Ha kocsival indulunk Budapestről Montenegróba nyáron (most foglaltuk le a szállást) gyerekekkel és megállnánk félúton, hol érdemes oda és vissza megállni? Ahol szép a táj, vagy szép, nem zsúfolt várost, városkát láthatunk, amit nem érdemes kihagyni.
Voltam már többször Montenegróban, de utoljára 2017-ban. Most Petrovác lesz az úti cél. Árakról szeretnék érdeklődni. Élelmiszerek, sör, éttermek. Illetve nem foglaltunk szállást. Volt így valaki mostanában? Június utolsó hetében megyünk. Esetleg szállás árakat vagy Petrovácban tengerparti szállást tudtok ajánlani? 3 hálószobás apartmant keresünk.
Sziasztok! Figyelmetekbe ajánlom Albán kalandok 2. sorozatom legújabb részét. A címmel ellentétben a helyszín már Montenegró, hiszen a "végjáték" közeledik. A Balkánon jártas nézőknek már ismerős helyszín lehet a Rijeka Crnojevica. De azoknak is ajánlom akik még nem hallottak róla. Kanyargó folyó, pazar panorámát nyújtó hegyek. Egy szinte minden igényt kielégítő panoráma út mentén. Tartsatok velem, igazi élmény utazás volt számomra, remélem nektek is az lesz. https://youtu.be/8H1mKPSLWxE Egy kerékpáros túrafilmsorozat nemcsak kerékpárosoknak. Köszönöm mindenkinek a megtekintést és a feliratkozást! #montenegro #rijekacrnojevica #Kerékpártúra
Van egy foglalásom Utjehába Aug.18-aug,26.-áig. Nem tudunk menni, ezért nagyon szívesen átengednénk. A szállás ára 79000ft. amit ott kell fizetni. Ha esetleg érdekel valakit, átküldöm a foglalás adatait. Ez a teljes ár, nincs külön díj. Axenia apartman ha valaki utána nézne. Érdeklődni priviben, olc0926@gmail.com Üdv, Zoli
Sziasztok.Aug.18 án indulunk Bar ba. Szerbián át tervezzük az utvonalat. Milyen a biztonság illetve az út járhatósága. Ti mit javasoltok ? Szerbia vagy Bosznia?Köszi a segitséget.
mi par napja jottunk Budapestrol Dobra Voda-ba Szerbian keresztul. Reggel fel6-kor indultunk, sajnos Roszkenel 3 orat alltunk. Utana mar csak rovid wc szunetekre alltunk meg, igy este fel11-re ertunk ide. Nagyon faraszto volt, sok helyen csak 40-50-el lehetett menni, ha beallt egy teherauto elenk, a kanyargos utakon nagyon nehez megelozni. Szerbia kb feletol nagyon szep volt a taj, de egy ido utan mar ez sem karpotolt a hosszu ut miatt. Hazafele gondolkozunk, hogy 2 nap alatt tegyuk meg, csak masik utat probalva. Mostar fele van valakinek tapasztalata?
Valaki megtudna-e mondani, Szabadka - Bar vonat kozlekedik e, valtozott-e a menetrendje? Mennyibe kerul a jegy? Juliusba mennenk. Elore is koszonom ha tud valaki segiteni.
12-13 reális, függ ki mennyit áll meg stb. Szerintem itt sincs több őrült mint máshol, a helyiek természetesen jobban ismerik a napi szinten bejárt útvonalukat, de nem mondhatnám, hogy jellemző náluk az erőszakos vezetés.
ez egy szerb autós műsor, Belgrádtól Budváig leutaznak, bemutatják az utat, újdonságokat, pihenőhelyeket, veszélyeket az úton, érdemes megnézni, ha nem is érti az ember teljesen a kisérő szöveget. Ez 2017-es, hamarosan várható az idei is. Podgoricától Budva felé mennek, ha nem ragaszkodsz a gyönyörű panorámáért érdemes inkább a Szozina alagutat választani.
2019 decemberéig kellene, hogy elkészüljön, addig nem lehet részlegesen sem használni. Sozina alagutat befejezték határidőre, ha ezt is megcsinálják 2020-as nyárra már ott repítünk.
Aug. 6 -án megyünk Ulcinjba, Szeged-Belgrád-Csacsak-Bijelo Polje-Ulcinj útvonalon.A montenegróiak hogy állnak az autópálya építéssel. Van-e valakinek bármi infója?
