Keresés

Részletes keresés

N.21 Creative Commons License 2018.05.13 0 0 15360

Én hármas posztra inkább lefele 3-ast hoznék, nem mint egy Cooke-szerűt, aki felfele az, de leginkább egy tisztán hármast. És akkor kellene egy magyar 4/5-ös, meg persze Ivosev maradása is. A valószínűbb forgatókönyv nyilván az, hogy magas magyart nem fogunk tudni hozni, ezért hibrid légiósok lesznek, 2/1-es, 2/3-as és 3/4-es, nyilván az irányítón és Spicán kívül, Ivosev távozása esetén.

 

Ivosev mellett sem tartanám én feleslegesnek a magyar magas hozását, klasszik módozat lenne, ez idén is így indult, csak hát ugye Grebenár már kb. 10 éve használhatatlan meccsen.

 

Lilovot adnám, ezt tavaly is írtam, most sincs másképp.

 

 

Amire én számítok a Nagy Értékelésben mindenképpen, az az, hogy kimondják, kell az 5. légiós. Csak annyi a baj, hogy az még mindig nem lesz elég az előrelépéshez sem, ráadásul a komolyabb szerepléshez (1-4.) ott kezdődik a szükséglet, hogy 5 jó légiós + 2 jó magyar + 2 közepes, vagy 6-2-1. 

 

 

Kíváncsian várom mi fog történni.

Előzmény: Tocy92 (15356)
Tocy92 Creative Commons License 2018.05.13 0 1 15359

Persze, ha valaki az elmúlt három év tapasztalata alapján leír valamit, az rögtön károgás, így megy ez mifelénk :) Tavaly júniusban is károgás volt, hogy a spórolás miatt félkész a csapat, hogy Dunn öreg, hogy Spica már nem az mint régebben, hogy nincs cserepad, hogy Papp nem elég, stb., igen, teljesen másképp is alakult valóban. Az utóbbi évek igazolásai, döntései alapján nem károgás, hanem realitás, amit írtam, ha másképp lesz és rám cáfol a vezetőség, tapsolni fogok és ujjongani :) 

Előzmény: vanekúr958 (15357)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2018.05.13 0 0 15358

Azt olvastam a bb1.hu-n az egyik cikk alatt, hogy Kis Rault hozták össze a pletykák a Kaposvárral. Nagyobb remélem ez valami rossz tréfa.

vanekúr958 Creative Commons License 2018.05.13 0 0 15357

Na ez a "károgás" ! Már most megmondod, hogy úgyse lesz jobb...

Előzmény: Tocy92 (15356)
Tocy92 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15356

Tomát biztos meg akarjuk tartani, de nem hiszem, hogy lehetséges, az idei szezonja után biztos, hogy brutál pénzeket kaphat majd máshol. Annyira meg nem hiszem, hogy vonzó ez a közeg. Gibbset még esélytelenebb szerintem megtartani, nem ebben a bajnokságban van szerintem a helye.

 

4-5-ös magyarnak szerintem csak akkor van értelme, ha Toma tényleg megy, ha marad, akkor nem sok, főleg ha az ötödik légiósunk tudna esetleg négyesbe is feljátszani. Én azt is el tudnám amúgy képzelni, hogy más szerkezet lesz, jönne egy kintről dobó playmaker 1-esnek, kettesben Lilov, hármasban Cooke, négyesben Ivosev, ötösben Spica és az ötödik légiósunk egy echte egyes playmaker, mondjuk Wisseh, csak hogy ismerőst mondjak. Meg ugye Baki, Tóth, Roli, Hock, elég is. Meg azt is el tudom képzelni, hogy az ötödik légiós egy sima 2-3-as dobógép és a kezdőkettesünk lesz egyben a csereirányító is, mint idén. Mindegy, igazából Toma maradása-menetele azt határozza meg, hogy kell-e magyar magast hozni, a légiósválasztást szerintem különösebben nem, mindenképpen kellene egy Cooke-szerű hármas, ha nincs Toma, akkor többet játszik négyesben, ha van, akkor csak vésztartalék arra a posztra. Ha nincs Toma, akkor is minden légióst mezőnyre kellene hozni szerinte, halott út ez a rendszer, csak akkor kell egy magas még, mondjuk Harazin. Bognár szerintem embertelenül drága egyszerűen azért, mert Debrecenben majdnem annyit kap, mint nálunk Roli, hülye lenne ugyanannyi, vagy még kevesebb játékpercért idejönni...

