Keresés

Részletes keresés

Tocy92 Creative Commons License 15 órája 0 1 15593

Így van, nem kell mindenben rémeket látni. Ez Ádám döntése, szerinte Lilov jobb lehet egy ilyen irányítóval és izomban, észben, rutinban jobban meg tudja oldani a hármas posztot, mint Shepherd, aki igazából nem egyes, kettesnek meg jobb nála Reggie. Ezeket egyébként én is így gondolom, de az tény, hogy Lilovnak össze kell kapnia magát. Talán ha nem irányítani használjuk kényszerből, hanem arra, amire való, akkor jobb lesz.

 

Harazin kidőlése szerkezetben komoly érvágás azért, egyébként is most elég alacsonyak vagyunk, Marko meg ugye közel sem 100%-os. Már csak azért is el kellett küldeni egy légióst, hogy ha kell, akkor SOS-ben tudjunk hozni egy magast még, persze adja az ég, hogy ne kelljen...

 

Mondjuk nekem tetszene egy Ubilla-Reggie-Lilov-Markovics-Roli sor, ha tudunk rohanni és kellően gyorsan játszunk, Lilov pedig bedobálja a helyzeteit, akkor ez is elég veszélyes tud lenni. De azért Markóra vigyázzunk, ne terheljük túl, mondjuk Ádám ezt talán jól kezeli most, azt ember nem tudja, hogy a Szeged ellen miért küldte pályára, de a visszatérése óta figyel a játékperceire.

 

Pécsen én nagyon sok jóra nem számítok, de ha Marko játszik, akkor az azért elvárás, hogy végre egyszer ne verjenek minket agyon idegenben, tudjunk egy szoros meccset játszani, Lilov szedje össze magát, legyen tartásunk, aztán meglátjuk, hogy most ez mire elég egy top4-re esélyes csapat otthonában.

N.21 Creative Commons License 25 órája -2 2 15592

A videóból nekem az jött le, hogy Ádám Lilovot akarta elküldeni, de Harazin sérülése miatt Roli többet játszik majd 5-ösön, ezért Markovics meg 4-esen. Így a 2-es posztos játékosnak meg 3-asra kell felcsúsznia. És erre Sheperdnél alkalmasabbnak tartja Lilovot.

 

Meglátjuk.

 

 

Viszont a sérülésekről még mindig nem tudunk semmi hivatalosat, azon kívül, hogy Harazint műtötték, és több hét lesz a visszatérése. Halásszal mi a helyzet? És Spicával? Megint a sérve, vagy mi?

 

 

TYHilton Creative Commons License 26 órája 0 0 15591

Ebben én is biztos vagyok, hogy a Lilov ettől aligha fog jobb teljesítményt nyújtani. Bár halvány reménysugár, hátha Ubillával tud valami jobbat hozni ő is. Igaz az üres triplák bedobása nem az irányítótól függ.... ugyanott vagyunk ahol a part szakad, közünk nem lesz a nyolchoz 

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 27 órája 0 0 15590

Megint egy fos döntés, gratulálok. Hogy Lilov teljesítménye ettől nem fog változni az is biztos. Szép kis cumi lesz megint Pécsen, mert Ádám ezzel a döntéssel is azt bizonyítja, hogy nem képes már a feladatát ellátni. Legjobb 8? Micsoda célok évről évre.

Tocy92 Creative Commons License 29 órája 0 0 15589

Shepherdtől megváltunk, Lilov maradt és úgy fest, hogy Harazin hosszabb időre kidőlt, ha már ez számít, hogy ki milyen poszton játszik (Ádám nyilatkozatában van). Mondjuk az azért érdekes, hogy Markovics 2-est játszott az Albában, néha 3-ast, mi meg a kezébe se adjuk a labdát, hanem négyesben izmoztatjuk.

N.21 Creative Commons License 3 napja -4 2 15588

Ebben mi a mínusz?

Előzmény: N.21 (15587)
N.21 Creative Commons License 4 napja -3 1 15587

Szűkszavúan azt írja a honlap, hogy Halász, Harazin és Spica sérülés miatt nem játszott az edzőmeccsen.... :(

hóckuspock Creative Commons License 2018.12.04 -3 2 15586

Te miről beszélsz ember? A görög utolsó itthon bajnok lenne? Ugye csak viccelsz? 

Tuti nem láttál még görög bajnokit a top csapatok kivételével. Szeretem az ilyen okoskodókat.

Előzmény: Tocy92 (15584)
gezag171 Creative Commons License 2018.12.04 0 4 15585

A "monokoutozóktól" szeretném megkérdezni, hogy mégis mi változna egy évközbeni vezetőváltástól? A játékosok, az edző, az eddigi eredmények megmaradnának ugyebár.

