Keresés

Részletes keresés

zlotyi11 Creative Commons License 8 órája 0 2 185376

Egyértelműen. Akit akartak már megvettek vagy kölcsön vettek, mindenki más csak extra. Ennek megfelelően kb el is helyezhetjük a következő idényt a polcon, hogy mire lesz jó. :( 

Előzmény: agymosott09 (185375)
agymosott09 Creative Commons License 19 órája 0 0 185375

Mármint félreértések elkerülése végett, aki csak most nézne be: ez nem az én véleményem, hanem a szakvezetés stratégiája. 

Előzmény: agymosott09 (185374)
agymosott09 Creative Commons License 19 órája 0 0 185374

Ez lényegében abba az irányba mutat, amit én sejtettem. Nem fontosak szerintük az igazolások, valaki még jön, de nem életbevágó, tök jó a csapat, nem kell görcsölni. Ha nem találunk senkit, akkor majd kölcsönzünk valakit szeptemberben. 

Előzmény: Datsyuk (185369)
zlotyi11 Creative Commons License 19 órája 0 0 185373

Ha kell én védőként elszaladgálok egy-egy meccsen. :D 

Előzmény: Laszti_BVB (185367)
zlotyi11 Creative Commons License 19 órája 0 0 185372

Pontosan, nem ezen a 3 millán fog múlni a klub jövője...

Előzmény: dethroner1 (185368)
tillA Creative Commons License 23 órája 0 0 185371

Én várok.

Előzmény: dethroner1 (185370)
dethroner1 Creative Commons License 27 órája -1 1 185370

Ez az, várjatok csak idióták, várjatok, amíg a kínálat mindössze a szél által összehordott szemétből fog állni. 

Előzmény: Datsyuk (185369)
Datsyuk Creative Commons License 28 órája 0 0 185369

dethroner1 Creative Commons License 2 napja 0 2 185368

Állítólag a klub 10 milliót kér, a Parma meg maximum 7-et adna Reyna-ért. Talált pénz, gyorsan le kéne zavarni az üzletet, mert az amcsi kb senkinek nem kellett eddig, játszani meg nálunk sem fog. De addig szarakodnak, míg az olaszok igazolnak másvalakit és további 2 évig még foglalja a helyet a buszon.

Előzmény: zorc09 (185366)
Laszti_BVB Creative Commons License 2 napja 0 0 185367

Igen, én is ezen filóztam a napokban. Lassan már mindenkit sikerül eladni, de ki fog jönni ?

Mondjuk megoldják spórolosban...

Majd reaktiválják Rickent, Sammert, Kehlt, kell egy edző, így Nico nem jöhet szóba, hátra majd Robert beszáll, kapuba majd Tapalovic, sőt Terzic is elég fitt még... Pár percet talán Zorc is kibír, tartalék kapus is meg van Laux személyében, Dickel is még van, meg Riedle is még elérhető, Owo is a csapat környékén van Weidivel. Broich is nálunk van tavaly óta, a második csapatnál Schmelle is elérhető.

Előzmény: zorc09 (185366)
zorc09 Creative Commons License 2 napja 0 1 185366

Azt írják kb. 6 milliórt fogják eladni. Reyna még ennél is többért megy Parmába.

Idén nyáron az eladások elég jól mennek, lassan a szertárost is értíkesítik jó áron. :)

Most már csak hozni kéne pár értelmes játékost, aki erősítés is lenne.

Előzmény: Datsyuk (185365)
Datsyuk Creative Commons License 3 napja 0 0 185365

Dem bevorstehenden Abgang von Cole #Campbell ging ein klares Gespräch mit Niko Kovac voraus.

Er soll Campbell zu einem Vereinswechsel geraten haben.

#Kovac machte deutlich, dass Campbell für die Regionalliga eigentlich viel zu stark sei – ihm aber aktuell keine realistische Chance auf regelmäßige Einsätze bei den Profis bieten könne.

@FunkeSport

Stich1976 Creative Commons License 4 napja 0 0 185364

A BVB lerabolja a Premier Leauge-et. :)

Piaci értéke 20 millió, akkor a tényleges ára sztem 40 millánál többe fog kerülni.

Stich1976 Creative Commons License 4 napja 0 1 185363

Végre valami aktivitás :) :

A Dortmund érdeklődik Buonanotte iránt

A Sky németországi munkatársának, Patrick Bergernek a beszámolója szerint a Borussia Dortmund érdeklődik Facundo Buonanotte, a Brighton támadó középpályása iránt. A 20 éves játékos az előző idényt kölcsönben a Leicesternél töltötte.

A Dortmund már akkor is figyelemmel követte az argentin játékost, amikor még hazájában, a Rosarióban szerepelt. A BVB-nél úgy gondolják, Buonanotte illeszkedik abba a játékosprofilba, akit a klub keres, mivel bevethető a szélen és a 10-es pozícióban is.