 

Csak az a baj, hogy már látom előre, hogy nem változik itt semmi, ugyanúgy félkész csapatot csinálunk spórolásból, ahogy idén, meg ahogy egyébként tavaly is - akkor volt egy jó elképzelésünk, amit aztán nem mertünk végigvinni, Ádám nem merte azt játszatni támadásban, amire az a keret alkalmas volt. 

Előzmény: N.21 (15354)
N.21 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15355

Új magyarnak én Juhost mondanám, de tudom, ő már aláírt a következő szezonra. Bognár Kristófot újra megpróbálni esetleg?

Előzmény: N.21 (15354)
N.21 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15354

Antóniról idén mind a 4 egymás elleni meccsünk után marhára azt gondoltam, hogy na, ilyen magyar kellene nekünk is. De valószínű egy ilyen éve után az ő megszerzése már a csoda kategória lenne nekünk, mert általában mindig sérülteket tudunk szerezni vagy leírt öregeket vagy valójában sehova nem kellő, már nem is fiatalokat. De Wirthet is megnézném nálunk, az extrája ellenünk a középszakaszban nem volt semmi. 

 

Pappnak, még amellett is, hogy a "mi kutyánk kölke", én megköszönném, szerintem idén bizonyította, hogy nem "A" csoportos, Hock a helyére léphetne nyugodtan a rangsorban.

 

Akiben még láttam spirituszt itt ellenünk az a zetés Doktor Péter, de őt ne hozzuk, Filipovity kaphatna jövőre stabilan 5-6 perceket, és irányítóban meglehetnénk: légiós, Tóth, Hock és Filipovity, meg gondolom a kettes légiósnak is olyant akarunk, aki tud lefele is játszani. Legalábbis így szoktuk. És akkor még lehet Papp is itt lesz még.

 

Szerintem jövőre valószínű Ivosevet meg akarjuk tartani, még amellett is, hogy Roli és Spica szerződéssel van, Dunnt meg nem, ő már öreg, és nem tett annyit hozzá, mint anno. Ősszel rengeteg labdaeladása volt, tavasszal megsérült, azóta meg csak múltkor, a Pécs elleni rangadón láttam játszani, nem volt jó. Gondolom Gibbset is megpróbáljuk megtartani, ha lesz pénz jövőre 5 légiósra, ha nem lesz, nem.

 

 

Én egy ilyen csapatot elfogadnék:

 

Légiós1 - Gibbs - Légiós 3 - Ivosev - Spica

Tóth - Hock - Baki - Hendlein - új magyar 4/5

Filipovity - Kocsis - Bogdán - Blaskovics

 

 

Feltéve, hogy az új légiósok is átlag felettiek, és az új magyar is a bőven használható kategória lenne. 

 

 

Valamint, mivel Ádám már a szezon közben is felajánlotta a lemondását, és nagyon nem sikerült rendbe szednie a csapatot utána sem, sem eredményességileg, sem játékilag sem, nagyon nem lennék meglepve, ha most nem akarná folytatni a munkát.

 

 

Előzmény: Tocy92 (15353)
Tocy92 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15353

Na igen, az egész szezonunk arról szól, hogy várunk arra, hogy majd ha Baki 100%-os lesz, majd ha Tóth felépül, majd ha Papp felépül, majd ha légióst cserélünk, majd ez, majd az, majd ha Dunn visszatér, csak közben elment az év és nem történt semmi. Szóval tök mindegy, hogy ki nem játszat kit és ki sérült éppen, el kell ezt rendezni klubon belül, de eredmény nincs, ez az, ami tény.

 

Egyébként meg a gond továbbra is egyszerűen annyi, hogy nincs magyar játékosunk, a riválisok pontosan ebben vannak előttünk. Pécsen Supola még össze is esett, de közben elképesztő formában van Antóni, akiről szerintem borzasztó kevés szó esik, pedig ha így folytatja, nagyon hamar ott lesz a felnőtt válogatottnál, védekezésben is pályán tartható, közben támadásban extrákra képes és pont azt tudja, amit sok magyar nem: üzembiztosan beveri a kiosztásokat, ez még a "jó dobónak" számító magyaroknál sem feltétlenül van így. Plusz ott van egy Harazin, aki még most is használható kezdő center, ezt láthattuk mi is, meg ott van Bíró, Demeter, akik használva vannak és használhatók is, mi meg azt a keveset se használjuk, amink van. Ott van a ZTE egy Horváth-Mohácsi-Benke-Szabó négyessel, nem mondom, hogy ez olyan bombaerős már, de azért a miénknél mégis jobb. A Paksnál is ott van két válogatott magyar, plusz két kiegészítő, de ne hagyjuk ki a Kecskemétet se, ahol szintén egy Wittmann-Pongó páros van legalább, akik mindketten marha jó teljesítményt hoznak. Plusz a Szeged mögöttünk van egy válogatott szintű Juhossal, egy Kovács Ádámmal, egy extrára képes Wirthtel, meg ilyen Vágvölgyikkel, Révészekkel, kisKerpelekkel, akiket be lehetett dobni sokszor. 