Egyetlen értelmes javaslatot nem olvastam a változtatás utáni folytatás kivitelezésére.

Nekem se tetszik az eddigi eredménysor, de a folyamatos fröcsögés helyett az épkézláb ötleteket kellene előtérbe helyezni.

Ja és még annyit, hogy nekem se szivem csücske a M.család, de jelen pillanatban és helyzetben nem ez a legnagyobb, megoldásra váró probléma.

Jöjjenek az eredmények, bizonyítson az edző és a csapat, és akkor senki nem fog mással foglalkozni, úgy gondolom.

Tocy92 Creative Commons License 2018.12.04 -1 0 15584

De a görög bajnokság nagyon más szint, utolsó vagy nem utolsó, abban a bajnokságban Euroliga-csapatok játszanak, azért ne hasonlítsuk már azt a magyar bajnoksághoz. Az a csapat, ami kitette, valószínűleg itt bajnok lenne.

 

Ettől függetlenül persze várjuk meg, hogy lassult-e esetleg, hogy Ádám rá tudja-e venni a védekezésre, de mondjuk a gyenge védekezéstől függetlenül is ki tudja alakítani a helyzeteket másnak és magának is, kb. bárhonnan, bármiből. Voltak vele gondok bizony, akkor kb. úgy nézett ki, hogy meg van sértődve a világra, hogy neki Kaposváron kell játszania, meglátjuk, hogy most máshogy áll-e hozzá. 

 

De azért azt nem hiszem, hogy ne ő lenne a legjobb képességű játékosunk idén.

Előzmény: KKK forever (15583)
KKK forever Creative Commons License 2018.12.04 -2 0 15583

Várjunk már azzal hogy Ubillába mekkora potenciál van. Görög ligautolsó most rakta ki 20perc 6pont 1assztiszt átlaggal. Nyáron is ez volt hangoztatva hogy majd a Lilov, McCray kettős milyen fasza lesz. Szerintem látjuk mire mentünk velük. Ubilla érkeztével most majd 3an nem védezeknek a kezdő ötösből, gondolok itt Ubillara, Lilovra, Spicára. Mikor itt volt Ubilla ahhoz képest öregedetett 3évet, még egy 30pluszos játékos az így sem fiatal kezdőnkbe. Meglátjuk mire megyünk vele. De azt ne felejtsük el mikor itt volt akkor sem volt vele minden rendben.

 

#MONOKOUT

Tocy92 Creative Commons License 2018.12.04 -1 0 15582

Shepherd számaira most ránéztem azért és hát... alátámasztja ez is azt, amit gondolok róla.

 

Szóval azért az, hogy 4 meccsből egyszer játszott elfogadhatóan, most az Alba ellen, akkor is főleg leindításokból volt eredményes, felállt védelem ellen egy-két villanásra futotta, de nem sok hatása volt a játékra. A négy meccs alatt összesen 2 bedobott hármasa van, több az eladott labdája, mint a gólpassza és eddig kb. több a rossz megoldása, mint a jó. Előnye a sebessége, hogy emiatt (is) egészen jól védekezik, illetve hogy jóban van Reggie-vel.

 

Lilovnak azért voltak már kifejezetten jó meccsei (TF ellen, Szeged ellen se volt rossz, Olajnak dobott egy 20-ast, vagy Pakson extra volt a második félidőben), viszont voltak olyan értékelhetetlen borzalmak is, mint a szombathelyi, vagy a soproni és hát ez teljes nonszensz, hogy az utóbbi három meccsén összesen 16 pontot dobott, az Alba ellen két mezőnykísérlettel. De mondjuk védekezésben szerintem összekapta magát az első meccsekhez képest, az eszét pedig még a legrosszabb meccsein is meg tudta mutatni. Szerintem ő jobban illik Ubilla mellé, mert benne legalább ott van a potenciál, hogy ha nem kell irányítania, hanem megcsinálják neki a jó helyzeteket és megértetik vele, hogy dobja már el őket, akkor előjön belőle az igazi shooter. Shepherdnél szerintem ilyen opció nincs, ő kicsit sem shooter, a kosárlabdáról pedig fele annyit se tud, mint Lilov, cserébe viszont gyorsabb, atletikusabb, fiatalabb.

 

Én Shepherdöt küldeném el ezek alapján, olyat, mint ő, szerintem még mindig lehet találni bármikor, ha esetleg Lilov ilyen beszari marad a dobást tekintve, plusz azért az biztosan nem hátrány, hogy a bolgárt sokba kerül elküldeni, Shepherd távozása meg ingyen van. Igaz, úgy sejtem, hogy Lilov egyébként jóval többet keres nála havi szinten.

