotel színvonalas, az ellátás jó és változatos.

 

Quqesz Creative Commons License 1 napja 0 0 52465

Repülő:mi a Corendonnal jöttünk, percre pontosan indúlt és 5 percel korábban leszállt. Aszem ez korrekt.

Quqesz Creative Commons License 1 napja 0 0 52464

Ki mit látott nem tudom, de itt ez a helyzet. Tényleg kevés a burkinis nő(2-3db,most is van itt kettő előttem). Nem azt mondtam, hogy nincs, de kevés. A reptérre rákérdeztem, petsze aki élőben tapasztalta nem hazudtolom meg. Én ezt tapasztaltam. Az tény, nincs tele a szálló. Aki parázik mennyen máshova, én nem látom okát a lemondásnak jelen pillanatban. Pamukale felejtős, de kevés érdeklődő miatt nem is indítják.

BAncsii Creative Commons License 1 napja 0 0 52463

Igazad van, bocsánat, nem gép elkötés volt, hanem helikopterről lőttek a védtelen tömegre, és tankokkalt gázoltak át embereken. 

És abban is igazad van, hogy mindenkinek a saját felelőssége oda menni ahová akar. De mint írtam, ez az Én véleményem......

 

Előzmény: malazs (52462)
malazs Creative Commons License 1 napja 0 0 52462

Mindenkinek a saját felelőssége eldönteni hogy megy vagy sem, illetve hová megy. Felesleges bárkit is vagy biztatni, vagy eltántorítani. Azért a történéseket sikerült leegyszerűsítened rendesen. Nem gép elkötés volt és nem vaktában lövöldözés.

Előzmény: BAncsii (52461)
BAncsii Creative Commons License 1 napja -2 1 52461

Szia! Én mindenképpen lemondanám.

Egy olyan országba nem mennék, ahol elkötnek egy repülőt és vaktába lövöldöznek az emberekre. Mert ez volt sajnos. És nekem mondhatnak bármit, hogy az üdülőövezet biztonságos. Mit mondanának? Hiszen ebből élnek nagyon sokan.És az utazási irodák is. Nem fogja azt mondani, hogy ne menj, mert akkor nincs bevétele. MI is évek óta Törökországba mentünk nyaralni, de most kihagyjuk.

Tudom miről beszélsz. Sajnos Én is átrágtam magam már Görögországon, Horvátországon, de ár/érték arányban nem találtak megfelelőt.

Ez az én véleményem :)

 

Előzmény: PetyusMaci (52453)
TR FX Creative Commons License 1 napja 0 0 52460

"Minden strandon van burkinis nő, több is úgyhogy ez konkrétan mese!"

Ebben minden bizonnyal igazad van, de az szerintem legalább olyan érdekes, hogy hány nem burkinis nő volt még ugyanazon a strandon?

 

Előzmény: Macskakoma1 (52458)
andreas78 Creative Commons License 1 napja 0 0 52459

Sziasztok,

 

Köszi mindenkinek, aki írt pár sort, hogy milyen most kinn, vagy milyen volt az elmúlt héten. Két ismerős család jelenleg is törökben nyaral, vasárnap jönnek haza, ők nagyon jól érzik magukat, nincs semmi gond. Mi jövő hét szombaton megyünk, úgy néz ki megszavazta a családi tanács...

Macskakoma1 Creative Commons License 2 napja -1 0 52458

"Kezeltesd magad, rádfér! Ahogy írtam a legtöbb a török vendég és csak 2 ilyen nőt láttam ilyen cuccban fürdeni. A többi bikiniben nyomja."

Én tegnap érkeztem meg Alanyaból. 

Észrevételek:

Minden strandon van burkinis nő, több is úgyhogy ez konkrétan mese!

Pamukkalera nem fizetném ki a 30 eurót sem, mert fárasztó, és szenvedős, lehúzós az út, aki tudja kerülje el, és egyénileg bérautóval menjen. Hajnali 3.30-kor indultunk, a buszon lehúznak még 26 Euróra fejenként a belépőkre, azzal a rizsa szöveggel hogy úgy olcsóbb, miközben úgy csak 11 Euró lett volna. Végig kell nézni egy bőrgyár teljes kollekcióját amatőr divatbemutatóval, egy textilgyár áruházat, 9 Euroért+külön italért fizetősen egy ebédet, majd fürdés egy "vörös forrás nevű" gagyi medencében, aztán, Pammukkalera jutott kb 2 óra, majd kőfaragó boltjának megnézése, aztán az ingyen hideg vacsora 5!! Eurós italokkal, majd szállodába vissza kb éjjel 1 re. Minden bltban minimum 30 perc ment el az ember életéből.