 

Szóval hozhatunk ide bármilyen külföldit, ha nincs olyan magyarunk legalább kettő, aki stabilan jó teljesítményt nyújt és kezdő szintet hoz - egyedül Rolira lehet ezt ráfogni, de hát mindent tőle se lehet elvárni, egyre idősebb, egyre több gondja van, jövőre már tényleg csökkenteni kellene a szerepét. Bakinak volt 5-6 jó meccse idén összesen, Tóthnak egyetlen egy, Pappot hagyjuk, Blaskovits és Hock minimális lehetőséget kapott. Amíg nem tudunk vagy egy komoly minőséget képviselő magyart (Supola, Halász, Kovács Ákos szintje minimum) hozni még Roli mellé, vagy 2-3 kiegészítőnek kiváló (ez lenne ugye a Bíró-Harazin-HorváthÁkos-KovácsÁdám szint mondjuk) magyart, akiket Ádám forgat is, addig tök mindegy, hogy kik játszanak a kezdőben, nem leszünk előrébb, főleg nem jövőre. 

Előzmény: Lecso11 (15351)
Lecso11 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15352

A vicc ebben, hogy Pakson is ezt mondják a szurkolók, hogy be ne jusson ez a csapatuk a 8-ba :D

Előzmény: N.21 (15348)
Lecso11 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15351

Én is pont ezt mondtam a minap, hogy jövőre megint lép egy nagyot előttünk/melletünk a mezőny, mi meg maximum egy helyben maradunk, ha nem lesz jelentős változás. A DEAC biztos, hogy jóval erősebb lesz, ráadásul úgy hallani szakmai poszton is erősítenek tovább Halmmal, akinek azért nincs rossz szeme/esze ehhez a sporthoz. Paksot tudjuk, hogy megnyomják, mint az állat, ha bentmarad a Sopron, még egy ilyen szezont nem engedhetnek meg maguknak, szurkoljunk a MAFC-nak, talán ők jövőre is ezen a szinten maradnak. Persze ez csak károgás, mint évek óta, hogy de nem fogjuk bírni a szezont a végére... (és leszarom, hogy mert ki sérült, ki nem játszhat kit, papíron megvagyunk-e sokak szerint, attól ez még tény).

Előzmény: Tocy92 (15349)
Tocy92 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15350

Egyébként utoljára itt volt jó csapatunk képességre, látványra, hangulatra, rossz kedv ellen ajánlom :D 

 

https://www.youtube.com/watch?v=v6YbAlKCZhI&

Tocy92 Creative Commons License 2018.05.11 0 0 15349

Én is azt mondom amúgy most, hogy legyen vége a szezonnak szombaton, kapjunk ki Szegeden is 15-tel úgy, hogy a ZTE meg nyer Pakson, hadd fájjon csak. Annyira gyengék vagyunk, hogy ha így is bemákoljuk magunkat, vagy a többiek betolnak minket a nyolcba és playoff-meccset játszhatunk a Szolnokkal (akik meg valószínűleg aligha akarnak majd itt megalázni ugye...), akkor még elhiszi itt valaki, hogy nincs is akkora gond, csak egy-két sérülés állta útját a sikernek :) 

 

Pedig ennek az egésznek semmi értelme, teljesen új irány kellene, azt se bánnám, ha Ivosev se maradna, ha cserébe egy életképes keretet rakunk össze jövőre. Ha marad Ivosev, akkor nagyon hasonló keretre van kilátás, mert igazából adott a három magas, adott Tóth, gondolom adott Papp meg Baki (vagy ha ők nem, akkor hozunk egy Bakinál gyengébb magyart :D ), szóval igazából annyi a kérdés, hogy lesz-e a Dunn-Gibbs párosnál motiváltabb hátvédduónk ugyanennyi, vagy még kevesebb pénzből. Meg hogy jön-e ötödik légiós, aki valamit javítana a rotáción. Bár ahogy Ádám idei rotációját nézem, ha jön ötödik légiós, akkor Tóth se fog játszani inkább és nem az lesz, hogy majd variál :D Persze igazából Toma messze a legjobb, legértékesebb játékosunk, ha meg tudjuk tartani, akkor legalább egy jó emberünk biztosan lenne, csak félek, hogy nagyon drága és majd kukázzuk a többi külföldit, a keret meg ugyanaz a működésképtelen hulladék lesz, mint idén.