Surant Sil Creative Commons License 2018.12.04 0 0 15581

A pár hét felkészülés alatt lehet próbálgatni hogy melyik 5ös lenne a legjobb, valamint az idő alatt gondolom szeretnénk majd Lilov szerződését kitakarítani. Ha nem jön össze akkor viszont Shepherdnek kell távozni... Meglátjuk, Ubilla legalább a holtpontokon átsegíthet minket és elindulhatunk felfelé az irányításával.

Tocy92 Creative Commons License 2018.12.03 0 0 15580

A remény nyilván az, hogy egy érdemi irányítóval Lilov értéke is megnő. Meg amúgy sem győzött meg engem annyira Shepherd, hogy nagyon sajnáljam, ha ő megye Lilov helyett, semmivel sem mutatott eddig többet.

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2018.12.03 0 0 15579

És akkor Lilovot meg fizetjük a semmiért? Fasza lesz.

Előzmény: Lecso11 (15578)
Lecso11 Creative Commons License 2018.12.03 0 0 15578

Gondolom Shepherd, mert neki nincs élő szerződése.

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (15576)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2018.12.03 0 0 15577

Javítva: Shepherd

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (15576)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2018.12.03 0 0 15576

Hát most nem tudom, hogy örüljünk-e?!? 
Akkor most ki megy? Lilov vagy Shephard? Szerintetek?

Tocy92 Creative Commons License 2018.12.03 0 0 15575

Ubilla visszatért: http://kezdo5.hu/magyar-ferfi/hirek-ubillaval-erosit-a-kaposvar-35082

 

Támadásban egymaga megoldhatja az összes gondunkat, védekezésben felboríthat mindent, amit az Alba-meccsig sikerült elérni. Kíváncsi leszek.

N.21 Creative Commons License 2018.12.03 0 0 15574

Pakson játszunk edzőmeccset dec. 6-án, infó a bb1-ről.

Tocy92 Creative Commons License 2018.11.29 0 0 15573

Én úgy gondolom, hogy (és tényleg nem akarok nagy szavakat használni, de) ilyen agresszív, fizikális, kemény védekezést kaposvári csapattól még sosem láttam, legalábbis nem emlékszem rá, nem hagyott bennem mély nyomot - nyilván vannak azért korlátok, hogy mire emlékszik az ember... Pontosabban de, valami ilyet csináltunk a Szeged elleni harmadik negyedben, de egyrészt csak átmenetileg, másrészt ott nem párosult mellé érdemi támadójáték, harmadrészt pedig az a Szeged volt, nem az Alba. Jó, nyilván Lóránt hiánya meg a fáradtság is benne volt ebben, de ettől még az érdemeket nem kell kisebbíteni, alig tudtak passzolni, labdát vezetni, sokszor kellett kapkodva dobniuk, egyáltalán nem engedtük őket játszani, mi meg elég extrán dobtunk azért sok helyzetből.

 

Az nem kérdés, hogy messze ez volt eddig a legjobb teljesítményünk idén, bár az nekem is kérdéses, hogy ez a tűz és koncentráció fenntartható-e, vagy csak egy-egy meccsre, félidőre tudjuk előkapni - a mérleget és a mezőnyt elnézve ez utóbbi már kevés lesz, de bízom benne, hogy sikerül állandósítani.

 

Ami Lilovot illeti: az utóbbi meccseken is egyértelmű volt, hogy direkt nem vállalja el a helyzeteit, de ez most már mindennek az alja volt, biztos az a feladata, hogy jó döntéseket hozzon és szervezzen, felállt védelem ellen tényleg ő játszik kb. egyest, de a betöréseit illene befejezni dobással, kiharcolt faulttal, az üres kinti helyzeteit pedig dobja már el, ne vicceljünk. Nem tudom, hogy miért lett ilyen, de akármilyen jó ritmust ad a csapatnak, pontban egyszerűen több kell tőle. Nekem ez meglepetés azért, tudtam, hogy gondolkodó játékosról van szó, de sokkal több "könyörtelenséget" vártam, cserébe viszont védekezésben tényleg összeszedte magát, mióta jó a sarka, ő is alkalmas erre az agresszív játékra. 

