Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Rollover1981 2013.06.04 Creative Commons License 42

Ha takarást szeretnél csináltatni akkor keresd Rolit (Budapest Tattoo). Nagyon szép takarásokat készít nagyon egyedi formában és jó áron. Előre meg is tervezi és photoshopban meg is tudja mutatni milyen lesz a végleges minta, még mielőtt megcsináltatnád.

Vato Loco Tattoo 2012.02.23 Creative Commons License 41

Ha pedig már olyan sok a festék (pl egy tetoválást, már takartak másikkal, de az is borzasztó) (sok ilyennel találkozunk), akkor ajánlott a lézeres kezelés előtte, amivel halványítani lehet, s aztán jöhet Deep ink. ;)

Deep ink 2011.07.27 Creative Commons License 40

Tetoválást csak profi körülményk között csináltass! Ha pedig van egy elrontott tetkód, azon is lehet segíteni...eltakarni. Nézd meg az oldalam: www.tetovalas.vilaga.hu

wednesday_me 2011.03.21 Creative Commons License 39

Sziasztok!

 

Már csak 183 ember gondolata kellene a szakdolgozatomhoz (hogy meg legyen az 1000 fő), a témája: A tetoválás mint médium:)

 

Íme a link, ha kedvet kaptatok, illetve küldjétek bátran tovább!:)

 

https://spreadsheets1.google.com/viewform?hl=hu&hl=hu&formkey=dHZrdTNjWWVvQUdMcHc3NUlabFAzenc6MQ#gid=0

 

Köszi előre is!

ÁlSzentPóniLó 2009.06.12 Creative Commons License 38
Rég volt már hozzászólás, de hátha mégis vlki idetéved. Az előttem lévőnek annyit, hogy sajnos sokan nem tudják, hogy egy egyszerű csillagnak is lehet jelentése.. Én a inap azt csináltattam és persze, hogy nem látszik hogy miért, de én és a hozzám közelállok tudják. Nekem perpillanat a kitartást szimbolizálja (azért is csináltattam az egyik leghuzosabb részre, így mutatva hogy se fájdalom se akadály). Min1 mér nem ezért írok :) Eltakarni lennének ötleteim 1 lány számára.. :) de nem tudom hol lehet, ékszerekkel, sálakkal, ha kicsi tapasszal.. De szerintem is a kozmetikust! :)
kensei 2008.10.08 Creative Commons License 37

A tetoválás igen is jó dolog, már ha van jelentése. Ha az ember azért csináltatja mert a divatot követi az már nem annyira. A tetoválásokat régen nem ezért csinálták. A legtöbb kultúrában fontos szerepet tulajdonítottak neki. Úgy tartották, hogy az ember bőrén lévő ábra megvédi a viselőjét a rossz szellemektől, démonoktól, spirituális szerepe volt, a felsőbb világgal való kommunikáció. A törzsben elfoglalt rangot is ezekkel hangsúlyozták. A tetoválás az ember lelkének a kivetülése is lehet. Egyébbként igaz, akinek nincs elhivatottsága a művészet ezen megnyílvánulása iránt az ne is csináltasson.

Én is gondolkoztam már, hogy csináltattok magamnak az ősi tebori módszerrel. 

