Keresés

Részletes keresés

pájázó Creative Commons License 25 órája 0 0 39960

a rend kedvéért .. ha valaki a törvények ismeretét tartaná elégnek az értelem-rend terén .. ...

 

// ..

sajnos a megújuló.. vízi.. geotermikus energiák ..stb .. még mindig nem oldják meg azt hogy hosszútávon .. ne éljük fel a bolygót. A mobilizálható energia engedi az emberiség szabadságát... a bolygón élni .. foglalkoztatáspolitikát szolgálni ...kényelmes ha nincsen.. gondolatod, de akkor is pont olyan mint ketrecbe zártan élni... !! .

Nem gondolom az atom energia felhasználásának módja nem fejleszthető.. s emberbarátibbá ne lehetne tenni hogy akár zsebben is hordhassuk .... valójában MÉG nem tudjuk kordában tartani.. mint a ceruza elemben zajló kémiai reakciót ..

nem jutottál el a kémiáig .. ami a szerves létforma lapja ... is !s mivel a valóság *kémia alapokon* működik a szerves létforma .. ha gondolataiból kizárja ezen információt.. úgy valójában, az élete kín.. keserv..háborúk a javakért.. születés.. halál.. lesz .. eldobva haláltalanság, fejlett infrastruktúra lehetőségét.. hiszen a valóság létének alapja -nyelve a kémia . A tudatlanságot mint kulturális .. foglalkoztatáspolitikai szükséget .. már az óvodában megismerjük. a *napossággal*.. iskolában-hetes . A mai, szervesben gondolás.. gazdasági .. hatalmi értéke... !

a kollektív tudattalan-t a Mengyelejev táblázat tartalmazza. ..

s mivel nem a valóságig ..jut az egyed.. csak az irodalom szerint -i személyiségekkel találkozik.. így lesz belőle identitások rivalizációja az egyedben .. társadalomban=halandói szellemiség. Lévén nem *teremtői tudását csiszolja.. csak a másik--mások fölé-kerülési lehetőségét kutatja* mint halandói létélmény, a halandósági időkorlát vélelmezése okán, gondolt értelmes hozzáállásként ... s nincsen miért a létet a haláltalanság állapotához igazítani vélelmezés okán.nem gondolva tudásával-teremti valóságát, s ha CSak kapcsolataira figyel ... az "anyag" miben ez történik..- megéli nem része - eszköze valóságának..gondolása, a halálának oka .. hiszen nem szán -rá gondolatot,.. nem táplálja, .. csak feléli,..

 Jung- nak is csak annyi gondja volt az akkor ismert szellemiséghez /isten kultusz=gondolkodás mód/, gondolás-teremtés kihelyezése az egyedből.. az egyed uralhatósága .. vezethetősége,,/ igazította az egészséges szellem ... gyógyítás fogalmát... :) 

ma a tudat teremtette világ margójára ezt írom...az istenhit- nek köszönve .. a lányok gyermekeket szülnek ... színesebbé tegyék AZ ÉLETÜK s Idős korukban gondjukat viseljék.../gondolat=teremtés/.Így történt hogy mára, már nincsen is időnk egymásra hiszen a foglalkoztatás politika nem az életet csak az egymáson élősködést oldja +. Így történt hogy a technológia .. mi a szabad időt hozná el .. csak a humán erőforrást váltja ki a gazdaságos termelésből... hiszen nem beteg .. nem fárad .. nem megy meccsre ..műkörmöshöz...vagyis a múlandóság senkinek nem érdeke.. a mulandóság a gondolkodás képtelenség-dogmatizmus-fanatizmus... - szokás .. a szokás az értelem rovására van ...viszont vannak komoly nyelvtani irodalmi viták a státuszok fenntartása érdekében a butaság jegyében.. nem értve vagy mindenki mindent tud .. vagy nem fenntartható a világ.. s ha valaki azt gondolja,.. "na és majd lesznek mások" .. az inkább kezdjen el pakolni, mintsem néhány atom töltet rövidítené le hosszas szenvedésünket miattuk...

