Keresés

Részletes keresés

vanekúr958 Creative Commons License 2018.03.12 -1 0 15305
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2018.03.11 0 1 15304

Nagyon remélem, hogy jövőre nem Ádám fogja vezetni a csapatot. Ennyire nem foglalkoztatni a cseréket már vicc kategória. Van valakinek valamilyen infója a jövőre nézve? Várható nagyobb támogatói összeg?

Tocy92 Creative Commons License 2018.03.09 0 0 15303

Hát én egyáltalán nem láttam ezt a sok játékvezetői tévedést, de lehet, hogy elvakított a csapatunk botrányos teljesítménye. Meg azért valami igaza volt egyébként szerintem Szabónak és Mohácsinak az Ivosev javára megítélt faultoknál. De ezek tök sokadlagos kérdések, amikor ilyen vérlázítóan játszunk.

 

És bár el szokott múlni a dühöm egy nap alatt, most még nem múlt el, ez is jelzi, hogy részemről mindenki elmehet a francba, akinek ehhez köze van :) 

 

És most meg már 100%-ban afelé hajlok, hogy a korábban pedzegetett mérlegből a 0-6 lesz az irányadó itt az alapszakasz végén. És ha ez sikerül, akkor középszakasz már nem is lesz, gondolom a srácoknak az esne legjobban, Gibbs addig még megtartja ezt a 20 pontos átlagát és eladja magát egy jó helyre, Spicát mit zavarja, hiszen úgyis le van kötve, ugyanez Tóth Petivel, Hendlein és Baki is szépen elmegy a dolgára, aminek nincs köze a kosárlabdához, Papp Peti meg lenyilatkozza, hogy válogatott akar lenni, csak nem kap lehetőséget, de majd most. Ivosev meg megköszöni a szép statisztikákat (ehhez egy adalék, hogy a szezon második felében 39%-kal triplázik, azért az emberes) és elmegy egy olyan klubhoz, ahol sportolók és sportemberek dolgoznak.

 

Remélem Pécsen minimum úgy megvernek minket, mint tavaly, én kb. arra számítok. 

N.21 Creative Commons License 2018.03.08 0 0 15302

-kal -nak

Előzmény: N.21 (15301)
N.21 Creative Commons License 2018.03.08 -2 0 15301

Nem, a játékvezetésre, mi egészen botrányos volt. Szabó és Mohácsi például, ami pankrációt megtehettek védőoldalon, az igazán vérlázító volt. Nem volt szinte egy szabályos védekezésük sem a második negyedtől kezdve. Gyalázatos, hogy milyen szintű pofázást is megengedhettek magukkal, Benczével az élen, és hogy micsoda sportszerűtlen hibákat üthettek be megtorlatlanul.

 

És ez független attól, hogy mi szarok voltunk-e vagy sem. Amúgy igen, nagyon, most is, sajnos.

 

 

A játékosainkról, a hozzáállásukról, a csapat nem létező kémiájáról szerintem egészen egyértelműen és tömören kinyilvánítottam már korábban is, a paksi, jászberényi vereségek után is, a véleményemet. Azóta sem láttam okot, hogy változtatnom kellene rajta. Sajnos.

Előzmény: Tocy92 (15297)
vanekúr958 Creative Commons License 2018.03.08 0 0 15300
Tocy92 Creative Commons License 2018.03.08 0 1 15299

Ja, aztán ott dőlt el végleg, amikor a negyedik negyed elején már pár pont hátrányban voltunk, az embereink pedig mutogattak egymásra, hogy hát izé, neked kellett volna védekezni és nem segget vakarni, hát, neked meg visszalépni, hiába dobtam ki a labdát két méterrel az ember mögött a pályáról...

 

Lófasz ez, nem chemistry és nem csapat, most megint lehet majd baszogatni Ivosevet, hogy hogyan viselkedik a csapattársaival, de szerintem erősen visszafogta magát, amikor ráordibált Spicára, lehet, hogy én nem tudtam volna megállni ennél komolyabbat a helyében, főleg egy védekezéssel később, amikor ugyanúgy mindenki várt a másikra, meg integetett...

 

Toma ki is nézett utána Ádámra kb úgy, hogy "most ilyenkor mi van?", de hát persze nincs semmi, ez Kaposvár, rájön azért ő is. Hiába futja pályafutása egyik legjobb szezonját egyénileg, szerintem nem fog ő itt maradni ebben a közegben, főleg mivel minden marad így, ahogy most van. 

 

Ádám meccselése is vérlázító, amikor működik valami, akkor felhozza a három magast és elrontja az egészet, majd 15 perc jegelés után kerül vissza a pályára Papp, holott az első percekben kifejezetten jó volt elöl-hátul. Persze, hogy nem tudott utána már hozzátenni, csak rosszat... 