 

Közben kint van a delfineken, hogy Shepherd próbaidős (ez mintha kimaradt volna eddig, kommunikációból jeles... ja nem), hát nem tudom, messze most volt a legjobb, voltak olyan megmozdulásai, amik alapján bele lehet látni, hogy ő amúgy képes extra teljesítményre, de továbbra sem egyes. Ha így pörög, így rohan és így védekezik, vele pedig működik a csapat, akkor persze miattam maradhat, de dobásban, befejezésben és játékszervezésben még mindig hiányzik valaki.

 

Na mindegy, hát a csapat meglepett, nagyon örülök is ennek a játéknak és a győzelemnek, de továbbra is eléggé szkeptikus vagyok. A szünet alatt lehetne rendezni sok mindent, főleg fejben és főleg a klub körül, remélhetőleg sikerül, mert onnantól komoly széria jön jó csapatok ellen és muszáj lenne nyeregetni, mielőtt tényleg elérhetetlenné válik a playoff. 

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2018.11.27 0 0 15572

Szép volt, jó volt, gratulálok a fiúknak, csak az a félelmem, hogy ezt a fajta agresszivitást nem tudják átmenteni a következő meccsekre.
Attól félek, hogy feltartott kézzel megyünk Pécsre, és ugyanaz lesz, mint a DEAC ellen. Bár ne legyen igazam.

Most volt először az az érzésem meccsen, hogy mindenki azon a helyen játszik, és abban a szerepkörben, ami igazán passzol neki. Kivéve persze Lilovot. Annyira látszik rajta, hogy szinte nulla lett az önbizalma.
Kb. 3-4 helyzete volt, amit anno szerintem gondolkodás nélkül eldobott volna, most meg dobócsel, és passz tovább. Szerintem Őt kellett volna Toney helyett elküldeni. A 3 amerikai srác képes lett volna kellően felpörgetni egymást, de ezen már kár gondolkodni. 

Remélem ebben a 3 hét szünetben lesz még változás, és Lilov menni fog. Sose szeretek ilyeneket leírni, mert alapból, mint ember semmi bajom nincs vele.
Változás kell, akkor még visszahozható ez a szezon.

A következő 4 meccsből 4-et hozni nem lehetetlen, de nagyon oda kell tennie magát mindenkinek.

Hajrá Kaposvár!

N.21 Creative Commons License 2018.11.26 0 0 15571

Én nem voltam a meccsen, nem is láttam, így nem tudok mit írni róla. Természetesen gratulálok a csapatnak a győzelemhez, talán elindulunk ki a gödörből, egy esetleges pécsi győzelem hatalmasat lökhetne még rajtunk felfelé. Lilov megint nem dobott sokat, Shepherd viszont igen, nálam ők a kérdéses elküldendőek, hogy játszottak most?

Előzmény: Porzi (15570)
Porzi Creative Commons License 2018.11.26 0 0 15570

Elég érdekes, hogy egy 22 pontos Alba verés után ilyen csöndben van itt mindenki...

Mondhatni jókor találkoztunk a fehérváriakkal, Lóránt nélkül nem ugyanaz a csapatuk és egy kemény menetelés végére talán kipukkadtak egy picit. Borzalmas játékot és dobóformát mutattak, de ehhez hozzájárult az igen agresszív védekezésünk is. Mindenki maximálisan pörgött hátul, megvoltak a pattanók és a szerzett labdák után a sikeres gyorsínditások is. Ezek mellett az első félidőben szinte minden beesett és el is dőlt a meccs.

Ádám is bátrabban nyúlt az igen erős padunkhoz, amit Luka és Gege meg is hálált. 

Lilovval kéne valamit kezdeni, Shepard érkezésével nagyon nincsen meg a helye, felállt védelem ellen próbálunk vele irányitót játszatni, de ez nagyon kevés tőle... Remélem a 3 hetes szünetben megpróbáljuk lecserélni és egy új légióssal neki megyünk a Pécsnek!

Biztató meccs volt, kérdés jókor jön-e a szünet nekünk? Ha akövetkező két meccset hoznánk, akkor a kezdeti kilátástalan játék után talán megint elkezdhetünk bizakodni.. 

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2018.11.20 0 2 15569

Jaj, mi lesz itt szombaton. Azt senki nem mondhatja, hogy nem zajlik az élet a klub körül. Hangom nem lesz a végére az tuti! 😀

A Matróz Creative Commons License 2018.11.20 -1 5 15568

Bár alapvetően egyetértek a Monok távozással, de kurvára átestek a ló túloldára egyesek, és mindez még a visszajára is elsülhet ezzel az állandó mocskolódó "kommunikációval", ezt talán jobb lenne észben tartani.

