Keresés

Részletes keresés

eMM Creative Commons License 2007.01.15 0 0 13
El kel jutni a saját tartályhajó gyártásáaig (1-2 év) ÉS AZOKAT MÁR LEHET AUTOMATIZÁLNI.
Előzmény: rOver (8)
eMM Creative Commons License 2007.01.14 0 0 12
Most 20 dollárért lehet leszedni.
No én kb ennyiért vettem meg a minap a Saturnban a Travelbox Hungaria KFT forgalmazásában 795 petákért a magyar verziót.
Háát nem vagyok elájulva, néha elég bosszantó "nyomogatós" a kezelése.
Tud valaki valahol hozzá magyar nyelvű patchet?
Mert kis javítással élvezhetőbbé lehetne tenni a gémet.

Előzmény: Tamás (11)
Tamás Creative Commons License 2001.05.20 0 0 11
Úgy tűnik, hogy a www.oiltycoon.com címről ingyér' le lehet szedni, 17 mega + 2 a peccs. Nekem most sajna nincs rá időm, de vevő lennék majd egy élménybeszámolóra. :-)
Előzmény: SanI{ó (10)
SanI{ó Creative Commons License 2001.05.20 0 0 10
Hali *.* !

Csatlakozom az elöttem szóló kéréséhez...
Hol lehetne "biztonsági copy" -hoz jutni ?

Ha van ilyen kérlek szólj. Előre is köszönöm.

nysanyi@wap.hu

Tamás Creative Commons License 2001.05.18 0 0 9
Hú, gyerekek, ez olyan, mint anno az Oil Imperium? Mert ha igen, akkor kell nekem is. :-)

Gépigény?

Egyébként jó?

Na most jól meggajdultam. :-))

rOver Creative Commons License 2001.05.18 0 0 8
Ehh azt hiszem ez egy picit eros. Pl. lehet fejleszteni is meg minden. Meg lehet, hogy az ellenfelek is veszelyesek (bar ezt eddig nem tapasztaltam). Szoval nekem eddig bejott azon kivul, hogy folyton azt kell nezni, mikor lesz tele a tartaly es kell tartalyhajot berelni. Ha ez automatikus lenne, akkor lehet, hogy jatszanek is vele ;-))

Amugy meg tycoon az kb. nagytokes, ugyhogy eleg nehez lenne levedetni. Nem hiszem, hogy barmi koze lenne a TT-hoz vagy a RT-hoz...

Előzmény: Törölt nick (5)
bocimobil Creative Commons License 2001.05.14 0 0 7
Na ma kb jó félóra alatt sikerült a bankszámlámat erősen mínuszba vinni :)) Tud valaki jól bevált módszert ohgy hogy érdemes csinálni? (Pl az elején hány torony, mennyi fejlesztés, stb..)
Még egy kérdés. A pénz a bank felé magától fizetődik vissza, vagy mindig csak annyi, amit visszafizetek? Az elején az összeg az teljes egészében kölcsön?

Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2001.05.14 0 0 6
Asszem, egyetértek... :/
Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2001.05.13 0 0 5
Lehet tozsdezni... Meg lehet nezni, melyik varosban veszik meg legdragabban az olajad. Ez a tozdezes, kiraly:)
Gany egy jatek, tiszta szegyen, h mogebiggyesztettek, h 'tycoon'.
Előzmény: bocimobil (1)
bocimobil Creative Commons License 2001.05.11 0 0 4
Lehet hogy igazad van, de odáig még nem sikerült eljutnom.. :)) Mindíg csődbe mentem :))
Előzmény: Jéggé dermedt enemies (3)
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2001.05.09 0 0 3
De megjegyzem, nekem az egész játék cirka egy óra után átment dögunalomba :( rendben van, hogy épitgetek, meg feltalálok, meg olajtermelek, de marha kevés játéklehetőséget kinál a gém...

Szerintem :)

Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2001.05.09 0 0 2
Nemtom, én csődbe még nem mentem :I
Előzmény: bocimobil (1)
bocimobil Creative Commons License 2001.05.09 0 0 1
aham ez megvolt. De csak ezzel lehet pénzt keresni? "Tőzsdézni" nem lehet?
Ha csak az olajam elszállításából és eladásából lesz pénz akkor lehet ohgy kevés hajót béreltem...
Előzmény: Jéggé dermedt enemies (0)
Jéggé dermedt enemies Creative Commons License 2001.05.09 0 0 0
Nekem első nekifutásra sikerült pénzikét csinálni... A lényeg, hogy amig nincs saját tankered, bérelni kell, hogy a megtermelt olajadat elvigye a finomitóba.
Van egy olyan gomb (most nem tom, hol), hogy Charter Tanker... na ott kiválasztod a kiindulópontot (várost), ahonnan, és ahová akarod szállittatni a cuccot.
Egyszeri szállitás után a kölcsönhajó úgymond megszűnik, tehát újbóli szállitáshoz újra kell kölcsönözni.

:)

Üdv!

Előzmény: bocimobil (-)
bocimobil Creative Commons License 2001.05.08 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Most ismerkedem ezzel a játékkal. Itt meg lehetne beszélni a kérdéseket. Egyelőre nekem még nem sok van, mert csak kétszer játszottam vele. Első problémám az, hogy hiába termelem az olajat, a pénzem szép lassan elfogy, nincs kölcsön, meghalok. Ha valaki tudna felvilágosítást adni, ohgy hogy érdemes kezelni a pénzügyeket, azt megköszönném. Esetleg magyar nyelvű honlapok ezügyben...

ui.: Bocsi ha van már topik erről, de én nem találtam meg...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!