 

 

Veszpremi Creative Commons License 2017.09.09 0 0 39959

Még az is lehet :) De én ebből inkább a statisztikát akarom leszűrni, már ha lehet.

Előzmény: Jahno (39956)
gepesz Creative Commons License 2017.09.09 0 0 39958

Mióta az eszedet tudod..

Ja.

Ezeket a zagyvaságokat a te agyad elli, vagy másolod valahonnan ezeket a szarokat.

Megpróbáltam elolvasni.

Nem megy.

Előzmény: sniffí (39957)
sniffí Creative Commons License 2017.09.09 0 0 39957

mióta az eszemet tudom figyelem magunkat embereket. Mára a kultúra -szellemiség alakulására, ezt a magyarázatot találtam ...... a szaporodás késztetése az ösztönlénysíég késztetése, ez elsősorban a lányokon keresztül öregbedik , nemzedékről nemzedékre. Életük végességnek szükségét vélve, a gyermek nevelés szinte kitölti saját tapasztalásuk s az illetékesek által alátámasztott létidőt.. . A halandóiság szempontjából nem is a világ meg ismerhetősége még mindig a cél csak a gyermek beillesztése a foglalkoztatáspolitikába, s az ideális párválasztás. Így mivel nem a világot s lehetőségeit tárjuk fel magunk előtt , valójában egy belterjes önpusztító lényekké válunk egyre inkább ahogyan a bolygó ellátó kapacitása szellemiségünknek köszönhetőn egyre apad...Vezetőink/ papok, politikusok, tanárok / igazságai hatalmuknak -megkérdőjelezhetetlenségük okán az emberiség pusztulását okozzák, olyan civilizációt teremtve ahol az értelem valójában nem haladja meg a fejlett eszközhasználatot ... amire státusszal , pénzel bírják rá az egyedeket. Lévén a vélelmezett-tanult kiszabott létidő értelmében , nem is él-gondol az egyed csak .. csak a kínált lehetőségek szerint tölti vélelmezetten biológiai ,...sors... természetfeletti által kimért létidejét.. .. nem megértve, A lét időt szellemiségünk determinálja jövőnk lehetőségét, ezt asztrológusként vettem észre hogy az egyed .. valójában szoftvert kér jövője alakulásá-ÉRT. Ami felismerésem szerint nem a tudatos fejlett szellemi lény ismérve, aki tisztában volna teremtői mivoltával.Így mára világossá vált előttem az emberiség vezetői , tudva vagy tudatlan az egyén tudatos vagy tudatlan szellemi korlátjait TEREMTIK mi által elfogadja a vezetők igazságait a valóság mikéntjéről. Így nem is tudja saját elmúlását ,, fejlődésképtelenségét determinálja -programozza jövőjeként.beérve a vezetés kínálta, .oktatás. megfizetettség időtöltési élményével.... . így valójában sohasem megismerhetővé téve, lehetőségét-értelmét is, önmaga s a valóság viszonyról szerezhető tudásnak. kihelyezve a tudhatóságot-értelemt az egyedből, ... felelősök igazságát követve...
A buddhizmus a közép útja *itt és most* a születés és halál közti középre utal .... ahol tehetünk magunkért világért .. egymásért*mester tanítványi viszony*... ebben bizony nincsen helye sem mennyországnak , sem inkarnációnak... csak nekünk. Így persze sokkal nagyobb felelősség hárul az egyedre .. mint azt a jelen kultúra-szellemiség, gondolni engedné ... mint sem a bér szalag hossza engedi-kívánja ..

/kj buddha/

/nem saját magával .. csakírogat hozzászólás híján.... rend -értelem -ről. mert igazság az van dögivel/

Előzmény: t.lantos (39950)
Jahno Creative Commons License 2017.09.08 0 0 39956

Met biztos messziről látszik, hogy becsületes arc vagy és azokat nem vegzálják feleslegesen. Nagyon helyesen, nem?

