Keresés

Részletes keresés

sofia3 Creative Commons License 5 perce 0 0 52968

kiszámoltam ha szept. 22-én jövök haza akkor van még  a lejárat közt 160 nap, minek vennék le 10 napot? akkor nem tudod te se biztosan ,hogy 150 nap vagy 6 hónap: 

COOP Creative Commons License 10 perce 0 0 52967

ha pedig 150 nap, akkor vegyél le 10-et és akkor meg március 12-ig kell érvényesnek lennie az útlvelednek.

Előzmény: COOP (52966)
COOP Creative Commons License 15 perce 0 1 52966

ha szept 22-én jössz haza, akkor arra 6 hónapig kel érvényesnek lennie: március 22-ig kell érvényesnek lennie. Kifelé nem fognak engedni, mehetsz haza.

Előzmény: sofia3 (52962)
dp2008 Creative Commons License 45 perce 0 0 52964

Tényleg nem unjátok már? Úgy se fogjátok egymást meggyőzni. Aki olvassa meg eldönti kinek ad igazat( tényleg kinek is? Egy szavazás erről?) Viszont nekünk marha unalmas már. Írjatok privátban egymásnak

Sylvia67 Creative Commons License 45 perce 0 0 52963

Konzulátus oldalról

Magyar állampolgárok 2014. február 9-től vízummentesen léphetnek be és tartózkodhatnak Törökország területén. A tartózkodás időtartama összevonva is legfeljebb 90 nap lehet 180 napon belül, azaz vízummentesen egyszerre legfeljebb 90 nap tölthető el Törökországban. A vízummentes beutazás turista és üzleti célú belépésre vonatkozik (üzleti tárgyalások folytatása, konferencia- és vásárlátogatás). Turistaként - tehát vízummentesen - léphetnek be a sport vagy kulturális eseményeken történő szereplés céljával utazók is, amennyiben törökországi tartózkodásuk nem haladja meg a 90 napot. A tanulmányi céllal utazók vízummentesen beléphetnek az országba, de Törökországban tartózkodási engedélyt kell kérniük.

Nyomatékosan felhívjuk a Törökországba utazó magyar állampolgárok figyelmét, hogy az országba kizárólag érvényes útlevél birtokában léphetnek be.
Vízummentes beutazás esetén az útlevélnek a belépéstől számított legkevesebb 150 napig érvényesnek kell lennie (a 90 napos vízummentességi időszak alatt + 60 napig).

Előzmény: COOP (52960)
sofia3 Creative Commons License 45 perce 0 0 52962

az alatt hány napot értsek? mert pl. ha jövök haza szept. 22-én, az  160 nap. Vagy akkor nem engednek be, és ott maradok 1 hétig a reptéren? 

Amoros Creative Commons License 45 perce 0 0 52961

Látom másnak is ez megütötte a szemét :)

 

Virtuális pénzt a bankszámlán érdekes kezelni, csak abból utazni újra már művészet.

Előzmény: furtstenfeld (52951)
COOP Creative Commons License 45 perce 0 1 52960

A hazautazás napjától számítva 6 hónapig kell érvényesnek lennie.

Előzmény: sofia3 (52959)
sofia3 Creative Commons License 1 órája 0 0 52959

Mennyi ideig kell érvényesnek lennie az útlevélnek ? Olvastam,hogy 150 nap vagy 6 hónap,most melyik? Ha március 1.-jén jár le az útlevelem, akkor szeptemberben még mehetek? Köszi

malazs Creative Commons License 1 órája 0 0 52958

"Te nem irtál a mai napig, te tűntél el"

 

Elnézést hogy nekem dolgoznom kellett vasárnap :-)

Előzmény: Amoros (52956)
malazs Creative Commons License 1 órája 0 0 52957

Komolyan annyira értetlen vagy hogy már fáj!

 

Leírtam: Azért nem értem minek linkelgetsz osztrák-német irodák szállásait, mert én is ott foglaltam. Tehát ez nem cáfolat.

