Többször (sokszor !!!) meg kell hallgatni, szerencsére :)) Szerintem nagyon magas a színvonal és igazi, markáns a hangzás. Szinte végig! És baromi jót tett, hogy újra vannak billentyűs részek is, gazdagítják a dalokat. Persze lehetne "sírni", hogy nem olyan mint az Electric, a Love vagy a Sonic Temple. De jó sok év eltelt és a banda is sokat változott az említett lemezek óta. A minőség viszont maradt, Ian és Billy még most is nagyon jól tolja. Jó lenne idén is látni őket valahol Európában...
Nem vagy egyedül, a Beyond nekem túl direkt lett. Nem rossz, csak hallatszik rajta, hogy nagyot akartak robbantani. Nekem a Born into This amúgy kurvára bejön, most hallgattam meg és összevetettem az újjal. Kicsit talán slágeresebb volt, és változatosabb, a mostani meg mélyebb, sötétebb. De összességében mindkető nagyon fasza.
Mintha a Born Into This megjelenésekor nagyobb lett volna a pörgés a topicban.
Nem értem az okát, szerintem ez a lemez sokkal jobb lett, de nekem még a Beyondnál is jobban tetszik, bár meggyőződésem, hogy ezzel egyedül vagyok:)
Még mindig nincs meg a lemez, nem akartam megrendelni, egyébként meg nem láttam sehol. Még a Mammut Saturnban sem, pedig ott páratlan a választék a jó lemezekből.
Szerdán megyek Bécsbe -nem emiatt- de azért ott csak megkapom valahol:D
A sok nyavalygás helyett inkább azt mondja meg végre valaki, honnan lehet ellopni, most nehogy már fizteni kelljen érte, amiből ők jogdíjat kapnak, amiért dolgoztak, köszi.
Nem tudom, miért beszél mindenki slágerekről az album kapcsán. Szerintem nem üt elsőre egyik szám sem, sokadik hallgatásra mászik bele az ember fülibe a legtöbb. Ezt nem negatívumként írom, csak a slágernek az a fő tulajdonsága, hogy azonnal elkap. Ennek a lemezek az igazán nagy erőssége az őserő. Kezdve a borítótól az utolsó hangon át Ian kinezetéig.
Kiadó: Cooking Vynil Honlap: www.thecult.us Szerepek szerint éljük az életünket, melyeknek formálásában létezik ugyan egy bizonyos "törzsanyag" – ezt egyesek genetikának, mások léleknek hívják –, de sajnos nem mindig áll rendelkezésre olyan rendező, aki kiigazítaná a rossz[...] Bővebben!Tovább »
Túl vagyok két hallgatáson. Lehet, hogy az eddigi nagyon pozitív kritikák miatt túlozottak voltak az elvárásaim, de nekem nagy csalódás a lemez. A 2001-es visszatérés óta nekem a Born Into This a kedvencem (gondolom ezzel erősen kisebbségben vagyok), ez pedig szerintem az új évezred eddigi legyengébb The Cult lemeze.
A The Cult a rocktörténelem része, ezen vitatkozni nem igazán érdemes. Bár rövid ideig voltak ugyan az igazi rivaldafényben az 1989-ben kiadott Sonic Temple lemezük egy ideig a rocksztárok státuszába repítette őket. Aztán út a lejtőn lefelé, majd a törvényszerű végkifejlet[...] Bővebben!Tovább »