 

A másik meg, hogy azért tényleg nem kellene ennyire egyoldalúan látni a dolgokat pro-kontra! Monok alkalmatlan? Igen, az. Fekete alkalmatlan? Igen, ő is teljes mértékben. Ne mentegessük már mindegyiket ezzel-azzal.

 

De jó, értem én, hogy a fejétől. Viszont az meg, hogy egy edző sézpen a hátterben mozgatja a szálakat a főnöke eltávolítására?! az szerintetek korrekt? Ennyire azért ne legyetek már naívak, hogy ne lássa mindenki, hogy azért a felbujtó szerepben szépen tetszeleg a tisztelt mesteredző, aki eddig ugyanúgy egy köver nagy nullát tette le az asztalra 9 év alatt.

 

Mehet mindegyik a faszba a részemről, mert ezzel csak a klubot basszák szét mégjobban, akármelyiknek is van akár egy picit is jobban igaza.

Tocy92 Creative Commons License 2018.11.20 -1 5 15567

:D :D :D

 

Na, hát pontosan erre gondoltam: hogy az ügyvezető a hibás mindenért, azért is, ami kizárólag az edző felelőssége lenne. Ha az edző vérlázítóan pocsék játékot csinál két hónap alatt, hulladék eredményeket hoz, semmi javulás nem látható, minden meccsen agyonveri a csapatát mindenki (a TF és a ZTE nem, illetve az elalvó Paks ellen sikerült egy szoros meccset játszani mínusz húszról, a többin esélyünk sem volt) majd még úgy is nyilatkozik, ahogy, akkor is az ügyvezető a hibás mindenért. Pontosan ez a cél, erre gondoltam, hogy ezt a hangulatot lehet kelteni, hogy az ügyvezetőt ki lehessen túrni, megbuktatni. Van edzőbuktatás, meg van elnökbuktatás is, úgy tűnik. Persze az se rosszabb, ha nincs ilyen és csak én feltételezek ilyet magamban, Ádám pedig szimplán csak ennyire képes. 

 

És persze aki mást mond, mint azt, hogy "monokout" ész nélkül, akkor az már Monok rokona akkor is, ha ez az illető éppen leírta már többször, hogy szerinte is legyen monokout, de legyen feketeout is, mert semmivel sem jobb, sőt. De azt persze már nem kell látni, olvasni ezek szerint, csak szajkózni a mantrát :)

 

Remélem akkor is ilyen hangulat lesz, amikor Ádám botrányos munkája miatt Monok távozása után sem tartunk majd előrébb, sőt. Mondjuk érdekes, hogy ezzel a kerettel nem lehet dolgozni, meg sajnos ez van, meg az ügyvezető szar, miközben mondjuk Bencze Tamásnak odatettek négy olyan légióst, akik egyénileg semmivel sem jobbak a mieinknél, meg Papp Petik alkotják a magyar magot, aztán nem hisztizik és mutogat másra, hanem dolgozik és 5-3-mal állnak úgy, hogy két gyenge meccsük volt igazából. Pedig a két keret között nem kicsi a különbség a javunkra, ezt lehetett látni múltkor élőben is :) 

 

Lehet monokozni, mondom, menjen Isten hírével, de utolsó lépéseként még gyorsan rúgja ki Ádámot, mert ezt a teljesítményt és főleg mellé ezt a kommunikációt, amit a faszi lerak az asztalra két éve, sehol máshol nem tűrnék el. Utólag már azt mondom, hogy kár, hogy tavaly nem fogadták el a lemondását és nem azt mondták neki, hogy oké.

 

Ja és komolyan mondom, hogy szerencsére egyik oldalhoz sincs semmi közöm, egyszerű szurkolóként írom, amit látok, hallok.

KKK forever Creative Commons License 2018.11.19 -7 0 15566

Tocy a Monok rokona vagy???

Előzmény: Tocy92 (15562)
Monokout Creative Commons License 2018.11.19 -6 1 15565

Tocy szerintem maradj is otthon! Irányító nélkül, meg egy 50%os centerrel nehéz ezt a játékot játszani!  Lilov amit nyújt egy nulla. Sorolni lehetne még de felesleges, amíg ilyen vezetőségünk van! Mikor edzés az erőnléti edzőnek kell segíteni Ádám munkáját mert a másodedző sehol. Minden normális klubnál van a vezetőedzőnek minimum 2 segítője. Nálunk nem lehet mert havi félmillióba kerül!

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2018.11.19 -1 0 15564

"itt a fórumon nyilván mindenki pontosan tud is, hogy mire gondolok"

Mire gondolsz? Mi "haszna" lenne  ennek a semmitmondó teljesítménynek? Köszi a választ.

Előzmény: Tocy92 (15563)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!