Nem értem miért ragaszkodsz hogy milyen fasza a Bécsi indulás, csak azért mert nem olcsóbb, és rizikósabb jelenleg. Természetesen a magyar iroda áraihoz képest lényegesen jobb, de ezt is írtam.

Igen utaztam és utazhatok is Bécsből, amennyiben az ár azt indokolhatja

Jelen pillanatban a mostani utamat 20 ezerrel még olcsóbban tudnám kihozni, de ha júniusban tudtam volna hogy lesz alkalmunk menni, akkor ez 40-50 ezerrel lett volna olcsóbb.

 

Az sem kizárt hogy maga a szállás 1 hét múlva már 600€-ért is elérhető lesz. Ez ilyen.

 

Azt hiszem nem ez, hanem kb 100 hsz-al ezelőtti volt az a pillanat ahol ezt már illet volna lezárnom, de most megteszem. Leírtam ha valaki 5ször nem ért valamit , az nem fogja érteni hatodjára sem.

Előzmény: Amoros (52956)
Amoros Creative Commons License 1,5 órája -1 3 52956

Kicsit vegyél vissza! Te nem irtál a mai napig, te tűntél el, és egy egy elfogadhatatlan, érvek nélküli válasszal visszajössz, komolytalan ez! Nem érted, mert nem is akarod, mivel nem tetszik neked, mert nincs igazad! Neked szabad bécsi árakat felhozni, meg Te is osztrák vagy német irodával mész de nekem nem lehet olyan árat összehasonlításként az igazamért bizonyításként megmutatni? Na ez nem korrekt dolog malázs!

Még most sem érted, hogy mire vágsz fel, játszod a menőt? Megtakarításaid viccesek! Örülök, hogy van egy virtuális számlád, mert nyertél 340 000  forintot, de abból sajnos messze nem jutsz, később ez lecsökkent  140 000  forintotra, ebből sajnos nem tudsz utazni.  Rutinos utazó virtuális számláról fizeti a következő nyaralás, és olyan jó órabére van, ezen gondolkodj el, mit beszéltél. 

Kicsit keresgélnék találnák, meg tudnák a te áradhoz hasonlót találni, annyi időt nem fecséreltem rá. Meg tudod most én ennyiért találtam, lehet a te foglalási idődben tudtam volna olcsóbbat is.

Leirtad magam előttem malázs, és mutatod azt a formádat, amit más fórumokon is. Játszd a menőt és utazz virtuális pénzből!

Előzmény: malazs (52946)
malazs Creative Commons License 1,5 órája -1 0 52955

Amit elsőre én is így gondoltam. Csak épp nem ragadok le a százalékoknál hanem olvasok és nézem a reakciókat. Tavaly ősszel az nagy pozitívum volt hogy a hotel minden egyes oldalon ahol értékelni lehet, ott reagált. Ez arra utal hogy a management figyel és fontos neki a vendégek visszajelzése. Ezt igazolja is hogy bár nem kategorizáltam 5*-nak, de mint írtam, személyzet, kaja, tisztaság, kényelem teljesen rendben volt egy üdülőfaluban, ami épp sokkal jobb választás volt mint pl a jóra értékelt Fantasia, ami talán a legnagyobb mellé lövés volt részemről. Mindez akkor ha jól rémlik 520-530€-ba került kettőnknek repjeggyel, igaz csak 5 éj. De ennyiből. Repjegy+kaja+pia+transzfer más esetben nem volt kihozható, még egy gyenge lepukkant Görögországi apartman esetén sem (nem mellékesen ez szervezett út volt)

 

Szóval a tavalyi tapasztalat alapján idén is voltunk ott 4 éjt, sajna igen, ez már korántsem volt olyan, talán az azóta ott lévő management, talán a vendégek idei elmaradása miatt, ami akkor elindult fejlődés és fejlesztés az elmaradt. Sőt a szolgáltatások is csökkentek, és az egész színvonala. Tehát igen, simán ki merem jelenteni és beismerni hogy a River az idén nem volt jó választás, de mint írtam, tavaly csak kellemes csalódást okozott.

 

Sajnos mint látható, ez idén elég sok hotel esetén előfordulhat, ennek egyik oka a vendégek távolmaradása is.