Előzmény: Veszpremi (39954)
gepesz Creative Commons License 2017.09.08 0 0 39955

Igaz.

Előzmény: Veszpremi (39954)
Veszpremi Creative Commons License 2017.09.08 0 0 39954

Pontosítom a nézetemet. Nekem az nem munka, hogy 3-4 rendőr ücsörög bent a kocsiban és sebességet mérnek. Az naplopás, pénzbehajtás. 99.9%-ig ezt csinálják. Az sem munka, hogy furigáznak a kocsival, és a jól látható szabálytanakodókat (érdekes, én látom, ők nem) sem szedik ki. És igencsak ritkán látni őket igazoltatni/gyalog, mert igazából csomó dolgot úgy tudnának lefülelni, nem kocsiból.

Előzmény: gepesz (39953)
gepesz Creative Commons License 2017.09.08 0 0 39953

Ha az igazoltatások számát nézzük, akkor valóban nem dolgoznak, bár nem hiszem, hogy ez lenne a fokmérő.

Viszont az ellenőrzésere való hivatkozás nevetséges, álságos, képmutató. Mintha a kormánytagokat érdekelné, hogy hányan halnak meg balesetben.

PÉNZBEHAJTÁS!

1968 óta vezetek. Mindig volt járművem, nincs kiesés. 5 ellenőrzésre emlékszem. Legyen 10.

És bejött két büntetés.

KOPP, KOPP

Semmilyen balesetben nem voltam részes. Kb.10 évig vezettem Bp.-en és a 4-es úton.

És megint kopp, kopp.

 

Előzmény: Veszpremi (39952)
Veszpremi Creative Commons License 2017.09.08 0 0 39952

Sosem értettem meg, minek kell reklámozni, ha úgy tesznek, mintha dolgoznának. http://privatbankar.hu/kozerdeku/oriasi-razzia-jon-az-utakon-ezeket-ellenorzi-hetfotol-a-rendorseg-311728

Engem kb. 250e km óta nem igazoltattak, de lehet, hogy még több. Azaz nem dolgoznak, csak pénzt hajtanak be.

Jahno Creative Commons License 2017.09.07 0 0 39951

Másik csoportban 10 éve benne vagyok, mikor beesett egy ilyen igazi KGST-s háttérhatalmas ötletelős hülye. Akár ismerhette is volna a stílusom, mert 2 évig vitatkoztunk szarokon, mikor meguntam. Sniffí hozzászólásaiból véletlenszerűen ollóztam a megmondásai alá és igazából csak az értelmiségnek tűnt fel, hogy trollkodom ezerrel, a buták teljesen jól elvitatkoztak vele, csak akkor lestek furán mikor tényleg nagyon nem témába vágott (pld. autós témában a trak rendszer kifejtése az vicces volt, de rájöttem mit akar mondani, hogy mit fejlesztett ki az Ikarusz :-D). Félelmetes.

Előzmény: t.lantos (39950)
t.lantos Creative Commons License 2017.09.07 0 0 39950

Most vagy az van, hogy 2 hulye beszelget, vagy skizofren a csavo, es sajat magaval vitatja meg a temat :)

sniffí Creative Commons License 2017.09.03 0 0 39949

trend vagy rend ...

 

azzal hogy embernek születtél lehetőséget kaptál hogy világ egyetemre járhass, tudatosodhas .. vagy tégla legyél falában .