 

Király lenne mondjuk egy Kinney-Norfleet-Cooke-Ivosev-Spica sor a padról Tóthtal, Bakival, Rolival, meg tartalékban Papp Peti és Hock, utóbbit erőltetném. Ha valami ilyet össze tudnánk hozni, az tetszene, egyébként se a négy légiós, se a három magasos kezdő kispad nélkül nem érdekel. Ja és a Kinney-Norfleet párost most csak hasra ütve írtam, csak hogy valami hasonlóan gyors, agilis, dinamikus 1-2-esek kellenének, nem a totyogó Dunn és a védekezésben sétálgató Gibbs. 

 

Kilátástalan az egész minden fronton és ha nem változik nyáron sok dolog, akkor nem felsőházi, meg nemzetközi kupás csapat lesz az arénában, hanem B csoportos. A jelenleg előttünk lévő nyolc csapat közül maximum a ZTE-ről nem hallani, hogy gazdagabb lesz jövőre, ők mondjuk Szili esetleges távozásával megborulhatnak, meg azt se hiszem, hogy Horváth Ákos túl sokat akarna még játszani A csoportban. De a többi az mind jobb lesz, meg a DEAC-nál is sokkal több pénz van és már nem lesz újonc se a szakmai stáb, se a klub, hogy ennyire túl kelljen fizetnie mindenkit, biztos, hogy jobbak lesznek. Aztán ki tudja mi lesz Sopronban, vagy az esetleges feljutónál, Szegeden mindig stabil, egységes csapat van, idén a Jászberény is összeállt tavaszra, úgyhogy ha ugyanilyen vakon leszünk jövőre, majd mehetünk a kiesés ellen.

 

 

Előzmény: N.21 (15348)
N.21 Creative Commons License 2018.05.10 0 0 15348

Legyen vége a szezonnak szombaton, oszt jó' van. Az "értékelés" önmagában nem lesz elég, nem csak az előrelépéshez, már a további hanyatlás elkerüléséhez is nagyobb volumenű változások kelle(né)nek.

Előzmény: Lecso11 (15347)
Lecso11 Creative Commons License 2018.05.10 0 0 15347

Na, hát a tegnapi sem sikerült, kb. megegyezett a szezon nagy részével. Ismét jól kezdtünk, aztán ahogy idővel fogyott az erő, a kedv, elfáradtunk (elfogytunk) és lett egy sima bukta. Csak most már a második negyedben szépen fogyogatott az előny, nem kellett a második félidőig várni. Nem először volt, hogy egyedül Marko teljesítménye volt szerintem megfelelő, és olykor Ivosevé.

Így, hogy a padról szinte 0 pont, teljesítmény jön, törvényszerű, hogy elfáradnak, megsérülnek a játékosok, bármennyire is jók a kulcsembereink. Plusz Dunn sem olyan már a sérülése után, mint előtte volt. 

 

Tegnap egyébként a végén abban a 2 percben több energia, agresszivitás volt Hock Gergőben, mint a Tóth, Papp duóban az elmúlt 10-15 meccsben.

 

Amúgy hihetetlen, hogy még mindig van esélyünk a 8-ra, fordulók óta kapjuk a saját botrányos játékunk ellenére is a lehetőséget. Van esélyünk nyerni Szegeden (mégha tartalékosak és valószínűleg kevésbé motiváltak is) és van esély a ZTE paksi győzelmére is bőven. Aztán lehet értékelni a szezont 1,5 hét múlva.

vanekúr958 Creative Commons License 2018.05.10 0 0 15346

https://youtu.be/5OogPob91ME

 

ZTE-KKK közép

vanekúr958 Creative Commons License 2018.05.02 0 0 15345

https://youtu.be/TzAM5JRjEic

 

ASE-KKK közép

Tocy92 Creative Commons License 2018.05.01 0 0 15344

Elérkeztünk a kulcsmeccshez.

