Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.12.19 0 0 11
Nem hiszem, hogy a türelmi zóna jó ötlet lenne. Szerintem a bordélyházak sokkal diszkrétebbek lennének.
hülekölök Creative Commons License 2003.09.17 0 0 10
Változott hát!!!
Lementek az ingatlanárak:))
Taxxis Creative Commons License 2003.09.17 0 0 9
Na már megvan a hely, de változott valami?
Opinio Creative Commons License 2001.05.23 0 0 8
Ma a Matkói úton flangáltam és ott láttam a "dolgozókat" miközben a kertvárosi hangulatban, a nénik-bácsik tettek vettek a már teljesen az utcaképbe beitatódottak mellett! E szerint az élet ismét megoldotta, hogy ne legyenek a lányok a fő útvonalak mellett - persze nem beszéltem az utca lakóival...
schwabisch Creative Commons License 2001.05.23 0 0 7
No, és ki hova tenné a türelmi zónát? Én spec. nem tudok egy helyet se, de hátha ti tudtok.

sch

Előzmény: bosziga (-)
Opinio Creative Commons License 2001.05.22 0 0 6
Lehet, hogy nem lesz szimpatikus amit írok, de én már évek óta miközben tekergek az országban látom őket, és soha eddig nem zavartak. Egy ideig szégyeltem magam miattuk, hogy mit szól egy külföldi meg ilyesmi, de ma már nem érdekel. Szerintem ők egy szegény ország 'bonyodalom -mentes' rétegéhez tartoznak, és sajnos, szerintem ők legalább a maguk módján becsületesek.

Nézzük meg alaposan:
1, adót a magyar vállalkozók nagytöbbségéhez hasonlóan ők sem fizetnek...
2, a bűnözés az ő szakmájukat sem kíméli!
3, a magyar alkalmazottakhoz hasonlóan, nekik is mindenki parancsol -

4, és végül: nem tudom elképzelni, egy-két perverz kivételtől eltekintve, hogy gyermekkorukban erre a hivatásra készültek volna.

Teljes megoldás nincs, és igazán nincs is rá szükség (több ezer év alatt lett volna idő rá...), majd ha gazdagodik az ország szépen lassan ők is eltünnek az utakról.

schwabisch Creative Commons License 2001.05.22 0 0 5
Szerintem se a bezárás a megoldás. Én pusztán próbáltam egy helyet ajánlani az érdeklődőknek. Onnan mindig bevisznek valakit => mindig van is ott valaki (egy darabig, aztan majd mashol lesznek).

sch

Előzmény: feleki kamilla (3)
bosziga Creative Commons License 2001.05.20 0 0 4
Az életszinvonal növekedésével párhuzamosan, egyre több az emberek szabadideje. Nem kell már minden percet pénzszerzésre fordítani. Vannak, akik szabadidejük eltöltéséhez ujsághírdetés útján keresnek társat. Fontosnak tartják megemlíteni életkorukat, néhány külső jellemzőjüket, és hogy gyorsabban menjen a dolog, egy mobil számot is megadnak. Ezek a kívánatos ifjú hölgyek, felvéve a mai kor rohanó tempóját, hajlamosak igen gyorsan szerelembe esni, és e szerelem beteljesülésére sem kell egy óránál többet várni. Több nem is jutna rá, hiszen az ajtóban már ott vár a következő szabadidő partner, aki szintén szerelme gyors beteljesülésére vár. Hogy aztán az urak távozáskor hogyan fejezik ki hálájukat a kellemes időtöltésért, az nem tartozik senkire. Vannak persze kialakult formák, hiszen a mai világban mindennek ára van. Rosszra gondol az, aki ezeket a hölgyeket kurvának tartja. Ők olyan telefonos társkeresők, akik igyekeznek minél több embert megismerni. Tehetik, ezt semmilyen törvény nem tiltja.
De ha valaki erre alkalmas lakás hiányában az utcán igyekszik ismerkedni, és ott esik gyors szerelembe valakivel, az már büntetendő ! Jó nagy pénzbírságot kell rá kiszabni, hogy legyen miért dolgoznia. Jövedelme ugyan nincs, munkahelye sincs, de azért még fizethet. Kérjen kölcsön ! Hogy ezt meg is kell adnia ? Ez legyen az ő gondja ! Majd csak talál valami megoldást ...
Előzmény: feleki kamilla (3)
feleki kamilla Creative Commons License 2001.05.20 0 0 3
Nem ez a megoldás. Ha kiengedik, másnap megint kimegy az utcára, mert enni kell adni a gyereknek, meg a 10 másiknak, akire ő keres. Ezt is szabályozni kellene. Mit lehet és hol.
Előzmény: schwabisch (2)
schwabisch Creative Commons License 2001.05.20 0 0 2
Hát ti nemolvastok újságot: a halasi útról minden héten bevisznek 2-3 lányt. Próbáljátok meg ott, bár én már láttam őket, és a lány kissé tulzó kijelentés...
Opinio Creative Commons License 2001.05.18 0 0 1
Valóban, én sem láttam őket! Lehet, hogy nem megy igazán a bolt. (Lehet, hogy megoldotta a kormány a prostitúciót a családcentrikus propagandájával. Paff... sutba került egy ezeréves mesterség!)
Bár én gyanítom, hogy a türelmi zónák létrejöttek, mindjárt a jólbejáratott vidéki utak nál kialakult 'placcok' mellett, csak most a lyányok a 'risza' helyett kendert-vetnek...
feleki kamilla Creative Commons License 2001.05.17 0 0 0
Mesélj ! Hol láttad őket ?
Két hete nem találok egyet sem...
bosziga Creative Commons License 2001.05.17 0 0 topiknyitó
Naponta látok Kecskeméten "olyan" lányokat. Nem kellene őket egy helyre terelni ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!