.. a tudatos gyermek vállalás ott kezdődik , eldöntöm a alkalmas e világ miben élek arra hogy annak megélését kívánjam e másnak.A nevelés meg arról szól .. hogy megszerettessem vele az *embernek* lenit. Miközben szép lassan elsajátítja a világ működését...emberként levésének módját is , senkinek terhére ne legyen .. s szabad lehessen. S ne legyen emberségének rabja ha már unná vagy létét veszélyeztetné emberikénti lehetőségei.../szégyellem hogy ez igazából gyermekeim nevelése közben érlelődött meg bennem. A meglepetésem igazából az hogy a körülményeink alakulása, mennyire nem teszi lehetővé ezen lehetőségeim teljesíthetőségét ... s küzdhetek a halandói kultusz ideológia rendszerét képviselőkkel .. értelmetlen halál -haláluk ... gépies elvárásai ellen. Minek szükségét semmi más nem igazol hogy eddig is meghalt minden született .. s az nem lehetséges, hogy a szellemiségben volna a hiba ..

..lévén a szoftver nem az egyedről, csak a szoftverről szól valójában, így valójában a ma gyerek vállalása valójában. nem az egyedet-embert-emberiséget .... csak a miként embernek lenit diktálja...lévén a múlandóságának elfogadására kényszeríti strukturális ideológia alapokat elé tárva,, minek alapján szellemisége .. tudománya nem érheti el az életben maradás feltételeinek kigondolásának ***okát sem***.. Így az újonnan szültet sem lehet több mint az idő azon játékszere mit az "idő futtat" az esemény horizont változatosabbá tételére... de ha nem teszem mögé vélt irányítottságot ..

...akkor azt kell lássam az emberiség megrekedt a *felülről* vezéreltség /isten kultusz/ szellemiségében.. .. így ezt tükrözi hierarchikus /értelmetlenül-megalomán/ vezetői ... civilizációs struktúrája, mi az ösztön /állat/ idomított-állat lehetőségein nem mutat túl. ... hogy ez miért élet értelem .. mondja meg az aki annak éli- gondolja....

Előzmény: pájázó (39948)
pájázó Creative Commons License 2017.09.02 0 0 39948

tudod vagy sem...

de ha nem ismered a fizikát kémiát .. kivagy szolgáltatva azoknak akik azt gondolják ismerik a fizikát és a kémiát..ha nem ismerd a fizikát és a kémiát, elhiszed életnek amit eladnak neked életként... elhiszed meg kell halnod .. elhiszed az élethez pénz kell...elhiszed rajtuk kívül is van ellenséged kik ebbe a gondolkodásba-életmódba kényszerítettek.. mert nem meg ismerhető a világ szerintük ... Te meg elhitted.. s be álltál tudatlanságuk mögé....tudásnak vélve tudatlanságukat, értelemnek vélve értelmetlenséget. elhiszed fizika ill. kémia ismerete nélkül képes vagy gondolkodni ..... hogy jusson időd a világ megismerésére válaszd az FNA-t. Önteltségeden kívül mi diktálja értelmes vagy már, ha nem ismered a világot? .. s ha e mellé a tudatlanságod mellé gyermeket is vállaltál.. csak jó - hiszeműséged, tanáraid.. szüleid.. vezetőid felé, .. lehet mentséged rá. A létbiztonságod vélelmezése okán.

/ .. haláltalanság kapuját neked kell kitárnod.. a kulcs a kezedben...//

Előzmény: t.lantos (39946)
t.lantos Creative Commons License 2017.08.29 0 0 39947

Bar a rezgokorokben (istenem, hogy utaltam :) tortenetesen van ohm is. Igaz, van ott meg egy kis kapacitas meg induktivitas is. Es lehet, hogy meg mantrat is lehetne csinalni belole :)

Előzmény: Jahno (39945)
t.lantos Creative Commons License 2017.08.29 0 0 39946

Mondjuk ez a szerencsetlen az Om-ra gondolt.

Előzmény: Jahno (39945)
Jahno Creative Commons License 2017.08.28 0 0 39945

Ohm az ellenállás, nem rezgés. Bár a zakkant agyadnak tök mindegy.