 

Dunnt nem lehet lecserélni, mikor tudja, hogy sérült és mindenki látja, hogy szarra se jó éppen, ott van Gibbs, Tóth, Papp, lehetne ennél sokkal egyszerűbben játszani, mint amit mi próbálunk itt folyamatosan, Spicánál kb. nem is járt a labda pozícióban, miért nem ültetjük Dunnt, toljuk ki a három dobónkat (Dunn ugye nem az, ő labda nélkül elvétve hasznos csak támadásban, hiába jó a triplaszázaléka), aztán bent menjen a pozíció a két szerbbel és lövöldözzük ki Gibbséknek? Vagy egy sima kettő-kettő Gibbsszel az agyonszervezett hülyeségek helyett, sebességből megverte az embert most is csomószor, de nem, nekünk faszkodni kell hatvanöt elzárással, a lehető legbonyolultabb figurákkal, amikor nem tudjuk megcsinálni...

 

És akkor nem értük, hogy miért fáradunk el 25 perc után? Nem érted Ádám? Nem? Július óta ugatja mindenki, hogy játszatni kell a cseréket és nem csak a felkészülési meccseken, mert elfárad a kezdő fejben és fizikálisan is. Azt is el kellene már dönteni, hogy kinek mi a szerepe így márciusban, mert ahogy meg is mondtad, senki nem vállalja fel a felelősséget - hát mert talán Spicának sincs például fogalma, hogy neki most akkor mit is kellene csinálnia és még sorolhatnánk.

 

Botrányos edzői teljesítmény idén nem először, bicskanyitogató hozzáállás egy-két játékostól szintén sokadszor és brutális Ivosev-extra ugyanúgy sokadszor és ugyanúgy haszontalanul. Olyan két hónapot tolt az ember, amire nincsenek szavak és mit sikerült belőle kihozni? Egy 4-4-es mérleget két hazai buktával és semmivel sem vagyunk jobb helyzetben, mint korábban, továbbra sem vagyunk a nyolcban és így ki leszünk porolva Pécsen is, akkor meg már a 10 is necces. Ezzel a kerettel a 10-ért szenvedni? Öt hellyel kellene előrébb lennünk!

 

Nagyon rosszul éreztem magam több vereség után is, DEAC, Pécs, Kecskemét, Paks, Falco, meg az idegenbeli Zegnél is, de nálam eddig ez verte ki valamiért leginkább a biztosítékot. 

Lecso11 Creative Commons License 2018.03.08 0 0 15298

Amikor kb. a második negyedben már egál körül volt, tudni lehetett, hogy nem fogunk nyerni.

Tocy92 Creative Commons License 2018.03.08 0 0 15297

Milyen csalásra gondolsz? Hogy a játékosaink 80%-át baseball ütővel kellene elzavarni, mégis ez lesz a csapatunk alapja jövőre is, csak éppen valszeg az egyetlen dicsérhető, Ivosev nélkül?

Előzmény: N.21 (15296)
N.21 Creative Commons License 2018.03.07 0 0 15296

Szeretem én végülis az MMA-t, csak kosár meccsre mentem, tudtommal. Ritka nagy csalás volt ez, az ilyenek veszik el igazán az ember kedvét ettől az egész szartól, ami mai magyar kosárlabda címen fut itt.

TYHilton Creative Commons License 2018.03.01 0 0 15295

Fiúk darálják egymást edzéseken, hogy két hete nincs meccs, de Roli és Tóth Peti kihagyja az edzőmeccset? Bár inkább azt hagyják ki mint a bajnokit, de én nem értem

Tocy92 Creative Commons License 2018.02.23 0 0 15294

Másodszor is leizmoztuk valahogy a Jászberényt felkészülésin, Papp Peti a 10 pontos, kezdőként eltöltött meccs után most 14/12-t dobott. Nagyon haragudtam rá, hogy egy alibi sérüléssel kiülte a fél szezont, de a csávó határozottan fejlődött idénre, védekezésben simán használható 1-2-3-ban, támadásban pedig ha ennyi hozzá tudnak tenni (8-10 pont, 2-3 tripla), hát, nagyon örülnék neki. Ebben az esetben én azt mondom kapásból, hogy tegyük a kezdőbe! Vicc nélkül.

 

Bakinak meg vagy köszönjük meg a szezon végén, vagy maradjon két hamburgerért, mert gyakorlatilag értékelhetetlen és ha Papp magára talál, akkor kb. Baki lesz a leggyengébb magyarunk. 

