Keresés

Részletes keresés

McPeter Creative Commons License 2001.04.08 0 0 9
Hali mindenki!
Igazatok van, hulye vagyok. Komolyan. Nem tudom, hogy mi a nok ferfiidealja, foleg az en korosztalyome (21 vagyok). Namost: inkabb megyek, kigyurom magam (vagy legalabbis kocogok) igy veszek fel machobb kulsot, a szort hagyom ugy, ahogy van es megprobalom meghoditani kis szorrel (tenyleg hulyen hangzik) es kisportolt(tabb) testalkattal a gyengebbik nemet.
Udvozlettel:
McP
u.i.: topic sullyedj!
szalka Creative Commons License 2001.04.08 0 0 8
Hat erre nem tudok mit szolni, hogy a holgyek eletkora es az kozott, hogy szertik -e a szoros mellkast van-e osszefugges.
Mindenesetre az biztos, hogy a ferfiaknak idosodven szorosebbek lesznek, igy az idosebb ferfiak kozott kevesbe van nemszoros igy egyertelmu, hogy azok a nok akik az idosebb korosztalybol valogatnak part azok jobbara csak azt tudjak elkepzelni. Azert ferfiak eseteben nem olyan egyertelmu a media nyomasa, mert az idealok inkabb a szineszek mint a modellek. Ott viszont eleg szeles a skala es sok (igaz mar nem fiatal) szinesz meg nagyon tartja azt a fajta vonalat is.

Előzmény: Isilme (7)
Isilme Creative Commons License 2001.04.08 0 0 7
Szia szalka! :-)

Én is olvasgattam a szőrős :-) topicocat, de nekem úgy tünt, hogy inkább az "érettebb" hölgyeknek tetszik ez a viselet. Mármint a generációra értem. Ők még más férfiideálon nőttek fel, mint a mai húszonévesek (én generációm). Manapság minden médiából a csupasz mellkas-has-... nyomul ezerrel. Persze lehet, hogy tévedek. :-)

Isilme

Előzmény: szalka (6)


szalka Creative Commons License 2001.04.08 0 0 6
Biztos fugg a hajszintol( illetve az egesz tipustol) es genetikatol is.
Finnorszagban elek ahol a ferfiak nagyreszenek gyer szoke-szokesbarna- szokesvorosesbarna haja van es kek vagy szurke szeme es irto feher bore. Namost foleg nyaron dobbenek le mindig, amikor rovidnadragban jarnak, hogy mennyire nincs szor a labukon , van valai keveske, de az is szoke. Aki szorosebb , az altalaban sotetebb haju (eszkimosabb? beutesu). Mig a deli tipusu ferfiak altalaban szorosebbek.
De persze ennyire nem kell szelsosegekben gondolkodni, altalaban akinek eros vastagszalu, dus es sotet haja van, annak altalaban erosebb a szorzete, mint a selymesebb es/vagy vilagosabb hajuaknak azonkivul hogy esetleg a szorzet vilagosabb is meg gyengebb is.
Nekem speciel a keves szor tetszik, vagy a csupasz mellkas ( najo szemeremszorzet maradhat, de a csupas se rossz:-)) tetszik. De nezz at a csupasz mellkas vagy szoros topicba. Rengeteg no van aki direkt bukik a kevesbeszoros pasikra.

Isilme: Nem akarok neveket sorolni, de sorolhatnam akar innen az indexrol is a lanyokat akiknek meg a szoros mellkas tetszik, sot egyesek direkt beindulnak az ingnyakbol unkorodo szorszallakra.
Szerencsere minidg mindenre van kereslet :-)

Előzmény: McPeter (3)
Isilme Creative Commons License 2001.04.08 0 0 5
Szerintem változó, hogy ki mennyire szőrős. Én nagyon az vagyok, az öcsém pedig egyáltalán nem. Pedig haj és szemszínre teljesen egyezünk. Valósznűleg a világosabb hajúaknál csak kevésbbé észrevehető a dolog.

Isilme

Előzmény: McPeter (3)
McPeter Creative Commons License 2001.04.08 0 0 4
Monsieur Poirot: mi ez a szam, mirol szol? Mit jelent a cime?
tobbiek:lehet, hogy inkabb gyurnom kene? (ramferne:186/69)
koszi
McP
Előzmény: Monsieur Poirot (1)
McPeter Creative Commons License 2001.04.08 0 0 3
Szia szalka
Lehet, hogy ez valami regi csokeveny nalam, de regebben (es kicsit meg ma is) irigyeltem a szorosebb ferfiakat (fiukat). Lehet, hogy ez fejezte ki a szewmemben a ferfiassagukat. Volt idoszak, amikor nem mertem csajhoz szolni, mert feltem, hogy ha arra kerulne a sor, kinevetne, hogy milyen eretlen vagyok. Tenyleg, ujabb kerdes:
Mennyire szorosek a XXI. szazad ferfiai?
Fugg-e ez a hajszintol, genetikai adottsagoktol?
Uraim (es holgyeim) varom a valaszukat.
Isilme Creative Commons License 2001.04.08 0 0 2
Jap. Ez igaz. :-( Én is inkább szabadulnék a "bundámtól", mert elég szőrős vagyok (mellkas, has hát ...) és nagyon zavar. Szvsz nem érdemes megnőveszteni (ha lehetséges egyáltalán).

Isilme

Előzmény: szalka (0)
Monsieur Poirot Creative Commons License 2001.04.08 0 0 1
Walaki szőrös walaki nem! Rögtön ott van a Bloodhound Gang - Why's Everybody Always Pickin' On Me száma.

Mellesleg, avagy szőrös-leg, ha bortoválod akkor némivel erősebb szálú lesz, de elhanyagolható. Lásd: a hajad hiába vágatod, jelentős elváltozás nem tapasztalható!

H. Poirot

szalka Creative Commons License 2001.04.08 0 0 0
Miert akarsz szorosebb alhast? Eleg sok no a kevesbe szoros pasikra bukik. Sot sok ferfi meg mar elkezdte arrafele a szortelenitest, nok jelentos hanyadanak oromere.
Előzmény: McPeter (-)
McPeter Creative Commons License 2001.04.08 0 0 topiknyitó
Szevasztok asztaltarsak!

Az a gond, hogy kicsit hiu vagyok. Lehet, hogy ez rosz megfogalmatas volt, lenyeg az, hogy azt akarom megtudni, hogy lehetseges-e valamilyen uton-modon hm.szorosebb alhast letrehozni. Egyenlore ennyi. Ja! Borotvalas=erosodes=dusulas=?szorosodes?
Velemeny?
Udv:
McP

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!