Előzmény: sniffí (39943)
Laci_neo Creative Commons License 2017.08.28 0 0 39944

Hát igen... a vezetők napközben nyelvtanfolyamokra vagy a szeretőkhöz járnak...(konkrét esetet ismerve) . Lehet élen kéne járni a példamutatással?:)

Előzmény: Janulusz (39941)
sniffí Creative Commons License 2017.08.18 0 0 39943

...... a  rendben-lesz -en nemhívők ne olvassák el a továbbiakat. kérjenek segítséget .. olvastassák fel!!! csak is az elektronikus zene feltalálása óta tudjuk a zene nem elvisz valahova... csak ritmust ad az életednek ami a túlélésedet biztosítja.

az *ohm* alaprezgésedet biztosítja ... *minden egyéb hang a közösségi életet szolgálja vagy sem. // ez utóbbiaknak ajánlom önemésztés helyett az *ohm* hang átrezegtetését gyakorolni. // ezzel a túlélési esélyeik sokat javulnak, mivel a tudatos-nem-tevés tájékozatlanság lehetőségének vélelmezését vonja magával .... // gyakoriságával sokat veszít védelméből, hát tanulj hogy nehibázz mikor ...ritmust választasz ..hísz tudásod lehetőségét hordozza ... akár a jó-processzor, pc - dét /

pájázó Creative Commons License 2017.08.18 0 0 39942

... Te s mások gondolatai ezért haladhatták meg az átlagot ..... ha ránézünk az emberiség múltjára.. azt látjuk .. ha tervezve volna sem lehetne jobban.Az istent -hit nyájjá kovácsolja az ösztön lényeket.. nyáj biztonságágában fejődik az eszközhasználat, az eszközhasználat nyújtotta elérhető információ többlet .. felébreszti a világ megismerhetőségét, mit az istent hit vakjuk be .. valójában gátol. ez hozza el a tudatosodás értelmét az emberi civilizációban, ráébresztve az egyedet a világrészeit nem elég ismerni ahhoz hogy az egyed egészsége-teljessége megvalósuljon ,,, s fejlett civilizáció jöhessen létre. ami nem egymáson.. bolygókon élősködik de teremti őket.pont mint a mester tanítványi viszony.. mondhatni a világ megtanítja az embert teremteni a világot , hogy el ne szakadjanak egymástól.

Előzmény: Janulusz (39941)
Janulusz Creative Commons License 2017.08.13 0 0 39941

http://nepszava.hu/cikk/1137132-belefullad-a-tulorakba-a-magyar-rendorseg

 

A hatalom és a rendőri vezetés mindig is vissza élt a hivatásos kötöttséggel, és az állomány farokként történő használata a csalánosban már tradíció.

sniffí Creative Commons License 2017.08.10 0 0 39940

a mai gondolásban .. sokan érzik a *jót- helyest sértőnek*   így nehéz nem gyűlölködőnek tűnni ... ** *helyes fogalma* érthetőbb legyen itt van 4 választási lehetőség.szerinted mi szól az emberről -tudatoslényről?/1et választhatsz-- hiszen szellemiségedet mutatja ami mögül a többit is megéled-megitéled/

1. gazdaság

2.szeretet

3.értelem

4.élősködés

// a rend védelem .. ha politika irányítja .. tutira be bukta...a világ//

new_nicki Creative Commons License 2017.08.09 0 0 39939

Van valami fejlemény az újpesti igazoltatás ügyben? Nagy a hallgatás a médiában... 

t.lantos Creative Commons License 2017.08.07 0 0 39938

Gondolom ezen esetben nem tul gyogyulo, mert ne gyogyul.

Magyar rendor takarekos, nem lovi le, mint az amerikai, megoldja maskepp.

Előzmény: jim32 (39936)
Jahno Creative Commons License 2017.08.07 0 0 39937

Ha meghal, akkor főleg szakértés, boncolás, akármi.

