Keresés

Részletes keresés

Utazó HUN Creative Commons License 7 órája 0 0 65999

Igazad van de látni ezeket az eseményeket külső szemlélődőként igen csak "vicces". Ez így van bárhogy is nézzük. Valószínűleg a lehetséges valódi célját maga a sport sohasem éri el és nem válik rendszeressé de legalább szórakoztatja mind a résztvevőket és mind a nézőket! :)

Előzmény: tkisgyongyi (65997)
Merhaba Creative Commons License 27 órája 0 1 65998

Így van, ez a lényeg!

További jó egészséget- és sok szép felejthetetlen utat kívánok!

Előzmény: tkisgyongyi (65997)
tkisgyongyi Creative Commons License 28 órája -1 2 65997

Én is egy "töltött Vénusz" vagyok, akiken jót szórakozol, de ez nem gond, ha én is hozzájárulhatok a jókedvedhez!- és ezt komolyan nem bántásból írom. Teljesen igaz amit leírtál, de az egy másik megközelítés, mint az enyém. 

65 évesen a párommal járjuk a világot, hét végén jöttünk haza Mexikóból, ahol nem a tengerparton heverésztünk, hanem bejártuk a maja, azték, tolték emlékeket. Valóban -év közben nem vagyok én sem már egy "sportlady" a sportolásom kimerül napi fél óra szobabiciklizésben és heti 1-2 esti-délutáni sétában. Sőt Törökországban én is csak a bazárig vagy a bárpultig sétálok.

De...nagyon jó érzés együtt ugrálni a medencében a vízitornán vadidegenekkel. Jókat nevetünk, barátkozunk, beszélgetünk közben és utána is. Sőt továbbmegyek: valóban többet eszem én is a kelleténél! Viszont jól érzem magam így és azt gondolom ez a lényeg. 

Előzmény: Utazó HUN (65995)
hunaqua Creative Commons License 3 napja 0 0 65996

Én szeretem a nagy medencéket is. Felváltva használjuk mind a kettőt. A napközbeni animációk is főleg a medencénél szoktak inkább lenni. 

Utazó HUN Creative Commons License 3 napja -3 1 65995

Természetes neked is van némileg igazad de a csúszdánál lévő medencébe azért nem lehetnek csak azok akik lecsúsztak. Azért az ő lábuk is hoz visz ezt azt de talán ezek vize még hatékonyabban tisztítható mint a főmedencék vizei amiben nagy tömegek tartózkodnak és "ürítenek" rendszeresen. Mondjuk láttam én már gyerek csúszda medencében gyerek kakit lebegni (sueno delux belek). "A water gym amit megint sok ember szeret!" az egyik kedvenc szórakozásom látványilag! :)  A "sok töltött VÉNUSZ"  mikor a vízbe tornászik rendesen odaver az egészséges életmódnak, megmutatják hogy ezt kell csinálni! Amikor pedig ez a hasznos tevékenység véget ér indulnak is a 10/20m-es gyalog túrára egészen a büféig, ahol is az elégetett kalóriájuk 10x-sét betolják az arcukba! LOL :))))

Előzmény: Merhaba (65994)
Merhaba Creative Commons License 3 napja 0 0 65994

Engem pont nem édekel a medence, de sok embert szorakoztat a csúszda és ahoz pedig medence szükséges, vagy ott van a water gym amit megint sok ember szeret! 

Előzmény: malazs (65992)
Utazó HUN Creative Commons License 3 napja 0 2 65993

Igen, teljesen egyetértek veled! Mi általában azért keresünk nagy és látványos medencével rendelkező szállodát elfogadható árban mert ilyen esetben a tömeg egy jelentős része ott a medencében tölti a napjainak nagy részét és így a tengerpart nem annyira zsúfolt! :) Idén törökbe egyszer sem voltunk benne a medencébe, tavaly is csak egyszer úsztuk végig a Wings medencéjét a lányommal. Én sem szoktam érteni hogy ezek az emberek minek mennek tengerparti szállodába de a mi szemszögünkből nézve így sokkal jobb hogy benne tolonganak a medence vizébe. A habparty napokon meg azért rosszabb még a helyzet mert még többen tolonganak, nyomorognak egy adott területen  az emberek és a hab jobban kimossa a fürdőruhájukat és sokkal könnyebben telemegy a szemük meg a szájuk. Látványilag nagy buli de én nem mennék bele. Elég a tömegétkeztetést túlélni nem megyek önként a lóf@szért a medencébe....