Buonanotténak egyébként még három éve van hátra a szerződéséből.

zorc09 Creative Commons License 4 napja 0 0 185362

https://www.kicker.de/bvb-erneute-chukwuemeka-leihe-unwahrscheinlich-4000000068953/transfermeldung

Úgy néz ki ez a Chukwuemeka kölcsön sem fog össze jönni. A Chelsea inkább most rögtön eladná a BVB-nek meg nem lesz rá pénze..

zorc09 Creative Commons License 4 napja 0 0 185361

Azt a meccset szerintem nem láttam egyébként. 

Amúgy mikor először felmerült Millot neve, elsőre tényleg nem tudtam melyik csapatban játszik. Csak mikor már tovább olvastam anno a cikket.

Előzmény: Datsyuk (185359)
zorc09 Creative Commons License 4 napja 0 0 185360

Nem kell védekezned, nem az a szándékom, hogy neked ellent mondjak Millottal kapcsolatban. :)

A Galát nyilván nem nézem le, de tény, hogy az alacsony AK ellenére szinte semmi érdeklődés nincs iránta komoly ligákból, de a Buli élcsapatai sem kapkodnak. Csak mutat ez valamit..

Előzmény: agymosott09 (185358)
Datsyuk Creative Commons License 4 napja 0 0 185359

"Nekem teljesen ismeretlen ez a játékos, mindenesetre árulkodó ez a dolog."

Nem nézel BvB mérkőzéseket se? Az őszi Stuttgart ellen a mérkőzés játékosa volt.....

Előzmény: zorc09 (185357)
agymosott09 Creative Commons License 4 napja 0 1 185358

Mondom, én nem ragaszkodom hozzá. Van egy csomó másik játékos. Amúgy engem is meglep a hír, nem csak a BVB érdeklődését hiányolom, hanem a konkurenciáét is. A transfermarkt értékbecsléséhez képest féláron lett volna vihető. Dehát Leroy Sané sem egy annyira szar játékos, valahogy csak összehozott 11 gólt az elmúlt idényben, aztán mégis ő is a Galatánál kötött ki. 

Előzmény: zorc09 (185357)
zorc09 Creative Commons License 4 napja 0 0 185357

Most írja a Bild, hogy Millot megegyezett a Galatasaray-jal és oda igazol.

Érdekes, hogy a 20 milliós AK ellenére egy nagy nevű klub sem érdeklődik iránta. Nekem teljesen ismeretlen ez a játékos, mindenesetre árulkodó ez a dolog.

Előzmény: agymosott09 (185355)
dethroner1 Creative Commons License 4 napja -1 1 185356

Ne fossatok már, az hogy a minőségi játékosok nem vágynak a bundesligába, nem csak a BVB számára kínos, hanem minden német csapat számára az. Ha hozzánk nem jön semmi használható, ha mi nem tudjuk megfizetni őket, akkor a többi német csapat is ugyanilyen problémával szembesül. Tehát a vezetőség nyugalmát annak tudhatjuk be, hogy ők tisztában vannak azzal, hogy a bundesligán belüli erőviszonyokat ez egyáltalán nem befolyásolja. Ha csak annyi a célunk hogy négybe kerüljünk akkor azt a jelenlegi kerettel, plusz minimális erősítéssel meg kell oldania a csapatnak, hiszen a többi klub se rendelkezik vonzóbb perspektívával, kivéve a bajorokat és most a sok eladás miatt a bayer esetleg. De ennyi, akik éveken át mögöttünk voltak azok ugyanúgy mögöttünk kell hogy legyenek, feltéve persze hogy nem jön egy szokásos sérüléshullám és nem agynélküli ember ül a padon.

agymosott09 Creative Commons License 5 napja 0 1 185355

Nincs olyan játékos, aki garancia arra, hogy sokkal előrébb legyen vele a klub. Nyilván persze egy Haalandot vagy valami hasonlót leigazolsz, akkor ja, van garancia, de ezek a kaliberek nem reálisak, egyébként meg kb. nincsen. Guirassy mondjuk ellenpélda, de szerintem ha Millot-t a francia válogatott szövetségi kapitánya elég jónak gondolta ahhoz, hogy meghívja, pedig ott azért van konkurencia, akkor azért nekünk sem annak kellene beugrania róla, hogy ja, még egy töltelék, mert ha töltelék vagy, akkor nem vagy francia válogatott. Az is igaz, hogy tavasszal eléggé leeresztett, de kb. egyedüliként a csapatból a BL-ben és megmutatta, mit tud. És hát kreatív, jó a rövidpasszos, kombinatív fociban, ez baromira hiányzik tőlünk most. 

De nem ragaszkodom őhozzá, van tucatnyi tehetséges, elérhető játékos, akik papíron jó ötletnek tűnnek, aztán élesben kiderülhetne, hogy gyakorlatilag is azok, vagy sem. De itt nem az elérhetőséggel van gond, hanem a szándékkal. 