Tocy92 Creative Commons License 2018.02.16 0 0 15293

Szerintem is elképzelhető a 0-6 éppen annyira, mint a 6-0 - a realitás valahol a 3-3 körül lehet, egy 4-2-vel ki tudnék békülni. Egyébként én valamiért a szegedi vereséget érzem a legbiztosabbnak, de igazából két "kötelező" meccsünk van ebből a szériából, pedig mindkettőn valószínűleg jobb az ellenfél: a ZTE és a Paks elleni hazai. Ja meg hát ugye a pécsi meccs, de ott kicsit sem vagyunk esélyesek szerintem, csak muszáj lenne nyerni...

 

A realitás talán az, hogy a három hazaiból kettőt, a három idegenbeliből meg egyet hozunk, így lesz egy 3-3-unk és ezzel valahol a 8-10. helyen tudunk bejutni a középházba, ahol meg majd talán tudunk feljebb lépni, hiszen az azért meglepne, ha az összeálló Kaposvár otthon kikapna megint a Pécstől, Kecskeméttől, meg jönne még egy DEAC-blama, vagy ilyesmi.

 

Hozzuk le tisztességgel a dolgokat, legyünk ott a playoffban, esetleg nyerjünk ott egy meccset, aztán tartsuk egyben a csapatot, találjunk némi pénzt egy ötödik légiósra, vagy a "cseremagyarok" feljavítására, felfrissítésére, aztán hajrá jövőre.

vanekúr958 Creative Commons License 2018.02.14 0 0 15292
N.21 Creative Commons License 2018.02.14 0 1 15291

Győztünk Debrecenben, szép volt fiúk, nagyon kellett!

 

 

Most akkor jön 3 (...!!) hét szünet, fel lehetne készülni egy tavaszi futásra, és utána 2,5 hét alatt 6 meccs fog következni. Marha jók ezek a lyukak a menetrendben...

 

Visszalévő alapszakasz meccseink:

 

3/7 ZTE o

3/10 PVSK i

3/14 Olaj o

3/17 KTE i

3/21 SZTE i

3/24 ASE o

 

 

Jó lenne legalább 4-et hozni belőlük, persze a 6-ot is elfogadnám. :) De simán benne van akár egy 0-6 is, ez az idei csapatunk totál kiszámíthatatlan számomra.

 

 

vanekúr958 Creative Commons License 2018.02.05 0 0 15290

https://youtu.be/BcDcuQMyD5U

 

Kaposvári KK–Falco-Vulcano Energia KC 104–105

N.21 Creative Commons License 2018.02.03 -1 4 15289

Hát.Ez.Egy.Kurva.Nagy.Meccs.Volt.

 

 

 

Az elmúlt 20 évből sem emlékszem sok ilyenre.

 

 

Gratulálok a Falconak a győzelemhez, még úgy is, hogy azért az az utolsó szombathelyi támadás egy baromi nagy támadó faulttal indult. Itt és most ezért mindkét csapat két pontot érdemelt volna amúgy, de a kosárlabda ilyen, itt még döntetlen sincs.

 

 

A szurkolás eszméletlen volt, erről vehetnek példát mindenhonnan, de az országban most, kosárlabdában, sehol nem tudnak ilyent. Ez magasan A legjobb.

 

 

Szép volt, fiúk, gratulálok, hajrá, Kaposvár!

 

N.21 Creative Commons License 2018.02.01 0 0 15288

A szurkolók paksi pofánb@szása és a jászberényi szégyen&gyalázat után én érzelmileg már teljesen elengedtem ezt a szezont, egy 5/5 kellene minimum most, hogy újra hinni tudjak.

 

 

 

Ivosevre meg tényleg nincs jobb szó, mint (,?) hogy IVOSEV, a tragédia nélkül is eszméletlen a teljesítménye, de így meg.... hatalmas lelkiereje van.

Előzmény: Tocy92 (15286)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.01 -4 0 15287

Tocykám, szombaton jön az újabb Dunn-Govens "ütközet".:) Szerintem egyébként nagyon szoros meccs lesz, egyik csapat győzelme sem lenne meglepetés, bár a tavalyi negyeddöntő utolsó meccsének eredményét újfent elfogadnám.:)

Előzmény: Tocy92 (15286)
Tocy92 Creative Commons License 2018.02.01 0 2 15286

Ivosev előző öt meccse: 25,6 pont, 62,9% mezőnyből, 8,2 lepattanó (3,2 támadó), 2,2 labdaszerzés, 1,6 blokk, 5,8 kiharcolt fault, 34,6 VAL. Tetézi ezt olyanokkal, mint hogy rávetődik minden labdára, hogy kirepül a pályáról, hogy megmentsen egy rossz támadást, hogy védekezésben háromtól ötig bárkit megfog, egy élmény volt tegnap is, amit pl. Watkinsszal művelt sokszor. Nálam nem kérdés, hogy a kezdeti gondok óta ő a bajnokság MVP-je, egészen elképesztő az ember, arra pedig nincsenek szavak, hogy milyen helyzetben játszott tegnap úgy, ahogy. Remélem, hogy meg tudjuk tartani.

