Az IgE egy olyan monomer immunglobulin molekula, amelynek nehézláncát az ε génszakasz kódolja. Jelentős mértékben glikozilálódik, molekulamérete: 190 kD. Az IgE molekula olyan erősen kötődik a basofil granulociták és a szöveti hízósejtek felszínén lévő receptorokhoz, hogy a termelődését követően szinte csak ott lehet kimutatni, a vérbeli koncentrációja rendkívül alacsony. Az IgE alapvető szereppel bír az azonnali túlérzékenységi reakcióban és a paraziták (férgek) elleni immunitásban. Nem aktiválja a komplement rendszert, hőre érzékeny.
P-DOX:
Egy megjelent orvosi-gyógyszerészeti cikkben is találkozhatunk ezzel a névvel, amelyben ha jól értelmezzük, akkor egy rák elleni hatékony gyógyszert neveztek el "p-DOX"-nak. Azt írják, hogy ez egy olyan vegyület, amit hatékonynak talált valaki azon rákos sejtek megfékezése kapcsán, amelyek már rezisztensek voltak a kemoterápiás szerekre. Hogy ez csak véletlen egybeesés-e? ;
2- P yrrolino dox orubicin and its peptide-vectorized form bypass multidrug resistance. ...:
Az emberek nem hülyék, csak a biblia írói és terjesztői szeretnék, ha azok lennének.
Nem értem mitől olyan nagy szám a vízen járás? Én például korcsolyázni is szoktam rajta.
A bibliával csak egy kibicsaklott lábú ágyat lehetne legfeljebb alátámasztani. Sőt, még erre sem képes önmagában, mert ki kell pótolni néhány vastagabb lexikonnal.
Isten a legnagyobb parajelenség.
Ki hülyeséget emel más ellen, az hülyeség által vész el.
Amikor egy mesét elkezdesz, még nem tudhatod, hogy az óperenciás tengeren innen, vagy túl ér véget.
Sohase nyúlj úgy tűzbe gesztenyéért, ha körülötted ott vannak a mókusok.
Széllel szemben biztonságosan pisilni? Megoldás; csak egy megfelelő hosszúságú és vastagságú csődarabot kell a szerszámra illeszteni.
A szélmalmokat a szél tudja ledönteni.
A tudás igazsága nem áldozható fel a barátság oltárán.
Schrödingerék macskája klausztrofóbiában, vagy agorofóbiában is meghalhat.
A kecske és a káposzta paradoxona egy éhes oroszlánnal fűszerezve; Az okos oroszlán megvárja, amíg a kecske megeszi a káposztát és utána eszi meg a kecskét.
Nincs bosszantóbb annál, mint ha valakinek pimaszul igaza van.
Egy nagy gondolat születéséhez néha az is elég, ha egy alma leesik a fáról.
Sok lúd talán a disznót legyőzheti, de egy bátor embert aligha.
Egy logikus világban, a bibliai Istennek nincs keresnivalója. Ezt Ő is jól tudhatja, hiszen ezért nem mutatkozik.
Sajnos nekem a vallásom tiltja, hogy bármit nagyon komolyan vegyek. A vallás, meg mint tudjuk egy komoly dolog.
Hiszen a Sátán Isten elméjének meghasadása. A személy ugyanaz, csak éppen egyszer ennek másszor meg másnak hiszi magát.
Istenre, pont annyira van szüksége a világnak, mint a közismert magyar kőlevesről szóló mesében a leves elkészítéséhez a kőre.
Nem értem mitől olyan nagy szám a vízen járás? Én például korcsolyázni is szoktam rajta.
A bibliával csak egy kibicsaklott lábú ágyat lehetne legfeljebb alátámasztani. Sőt, még erre sem képes önmagában, mert ki kell pótolni néhány vastagabb lexikonnal.
Isten a legnagyobb parajelenség.
Ki hülyeséget emel más ellen, az hülyeség által vész el.
Amikor egy mesét elkezdesz, még nem tudhatod, hogy az óperenciás tengeren innen, vagy túl ér véget.
Sohase nyúlj úgy tűzbe gesztenyéért, ha körülötted ott vannak a mókusok.
Széllel szemben biztonságosan pisilni? Megoldás; csak egy megfelelő hosszúságú és vastagságú csődarabot kell a szerszámra illeszteni.
A szélmalmokat a szél tudja ledönteni.
A tudás igazsága nem áldozható fel a barátság oltárán.
Schrödingerék macskája klausztrofóbiában, vagy agorofóbiában is meghalhat.
A kecske és a káposzta paradoxona egy éhes oroszlánnal fűszerezve; Az okos oroszlán megvárja, amíg a kecske megeszi a káposztát és utána eszi meg a kecskét.
Nincs bosszantóbb annál, mint ha valakinek pimaszul igaza van.
Egy nagy gondolat születéséhez néha az is elég, ha egy alma leesik a fáról.
Sok lúd talán a disznót legyőzheti, de egy bátor embert aligha.
Egy logikus világban, a bibliai Istennek nincs keresnivalója. Ezt Ő is jól tudhatja, hiszen ezért nem mutatkozik.
Sajnos nekem a vallásom tiltja, hogy bármit nagyon komolyan vegyek. A vallás, meg mint tudjuk egy komoly dolog.
Istenre, pont annyira van szüksége a világnak, mint a közismert magyar kőlevesről szóló mesében a leves elkészítéséhez a kőre.
Ja, téged még ő sem szeret. Téged senki nem szeret. Csak megtűrnek, mint legyet a süteményen. Egy darabig. Mikor leszel Darwin-díjas? Darwin legalább így szerethetne.
Én meg feltaláltam azt a módszert, aminek alapján a helyesírási hibákban elkövetett rendszeresség kimutatása alapján igazolni tudom, hogy az illető lúzer. A helyesírási hibákat generáló kis készülék most is kijelez: "hít" - hehehe! :)
Kedves hülyegábor! Kiragadtál egy mondatot a hozzászólásomból. Kérném hogy legközelebb pontosan idézz, különben....--------------------------
"bivisz válasz | megnéz 2004.10.01 13:37:02 (61)
"és Einsteinnek pont az volt a vallása, mint nekem is. " Ez azt jelenti, a f*doxot mégse te találtad fel? Vagy hogy azt hiszed, annyira okos vagy mint Einstein? Netán feltaláltad az atombombát? Hülye vagy. Egy senki, aki azt hiszi, hogy bárkivel egyenlő lehet...ha Einstein élne, megfordulna sírjában...
Előzmény: valláskritika (60) "
"Elgondolkoztatok már például ilyen apróságokon, hogy például (a csúf gonosz) Hókuszpók miért reverendában szaladgál, és miért templom formájú házban lakik? Vagy csak paranoiás lennék? :-) "