Előzmény: jim32 (39936)
jim32 Creative Commons License 2017.08.07 0 0 39936

https://444.hu/2017/08/07/feljelentest-tesz-a-rendori-igazoltatas-kozben-meghalt-a-istvan-csaladja

 

A kommentek is érdekesek. 

 

Míg ügyelgettem orvosként az volt a helyzet, hogy 8 napon túl gyógyuló sérülés esetén automatikusan feljelentést kellett írnom. Ha valaki meghal, akkor nem kell? Nem értem.

 

Biztosan tilos leírni, de a fia, Ámon Olivér egy született zseni szerintem, a gyermekem egyik példaképe. Apa is szerepel néhány videóban, ha jól tudom, még Totalcar-osban is.

Captain Reynolds Creative Commons License 2017.08.07 0 0 39935
Előzmény: Captain Reynolds (39933)
sniffí Creative Commons License 2017.08.05 0 0 39934

.... úgy ... fejlesztik a miről kommunikáljunk ...lehetőségeit... mióta istent hitre nevelnek, az értelem rovására az akarat diadala az értelem felet .... deee kívánja e értelmeslény, értelmeslény pusztulását. Az állat biztosan nem, az éhes meg szomjas ... az haragot tartani elme híján képtelen .... csak az ember hibázhat teremtési képességét bizonyítva. Istene mellé feltalálta az indulatot. vagy csak a teremtő képességét még mindig nem ismerte fel. na de ha nem ismerte fel.. mitől lenne értelmes !https://www.facebook.com/thisisinsiderdesign/videos/534507670224200/

Captain Reynolds Creative Commons License 2017.08.05 0 0 39933
sniffí Creative Commons License 2017.07.28 0 0 39932

bocsi .. mostanra sikerült össze raknom,...

 

a ma oktatás rendszer / föld bolygó/ az értelemnek mond ellent, tudás elsajátításának szintek-értékrendjének lehetőségét vélve... . Valójában csak a foglalkoztatáspolitikát szolgálja ki .. nem az egyedet készíti fel az életre , .. mint kötelező oktatás.. !!

 

tervezés.- építés?

... az értelem . értelmezésével van a gond. hiszen az a teljesség élményének a lehetősége. Ha ezzel nem vagy képes beazonosulva *LENNI* .. valójában a tudatlan-történelmi másolás -hápogásába betegszi - hal bele az egyed. Lévén valójában az életért így életérét semmit nem tesz .. csak szokásokat -ideológiákat ütköztet a társadalom platformján .. én -embernek-tudása szerinti-énképének lehetősége szerint.. leginkább a kultúra kínálta megélhetés foglalkoztatás alapján... de nem gondol az élettel. // vagyis ha nem vagy isten -transzcendens .. a tudást hiába ismered nyelvtanilag ha nem tudod alkalmazni a világra .. csak a másik emberre, .. kultúrára.,.. az istent nem szeretni imádni.. hivatkozni.. kell. egyed szinten azzá válni munkáját végezni. . hívő meg nem igazán gondolja istenévé válhatna.. hiszen csak része istenének /. a * vita* sajnos sportá lett, a LENNI rovására .. ott hol " isten tudhatja" zárja el a tudás lehetőségét .. a foglalkoztatás politika vezetői pedig garantálják ennek betartottságát.pedig az .. ember aki felismeri a világ állapotát ami a káosz-ösztön .. s próbálja irányítani fejleszteni.. ám jelenleg beérte annyival, az isten-hiteKKel.. az elmét gondolást elnyomva, saját faján belül szerzett hatalmával uralkodik..embertársain . nem pedig a világon .. elhozva kipusztulásának okát

Előzmény: new_nicki (39923)
sniffí Creative Commons License 2017.07.26 0 0 39931

nem gondolom a nyelvtanulás szellemi fejlődést von maga után ... s nem az értelem zsákutcába terelése, a foglalkoztatáspolitika oltárán.. az egyed kárára.

Előzmény: pájázó (39929)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!