 

Ha ma nyerünk, akkor onnantól a Paksnak minden hátralévő meccsét hoznia kellene és még akkor is bejuthatunk, ha mi hozunk a ZTE-Szedeákból egyet. Ha kikapunk, de maximum 10 ponttal, akkor nyernünk kell Szegeden vagy Egerszegen, ebben az esetben lesz 16 győzelmünk és jobb egymás ellenink, így a Paksnak a Szeged-Pécs-ZTE (ebből az utolsó hazai, másik kettő idegenbeli) meccseiből kettőt kell hoznia és akkor kiesünk.

 

Ha kikapunk 11 pontnál nagyobb különbséggel, akkor már csak matematikai esélyünk marad, igazából vége. 

Kaposvári01 Creative Commons License 2018.04.28 0 0 15343
N.21 Creative Commons License 2018.04.26 0 0 15342

Adja az M4.

Bruschi85 Creative Commons License 2018.04.26 0 0 15341

A pécsiek elleninél nincs fontosabb meccs, őket mindig oda-vissza, a lényeg. Nem lehet söprés, soha!

Előzmény: Tocy92 (15339)
Lecso11 Creative Commons License 2018.04.26 0 0 15340

Így van, egymás elleniben itt már csak a középszakaszbeli meccsek számítanak.

Előzmény: Tocy92 (15339)
Tocy92 Creative Commons License 2018.04.26 -1 0 15339

Szerintem igazából az már most látszik, hogy a paksi meccsünk legalább olyan fontos lesz, mint a pénteki. Ha ezt a kettőt megnyerjük, akkor bent vagyunk. Ha megverjük a Pécset és maximum tízzel kapunk ki Pakson, még mindig jók lehetünk, ha viszont tízzel nagyobb különbséggel kapunk ki Pakson, akkor a pénteki győzelem sem jelent különösebben sokat - már nyilván azon túl, hogy életben maradnak a remények. Viszont szerintem ha pénteken esetleg kikapunk, de nyerünk Pakson, az jobb forgatókönyv nekünk, mintha pénteken nyerünk, de Pakson kikapunk.

 

Mert most már nem a Pécs az ellenfél, ők biztosan ott lesznek a nyolcban, meg sanszos, hogy a ZTE is, a Szeged elszállt, a 8. helyért megyünk mi a Pakssal. 

 

Amit viszont nem tudunk beleszámolni sehogy és semmikor, hogy ki kinek ad le meccset, ki kivel bratyizik össze. Ki tudja, hogy az utolsó fordulóban pl. a Szeged mit akar majd ellenünk hazai pályán, Csirics nélkül, de azt se tudhatjuk, hogy az ASE mit tud "lebeszélni" szintén Szegeden, Pécsen, vagy éppen az utolsó fordulóban otthon, a ZTE ellen, amikorra a zalaiak sorsa már szintén eldőlhet. Mondjuk azért a Pécs meg a ZTE valószínűleg, illetve remélhetőleg akkor is hajt, ha már megvan a playoff, mert nem mindegy talán, hogy hányadik kiemeltek lesznek. 

 

Szóval most pl. ha mi megverjük a Pécset, nekünk lesz 16 győzelmünk, ha kikapunk Pakson, akkor nekik lesz 15 és mi megyünk még Egerszegre és Szegedre, ők pedig Szegedre, Pécsre és fogadják a ZTE-t. Úgyhogy én azt mondom, hogy semmiképp sem szabad 10 pontnál nagyobb vereséget szenvedni Pakson és ha ott kikapunk, akkor nyerni kell Szegeden. Nem elképzelhetetlen dolgok ezek, de mondom, szerintem fontosabb lenne nyerni Pakson, mint most, a Pécs ellen, bár nyilván ez az első lépés. 

 

Mindez persze csak akkor érvényes, ha jól tudom és egyenlőség esetén csak a középszakaszban lejátszott egymás ellenik számítanak, az alapszakaszban lejátszottak nem. 

Előzmény: N.21 (15338)
N.21 Creative Commons License 2018.04.25 0 0 15338

Ez nekem nem maradt meg annyira tavalyról, de biztos így volt. :) Ha pénteken tudnánk nyerni, akkor érdemes lenne levezetni a lehetséges forgatókönyveket.

Előzmény: Tocy92 (15336)
Kaposvári01 Creative Commons License 2018.04.25 0 0 15337
Tocy92 Creative Commons License 2018.04.25 0 0 15336

Tavaly pl. asszem konkrétan úgy jöttek ide a középszakaszban, hogy ha kikapunk, akkor nincs playoff. Szóval nem volt olyan régen :D De az tény, hogy mivel nekik már mindegy volt, közel sem játszottunk olyan éles meccset. Én remélném, hogy most se játszunk olyat, mert a Pécsnek igazából már megvan a nyolc, csak még matematikailag nincs, de hát nyilván nekik is nagy presztízs. 

