Szerintem kevesnek gondoljuk az erte ajanlott penzt. Mivel 2 csapat is akarta, lehet, hogy nagyobb licitre szamitottunk, de azok meg nem mentek a kivant osszeg fole.
O valoszinuleg kozolte, hogy menni akar, mi tartjuk magunkat a magasabb arhoz es varjuk, hogy esetleg valamelyik rosszul rajtolo NB1es klub majd tobbet kinal erte hamarosan.
Az osszefoglalo alapjan a szokasos csalodas. Tobb mint egy honapig keszultek, elutaztak edzotaborba, allitolag rengeteg dolgoztak az edzeseken, hogy aztan egyetle kidolgozott tamadast se tudjanak vezetni az elso meccsen. Volt elotte fogadkozas, igergetes mindenkitol.
Ha Gera nem tudja felepiteni a tamadojatekot akkor tenyleg surgos valtas kell.
Kellemes meglepetes az aktivitasunk az atigazolasi piacon.
Legalabb frissitenek a kereten igy talan nem lesz annyira nyomaszto a kieses utani apatia.
Eleg biztato a fiatal tehetsegek sora az erkezesi oldalon. Kell persze a rutin is, foleg hatul de gondolom Zeke es Katona elmegy, mert ertuk tuti van kereslet. Ott inkabb gondolom a legjobb ajanlatot akarjuk kivarni.
Remelem Gera egesz nyaron a hatekony tamadojatek cimu konyvet lapozgatta.
Mindenesetre, kivancsi leszek, hogy all majd ossze az uj csapat.
A tegnapi tulajdonosi kinyilatkoztatast olvasva igazan egy dologot nem ertettem belole.
Amikor azt irja az edzo temarol, hogy:
- Mi a motivátor, felfuttató után egy megtartóban, egy nyugodt mederben dolgozóban láttuk, látjuk továbbra is a megoldást.
Szoval amikor az utolso a csapatod, de meg van egy fel szezon hatra akkor szerinted az a jo megoldas, ha nem egy igazi motivatort hozol, hanem egy nyugodt mederben dolgozot? Az fogja oket kiszedni a letargiabol?
Amikor pedig azt mondod, hogy egybol vissza akarsz jutni akkor tenlyeg az a helyes, ha a nyugodt, de sikertelenul dolgozora bizod, hogy adjon egy uj lokest a csapatrnak?
Igen, igy kb most csak olyan 98% biztos csak a bajnoki cim, es a pafc dobogot is meg lehetett tippleni mar tavaly juniusban is. Ezt azert nem neveznem valami orulten, koromragosan izgalmasnak. Inkabb olyan eleve elrendeltetett erzetunek.
Azon is elmerengek neha, hogy vajon mi maitt probaljuk feltamasztani Lopezt es Montielt, igy az utolso szakaszban ahelyett, hogy a bentmaradasert kuzdenenk a playan es nem csak a nyilatkozatokban.
A valasz valoszinuleg az a 37 forint amit remelunk ertuk kapni valakitol, hiszen ok az nb2-ben mar nem jatszhatnak.
Ha mar igy feladtuk akkor szivesebben latnam Vattay-t ahogy probaljak beepiteni, mert az jobban szolna a jovorol.
Olyan ez tovabbra is mint eddig. Mar az edzocserenel is latszott, hogy igazabol nem cel a bentmaradas.
Valami mas cel lehet itt, de arrol nem hallunk. Az ember mar szivesebben latna a 0-0 helyett akar egy vereseget is csak legalabb azt latnank, hogy megyunk elore, mert nyerni akarunk.
De nem latunk ilyen ambiciot miota elkuldtek Szabot, sem az uj edzo kinevezesenel, sem az atigazolasi szezonban, sem a kezdocsapat osszeteteleben, sem a jatekfelfogasban. Valamiert ez most igy jo ahogy van, egyedul mi szurkolok nezzuk ezt ertetlenul.
Jó hangulatú mérkőzés volt szerintem bőven 3000 feletti nézővel és a vendégszektor is teljesen teli volt. A csapatok nem nőttek fel ehhez, az Újpestnek nagy tétje nem volt bár a vendégtábor is hallhatóan többet várt volna el.Én egy vehemensebb KTE-t vártam volna csalódtam ismét. Nem értem, hogy az MTK meccs óta mi történik a csapattal.