 

Tóth Peti előző öt meccsét is kiemelném, mert talán kezdi felvenni a ritmust: 6,4 pont, 46,7%-os tripla, tegnap volt már öt gólpassza, hátul is hasznos, látszik rajta a fejlődés.

 

És akkor elérkeztünk a bajnokság azon szakaszához, amiről írtam már többször, vagyis most jön az az időszak, amikor ha jó csapatunk van, akkor egy hatalmas sikerszéria is elképzelhető, ha nem jó, akkor viszont a totális bukás is benne van. A kieséssel mondjuk talán már nem kell foglalkozni, de a felsőház továbbra is benne van annak ellenére, hogy iszonyat messze vagyunk tőle jelenleg. A sorsolásunk:

 

Itthon Falco, idegenben DEAC, itthon ZTE, idegenben PVSK, itthon Szolnok, idegenben Kecskemét, idegenben Szedeák és végül itthon Paks. Nyolc meccs, amelyen szerintem mind lesz esélyünk és ha akarunk valamit, akkor az idegenbelikből többet is hozni kell, itthon pedig hiába játszunk papíron jobb csapatokkal, azért Kaposvár csak Kaposvár, megtanulta ezt már idén a Körmend és az Alba is. Szóval nincs más hátra, mint előre, mutassuk meg, hogy jó csapatunk van - javulunk-javulunk, de azért egyelőre inkább a sorsolásunk és Ivosev vadállatsága miatt nyertünk meccseket a nagy bukószéria óta. Most viszont itt az idő, eldől, hogy mit tudunk.

 

(bár őszintén szólva már a most szombati Falco-meccs sem nekünk áll, most sem játszottunk jól a Sopron ellen...)

 

 

vanekúr958 Creative Commons License 2018.02.01 0 0 15285

https://youtu.be/30hsCwgIJV4

 

Kaposvári KK–Sopron KC 85–79  (vágott változat)

vanekúr958 Creative Commons License 2018.01.31 0 0 15284

https://www.youtube.com/watch?v=01Vo235bMNg

 

Kaposvári KK–Sopron KC 85–79

Tocy92 Creative Commons License 2018.01.31 0 0 15283

Szerintem igen, mert azt nem hinném, hogy ott áll majd a csarnok fél évig kosármeccs nélkül. De mindenki úgy gondolja, hogy jövőre lesz a "nagy csapat", amiről szó van, szerintem viszont nem, az eredeti tervek szerint arról a szezonról volt szó, amikor már az elejétől az új csarnokban leszünk, nem?

Előzmény: Lecso11 (15281)
vanekúr958 Creative Commons License 2018.01.28 0 0 15282

https://youtu.be/L7PPp7lB9RI

 

Egis Körmend–Kaposvári KK 94–77 

Lecso11 Creative Commons License 2018.01.26 0 0 15281

Én is úgy hallottam, hogy 2018. december, 2019. január a kb. időpont.

 

Kiváncsi leszek, hogy akkor jövő szezonban év közben költözünk majd?

Előzmény: N.21 (15280)
N.21 Creative Commons License 2018.01.25 0 0 15280

A rádióban azt hallottam, hogy idén év vége, legfeljebb 2019. eleje a átadási időpont.

vanekúr958 Creative Commons License 2018.01.22 0 0 15279
vanekúr958 Creative Commons License 2018.01.14 0 0 15278

https://youtu.be/B5XOTniSs7c

 

JP Autó Jászberényi KSE–Kaposvári KK 89–76

N.21 Creative Commons License 2018.01.13 0 0 15277

Egy percig nem volt valós győzelmi esélyünk a tökutolsó Jászberény ellen, ez mindent elmond rólunk, pedig a szurkolóink ma is velük voltak. Szégyelljék magukat, ez megint csak egy akarat gyenge lötyögés volt, elfogadhatatlan.

Tocy92 Creative Commons License 2018.01.13 0 0 15276

Spica faultjai miatt Gibbs megkapja a lehetőséget bőven :) Mindenesetre agyonvernek minket a palánk alatt, éppen ott, ahol ugye nem kellene. 

Előzmény: N.21 (15275)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!