 

Bár nem 5*-os, de évek óta népszerű az Antique Roman Palace, sajna idén kevesen voltak ott és csökkentett szolgáltatásokkal és választékkal üzemelt szintén.

Előzmény: Sylvia67 (52929)
BMW-GMBH Creative Commons License 1,5 órája 0 1 52954

Pár napja jöttünk haza Incekumból a Top Hotelből. 4 csillag.

Hozzá teszem mi jól éreztük magunkat, minden hiányosságra való tekintettel.

 

A Neckermannal járunk 6 éve, ( bizalom, tőke erős stb miatt ) ezt most megszakítjuk végleg.( Már ők is csak a haszon szerzésre utaznak. )

 

Antalya-i földet érésünk után, a Neckermannos kollégát át adták a prosit, rajta a transzfer busz számával.

a végén 12-en kerestük a buszt, mire kiderült nem ismerik a számokat, és rossz busz számot írtak fel. ( 50kg- nyi bőröndökkel, gyerekkel 35 fokban ez nem volt vicces nekünk)

 

Top Hotel szép, tiszta, rendezett, hozza a 4 csillagot ( eddig csak 5 csillagosban voltunk, többnyire)

Ami negatívum: Spórolás- spórolás hátán volt. Szökőkút nem ment, medence világítás nem ment, snack bár, úgy all eltűnt.

 

A kaja nagyon kevés, nagyon kicsi választékkal. ( Nem vagyunk finnyásak, de néha nehéz volt a választás, a semmiből. )

 

Személyzet kb 6-7 fő volt. Igazából nem gond belőle. kb 75- 80- an voltunk a 4-500 személyes szállodában. ( sok jó oldala volt, vagyis számunkra csak jó oldala volt :) )

Többször írtam email-t a Neckermanna- nak akik,  úgy válaszoltak, hogy a sablon szöveget küldték el válasznak, és a prosijukból a  monitorjukat lefényképezve, beillesztve a email- ba, küldték el.

Mindent meg magyaráztak, hogy ez így jó.

 

A szállodába a klima abszolut nem ment, mert spóroltak, a szobákba a split klima ment, de nagyon sokszor volt áramszünet, és mindig lekapcsolt a klima, de vissza sosem.

 

Nem a Top Hotelre haragszom, valahol érthető a helyzetük, a Neckermann hozzá állása ami kiverte a biztit.

 

Első Török utunk, nem az utolsó, de a Neckermann- tól az utolsó.

 

 

malazs Creative Commons License 1,5 órája 0 0 52953

Már csak 14 ezer ;-)

Előzmény: furtstenfeld (52951)
malazs Creative Commons License 1,5 órája 0 0 52952

Nyugodtan megnevezhetsz, hisz igen én voltam.

 

De te ott voltál?!

 

Fél óránként lifteztem?! Ez érdekes, én nem emlékszem ilyesmire. Arra sem hogy félóránként késztetést éreznék arra hogy rágyújtsak.

Arra sem hogy bár mint évszak valóban tél volt, de korántsem olyan idővel hogy a szobában ücsörögtem volna.

Nem mellékesen simán rá is gyújthattam volna akár az ablakban is, hamutál is volt bekészítve, de különösebb gondot nem okozott az hogy a reggeli kávém után 2 perccel gyújtsak rá, illetve lefekvés előtt, még a bárban elfogyasztott utolsó söröm után lent gyújtsak rá.

Ahogy az sem okoz gondot hogy nem gyújtok rá az autómban, és nem füstölöm tele a lakást sem.

Igen cserébe megspóroltam 30 doboz cigi árát a szobán, ahol épp csak aludtam, átöltöztem, tisztálkodtam a nap folyamán.

Viszont akadt példa más hotelre, ahol nem erkélyes szobát kaptunk, nem azért mert eltérés volt, azért mert teltház volt. Ha ott nem okozott ez gondot, itt miért is okozott volna?!

Előzmény: hunaqua (52920)
furtstenfeld Creative Commons License 1,5 órája 0 0 52951

viszont a 34 ezres órabér még mindig ütős:)

Amoros Creative Commons License 1,5 órája 0 0 52950

Nem akarlak odaküldeni, ha Neked ennyire körülményes!