Dorisz Baby 2008.09.15 Creative Commons License 36
Miért lenne hülyeség a tetoválás?? Miért röhögsz a tetovált embereken?? Ha nem tetszik, ne nézd, és ennyi... én most vagyok 17, és van 2 tetkóm. Noés???
hilg 2007.07.27 Creative Commons License 35
sziasztok!! olyanokkal szeretném felvenni a kapcsolatot pár email erejéig, akik már távolíttattak el magukról tetoválást. szeretném, ha megosztanátok velem a tapasztalataitokat! előre is köszi!!
bogyoka20 2007.07.11 Creative Commons License 34
Én meg rajtad röhögök!Ritka primitív lehetsz!
Előzmény: gomba+++ (33)
gomba+++ 2007.07.08 Creative Commons License 33
Kár volt hülyének lenni nem?! Életkor nem mentség! Egy 6 éves gyerek is legyen előrelátó ám! Én mindig röhögök a tetovált embereken. Ha büszkén viseli akkor pedig tudom róla hogy még mindig hülye! ííííí
el-camino 2007.04.27 Creative Commons License 32
Hi.
Csak egy jó tanács annak aki még nem tudja, hogy kinél varrasson!Budakeszin lakik egy embernek látszó valami, aki most ott tetovál a lakásán.Boros Róbert(Bonca) néven "ismert".Barátnőtöket,feleségeteket soha ne vigyétek el hozzá, és főleg ne engedjétek hogy egyedül menjen, mert a srác gusztustalanul becserkészi a nődet, függetlenül attól, hogy barát,haver, vagy ismerős nője, és ha a csaj kicsit is kapható rá, megkeféli.A szemedbe teljesen mást mutat.Egyszóval egy igazi féreg.Az összes munka begyulladt amit eddig csinált.Ez nem lehúzás, de nem szeretném, ha más is ebbe a cipőbe lépne!Ui:Luzer amúgy, csak nagy az arca.Üdv mindenkinek.
Pippo_NG 2007.03.18 Creative Commons License 31
Kössed be, vagy ragtapaszozd le, és mondd, hogy megsérültél!
Előzmény: pulikuty (2)
Pippo_NG 2007.03.18 Creative Commons License 30
Én Bepanthennel szoktam kenni. Reggel és este is fürdés után, nagyon-nagyon vékonyan. Magadtól érzed, hogy mikor lehet abbahagyni (kb. 2 hét, de gondolom személye válogatja). Kb. akkora unod meg, meg felejted el :) Ja, és kaparni soha, vízben nem áztatni!
Előzmény: STEVEMORSE (26)
Akinom89 2007.03.18 Creative Commons License 29
A tetoválást nemcsak azért takarhatja el valaki, mert szégyelli, hanem, mert tényleg mehet vagy kerülhet egy olyan helyre, ahol ezért kinéznék őt!
Én szeretnék tetoválást, de nekem is van egy olyan gondom, hogy rengeteg anyajegyem van, a testem több pontján és így nehéz kitalálni a mintát, na meg pénz is kéne :))

Előzmény: endorfin22 (25)
D.Liaisons 2006.12.04 Creative Commons License 28

Szia, nekem a srác, aki a legutóbbit készítette, azt mondta, hogy a májfolt nem probléma, csak az anyajegy. De persze járj utána te is.

Ja a témához: Akinek probléma a tetoválással való megjelenés, az mi a bánatért tetováltat?

 

A másik: az egy-két centiméteres tetoválásoknak mi értelmük van?

Előzmény: STEVEMORSE (26)
STEVEMORSE 2004.08.24 Creative Commons License 26
szevasztok ,szerintetek májfoltba tetováljak??S aszt kérdezném meg hogy eleinte a tetoot mivel kenitek,s begyogyulás után,mivel ,válaszaitokat várom kösz szeasztok
endorfin22 2004.01.15 Creative Commons License 25
Hellosztok, ha jól látom elég rég szólt hozzé bárki is, de remélem azért páran nézik ezt is! Aki azt mondta, hogy "minek csináltat az olyan tetoválást, aki utána el akarja takarni, vagy tüntetni" az nézzen magába egy kicsit. Nincs olyan ember, aki ne bánt volna meg valaha is vmit. Miért ne lehetne éppen ez egy tetoválás? Miért ne lehett volna ez egy elhamarkodott döntés? Föleg fiatalon, tizenegynéhány évesen. Én is megbántam, ráadásul az enyém házilag készült, s nem néz ki túl szépen, s mivel a böröm már nem fogadja be a festéket-mert persze vannak iylen bőrű emberek is- egy csúnya szürkés maszat vana bokámon, így most azon vagyok, hogy eltüntessem. Sajnos ez nagyon költséges, s nem is marad utána semmi, de szerintem megéri. Igy csak azt tudom tanácsolni, hogy fiatalon ilyenbe nem menjen bele senki, mert úgy járhat ,mint én. De ha már vki hasonló cipőben jár mint én, s elakarja távolítani, annak azt ajánlom nézze meg ezt a honlapot:

http://www.bajuszhuba.trinety.hu/index.html

Itt talán megtalálja azt, amit keresett.
Mindenkinek további szép napot!