Szia, éppen Budvában vagyok, ott irom ezt a hsz-t.
Mi is kocsival jöttünk Budapestrõl Belgrád, Čačak, Bijelo Polje (E-763-as út), Podgorica, Sozina-alagúton át. Belgrádnál ne a GPS szerint menj, hanem inkabb az útjelzõ táblákat figyeld... gyorsabb lesz. Čačak elott van kb 40 km-nyi új autópálya, amivel kb. 40-50 percet nyerhetsz. Este 8-kor indultunk, és kb. 5-6 kisebb (néhány perces) megállással reggel 10,45-re értem ide. Az auto computere szerint 928 km, és 12 ora 40 p volt a tiszta menetidõ (valós idõben inkabb 15-16 óra). Nem lehet sietni, mert az utazás nagyobb részét lakott területeken átvezetõ elég rossz/keskeny utakon, szerpentineken, hegyen/völgyön keresztül kell levezetni. Ha kifogsz egy kamiont a szerb/montenegrói hegyek között, akkor mehetsz mögötte akár 20 km-t is kb. 30-50 km/h között, mire megelõzöd. Elhiheted. Láttam olyan szembejövõ konvojt, ahol legalabb 50-60 kocsi torlódott fel 2 db kamion mögött. Én is mentem kamion mögötti sorban, hidd el, tudom mit beszélek. A szerpentineken csak a szerbek és a montenegroiak elõznek :DDDD.... brrr... halálfélelem, amit csinálnak! Nem vagyok félõs, és egy 5-ös F10-es BMW-vel jöttünk, de nem vagyok hajlandó bevállalni olyan elõzést, aminek nem látom be a végét a kanyar/záróvonal kombo miatt!!!
A határon (Röszke/Horgos) a szerb oldalon volt egy kb. 45 perces szivás este 10 után!!! Ha Te hajnalban akarsz indulni, akkor kb. este 10 elõtt nem fogsz ideérni, szvsz. Ha más info is érdekel, akkor szivesen válaszolok.
Az ideális pesti indulás szerintem kb. 22 óra, legkésõbb éjfél. Éjjel nincs dugó, nincs kamion. Hajnalban es reggel gyönyörūek a montenegroi hegyek. Az erdélyi Gyilkos-tó/Békás szoros feelinget szorozd meg 2-vel :)))). Fenséges látvány!!!!
Mi augusztus 23-án kedd hajnalban indulunk Budapestről Budvába, és szeretnénk az egész útvonalat egyben lenyomni. Mivel a horvát autópálya díjak eléggé magasak, ezért vagy Bosznián vagy Szerbián keresztül szeretnénk menni. Melyik útvonalat javasolnátok? A legfontosabb, hogy minél rövidebb idő alatt odaérjünk, hiszen így is nagyon sok lesz ezt a távot egy nap alatt megtenni.
Betegség miatt sajnos nem tudunk elmenni Kotorba 2017.07.24-07.29. között. 2 felnőtt és 2 gyermek számára van foglalásunk egy apartmanban, önellátással. Előlegként 100 €-t fizettünk, ennek felét elengedve, összesen 275 € lenne a szállás az öbölben, közvetlenül a vízparton. Egy kedves hölgy adja ki az apartmant, kint élő magyar ismerős ajánlásával jutottunk el hozzá. Esetleg ha valakit érdekel, kérem jelezze! td2133@gmail.com
Sziasztok! Általam szervezett júliusi 9 napos montenegrói buszos utunkra van még néhány hely. Ha valakit érdekel, szívesen átküldöm a programot. Az utazás ára 89 ezer forint, amely tartalmazza az utazás, a félpanziós ellátás és a szállás árát 3 csillagos hotelben. jelentkezés június 28-ig.
Eladóvá vált családi okok miatt egy 1 hetres, félpanziós ellátással (svédasztalos) montenegrói nyaralás. Herceg novi, Hungest Hotel Sun Resortban. A csak1nap.hu vásároltuk. Ára 230000ft két fő részére plusz egy 12 év alatt gyermeknek ingyenes. Indulás július 23. hazaérkezés július 30. Mivel nem névre szóló ezért átruházható bárkinek, annyit kell csak tenni, hogy a holtelnek( ami egyébként magyar) szólni kell hogy a névfoglalás változott.