Sziasztok. Babetta 207-es első rugós villában a felső perselyt hány centire kell beütni? Illetve van valami jó házi megoldás a persely dörzsárazására (sajna nekem nincs dörzsár szerszám) mert nagyon nem stimmel a mérete amit lehet kapni. Lehet egyáltalán kapni méret pontos teleszkóp perselyt?
Sziasztok. Volna-e valakinek kompletten dekompresszor kar eladó bowdennel csavarral teljes komplett? Sehol nem találok komplett gyárit. Köszönöm. Fotót ha tudnál mellékelni ha van MEGKÖSZÖNNÉM!
na ez a babett rendesn megszopatott , ha elindultam ment egy darabig de általában a legrosszabb helyen lefulladt mint amikor kifogy a benzin, kétszer kicseréltem a porlasztot vettem egy del ortot is, mégse volt jó, leginkabb a benzincsapban a gumi hol eldugult hol müködött, imádom az ilyen baromságokat
Pontosan értem amiről írsz. Vannak, akiknek akadályt jelentenek, akit gyorsan le kell győzni. Én kismotoros és autós is vagyok, ezért fokozottan figyelek rájuk, ha autóban ülök. Ez a közlekedési kultúra része, amit számtalanszor tapasztaltam, amikor Ausztriában jártam. Nagyon előzékenyek voltak, van mit tanulni tőlük.
Tényleg el tünt itt minden régi Babettás, azt vettem észre más oldalakon is ha nincs egy két nagyokos akkor bedül a forum. Mármint ezek a nagyokosok sajnos elriasztják a többieket,
köszi atanácsot de volt olyan gyertya amelyik csak hosszabb idö után mikor már meleg volt a motor ugy nézett használható de menet közben az is feladta mig a Pal ilyet nem csinált.
Más kérdés én Pécsi vagyok, számtalan kerékpár ut van, Rájöttem ott nem támadnak husz centiröl az autosok. Csak azt nem tudom ezt tolerálják a hekus döncik???
Ma ujra rájöttem hogy Babettát csak Palgyertyával lehet használni,az összes többi sz..t ér, számtalanszor beslusszolt a másik gyertya vagy nem is adott le rendes szikrát, Nem reklám csak tapasznyalat
Ezzel én is így vagyok. Nekem ez a fórum fontos, mert eddig itt mindent meg lehetett beszélni. Ha visszaolvasok, ez mindig így volt. Sokszor jó visszaolvasni, a régi szép időkre.
A facebook engem nem érdekel, én itt vagyok otthon. Kedves barátom, aki már nincs köztünk, mindig ide írt, nagyon sokaknak segített, ezért örök hála Neki.
Sziasztok , viszonylag elég könnyen beindult, a benzincsap volt csak eldugulva, sebességeket is veszi, bár az olaj csere az esedékes lenne, gondolom 80w90 jo valasztas lehet?! Az ülés viszonylag szép, de eléggé kivan keményedve mivel lehetne lekezelni , hogy kicsit kipuhuljon? Mellekelek egy kis videot rola:https://youtube.com/shorts/0L79pf3FovE?si=wcpfi3EK1msFPoL3
Az előző Hsz-emet Neked szántam, de figyelmetlen voltam és másnak íródott. Én a helyedben megpróbálkoznék egy beindítással, mert ezek az egyszerű motorok általában működnek. Az én motoromon is nagyon régi gumik vannak, de bírják. Szerintem csak akkor cseréld, ha nem jól viselkednek az úton. A mostani gumikra sajnos elég sokan panaszkodnak.
Ha lesz majd időm befogom üzemelni, és beszámolok,róla,hogy mi van vele eddig kis 2t olajat öntöttem a hengerbe átforgattam. Egyébként ugye teljesen laposak voltak a kerekei tegnap előtt fújtam bele 2 bart szépen tartja a nyomást azóta is 78 asak a gumik rajta és repedezve sincsenek ,nyílvan nem lenne egészseges ezekkel közlekedni.. de azért ezekbe még van anyag...