Egyébként pedig, Alanya szép, a törökök kedvesek, de alkunál úgyis átvernek. Ha nem élvezed hogy átvernek akkor vásárolj "fix áras" üzletben.

Mi az Arsi hotelben voltunk, mely Alanya szélén van nem messze a Wien hoteltől. A kaja inkább vegetáriánusoknak jó, egyébként a hotel tiszta, kellemes, az "All inclusive" kimerül a kávé és hidegital automatában, a sör eléggé moslék, a tömények helyi gyártmányok, a svéd asztal viszont nekünk bejött, de mi nem eszünk húst.

Előzmény: Quqesz (52455)
malnatorta22 Creative Commons License 2 napja 0 0 52457

Ha csak 4 órára volt lezárva  a repülötér akkor kérdezd meg a hölgyet  hogy mi miért nem tudtunk a gépünkröl semmit sem az Antályai repülötéren órákik.Szombaton este jöttünk haza 3 órán keresztül nem tudtuk hogy jutunk haza.Este 6kor elhoztak a szállodábol és hajnali fél 4kor szálltunk fel.Éjfélig senki nem tudta hogy mikor lesz gépünk.És mi még jol jártunk több ország járata csak délelött indult.3 hetet töltöttünk Alanyában nagyon jó nyaralás volt  most voltuk 10-ik alkalommal.Most nem mennék vissza a sok török ellepte a szállodákat rosszabbak mint az oroszok.A szálloda alkalmazottak is utálják a saját vendégeiket több pincér akiket évek óta ismerünk panaszkodtak rájuk.Rengetek bezárt szálló kevés turista ez jellemzi most a tenger partot. A 3 hét alatt német szót nem is hallottunk ,oda már német vendég nem igen jár.Finnek svédek dánok vannak ja meg szlovákok.Le hangolo az egész ország.Nagyon sajnálom öket mert nem tudom mihez fog kezdeni a sok szállódai alkalmazot. A bezárt hotelek elporladnak azokat már senki sem fogja ujra kinyitni.

 

Előzmény: Quqesz (52455)
Zia Charme Creative Commons License 2 napja 0 0 52456

Vasarnap megyunk mi is :) a gepunk tele van, es legalabb 10 fo megy a pegasos wordbe akirol en tudok. Nem lesztek egyedul ;)

Előzmény: Quqesz (52455)
Quqesz Creative Commons License 2 napja 0 2 52455

Euro,dollár,líra fizetőezköz és abban is adnak vissza, amiben fizettél.

 

Belekbe mentek velünk is a buszon.

A helyzet az, hogy kevés magyar van kint(juhéj!), de ez nem most kezdődöt el, hanem tavaj. Itt most kb 50% török, a többi német,angol, pár ukrán és rajtunk kívül 5 magyar. Tavaj voltak ilyenkor vagy 30-an. Ma beszéltünk a kartagos hölgyel és mondta a média eléggé elcseszte a környék renoméját. Az isztambuli reptér pl 4 óráig volt csak lezárva a puccs alatt, a többi egy percet sem! Itt volt aki elutazáskor tudta meg, hogy helyzet volt annyira nem érződik.

A szúnyogok az esőnek köszönhető sajna, ezért aki jön dobjon be vmilyen lakásbavaló szúnyogriasztót. Amúgy amíg ideértünk semmilyen rendőri/katonai extra jelenlétet nem tapasztaltunk. Nincs hiszti, sztambul messze van.

 

 

showtime

Kezeltesd magad, rádfér! Ahogy írtam a legtöbb a török vendég és csak 2 ilyen nőt láttam ilyen cuccban fürdeni. A többi bikiniben nyomja.

showtimes Creative Commons License 2 napja -4 0 52454

Ha mentek a Koránt ne felejtsétek el a csomag tetejére tenni, az asszonynak meg szerezz be burkinit  :)

 

 

Éppen lefejezik a szekularizált államot, tehát annyira nem is vicc, mint amilyennek magyar szemmel tűnik. Valszeg a világias törökök nem tudnának rajta röhögni, inkább sírni.

