Keresés

Részletes keresés

Polihisztor Creative Commons License 2001.04.14 0 0 6
Javallat: Telebank (vagy internetes Házibank) szerződés az OTP-vel ingyen, utána bármikor ingyenes lekérdezés vagy átutalás telefonon vagy neten. Persze ez csak akkor igazán ingyenes, ha a munkahelyről teszed mint én :))
lamas Creative Commons License 2001.04.14 0 0 5
Hol van itt normalis bank, Guerilla? :)))

lamas

big city guerilla Creative Commons License 2001.04.14 0 0 4
ahh nem kell loozerkedni, le kell pattanni az OTP-ről mint a huzat. 1-2 óra utánajárással mindent átvihetsz egy normális bankhoz a közüzemi díjfizetéseidtől az értékpapírokig.

Az ötker egyik OTP-je minap kiadta apámnak az anyám szlaegyenlegét, holott nem is volt meghatalmazása a számlához!
Durva nem?
Bemenjek, lekérdezzem a tiedet is? : )

Erste Bank ingyenes kp felvét?
Mennyi a számlavezetési díjad hozzá?
Mert valahol tuti kifizeted....

bcg

mardekár malazár Creative Commons License 2001.04.14 0 0 3
már érthető, hogy az OTP miért az egyik legnagyobb magyar bank

Ellenkezoleg: értheto, hiszen az OTP a legnagyobb magyar bank. Tehát megengedheti magának alkalomszeruen új díjak bevezetését, nem mernek szót emelni ellene. Éljen az Erste Bank - ingyenes készpénzfelvétel akár idegen automatából is!

m/m

Előzmény: zakka (2)
zakka Creative Commons License 2001.04.13 0 0 2
De most már érthető, hogy az OTP miért az egyik legnagyobb magyar bank.
lms Creative Commons License 2001.04.13 0 0 1
Ket bosszanto vonatkozasa is van a dolognak.

1. Az OTP 2.5% kamatot fizet a nem lekotott betetekre, 10% koruli inflacio mellett, ami -7.5% realkamatot jelent. Kb ot eve angliaban a National Westminster bank automatainak szolgaltatasat csodaltam meg: kpfelvet ingyenes, egyenleglekerdezes ingyenes, sot, az utolso ot tranzakciorol is ad informaciot, termeszetesen ez is ingyenes. A folyoszamlan levo nem lekotott osszegre termeszetesen ott is nevetseges kamatot fizetnek (akkoriban ez 0.5% volt, 3-4% inflacio mellett).

2/a. Az OTP automataja az egyenleg lekerdezes funkcional semmilyen tajekoztatast nem adott arrol, hogy az egyenleg lekerdezesenek koltsegei lesznek.

2/b. Az OTP visszael azzal a torvenyadta lehetosegevel, hogy a fiokokban kifuggesztett hirdetmeny utjan modositsa a szerzodesi felteteleket.

Utoirat: amikor a zarlati dijat bevezettek (hasonlo umbulda - egyszer csak megjelent az egyenlegertesiton a zarlati dij, anelkul, hogy alairtunk volna barmilyen szerzodesmodositast), egy ember perbefogta az OTP-t. A pert jogerosen megnyerte, a zarlati dij bevezetese szerzodesszeges volt . De az OTP nem fizette vissza a zarlati dijat. Emberunk masodik pert inditott kifejezetten a jogellenes zarlati dij visszafizetesere. A pert megnyerte, de az OTP nem fizette vissza a zarlati dijat. Indoklas: akkor mindenkinek vissza kellene fizetni az meg tul sok penz. [Ezen informaciok forrasa a radio egyik magazinmusora.]

Nem szeretem, amikor hulyenek neznek.

Előzmény: zakka (0)
zakka Creative Commons License 2001.04.13 0 0 0
Valamiből meg kell élniük, hát belőlünk teszik. Egy embernek nem sok a 10 Ft, de tömegesen már elég sok nulla van a bevételük végén.
lms Creative Commons License 2001.04.13 0 0 topiknyitó
A minap kicsit figyelmesebben atolvastam a marcius vegi OTP folyoszamla forgalom ertesitot, es meglepodve fedeztem fel rajta az egyenleg lekerdezes koltseget, darabonkent 10 forintert.

:-O

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!