szofilight 2003.12.27 Creative Commons License 24
hali.
Nem olvastam végig az összes hozzászólást úgyhogy bocs, ha valamit félreértettem. Szóval. Valaki azt írta, hogy ha már kitetováltatja magát az ember akkor válalja is fel. Nos. Arra is gondolj, hogy én pl. 14 éves vagyok. Nagyon akartam tetoválást, de gondolhatod, hogy mit szóltak a szüleim. Ezért olyan helyre csináltatom hogy ne lássák. Ez is ideiglenes eltakarás! És nem azért mert nem válalom fel, mert bárki megkérdezi elmondom, hogy van. De nem akarom, hogy a szüleim megtudják, hogy az engedélyük nélkül megcsináltattam. Ez nem a "nem vállalom fel" szlogen alá tartozik. Csak a "nem szeretném ha tudnának róla" szlogen alá.
Köszi, hogy elolvastad!
Csáó!!!
SliDe 2002.06.06 Creative Commons License 23
A sógorom tetováló-művész. Munkáit a www.tar.hu/bodi_peter címen találjátok.
flyOrDie 2001.06.20 Creative Commons License 22
ezt már teljesen felesleges felhozni (halottnak a szenteltvíz)
Előzmény: Törölt nick (18)
Allia 2001.06.20 Creative Commons License 21
Nnna. Emil ment. :-)
Előzmény: pulikuty (17)
Allia 2001.06.20 Creative Commons License 20
Megkaptam, mindjárt küldöm a választ, csak még a telefonszámot kutatom. :-)
Előzmény: pulikuty (17)
pulikuty 2001.06.20 Creative Commons License 19
Legyen elég annyi, hogy az esküvőm. Hogy miért nem vállalom ott fel, az azt hiszem az én dolgom. Kilóg a ruha alól és nem mutat elég jól stb, stb.
Csak segítséget vártam, hátha valaki tud valami használhatót, nem kell mindjárt lehurrogni miatta!
Előzmény: Törölt nick (18)
pulikuty 2001.06.20 Creative Commons License 17
Emil ment.
Előzmény: Allia (16)
Allia 2001.06.19 Creative Commons License 16
Arra én is kíváncsi lennék, hogy milyen rendezvényen nem lehet felvállalni egy tetoválást. És vajon hol van, hogy nem lehet ruhával eltakarni? Én sosem takargattam őket. De ha már muszáj, akkor tényleg kozmetikustól kérj tanácsot, vagy filmgyári sminkestől (talán tudok ajánlani egyet, ha nagyon fontos).
flyOrDie 2001.06.19 Creative Commons License 15
A végleges eltűntetésre van valami lézeres módszer, magyarországon is csinálják, véletlen olvastam valahol, rákereshetsz az interneten. De csak az ábrát tünteti el, utána ott marad egy nagyon durva heg. (magyarul akkor jó, ha az ábra jelentése zavar, kinézésre nem javít).
Előzmény: torpi (14)
torpi 2001.06.19 Creative Commons License 14
Sziasztok!

Hogyan lehet teljesen eltuntetni? Tudtok valami modszert?

deltoid 2001.06.18 Creative Commons License 13
Nekem a homlokomon van, mikor templomba megyek, rátolom a napszemüveget.
Előzmény: helion (12)
helion 2001.06.17 Creative Commons License 12
Igen,egy sebkötés megtenné,bár nem tudom,hol nem lehet felvállalni egy tetkót.Magam részéről sosem takargatom az enyémet,ez van.
Előzmény: HEnci (10)
pulikuty 2001.06.17 Creative Commons License 11
Felhozom, hátha van valakinek használható ötlete!
Közben eszembe jutott, hogy volt egy osztálytársam, aki a ronda vörös pigmentfoltokat takarta el az arcán valami kencével. Sajnos vele azóta nincs kapcsolatom, úgyhogy nála nem tudtam érdeklődni!