Előzmény: PetyusMaci (52453)
PetyusMaci Creative Commons License 2 napja 0 0 52453

Sziasztok!
Október közepén utaznánk Belek-be. Augusztus elejéig kötbérmentesen lemondhatjuk az utat. Tanácstalan vagyok. Van esetleg valaki aki ott nyaral? Mi újság arrafelé? Bár lehet, hogy hülye kérdés, mert október még marhára messze van, minden esetre ez a puccskísérlet a sok halálozással egyáltalán nem tett jót, még akkor se, ha Isztambulról beszélünk, ami kb. 800 km-rel van feljebb. Tudjuk, hogy Törökországban a legjobb az ellátás és szeretnénk is menni, de a kialakult helyzet miatt tartunk az odautazástól. Anyagiak miatt, csak Görögország (Kréta) lehet alternatíva, de panaszkodnak az ellátásra. Annyira kiszolgáltatottak vagyunk szerintem, mert aki már rég foglalt a pénz jó részét kifizette, már nem igen mondhatja le, mert akkor el is bukja. Ügyintézőnk megértené, ha lemondanánk az utat, de szerinte várjunk vele még egy kicsit, ő nem félne az utazástól.
Köszi előre is!

hjazmin Creative Commons License 2 napja 0 0 52452

Szia ,

 

Szerdán Mi is oda megyünk. 

Köszönöm az infókat. 

 

Üdv, :)

Előzmény: Quqesz (52449)
EAndi61 Creative Commons License 2 napja 0 0 52451

EUR-t még mindig elfogadják?

Előzmény: Quqesz (52449)
EAndi61 Creative Commons License 2 napja 0 0 52450

Mi tavaly a Sunis Kumköyben voltunk ,az idén is oda készülünk. Szerencsére szúnyoggal akkor nem találkoztunk, (a páromat nagyon szeretik) remélem az idén is elkerülnek. Igaz mi szeptemberben voltunk.

Előzmény: Quqesz (52449)
Quqesz Creative Commons License 2 napja 0 0 52449

Pegasos World. Sokan vannak, de oroszok nincsenek. Mint kiderült van orosz engedély üdüléshez, csak leszállási engedély nincsen orosz gépeknek. A kaja király, az édesség meg pazar. Hullámzik a tenger rendesen. A szoba rendben van(bár képeken pazarabb volt), csak szunyog van ezerrel. Mi szerencsére beraktuk a konektorost, így nem volt gond. Azt mondják a ruszkik lóvéje azért nagy érváhás itt.

gambl-R Creative Commons License 3 napja 0 0 52448

Nyaraljatok jól! Helyettünk is...

Előzmény: Quqesz (52446)
EAndi61 Creative Commons License 3 napja 0 0 52447

Nagyon jo pihit, melyik szállodában vagytok?

Előzmény: Quqesz (52446)
Quqesz Creative Commons License 3 napja 0 3 52446

Üdv mindenkinek törökből Side mellől. Semmi baj nincs itt, lehet jönni. A gép tele volt.

Quqesz Creative Commons License 4 napja 0 0 52445

Akinek nem inge......

 

Ezt én is így gondoltam, de a turizmus a gdp 5%-a törökben, ami nem meghatározó(gazdasági elemző mondta, nem én találtam ki). Viszont a déli régióban fontos megélhetés az itt dolgozóknak ês a hozzájuk kapcsolódó kiszolgáló cégeknek.

Előzmény: tengerzold (52444)
tengerzold Creative Commons License 4 napja 0 0 52444

Szerinted ki akar rettegni? Ostoba felvetés...

 

Ja, és ez tényleg nem a turizmusról szól, hanem az ország jövőjéről, amiben jelentős szerepe van a turizmusnak (is), tekintve, hogy nagyon sok török embernek a megélhetését biztosítja. 

Előzmény: Quqesz (52437)
Quqesz Creative Commons License 4 napja 0 0 52443

Igen, este láttam az FAA kiadta keddtől az engedélyt.

Előzmény: malazs (52440)
malazs Creative Commons License 5 napja 0 0 52440

Szia! Mint jósoltam. Újra indulnak a járatok. reméljük innentől sínen vagytok ti is ;-)

http://www.turkishairlines.com/en-int/corporate/announcements/announcement/attention-to-our-passengers

Előzmény: harmathE (52357)
Quqesz Creative Commons License 5 napja 0 0 52437

Rettegni akartok, tessék:

Két nappal a puccskísérlet után: a "demokrácia" jelenleg Törökországban

Több európai vezető egymás sarkára taposva gratulált Erdogannak, hogy sikerült megőriznie a demokráciát. De vagy nem tudják, vagy nem érdekli őket, hogy Erdogan fasiszta totalitárius diktatúrájában nincs semmi demokratikus, és ami még fontosabb: humanista elem sem. A puccs (már[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

 

De ez még mindég nem a turizmusról szól.

furtstenfeld Creative Commons License 5 napja 0 0 52434

Most

Előzmény: gambl-R (52433)
gambl-R Creative Commons License 5 napja 0 0 52433

Nem vagy publikus.

Előzmény: furtstenfeld (52432)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!