Előzmény: malazs (52947)
malazs Creative Commons License 2 órája 0 0 52949

Ez is így van, amennyiben az illető esetleg le akar egyáltalán szokni.

Előzmény: Tkn71 (52936)
malazs Creative Commons License 2 órája 0 0 52948

Ez pontosan így van ;-)

Előzmény: hunaqua (52934)
malazs Creative Commons License 2 órája 0 0 52947

Ezzel nem értem mit is akarsz?! Megint csak menjek Bécsig, majd menjek átszállással 158ezerért, mikor is 120-ért van jegyem BUD-ról. Ez már maga lenne a legnagyobb lúzerség.

 

Pestről is volt hogy a TK olcsóbb volt, abban az esetben azt is választottam. Ha már Bécsig kellene autókáznom eleve csak közvetlen járat jöhetne szóba: Sunexpress, FlyNiki, Austrian.

Előzmény: Amoros (52908)
malazs Creative Commons License 2 órája -1 0 52946

Nos!

Nyitott ajtókat döngetsz már sok hozzászólás óta. Ezért sem értelek. De csak nem sikerült értelmezned, azt amit írtam. Így hiába írom le 6-7-8-9-10 alkalommal is.

Te akarsz mindenáron Bécsbe küldeni, amiben van ráció ha olcsóbb lenne mint a jelenlegi. De továbbra sem az.

 

Igen mentem már Bécsből és szóba is jöhet, ha olyan áron van, amit egyénileg nem tudok megoldani BUD-ról. Ez esetben ilyenről szó nincs. Csak erőltetnéd itt a sok rizikófaktoros utazást, olyan áron ami még mindig drágább mint a már lefoglalt út.

 

Mindezeken már annyit erőlködtél hogy több időd ráment mint amennyit esetemben kritizáltál hogy a foglalásra szántam, de még árban a közelében sem jársz.

 

Nem oktatok én senkit, nem is volt szándékomban, azt sem vetted figyelembe hogy honnan is és miként is indult az egész.

 

Ha gondolod még keresgélhetsz, még akár az is lehet hogy lesz jobb ár is ;-)

Előzmény: Amoros (52906)
dp2008 Creative Commons License 12 órája -1 2 52945

Mondta azt valaki,hogy az Törökország? Ugye itt zömében a tengerparti nyaralásról van szó. Ugye nem kezdesz megint egy vitába ami itt már párszor lement, hogy mi is az igazi nyaralás és mit kell megnézni egy adott országban vagy hogy kell nyaralni? Nem kell felvágni hányszor voltál szerintem senkit nem fogsz lenyügüzni.

Előzmény: Emőke1 (52944)
Emőke1 Creative Commons License 13 órája -3 1 52944

Én pedig rutinosan elutazom akár Trabzonba, vagy Ankarába, Kayseribe, Eskisehirbe. Nem csak a fullos hotelekbe, ugyanis az nem Törökország.

Előzmény: Sylvia67 (52929)
Emőke1 Creative Commons License 13 órája -3 1 52943

Senki, de 20-szor voltam Törökországban, ebből mindössze 2 alkalommal az antalyai régióban. A többi alkalommal az országban keresztül-kasul.

Több kérdés?

Előzmény: Philip007 (52939)
Emőke1 Creative Commons License 13 órája -1 0 52942

Tévedsz

Előzmény: dp2008 (52932)
Vnéildikó Creative Commons License 13 órája 0 0 52941

Sziasztok :) valakinek valami véleménye van Belek Vera Mare resortról ?

dp2008 Creative Commons License 14 órája 0 0 52940

Poénnak szántam, nem úgy jön le. Tegyük felejtőbe.

Philip007 Creative Commons License 14 órája -1 1 52939

Emőkét ki küldte ide a szeressük malázst klubból?

Előzmény: dp2008 (52938)
dp2008 Creative Commons License 14 órája 0 0 52938

Nem is rád gondoltam, de mind1 is

Előzmény: Sylvia67 (52929)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!