Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Elado godox propac pb820. Fotos projektre vettem anno (ujonnan/ USA vasarlas), de sosem hasznaltam, csak kiprobalva volt. Kabel nincs hozza de efotonal 5-6.000 ft- ert mar kaphato. En nem szeretnek mar vele foglalkozni.
Termeszetesen vasarlaskor le tudjuk tesztelni. Nikon SB-800 al teszteltem par napja, tokeletesen mukodott!
Eladó új Panasonic LUMIX G X VARIO 35-100mm F/2.8 II teleobjektív. Sn: JG2HE201501 Micro Four Thirds szabványú 35100 mm-es zoomolható teleobjektív / 70200 mm (35 mm-es egyenérték). Ultrahosszú 35100 mm-es (35 mm-es egyenérték: 70200 mm) tartományával nagy sebesség és F2,8 mellett lágyan elmosható a portrék és közeli képek háttere. Emellett nagy zársebességével képes kimerevíteni a gyorsan mozgó témát, például akciót, sportot. Irányár: 190 000 Ft. Személyesen megtekinthető és átvehető Budapest IV. kerületben.
Eladó új Panasonic LUMIX G X VARIO 35-100mm F/2.8 II teleobjektív. Sn: JG2HE201501 Micro Four Thirds szabványú 35100 mm-es zoomolható teleobjektív / 70200 mm (35 mm-es egyenérték). Ultrahosszú 35100 mm-es (35 mm-es egyenérték: 70200 mm) tartományával nagy sebesség és F2,8 mellett lágyan elmosható a portrék és közeli képek háttere. Emellett nagy zársebességével képes kimerevíteni a gyorsan mozgó témát, például akciót, sportot. Irányár: 190 000 Ft. Személyesen megtekinthető és átvehető Budapest IV. kerületben.
Leica R4 + Summicron R 50mm f=2 3CAM eladó. Fénymérés, záridők jól működnek, aperture priority-n használtam leginkább, a csatolt tesztképek is így készültek. A ház kicsit kopott, a prizmán apró koszok, amiket sajnos én okoztam a fényszigetelés cserénél. Ezek a képeket nem befolyásolják. Az objektív kanadai Leitz, 3Cam vagyis a modernebb R8 R9 vázakkal is működik. A börtok megvan hozzá, a kis piros pötty nincs már rajta. Tiszta, gombásodás, karc nincs. 210000 forint
Eladóvá vált Mamiya 645 Pro TL gépem, fénymérős prizmával, 80mm f 2,8 Mamiya-Secor objektívvel. Új elem van benne, minden funkciója működik. 1db 120-as kazetta jár hozzá. Megmutatni Budapesten tudom. 300000 ft
Eladó egy, speciálisan a vízimadár fotózáshoz gyártatott száraz búvárruha kb. XL (180 cm, 85 Kg) méretben. A terepruhára egyedül is könnyen felvehető, keveset használt.
Először is a saját adatlapodat tedd rendbe, írd be az email címedet. Mert ha a te elérhető lennél, akkor át tudnám küldeni néked az ő címét, de ide nem írhatom ki.
Persze ha rossz cim van az adatlapján akkor nincs mit tenni.
Még egy javaslatom van: vedd ki a nevét az email címéből és keress rá. Biztosan lesz rá találat, ő egy ismert természetfotós.
Nikon z 5 váz, 2021.02.15 vásároltam a fotoplusban, számla meg van, de nem garanciális, plusz patona akksit, 16GB SD kártyát és egy easy covert adok hozzá, minden tartozéka meg van! Személyesen Veszprémben tudom átadni vagy előre utalással küldeni foxposttal. Exposzám:33006 (03.24)némileg változhat. Hibátlan működés, újszerű állapot, csak hobbi célből használom(tam) fotópályázatokra, utazásra, nagyon vigyáztam rá, kijelzővédő a kezdetek óta van rajta. Gyári sz.: 6000479. Ár: 265 000 Ft.
Elado godox propac pb820. Fotos projektre vettem anno (ujonnan/ USA vasarlas), de sosem hasznaltam, csak kiprobalva volt. Kabel nincs hozza de efotonal 5-6.000 ft- ert mar kaphato. En nem szeretnek mar vele foglalkozni.
Termeszetesen vasarlaskor le tudjuk tesztelni. Nikon SB-800 al teszteltem par napja, tokeletesen mukodott!
A helyedben én a saját költségemen kicseréltettem volna a sérült kábelt, hogy ne okozhasson olyan eseményeket, amiért büntetőjogi felelősséggel is tartozhatsz ha rosszul sül el (minimum veszélyeztetés, mert nem írtad le direktben, hogy életveszélyes a használata).
Lehet, hogy kevesebb haszonnal tudod eladni, de legalább tiszta lelkiismerettel.
"Látom őrölgeted magadban a témát. Nem kellene." - mi ez , valami fórum terápia?
"A külső fekete szigetelés a kettős szigetelésű vezeték egyik része, egyik fele." - Téves. A kulso fekete resz egy teljesen kulonallo reteg, szigeteles.
"mindenki csak a saját felelősségére veheti meg, és nehéz úgy hasznosítani, hogy az érintésvédelmi szabványoknak is megfeleljen." Kabelcserevel miert is?
Amennyiben erdekel tegyel ajanlatot, ha nem kerlek gorgess tovabb.