Előzmény: malazs (65992)
malazs Creative Commons License 4 napja 0 4 65992

A hab a legkisebb gond szerintem. Sajnos a tömeg miatt általában nem indikátoros a medence vize, mert kb 5 percenként cserélhetnék. Sajnos az emberek 99%-a nem ott végzi a kisdolgát ahol kellene. Viszont ha ott végezné sem tökéletes megoldás, mert medencézés előtt sem a lábmosót,sem a zuhanyt nem használják. Pár éve egy barátommal és a gyerekével voltunk a Pappilon Ayschaba,sokat medencézett a gyerekkel, mondtam hogy szerintem nem kéne. 26 fokos tenger, minek medencézni?! Hát a gyerek miatt. Ennek az lett az eredménye hogy este/éjjel ügyelet. A srác benyelt némi vizet a medencéből és iszonyú gyomorfertőzést kapott. Mondtam neki hogy jöjjön nézze meg nyugodtan a medence melletti WC-t, 1cm magasan állt a húgy a padlón, mezitláb tocsogtak benne az emberek,aztán irány be a medencébe. Amíg a tengerbe lehet fürödni,addig eszemben sincs a medencét használni. Nem mondom hogy nem medencéztem már kint, de különösen figyelek rá hogy a számat ne érje a víz, ne nyeljem le, ne szippantsam be, aztán rögtön zuhanyzás. Persze ennek ellenére is előfordulhat és nem csak ott. De sosem értettem hogy aki tengerparti nyaralásra megy és tökéletes a tenger és a part, annak miért is fontos a medence?!

Előzmény: Utazó HUN (65989)
Utazó HUN Creative Commons License 5 napja 0 0 65991

Most nézegetem a szállodák 2026-os jelenlegi árait. A "Seaden De Mar Resort & Spa" jelenlegi ára egyáltalán nem akciós főleg úgy hogy jövőre nyitnak meg. Egy kategóriában van a Royal Wing és az Adam&Eva jelenlegi áraival. Bocsánat de én mindig egy beállított 2hetes/3fős augusztusi időpontra keresek rá mindenhol és a fent említett szállodák aktuális árát nézem meg először etalonnak. Ezen opciók mellett a Seaden De Mar Resort & Spa nem választanám főleg úgy hogy jövőre mikor megnyitnak ki tudja mi minden nem lesz még készen és az emberek kerülgethetik a talicskákat stb.....

Előzmény: abcdefgh0000 (65987)
Utazó HUN Creative Commons License 5 napja 0 0 65990

Szia! A "Side Star Elegance" nekem ránézésre nagyon nem jön be...

Előzmény: abcdefgh0000 (65981)
Utazó HUN Creative Commons License 5 napja 0 0 65989

És a medence higiéniája csak tovább romlik amikor a NAGY közös "fürdés" a hab parti napja eljön. Minden héten megismétlődik egy kiválasztott napon! :-D

Előzmény: malazs (65988)
malazs Creative Commons License 2025.12.10 -1 3 65988

Mondjuk ha tengerparti nyaralásra megyek, akkor a húgyos fertő medence az ami a legkevésbé érdekel. 

Előzmény: abcdefgh0000 (65987)
abcdefgh0000 Creative Commons License 2025.12.09 0 0 65987

Szia köszi a választ!

Annyira azért nem jó ajánlatok voltak hogy kétes minőségű szállodába menjünk. Viszont ami érdekes lehet, Sidében nyílik egy új Seaden szálloda a Seaden Sea World mellett közvetlenül, most bevezető áron foglalható. Pontosítva Kizilagacban. Júniusra ígérik a nyitást, kérdés hogy lehet -e ebben bízni, mi augusztusban mennénk. Seaden De Mar néven fut. Egész jók az árak, a kinti medencék hatalmasak, ami szerintem Sidében nem olyan alap. 

De várunk sztem februárig, amúgy is ott körül  szoktunk foglalni, hátha lecsillapodnak az árak.