Előzmény: zorc09 (185353)
Datsyuk Creative Commons License 5 napja 0 0 185354

Idén már elérhetetlen volt Cherki....tavaly viszont nem. Nyáron és télen is volt rá lehetőség, csak ugye vártunk. Hogy mire, akkor se tudta senki.......

Előzmény: zorc09 (185353)
zorc09 Creative Commons License 5 napja 0 0 185353

Tényleg, még ott volt a Cherki is. Az viszont idén nyáron már teljesen irreális volt, miután a City bejelentkezett.

A többit nem ismerem, max. hallottam a nevét, de egyik játékos sem az a kategória, amivel sokkal előrébb lenne a klub. Reméljük azért sikerül valami értelmeset igazolni, várjuk ki a végét.

De a lent említettek egyikéért sem nagy kár.

Előzmény: Datsyuk (185352)
Datsyuk Creative Commons License 5 napja 0 0 185352

Brandt helyére Cherki vagy akár Milot (tipikus Kehl igazolás) biztosan előrelépés lett volna. Jashari-nál szintén azt mondtam volna, hogy jó lépés. Bakayokoval én optimistább lettem volna mint Agymosi. 
Egyedül Doan-nál éreztem volna a +1 ember megint......

Előzmény: zorc09 (185349)
zlotyi11 Creative Commons License 5 napja 0 1 185351

Igen, nekem pont ez a bajom, hogy a velünk egy szinten lévő klubok szépen igazolgatnak, jönnek-mennek a játékosok, az általunk kinézett játékosok is "gazdára" találnak, mi meg csak pislogunk, mintha valami csodára várnánk.

Előzmény: agymosott09 (185343)
zorc09 Creative Commons License 5 napja 0 0 185350

https://www.kicker.de/berater-xhaka-will-nach-sunderland-4000000068932/transfermeldung

Most fordítsuk meg. Az Arsenal húzóembere Kölnbe akar igazolni!

Pedig itt ez történik. Az angol újonchoz akar menni a német élcsapat egyik legfontosabb játékosa. Ez mindent elmond a 2 liga lehetőségeiről és megítéléséről.

zorc09 Creative Commons License 5 napja 0 2 185349

Perszehogy más a bajorok helyzete. Viszont akkor is rámutat, hogy nehéz jó játékosokat igazolni/találni a piacon. Normális áron meg aztán végképp nehéz.

Akik felmerültek a BVB-vel kapcsolatban. Milot, Bakayoko, Jashari, Doan...Most őszintén?! Ezek közül ki volna komoly erősítés? Ezek mind olyan játékosok, akik kb. a már keretben lévőkhöz képest szinte semmi előrelépést nem jelentenének. Ezek mind olyan játékosok, akik lehet bevállnak, de sokkal nagyobb a valószínüsége, hogy csak +1 játékos lenne a keretben.

Én még egy olyan pletykát sem hallottam idén nyáron, amire azt mondtam, "na azt tényleg jó lenne leigazolni".

Előzmény: Datsyuk (185348)
Datsyuk Creative Commons License 5 napja -1 0 185348

Bayern helyzete szerintem más. Wirtzben 90%-ban biztosak voltak és most mindenki tudja, hogy hajlandóak lettek volna +100 Mio.€ elkölteni 1 db játékosért (van pénzük). Közben jött Musiala horror sérülése ami a tervezetthez képest -2 kreatív embert jelent nekik, mindenképpen cselekedniük kell.
Stuttgartnak meg semmi szándéka eladni Woltemade-ét mikor még 3 év van hátra a szerződéséből, persze hogy felverik az égig az árát. 
Az se segít, hogy Hoeneß folyamatosan jártatja a száját kivel, hol tartanak éppen a tárgyalások. Rajta érződik egy fajta szenilitás faktor...... 

Előzmény: zorc09 (185342)
agymosott09 Creative Commons License 5 napja 0 1 185347

A tízmilliós játékosok esetén nem értem, miért jó a példád. Wirtz esetén természetesen nem vártam el, hogy beszálljunk a licitbe. Igazából ha ennyire csórók vagyunk, akkor Bellinghamet sem lett volna muszáj ennyiért elhozni. Ez egy luxusigazolás volt.

Szerintem sokkal inkább egy egészen más irányba mutatnak a dolgok: a vezetést egyszerűen annyira meggyőzte az utolsó 5-6 fordulóban bemutatott győzelmi széria, hogy úgy gondolják, jók vagyunk így ahogy vagyunk, ennél több nem is kell. Erősítettünk a hatos poszton, mert Kovac akarta, aztán majd legfeljebb szeptember elején kölcsönzünk valakit megint a Chelseatől. Millot nem kell, mert ott van nekünk Brandt. Gittenst meg azért nem akarják pótolni, mert úgyis egy felesleges fogaskerék volt Kovac rendszerében. 

Előzmény: Racilaci (185344)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!