Előzmény: N.21 (15335)
N.21 Creative Commons License 2018.04.24 0 0 15335

Szép, gála győzelem volt a mai, gratulálok! És gratulálok Rolinak is, abszolút helyi legenda, példakép. Pénteken piszkosul nagy rangadó jön, nem is emlékszem most hirtelen olyanra, hogy ekkora tétje (is) legyen a presztízsen túl egy KKK-Pécs-nek, mint ami most lesz. Pokoli lesz a csarnok az fix, győznünk kell!

vanekúr958 Creative Commons License 2018.04.20 0 2 15334

https://youtu.be/xQNESl9a4MY

 

Toma meccsnyerő kosara

vanekúr958 Creative Commons License 2018.04.20 0 0 15333
N.21 Creative Commons License 2018.04.18 0 1 15332

A ZTE ellen mintha tényleg átok ülne rajtunk mostanában, de most talán sikerült megtörnünk, meg az elvesztett hosszabbítások átkát is. Nem volt jó meccs, a dobott pontok ellenére Ivosev, Gibbs és Roli is gyengébb volt szerintem, mint mostanában, de hatalmasat küzdve sikerült győzni, amihez gratulálok! Nagyon fontos győzelem volt ez a szezon további részére nézve. Kb. a szeged elleni meccs óta playoff módban harcolunk, azóta 5-1 a mérlegünk, és a pécsi meccsen is jobbak voltunk játékban az ellenfélnél, csak elfogytunk a végére. A mai szurkolásnál tudunk sokkal jobbat, nem volt rossz, de ha tudunk, akkor legyen is jobb, szükség van rá, meg amúgy is.

Előzmény: Tocy92 (15331)
Tocy92 Creative Commons License 2018.04.17 0 0 15331

Na, hát most megint elkezdhetünk kicsit bizakodni, hiszen egy holnapi győzelemmel már be is férnénk a nyolc közé, sőt, ha ez megvan, jövő hétvégére akár a hatodik helyre is odaérhetnénk, közben visszatérhetne Dunn és önbizalommal telve mehetnénk neki az utolsó három idegenbelinek. De...

 

...nem hiszem, hogy megverjük a ZTE-t, remélem, hogy csak túl élénken él még bennem a legutóbbi meccsünk ellenük. Nekem az volt a szezon mélypontja. Azóta nyilván fejben sokkal-sokkal jobban nézünk ki, Dunn már akkor sem csinált sok hasznosat, ellenben Spica, Hendlein, Baki mind jobb formában van, ők pedig annyira azért nem jók az utóbbi időben. Pihentebbek vagyunk, ez talán főleg Ivosevre fért már rá nagyon, míg a ZTE nehéz meccset játszott vasárnap, két szünnap után jönnek, ráadásul Kinney megsérült ott, ki tudja, hogy milyen állapotban fog játszani.

 

Ennyit a pozitívumokról, de vannak negatívumok is: szerintem mindkét idei meccsünkön lemeccselte Ádámot Bencze, sőt, szerintem tavaly is éppen a ZTE elleni hazain meccselt legrosszabbul Ádám. Akkor azon ugye a felsőház ment el, most ezen a rájátszás mehet. Igazából idén mindkét egymás ellenin álomszerűen kezdtünk, főleg támadásban, de megvolt a jó védekezés is, aztán szépen összeestünk - idegenben elfáradtunk durván, itthon fejben lettünk totálkárosak, de a lényeg, hogy mindkétszer (meg mondom, a tavalyi hazain is) szétdobtak minket. Ez bármikor benne van a ZTE-ben, akkor is, ha hosszú percekig gyengék. 

 

Nem vagyunk most rossz csapat, de az eddigiek (tegyük még ide esetleg az itthon elvesztett edzőmeccset is) alapján nekünk nagyon rossz matchup a Zete, védekezésben nem tudunk mit csinálni velük hosszabb távon és ők azok, akik aztán sose törnek meg, sose adják fel és Vaughn, Szabó, Benke, Radic, Kinney, Mohácsi, Horváth, szóval bárki képes mondjuk két perc alatt kilenc pontot szórni. Én a magam részéről ezt most nagyon komoly bravúrnak gondolnám, ha valahogy be tudnánk húzni és akkor lehetne igazán reménykedni, ha sikerülne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!