Nagyon kiváncsi vagyok a jövő heti CL "dömpingre" - kedd-szerda-csüt. - sok komoly párosítás lesz még a Juve-BVB-n kívül, és érdekes lesz szerintem, ahogy a nyári klub-vb, valamint az előző CL szezonhoz képest vajon hogyan és mennyit változtak a csapatok-erőviszonyok.
Valamiért a mostani mezőny (a 36-os főtábla) nekem komolyabbnak tűnik a tavalyinál, lehet csak a 6 angol, 5 spanyol csapat miatt, de (tradíciók, eddigi kupaszereplések alapján francia-holland-portugál részről is) több "nagy név" van benne, mint 1 éve. Nehezebbnek látom a 24 közé kerülést, 8-9 csapatot látok "tuti kiesőnek" - mintha előző szezonban ez több lett volna ... (?)
Pedig szinte mindenhol inkább negatív a BVB körüli hangulat. Cikkek, fórumok...mindenhol a negatív dolgok dominálnak. Pedig ez a statisztika elég jó. Amúgy lehetne jobb is, az a 2 döntetlen felesleges volt. A rúgott gólok száma sincs 40 felett és a kapott gólok száma sincs 10 alatt. Ez azért elég gáz így, hogy őszinte legyek...
Mindenesetre Ramaj teljesítményére nem lehetett panasz ma. Igaz ez volt az első meccs ahol játszani láttam, de első benyomásra azt mondom, hogy nem rosszak a skilljei. Jó szar csapatba került szegény, de a lényeg, hogy tudjon fejlődni és szokja a BuLi légkörét. Elég bizonytalan Kobel jövője, szóval nagy szükség lenne egy jó megbízható kapusra.
Ha csak percekig is élt a tabella 1. hely, amit agymosi is feltett, de erre is elég régen volt példa. Látszik némi fejlődés, és az is, hogy Kovacnak konkrét elképzelései, tervei vannak, ami bele is illik a legkorszerűbb, modern futballszakmai stílusok, játékrendek vonalába, és a vezetők sem ellenzik ezt. A csapat pedig tanulja, gyakorolja, és hellyel-közzel egyre jobban, stabilabban is tudja játszani - az eredményesség és a hatékonyság is megvan, talán megállapíthatjuk, hogy "alakul valami" ...
A Juve-Intert nézve viszont kedden több kell, sokkal több a mainál. A pihentebb csapat a BVB lesz, az élesebb szint viszont a torinóiaknál.
Hány éve (évtizede?) fordult olyan elő, hogy a HSV nem lett megszórva tkp első percektől Münchenben bajnoki meccsen? :))
Ha az volt a mesterterv, hogy a Juve vakon maradjon, az 5* :)
Félgőzzel, tartalékosan sima 3 pont (igaz kellett ehhez a kiállítás is) de azért nem ez volt a jellemző az elmúlt szezonokban, főleg kiesőjelöltek ellen.
Jön most 5 nehéz (mainál nehezebb) meccs zsinórban, kiváncsian várom, vajon mennyire tudatosan, avagy sajnos pár helyen kényszerből sakkozik-rotál a kerettel Kovac.
Jó félidő már a kiállítás előtt is. Csak egy 10 perces passzív fázis volt a második gól előtt. Meg kellene még nyomni a második félidőt és lehet behozni a friss embereket is.
Anselmino és Brandt sérültek. Egyébként most Kovac bünteti Manet? Nincs elég belső védő és mégis csak a padon találja magát. Ezeket a húzásokat nem nagyon értem.
Szerintem le se szarják, főleg hogy a klubnak ebből ugye nincs olyan bevétele mint sokan gondolják, itt a pénz a pumanak megy.
De nagyon érdekelne, hogy pld a klubnak mennyi beleszólása van a mezbe? vagy épp a pumának? Mert tényleg jó ideje tart, hogy egy 10 éves gyerek paint-be rajzolgatva jobb mezeket tudna tervezni.
És igen, évről évre azért szezon közben sikerül mindig kiadni valami értelmes mezt, amire meg olyan kereslet van, hogy fél év mire megkapod. Teljesen értelmetlen az egész. :(
Für die anhaltenden Knieprobleme von #Chukwuemeka ist ein freier Gelenkkörper im Knie. Urspr. Plan: Bei früher Verpflichtung im Sommer direkt OP, kurze Reha & Integration in die Vorbereitung. Eingriff gilt als klein,Training wäre nach 2 Wochen wieder möglich. Jetzt will der BVB die OP aber erst in der Winterpause durchführen, obwohl eine schnelle Lösung in der Länderspielpause naheliegend gewesen wäre. Auf absehbare Zeit dürfte Chukwuemeka für mehr als Kurzeinsätze kaum infrage kommen. @ RN
Értem amit írsz, ezért is lesz fontos a következő meccs, itthon az Örmények ellen. Amit ugye mindenki úgy vesz, hogy tuti győzelem, miközben az egyetlen épkézláb centerünk kisárgázta magát. Nyilván ennek a csapatnak nélküle is meg kellene oldani ezt a feladatot, de az meg jól látszik, hogy vannak posztok, ahol nem tudunk minőségi pótlást felmutatni.
Egy szó mint száz, a dublini elvesztegetett 2 pont szerintem hiányozni fog a végén, de ne legyen igazam.