Előzmény: malazs (65983)
hunaqua Creative Commons License 2025.12.08 0 0 65986

"Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn délelőtt közölte, hogy aláírják a légiforgalmi megállapodás módosítását, ennek köszönhetően hetente 105 légi járat fogja összekötni Budapestet a legnagyobb török városokkal,"

malazs Creative Commons License 2025.12.08 0 0 65985

Illetve DEB-IST is indul jövőre,az is jó, mondjuk egy DEB-SAW jobb lett volna,de a legjobb DEB-AYT vagy esetleg DEB-DLM lett volna. No meg majd látjuk mi alakul Nagyváradról. Igen szimpatikus a reptér, szépen is pörögtek idén a charterek is és a menetrendszerinti járatok is. Hátha valamelyik légitársaság ráugrana egy menetrendszerinti AYT járatra.

Előzmény: gambl-R (65984)
gambl-R Creative Commons License 2025.12.08 0 0 65984

Április végétől indul a BUD-ESB  járat.

Hátha jól jön valakinek!

malazs Creative Commons License 2025.12.08 0 0 65983

Mind2 hotelben ugyanaz a barátom volt. Sherwood Dreams-be 4 éve, nem igazán volt megelégedve. Side Star-ban viszont több mint 10 éve, nem tartozott a kedvencei közé,de azt mondta akkor hogy ár/érték arányban elfogadható.

Amúgy tök feleslegesnek tartom még ilyenkor nézelődni, ha csak nincs egy visszautasíthatatlan ajánlat.

Ilyenkor még csak "standard" árazás van, a hotelek is csak tapogatóznak. Nagyjából Február-Március környéke az amikor már reálisabbak az árak.

Előzmény: abcdefgh0000 (65982)
abcdefgh0000 Creative Commons License 2025.12.08 0 0 65982

Sherwood Dreams Belekről van infója vkinek?Egész jó árat kaptam.

abcdefgh0000 Creative Commons License 2025.12.08 0 0 65981

Sziasztok!

Side Star Elegance Hotelről van tapasztalata vkinek?Nagyon magasak az árak mindenhol, próbálok Sidében keresgélni jövő nyárra Belek és Lara helyett hátha úgy jobban kijövünk. Köszi előre is!

kirgizke Creative Commons License 2025.11.17 -1 0 65980

Most már azt írják, hogy rovarírtás volt a szállodában, ahol megszálltak. Simán okozhatta az is, Egyiptomban is történt hasonló eset. :-(

Előzmény: martinaxe7 (65979)
martinaxe7 Creative Commons License 2025.11.14 -4 0 65979
abcdefgh0000 Creative Commons License 2025.11.12 0 0 65978

ne is mondd, telórol asztali gépről mindenhonnan próbáltam.de köszi hogy megnézted!

Előzmény: gambl-R (65977)
gambl-R Creative Commons License 2025.11.12 0 0 65977

Érdekes... 

Nekem simán működik. A fizetésig nem vittem el ugyan, de az árajánlatokat gond nélkül adja. 

Előzmény: abcdefgh0000 (65976)
abcdefgh0000 Creative Commons License 2025.11.12 0 0 65976

próbáltam több eszközről is de mindenhol ugyanaz

abcdefgh0000 Creative Commons License 2025.11.12 0 0 65975

igen

Előzmény: gambl-R (65974)
gambl-R Creative Commons License 2025.11.11 0 0 65974

https://www.kumkoybeachresort.com/

Ezen az oldalon nézted? 

Előzmény: abcdefgh0000 (65972)
abcdefgh0000 Creative Commons License 2025.11.11 0 0 65973

köszi, én is erre gondoltam, hátha jó ár lesz

Előzmény: malazs (65970)
abcdefgh0000 Creative Commons License 2025.11.11 0 0 65972

Available room couldn’t be found for active market on the system

Köszi hogy megnézted!
Ez fura, én most is próbáltam de megint nem hozza. Emailben is kértem már 2x, a válasz az volt hogy csak irodán keresztül lehet foglalni.

Előzmény: gambl-R (65971)
gambl-R Creative Commons License 2025.11.11 0 0 65971

Miért ne lehetne egyénileg foglalni? Kiváncsiságból rámentem a weboldalukra és működik az online foglalás. 

Előzmény: abcdefgh0000 (65969)
malazs Creative Commons License 2025.11.11 -1 0 65970

destinia.hu ? 

Előzmény: abcdefgh0000 (65969)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!